Pokaż pełną wersje : Wyszukiwarka
Uważam, że stronie przydałaby się jakaś wyszukiwarka. Wpisuje się odpowiednie hasło i tyle. To bardzo ułatwiło by wyszukiwanie odpowiednich informacji na stronie. A tak po za tym to przydałyby się też tabele mówiące nam ile, jaka profesja musi przelać many na dany poziom magiczny, ile trzeba trenować na kolejnu advance w skilu itd, itp, etc. To wszystko co miałem do powiedzenia.
"Balcerowicz musi odejść!" ;-)
kotomaniak
31-07-2004, 18:43
Wyszukiwarka na forum jest, na stronce jest troszkę za mało treści aby wyszukiwarka była potrzebna, poszukaj sam. Co do tabelek to jest ciężko ustalić ile trzeba pracować na dany skill czy mlev i mogłyby z tego wyniknąć rozliczne nieporozumienia.
Dwimenor
02-08-2004, 17:38
Wyszukiwarka na forum jest i ma bardzo ładną nazwe.
"Use the power of SZUKAJ button"
Jak ktoś kiedyś ładnie powiedział.
Ale nie pamiętam kto.
Co do tabelek to jest ciężko ustalić ile trzeba pracować na dany skill czy mlev i mogłyby z tego wyniknąć rozliczne nieporozumienia.
ale przydalaby sie taka tabela... chodzi o wartosci orientacyjne pzreciez... i tak na roznych stronach tibiowych sa rozne te wartosci, ale chodzi tylko o orientacje... uwazam ze taka tabela to dobry pomysl... i zadnych nieporozumien by nei bylo.
Widzisz, dawno temu taka tabelka była na stronie. I były głosy na forum i mailu "a u was pisze, że 13000, a ja już 13500 zużyłem i dalej nie mam mlvl zrobionego.".
Tymbardziej, że tak na prawdę nie wiadomo, w jaki dokładnie sposób Tibia liczy spaloną manę. Nie tak dawno pojawił się dość spory i ciekawy artykuł na tibianews, w którym goście twierdzili, że Tibia zaokrągla spaloną manę w każdym czarze do 20 w dół, więc czar za 20 many i za 35 liczą się tak samo, jako 20 spalonej many. Jeśli to prawda, to bardzo trudno było by wyliczyć, ile tak na prawdę many trzeba spalić, nawet w dużymy przybliżeniu. No, chyba, ze interesują cię danw w rodzaji
1 - około 400 - 800
2 - około 1000 - 2500
3 - około 2500 - 7000
4 - około 8000 - 20 000
(przykład knighta)
Ale takie dane nie mają większego sensu chyba
Widzisz, dawno temu taka tabelka była na stronie. I były głosy na forum i mailu "a u was pisze, że 13000, a ja już 13500 zużyłem i dalej nie mam mlvl zrobionego.".wg mnie wystarczylaby notka: podane wartosci sa orientacyjne... http://tibia.pl/forum/images/smilies/wink.gif moga byc wieksze lub mniejsze itp.
Tymbardziej, że tak na prawdę nie wiadomo, w jaki dokładnie sposób Tibia liczy spaloną manę. Nie tak dawno pojawił się dość spory i ciekawy artykuł na tibianews, w którym goście twierdzili, że Tibia zaokrągla spaloną manę w każdym czarze do 20 w dół, więc czar za 20 many i za 35 liczą się tak samo, jako 20 spalonej many.tak, slyszalam i o tym, ale to chodz o orientacje, nie zas dokladna co do punktu many wartosc. ja jestem za http://tibia.pl/forum/images/smilies/pleased.gif
Widzę, że kilku zwolenników miałem i wleike dzięki za to, ale chyba nie dojdzie do tego, że owe tabele zostaną umieszczone na stronie.. Bynajmniej nie w najbliższej przyszłości.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.