zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Nowa koszulka!

Dr. Omader
28-05-2006, 00:32
Powoli pojawia się w naszym kraju coś, co poważnie może zachwiać potęgę moherowych beretów! Nadchodzi era KRZESŁA!
Tak, tak, dobrze słyszycie! Wszyscy krzesłowi bojówkarze od tej pory mają swój oficjalny strój! Nasz nadworny grafik Titos przygotował specjalną grafikę na koszulki i nie tylko! Można ją zobaczyć tutaj. (http://powielacz.pl/koszulka_6057.html)

Tibia.pl razem z serwisem Powielacz.pl prowadzi sprzedaż koszulek i gadżetów związanych z Tibią. Nasze obecne wzory można zobaczyć tutaj. (http://tibia_pl.galernik.com/)

Po kliknięciu zostaniecie przeniesieni na stronę Powielacza gdzie będziecie mogli dokonać wyboru, na czym chcecie dany nadruk oraz będziecie mogli złożyć zamówienie.
Do wyboru otrzymujecie duża gamę bardzo dobrej jakości koszulek. Nadruki robione są na koszulkach firmy Fruit of the Loom, która zapewnia trwałość i przyjemne noszenie :)

Ale koszulki to nie wszystko, możesz też umieścić wzór, który Ci się spodobał na podkładce pod mysz, poduszce czy nawet na kalendarzu lub puzzlach!

Pamiętaj o innych, jakiż zdziwiony będzie Twój kolega, gdy obdarujesz go przedmiotem z takim unikalnym nadrukiem! Szok i radość murowane!

Pokaż, kim jesteś, noś dumnie nasze koszulki i pokaż ludziom, iż należysz do kilkuset tysięcznej społeczności Tibijskich graczy z całego świata!

Więcej grafik Titosa możesz zobaczyć tutaj (http://www.digart.pl/pokaz.lista.php?userid=titos2k).

ps. Wszystkim, którzy nie rozumieją kawału radzimy wyjść z domu i poszukać swojego poczucia humoru, oraz rozumu. :)

Bebilon
28-05-2006, 00:40
No to elegancka koszuleczka ale ja chyba wole poczekac az bedize jakis ladny 3 paskowy dres z logem Tibii, wtedy bede mogl wyjsc spokojnie wyjsc na miasto! - joke -

@ Toplic:

Nienio, serio elegancka, moze sobie sprawie taka :-) A moze ty chcesz mi zrobic prezent?! :)

Bebi~

Recsio
28-05-2006, 00:46
Eee... znaczy się, że jak matka mi wyłączy grę, a ja jej odrąbie głowę, to będziecie robić koszulki z siekierami, a ja będę miał wielu fanów? Eh, bardzo mądre, niech wszyscy napie***lają swoje matki krzesłami.

Gromnjir
28-05-2006, 00:49
Napis 'tibia.pl' wszystko psuje... moglby byc chociaz mniejszy ;P

Sam pomysl calkiem dobry.

finok
28-05-2006, 00:59
Heh fajna, chyba sobie taką sprawię ;). Zastanowie się :D.

Miodojad
28-05-2006, 01:15
Ye, teraz pokażemy ludziom tak jak geje (nie zrozumcie mnie żle:D), że jesteśmy dumni, że jesteśmy tibijczykami:D

Wu'Tang
28-05-2006, 01:16
No no takiej głupoty na tibia.pl jeszcze nie widzilem... Chyba schodzicie na psy panowie :baby:

Lord Wlodek
28-05-2006, 01:21
Najwieksza głupota >.> nawet to smieszne nie jest.Tacy ludzie co atakuja matki krzesłami powinni zostac pod kontrala lekarze a wy jeszce to promujecie

CYA!

Dr. Omader
28-05-2006, 01:30
ROTFL!!! Hahaha zastanawialem sie ilu znajdzie sie idiotow co to na powaznie potraktuja. Radze panowie wyjsc z domu i poszukac swojego zgubionego poczucia humoru.

Wu'Tang
28-05-2006, 01:45
albo nie........

Ryłek
28-05-2006, 01:52
(+matekm) heh: koszulka z napisem: "Tibia.pl: zauwielbiam jeść banany matce z krzesla"

Baroon
28-05-2006, 01:54
Nie no jak ja bede chcial grac w Tibie a brat mi sie wtraci to ja w niego bede nożami ciepal ( przynajmniej orginalny pomysł ;) ) krzesło zostawie na Mame :D

Lightpro
28-05-2006, 01:59
Ale zlurowaliście biednego gimnazialiste xD
Chłopak pewnie myślał że ma fire sworda a jego matka to ghul xD
A koszulka niezła, sam bym sie z taką wybrał na impreze :D

P.S Ale swojej mamusi bym nie zheadował krzesłem xD :)

Baroon
28-05-2006, 02:01
Wida że chłopiec uzył swego krzesła jako SD a może CipSoft zrobi nowego najgorszego Potworka niech nazwie go Mother :D:D:D lub MAMA :D:D

Moto
28-05-2006, 02:02
W moich progach, jakbym wyszedl z taka koszulka, lub wogole koszulka z napisem tibia to by mnie zgnoili, wysmiali =]]

Sheriour
28-05-2006, 02:22
Nie no, mnie się pomysł podoba, ale chyba za wcześnie żeby z tego żartować bo wiadomo jacy są polacy... przyjmą to jak np. koszulkę z napisem "Jadę do Belgii po mp3" -.-. Niestety to co inteligente, bądź dowcipne w naszym kraju nie jest dla mas, o nie...

pijopiwnik
28-05-2006, 02:25
Ye, teraz pokażemy ludziom tak jak geje (nie zrozumcie mnie żle:D), że jesteśmy dumni, że jesteśmy tibijczykami:D

chyba n00bami bez mózgu -.-

@topic

co do koszulek, nie podobają mi się - są noobowate i w ogole zallllllllll

jak można zarabiać kase żerująć na ludzkim nieszczęściu i złośliwie żartować z tego ? huh ?

to jest tylko gra !!! ludzie opamiętajcie się !!

takie jest moje zdanie

BYE

Hybryda
28-05-2006, 02:45
nawiązanie do tego typa do matce walnął z krzesła;/
ja rozumiem ze mozna sie z tego nabijać itd...ale weźcie se teraz wyobraźcie tego kolesia-idzie sobie po osiedlu...a jego kolesie "będe bronił tibii krzesłem"
i wszyscy polewka z niego;/

bez przesady ludzie bez przesady

Shinjix
28-05-2006, 02:47
Najwieksza głupota >.> nawet to smieszne nie jest.Tacy ludzie co atakuja matki krzesłami powinni zostac pod kontrala lekarze a wy jeszce to promujecie

CYA! Oj chlopie, nie wiesz co to ironia, czy sarkazm. Wspolczuje twojemu poczuciu humoru, jest zamkniete gdzies na dnie czaszki...

btw. Dyska w Boleslawcu byla zajebista.

Hybryda
28-05-2006, 02:48
ps grać w tibie w moim wieku to obciach,przypał :D
więc nie bede sie obnosił z ta ściera do mycia mojego pieknego kibla ze złota po ulicy :D:cup:

palladin Vieniox
28-05-2006, 03:25
Ja nie będe bronic tibi krzesłem, bo nie jestem chorym człowiekiem. Będe chciał pograc w spokoju, zamkne sie w pokoju (Rymło mi sie :p ) Koszulka dośc zabawna, wy sie tak nie stresujcie, jakis niedorypany noobek matke krzesłem sieknoł, a wy już texty typu "Nie śmiejcie sie z cudzego nieszczęścia"...
Taaa...
GZ For all :P

saxonia
28-05-2006, 08:13
Glupota...

sebcio
28-05-2006, 09:18
Hehehe :D
Chyba sobie ja kupie. :D

Thel Mager
28-05-2006, 09:23
Hehe,niezły wam wyszedł joke:D . Tera do ludzi, którzy mowią że to jest glupota, bzdura itp. No więc to jest żart jakbyście niezauważyli, a da się to zauważyć w pierwszych zdaniach tekstu.

ps. A tak na marginesie fajna ta kaszulka:D

Chero
28-05-2006, 09:28
X( Czyli co mam za wszelką cene nikogo nie dopuscic do komputera bo gram w tibie i jak mi odlacza prad to mam zatluc wszystkich krzeslem ten nadruk sie przyjmie ale tylko u BARDZO ale to BARDZO uzaleznionych od Tibii

Baroon
28-05-2006, 09:35
O boże gdzie u niektórych poczucie Humoru zgubiliscie go gdzies?? widac że ten Chłopiec niemial pod reka niczego innego żeby zabic najgorszego potworka wiec uzyl krzesla jabym uzyl monitora lepszy efekt :D chyba ze on gral na laptopie ;)

sebcio
28-05-2006, 09:35
X( Czyli co mam za wszelką cene nikogo nie dopuscic do komputera bo gram w tibie i jak mi odlacza prad to mam zatluc wszystkich krzeslem ten nadruk sie przyjmie ale tylko u BARDZO ale to BARDZO uzaleznionych od Tibii

Albo u ludzi, ktorzy wiedza czym jest zart...

Skym4N
28-05-2006, 09:48
Pierwsze linijki textu... lekkie ździwienie... klikam na link, czysty, no to jade dalej. Otwiera mi się obrazek... i wtedy dopiero skapowałem ;p Pierw nie mogłem sobie skojarzyć żadnego polityka, co by powiedział coś na temat krzeseł ale dopiero potem sobie przypomniałem TVN :P
Żarcik taki se... no ale zawsze jakiś nowy news bo coś cichutko było ;p
Pozdro!

~*Ekwador Xed*~
28-05-2006, 10:20
omg...dobra moze byc..

Ashlon
28-05-2006, 10:25
nawiązanie do tego typa do matce walnął z krzesła;/
ja rozumiem ze mozna sie z tego nabijać itd...ale weźcie se teraz wyobraźcie tego kolesia-idzie sobie po osiedlu...a jego kolesie "będe bronił tibii krzesłem"
i wszyscy polewka z niego;/

bez przesady ludzie bez przesady

No tak, nikt nie powinien sie z niego smiac, ze pobil WLASNA matke krzeslem. Kazdy powinien mu wspolczuc :<

@niektorzy : panowie, popatrzcie na to, jak na zart. Jak slyszycie kawaly o Zydzie w gazowni itp to tez mowicie "nie, to wcale nie jest smieszne"?

Szpicel
28-05-2006, 10:38
Wiele rzeczy widziałem już na tym forum, ale ta koszulka to juz szczyt glupoty i nieodpowiedzialnosci. Moze i jest w tym jakas nutka ironii, ale to jest niesmaczne. Ciagle mam nadzieje, ze jak spojze w kalendarz to zobacze date: "1 kwietnia" i to wszystko okaze sie zartem. A co do:

ps. Wszystkim, którzy nie rozumieją kawału radzimy wyjść z domu i poszukać swojego poczucia humoru, oraz rozumu. :)

Chcesz zeby wszyscy mieli takie poczucie humoru jak ty? Super! Niech wszyscy beda ludzmi z "dromaderskim" poczuciem humoru, bedzie nam sie lepiej zylo. Nikt niebedzie krzywo patrzal na kawaly "o zydach", "o problemie glodu w Afryce", "o Tsunami", "o katowickiej hali" etc.

Btw.
Lepiej byscie wyszli z nadrukami: "Jestem Drutem, wale z różdzki" , albo:"Mój kumpel jest Najtem i wali z axa". Taka moja skromna sugestia

Quezacoatl
28-05-2006, 10:38
Czyli co mam za wszelką cene nikogo nie dopuscic do komputera bo gram w tibie i jak mi odlacza prad to mam zatluc wszystkich krzeslem ten nadruk sie przyjmie ale tylko u BARDZO ale to BARDZO uzaleznionych od Tibii

Albo u ludzi, ktorzy wiedza czym jest zart...

...którzy potem wyjdą w nich na ulice i spotkają ludzi nie wiedzących czym jest żart, którzy zakatują ich krzesłami :confused: ...

Pan Jordi
28-05-2006, 10:43
hahahahaahha xD ROFTL chyba sobie kupie

Radlic
28-05-2006, 10:51
Oj... Czy mi sie wydaje, czy juz image na forum widac? :*
...
...
MUSZE ZNALESC LINK DO TEGO KEYLOGGERA ! XD
...
...
zart ;>

DJ_MATI
28-05-2006, 11:03
To co zrobił ten dromader to przegięcie -.-
Niby żart itp. a tu poprostu chodzi o KASE X(
Temat o kolesiu z mojego osiedla został pokazany w całej polsce a tibia tylko na tym zyskała a dromader to ciągnie i ciągnąć będzie dopuki będzie z tego KASA.

Zarabianie na nieszczęściu i chorobie jaką tibia spowodowała u młodego człowieka to nie żart to poprostu świństwo ze strony tibia.pl

...

Szpicel
28-05-2006, 11:09
@up: Calkowicie sie z toba zgadzam, ale zaraz poleci tekst z cyklu: "Tibia.pl organizuje z tych pieniedzy konkury i utrzymuje server".

MarkoRoz
28-05-2006, 11:22
Hehehe dla mnie genialne :D
Gorzej z tymi którzy nieznaja sie na żartach ;d
Chyba sobie sprawie taka koszulke :P

Fenrir Alasthor
28-05-2006, 11:56
Moim zdaniem zart udany, jeszcze wiekszy polew mam z ludzi, ktorzy pisza teksty w stylu "nabijacie sie z cudzej tragedii!!11" :P Jesli ktos jest na tyle walniety, zeby opowiadac mediom jak go wlasne dziecko krzeslem uderzylo bo mu wylaczyl kompa, to jego najwiekszym problemem wcale nie jest to dziecko...

Foxium
28-05-2006, 12:02
Ja żart rozumiem ale wg. mnie to troche przesadziliscie i tyle :)
Pomyślcie co by bylo gdyby to bylo wasze dziecko heh... no ale coz, pewnie malo osob tutaj mysli o swojej przyszlej rodzinie.
Mozecie sie spytac kazdego dorosłego (w sensie mame lub tate) i zapewiam ze zgodza sie ze mna :)

Pozdrawiam.

Ashlon
28-05-2006, 12:31
To co zrobił ten dromader to przegięcie -.-
Niby żart itp. a tu poprostu chodzi o KASE X(
Temat o kolesiu z mojego osiedla został pokazany w całej polsce a tibia tylko na tym zyskała a dromader to ciągnie i ciągnąć będzie dopuki będzie z tego KASA.

Zarabianie na nieszczęściu i chorobie jaką tibia spowodowała u młodego człowieka to nie żart to poprostu świństwo ze strony tibia.pl

...
No pewnie, utrzymanie servera w ogole nie kosztuje, a firma produkuje koszulki za darmo!!!!1111oneoneraz. A teraz idz, wysęp "darmowa" kase od rodzicow.
Tibia nie spowodowala choroby u mlodego czlowieka. Ten mlody czlowiek po prostu jest GLUPI i nie zostal wychowany przez matke.

-Maciek Mur-
28-05-2006, 12:32

Widać, że ty choć szukałeś to nie znalazłeś... no trudno są i takie przypadki...
Pomysł idiotyczny, wykonanie - to samo.

P.S.- Bardziej zabawne od tego są żarty Majewksiego albo te w familiadzie....

Kosmogniotek
28-05-2006, 12:41
ej bez jaj! to ze typek byl uzalezniony od tibii nei oznacza ze juz macie sie z niego nabijac! a pozatym oni chca zarobic sprzedajac jakeis tantedne koszulki! ja nie moge w lumpexie sa lepsze! -.-

Satyr
28-05-2006, 12:45
:confused:
Super pomysł,to naprawdę bardzo smieszne że maniak dla którego gra była najważniejsza pobił matkę krzesłem.autorowi pomysłu gratuluje głupoty,nie dośc że chyba pochwala takie zachowanie to jeszcze do niego zachęca.co ma prezentować osoba nosząca taka koszulkę?? że ma w dupie wszystko bo musi grać w gierke??
może to jest ironia ale ja tego tak nie odbieram,nie ma się z czego śmiać

tomexx
28-05-2006, 12:46
Drodzy Dr. Omader i Shinjix mowicie ze niektórzy uzytkownicy forum niemają poczucia humoru i ze nikt tego niewezmie na powarznie chyba ze jest idiotą ... ale chcialbym wam zwrocic na jedną rzecz uwage ja wy i mase innych graczy wie ze to zart niewszystkim sie podoba ale ok ... po tym jednak co zrobił TVN wszysc niegrający w tibie zareagują na tą koszulke jak na promowanie gupoty brutalnosci etc... ostatnio jakas grupka graczy nakrecila filmik parodiujący tvn ... i bylo to samo dla niektorych z graczy filmik byl smieszny ale tak naprawde przed resztą ludzi niegraczy kompromitowal społeczestwo tibijskie ... osobiscie uwarzam ze ten pomysl niejest dobry ale kazdy ma wolny wybor czy kupi czy niekupi to jego osobista sprawa... przypomne jeszcze ze niedawno wszyscy gracze sie obruszali jakto przeciez niemozna nas szufladkowac do jednego pudła ludzi którzy biją matke krzesłem za wyłaczenie kompa.... teraz sami sie szufladkujecie ... zawsze uwazalem serwis tibia.pl za coś naprawde pożadnego

jeszcze niedawno pisaliscie w newsie "tibia w mediach"
Dr.Omander
"Szkoda, że media przedstawiają Tibie tylko z złej strony, do tego traktując nas wszystkich jak ćpunów bijących swoje matki krzesłami... Żeby to oni jeszcze wiedzieli co mówią, a walą takie perełki czasami o Tibii, że ja sie za głowę łapie jak ktoś kto ma zero pojęcia o czymś bierze sie za reportaż o tym..."

no nic pozdrawiam i zegnam jeszcze raz radze przemyslec to wszystko

Arrivald
28-05-2006, 13:10
Rotfl, ta koszulka jest swietna :) Nie kupie sobie takiej z roznych powodow ale pomysl oceniam na bardzo dobry :P Widac ze wiekszosc ludzi wpisujacych sie w tym temacie ma ogromne poczucie humoru...

Hybryda
28-05-2006, 13:29

...

Zgadzam się.
TIBIA.PL (do Administratorów,pomysłodawców i włascicieli strony) Zachowaliście się jak świnie nabijając się z choroby....
Duzo stracliscie w moich oczach.teraz wiem ze nie jestescie dorosłymi ,powaznymi ludźmi...jesteście pajacami których bawi to ze jakiś sfrostrowany dzieciak natłukł matce.
Zamiast to potępić....to wy go piętnujecie.

tak jak kolega jakiś wczesniej napisał ....bardziej zabawne byłoby produkowanie koszulek z napisem "mój kolega jest knajtem i wali z axa"

a "żarty" i "mądrości" jak to napisał twórca newsa....sa chyba na poziomie dałna. Tylko jakiś głupek moze nabijać się z ludzi chorych,powinnismu wspułczuć temu dzieciakowi...no i jego matce. powinnismy tez współczuc twórcy tego newsa..bo ma chyba jakis niedorozwój czy coś.

Fenrir Alasthor
28-05-2006, 13:31
Jak na moj gust to komentarze tutaj juz przebijaja samego newsa, jak na blogu Lady Jewell ^^

rads0n
28-05-2006, 13:36
Grafika moze i dobra ale na koszulke sie raczej nie nadaje ;p

diablik22
28-05-2006, 13:48
To sie robi chore, zeby jakis koles robil piane z tragedii. Koles ktory pobil swoja mame krzeselkiem!!!Zastanowcie sie za co! Za to ze widziala ze sie uzależnil od komputere i od wirtualnego swiata Tibii. Nie miala wyjscia a tu jakis koles jeszcze na tym probuje zarobic... zalosne !!!!!!!!!!!!!!!!

Slawka Wita
28-05-2006, 13:50
Super pomysł! Jasne, walmy się krzesłami równo a na pewno zostaniemy docenieni w społeczeństwie :/. Panowie z Tibia.pl powinni iść do więzienia za ten głupi kawał. Wcale mnie nie śmieszy! Na pewno nie kupię tej waszej zakichanej koszulki! Dr. Omader wstydź się i sam idź poszukaj rozumu!!!!!

Bofedojo
28-05-2006, 14:02
Zgadzam się.
TIBIA.PL (do Administratorów,pomysłodawców i włascicieli strony) Zachowaliście się jak świnie nabijając się z choroby....
Duzo stracliscie w moich oczach.teraz wiem ze nie jestescie dorosłymi ,powaznymi ludźmi...jesteście pajacami których bawi to ze jakiś sfrostrowany dzieciak natłukł matce.

tak jak kolega jakiś wczesniej napisał ....bardziej zabawne byłoby produkowanie koszulek z napisem "mój kolega jest knajtem i wali z axa"

a "żarty" i "mądrości" jak to napisał twórca newsa....sa chyba na poziomie dałna. Tylko jakiś głupek moze nabijać się z ludzi chorych,powinnismu wspułczuć temu dzieciakowi...no i jego matce. powinnismy tez współczuc twórcy tego newsa..bo ma chyba jakis niedorozwój czy coś.
I co ja mam jeszce tego kolesia poglaskac i pocieszyc?? ^.- jak bym tego kolesia spotkal to najpierw bym go wysmial, a potem bym mu zajebal z krzesla :D:D:D:D:D:fuck:

@up
Taaaa... do wiezienia, jo, jo :P Ty lepiej idz do psychiatry :D :*

@topic
Koszulka jest coool ;) ale troche droga :PP 40 zl za zwykla koszulke :S

gald rhian
28-05-2006, 14:05
Super pomysł! ŁAŁ! Ale to jest genialne! Ale zabawne! HAHA! jesteście żałośni...

Ashlon
28-05-2006, 14:10

Czy to nie jest przypadkiem to samo? ;)

@Slawek Wita : ty masz bonusowy chromosom?

@do wszystkich : ludzie, czy wy widzicie, co piszecie? Tibia.pl NIE chce zarobic na tej "tragedii" (lol). Po prostu cena koszulki to cena materialu + nadruku + przesylki itp. A napis "bronmy tibii krzeslem" ma byc po prostu smieszny...A niektorzy to juz chyba stali sie "homo", bo na "sapiens" nie zasluguja...

-=DanieL=-
28-05-2006, 14:12
Jak Admin/Modek przyjmuje krytyke innych userów? Każdy użytkownik tego forum zakładając temat ma nadzieje, że zbije on furore i zdobędzie popularność. A kiedy inni userzy go zjadą bluzgami, że jego wypociny to kpina wtedy taki user zaczyna się bronić najbardziej bezsensownymi argumentami. Wy też jesteście tacy sami. Ranga na tym forum o niczym prawie nie świadczy. Bo kiedy innych odpycha od pomysłu "krwawe krzesło vs głowa strudzonej matki" to wy się zasłaniacie sarkazmem, ironią, poczuciem humoru. To niema praktycznie nic wspólnego z tymi 3 stwierdzeniami to jest czysta komercja albo kawał typu faziego z Sezamkowej Ulicy. "I co, i co i co?".

@koszulki
Co do koszulek to podoba mi się ta ostatnia z zielonym smokiem ale wielki napis WWW.TIBIA.PL odrazu wszystko psuje. Reklamy powinny być małe na kołnieżyku.

Alanus Lutinum
28-05-2006, 14:20
I co mi z tej koszulki ? koledzy będą się ze mnie nalweać w szkole... LOL

Dr. Omader
28-05-2006, 14:20
teraz sami sie szufladkujecie...

Czy to ze ktos nosi koszulke z napisem "Bede bronil tibii krzeslem" oznacza ze faktycznie to robi? Idz sobie do pierwszego lepszego sklepu z smiesznymi koszulkami... Czy ktos kto nosi koszulke z nadrukiem "Ksieza na ksiezyc!" jest od razu antyklerykalnym wyznawca szatana? Pomysl nad tym co piszesz, koszulki to kolejna forma ekspresji czlowieka, ale ilu ludzi nosi koszulki z jakimis firmowymi nadrukami? Masa. Ilu nosi koszulki ktore sa smieszne i szokujace, przez co przyciagaja uwage? Niewielu, bo niewielu ma odwage do tego.

@Szpicel: Haha... Jakos na ostatnie PW nie byles mi w stanie odpowiedziec. Ogrom faktow przygwozdzil cie?
Zabawne jest to, jak ludzie twojego pokroju sa latwi do przewidzenia, a wrecz podatni na manipulacje.
Kasa? Pfff... Akurat z koszulek mamy marny procent, a bardziej zalezy nam na promowaniu Tibii niz zysku z nich :)
Wiec tak samo jak ostatnio - zanim zaczniesz cos pisac, sprawdz fakty czlowieku, bo blaznisz sie niemilosiernie. Do tego wszystkiego sluzysz mi tylko jako dowod moich teori, bo jestes tak przewidywalny. :)
Skoro tak bardzo ci sie nie podobamy to co tu jeszcze robisz? Ciagle uparcie wracasz. A my ciagle, uparcie sie z ciebie smiejemy i z tego co robisz. :)

gald rhian
28-05-2006, 14:33
Promujac wasz pomysl na glownej stronie spodziewaliscie sie jakichs super reakcji "haha smeiszne, kupie!"? Wiele jest glupich koszulek, zenujacych i po prostu glupich nadruków, ale wy chyba powinniscie pomyslec i wiedziec ze nie jestescie jakims koszulka.pl czy innym bardziewiem.

Diego'Odin
28-05-2006, 14:33
Akurat z koszulek mamy marny procent, a bardziej zalezy nam na promowaniu Tibii niz zysku z nich

tja a co z tego wynika?
jeśli więcej ludzi będzie grało w tibie więc możliwe założą konto na tibia.pl
możliwe także że tibia mu sie spodoba i będzie chciał kupic Pacc
możliwe też że nie będzie wiedział jak więc istneje szansa że kupi przez tibia.pl

nie wciskaj kitu o bezinteresowności ok?

Wu'Tang
28-05-2006, 14:43
Norma to wcale nie to nie był spaczony żart, objaw waszego braku poczucia humoru tylko po prostu lizanie się sponsorowi... ;) (na razie dla marnej kasy ale kto wie może kiedyś...)

Recsio
28-05-2006, 14:51
ROTFL!!! Hahaha zastanawialem sie ilu znajdzie sie idiotow co to na powaznie potraktuja. Radze panowie wyjsc z domu i poszukac swojego zgubionego poczucia humoru.
Taką masz wymówkę? -.-

Ronzidio
28-05-2006, 14:59
Co to ma być?? ......
Jestem tym obużony tibia.pl pierszy raz pokazała objaw głupoty :(

Nie szkoda mi w jakimś szczególny sposób tego gościa co dopuścił się tego czynu na własnej matce. Ten gość nie powinien mieć do nikogo pretensji, że się z niego śmieją.
Najbradziej szkoda mi właśnie jego matki, która napewno wstydzi się za swojego synalka, a jak zobaczy te koszulki to będzie jej bardzo przykro... ...

Dr. Omader czy ty myślałeś, że jak napiszesz że wszyscy któży wyrażą swoją negatywną opinie na temat tych badziewnych koszulek są idiotami to odrazu wszyscy będą pisać w samych superlatywach o tej koszulce bo kazał admin..

I jesce według mnie w społeczeństwie tibi ta koszulka może być odbierana jako żart ale poza społeczeństwem tibijczyków (tych co oglądali te reportaże w TVN itp.) jak zobaczą takie koszulki wybuchną gniewem..

Upierz
28-05-2006, 15:17
Hehehe, mi się podoba :P

Tar-Toudi
28-05-2006, 15:22
TO nie krzesło tylko Taboret
JA CHCE KRZESłO!

Resthin
28-05-2006, 15:32
Jak dla mnie to jest żałosne, nie widze w tym nic zabawnego mimo iz posiadam poczucie humoru. Wyobrazcie sobie reakcje pobitej matki i jej rodziny ( nie wliczajac tego przypala ) kiedy zobaczy ta koszulke. Ktos tu sie zblaznil .....

pijany rolnik
28-05-2006, 15:34
Co to ma być?? ......

Też jestem obużony.

@topic
hje uwazam ze swietny pomysł :D

drut
28-05-2006, 15:40
ja sobie taka kupiłem ;] we wtrek powinna juz byc u mnie. W srode pujde w niej do szkoły ;]

osaell
28-05-2006, 15:43
Po co to dalej komentujecie, jak to byl "śmieszny żart prowadzącego" .... :fool:

Lord Evad
28-05-2006, 16:00
Eeee... ta Koszulka jest zawodowa ;] Fajny Pomysl ;)

Recsio
28-05-2006, 16:06
Dzięki Drom~, ze nazwałeś mnie idiotą, też Cie lubię. Mam nadzieję, że to powiedziałeś, bo Ci tak kazali, ale jeśli na serio uważasz, że pomysł z koszulkami, jest dobry, to jesteś skończonym debilem.

Po pierwsze, każdy człowiek jest inny i każdy może inaczej odebrać ten "żart". Wiem, że miał na celu ironię, wyśmiewającą tego czubka od krzesła, ale musiałem przeczytać pare razy newsa obejrzeć grafike, żeby dostrzec tą ironię. Wielu kupi koszulke, bo to "super" gadżet tibijczyka.
Wszyscy wiedzą, że w Tibię grają ~13-letnie oszołomy, które nie widzą świata poza tą grą. Znam z rl kilka przypadków, co okłamują starszych, że są w szkole, a tymczasem siedzą w domu przy kompie. Czasem nawet po kryjomu wyciągają kase z portfela, żeby pacc'a kupić.

I wyobraź sobie, że w tej chwili taki OSZOŁOM zobaczy Waszą koszulkę z krzesłem. "BĘDĘ BRONIŁ TIBII KRZESŁEM". No ku*wa! On na prawdę weźmie krzesło matkę nim przetrąci. W końcu jest GODNYM TIBIJCZYKIEM.

A po drugie, mogę się założyć, że ten typek z krzesłem, jak zobaczył newsa, to teraz czuje się dumny, a wielu wspomnianych oszołomów ma go za bohatera. Powinniście jak NAJBARDZIEJ dać do zrozumienia małolatom (i nie tylko), że takie rzeczy (przemoc, etc.) są złe, a robienie żartów na ten temat mija się z celem. Tak jak ktoś powiedział... lepsze by było "moj kolega jest knightemi wali z axa".

Więc kur... pomyślcie 10 razy, zanim zaczniecie robić takie głupoty, a mnie i kolegę Wu'Tanga oraz wielu innych wyzywać od idiotów.

Pulaski
28-05-2006, 16:09
To mi wygląda na kolejną reklame ehhhh... czego to ludzie nie wymyślą by zarobić kilka groszy

Master Vegan
28-05-2006, 16:10
Heheheh Krzeslo jako Bron :evul: Jestem Knightem i wale z axa a moj kolega jest druidem i wali z krzesla :D

__________________________________________________ _______
chcesz zarabiac kase w euro siedzac tylko na kompie...? Zainteresowanych prosze na GG: 7539253(podaje wszystkie instrukcje) jezeli znasz dobrze jezyki obce mozesz poradzic sobie sam : http://www.eurobarre.com/index.php?p=044146057130 :cup:

Gruszmen of the Pear Tree
28-05-2006, 16:23
Ty to Drom nazywasz "poczucie humoru"? Właśnie pokazaliście ten swój humor, a raczej brak taktu. I nie wmawiaj mi, że zgubiłem na podwórku poczucie humoru, bo to się raczej tyczy administratorów tibia.pl, zauważyłem, że Tibia robi się bardziej uzależnieniem niż rozrywką. Nie rozumiem gości grających pół dnia, a ledwo przechodzących z klasy do klasy, lub takich, którzy twierdzą, że nie są uzależnieni choć grają 5h dziennie, nie ruszają się sprzed kompa i nie grają w nic innego tylko wołają na cały świat "tibia rlz", matko ludzie czy wy nie macie oczu? Można grać, ale z umiarem. A Tibia brzydnie właśnie przez takich przypałów zajmujących respy, kradnących, itd. I przykro, że to w większości są polacy :o

Pozdrawiam rozsądnych graczy oraz tych, którzy zgubili gdzieś poczucie humoru. eVul :evul:

Sheriour
28-05-2006, 16:33
Jak widzę niektóre teksty typu "Oj, a ten co mamusię krzesełeczkiem uderzył to taki biedny jest i wy się jeszcze z niego śmiejecie". NO I DOBRZE! Z głupoty ludzkiej należy się śmiać bo jest jej za dużo. Jeżeli teraz chłopakowi wstyd no to chyba właśnie o to chodzi, nie? No chbya, że ktoś go uwarza za chorego (ale uzależnienie od komputera to nie choroba)... psychicznie rzecz jansa.

Co do argumentów, że rózni ludzie różnie to odbiorą, to można by dojść do stwierdzenia, że z domu to wogóle nie wolno wychodzić, bo to jak sie ubierasz inaczej odbierze dres, inaczej moher, a inaczej twoja pani od polskiego. Każe Ci ktoś nosić taką koszulkę? Nie.

Jeżeli ludzie nie są w stanie pojąć słowa "ironia", i tego że taka koszulka sprawi, iż wielu pomyśli zanim "sięgnie po krzesło", to może niech lepiej trzymają się zdala od forum i wszelkich form wysławiania się publicznego.

Olcia1112
28-05-2006, 16:36
jak to czytałam to sie BARDZO X( jak tak można najpierw muwiliście że to tylko 1 taki noob był że pobił matke krzesłem a teraz przyczyniacie sie do tego żeby było więcej takich noobów!!!!!!ja poprostu nie rozumiem jak można zarabiać na czyjimś nieszczęściuX(

28-05-2006, 16:39
Jak widzę niektóre teksty typu "Oj, a ten co mamusię krzesełeczkiem uderzył to taki biedny jest i wy się jeszcze z niego śmiejecie". NO I DOBRZE! Z głupoty ludzkiej należy się śmiać bo jest jej za dużo. Jeżeli teraz chłopakowi wstyd no to chyba właśnie o to chodzi, nie? No chbya, że ktoś go uwarza za chorego (ale uzależnienie od komputera to nie choroba)... psychicznie rzecz jansa.

Co do argumentów, że rózni ludzie różnie to odbiorą, to można by dojść do stwierdzenia, że z domu to wogóle nie wolno wychodzić, bo to jak sie ubierasz inaczej odbierze dres, inaczej moher, a inaczej twoja pani od polskiego. Każe Ci ktoś nosić taką koszulkę? Nie.

Jeżeli ludzie nie są w stanie pojąć słowa "ironia", i tego że taka koszulka sprawi, iż wielu pomyśli zanim "sięgnie po krzesło", to może niech lepiej trzymają się zdala od forum i wszelkich form wysławiania się publicznego.

Masz rację, ale nie w pełni. Zastanów się trochę. Tak, to jest ironia, ale w ironii nie chodzi o dawaniu pedalsko głupiego przykładu, żeby go wyśmiać i pokazać innym, że ten gość co zlał matkę krzesłem miał rację ;/

sebcio
28-05-2006, 16:44
Masz rację, ale nie w pełni. Zastanów się trochę. Tak, to jest ironia, ale w ironii nie chodzi o dawaniu pedalsko głupiego przykładu, żeby go wyśmiać i pokazać innym, że ten gość co zlał matkę krzesłem miał rację ;/

Gdzie tu widzisz cos zboczonego seksualnie? :<

P0PI
28-05-2006, 16:56
hahaha Ale Perwersja tylko zeby noobki niebraly tego zapowaznie XD

Sheriour
28-05-2006, 16:56

Ironizowanie mądrych przykładów mija się z celem, gdyż nie jest to wtedy śmieszne i w efekcie nie jest to ironią (jak znasz ironię czegoś mądrego to podaj). Ironia ma sens tylko wtedy kiedy ośmiesza poprzez (w tym przypadku) udawane popieranie tegoż czynu. Uważasz, że metale z naszywką radia maryja (tej w stylu metallici) to są wierni słuchacze Rydzyka którzy nawołują do wspónych modłów przy radyjku?

Matik
28-05-2006, 16:58
nie mówimy tutaj o braku poczucia humoru.
mysle ze sa pewne zasady i z pewnych rzeczy nienalezy sie smiac chyba ze zasmakowaliscie slawy i chcecie zeby byla uwaga jak to tibia.pl promuje agresje wsród malolatów....
a mysle ze afiszowanie sie ze gra sie w tibie jest zdeka chore ja akurat sie do tego nieptrzynaje...
a ty wyje^6any napis na koszulce tibia.pl.
moze jak ktorys z was dostanie kose xD za to ze gra w tibie to zpaoda cie koszulke "dostalem kosa za TIBIE "

sir Tifejo
28-05-2006, 17:01
Nadruk moze i fajny. Ale co z tego, skoro kosztuje to 35zl (na zwyklej bialej koszulce, ktora moge kupic na targu za 10zl), a i to w najbardziej badziewnym wydaniu (czarny nadruk pasuje jak cholera do bialego T-shirtu). Jedyna wersja to druga bluzka, kosztuje 48zl z groszami + koszty przesylki - wniosek - trzeba miec nierowno pod sufitem zeby kupowac bluzke z nadrukiem za prawie 60zl.
Ale pomysl "wypas" :)

Taube
28-05-2006, 17:04
O.o

Jak na moj gust to komentarze tutaj juz przebijaja samego newsa, jak na blogu Lady Jewellracja

@wszyscy
uwaga drodzy państwo!
w waszych postach pod wpływem waszego emocjonalizmu możecie się zagalopować, więc radzę nim wyśle ktoś coś, przeczytać ową rzecz 10 razy, aby nie wyszło coś, czego potem będziecie żałować
szczególnie jeśli będzie to jazda po kimś personalnie i wulgarność

d.Taube

spider-bialystok
28-05-2006, 17:05
Tak sobie wg mnie ten wzor wyszedl, ja bym dodal karykature takiego noobika z krzeslem w rece:p

Sheriour
28-05-2006, 17:09
nie mówimy tutaj o braku poczucia humoru.
mysle ze sa pewne zasady i z pewnych rzeczy nienalezy sie smiac chyba ze zasmakowaliscie slawy i chcecie zeby byla uwaga jak to tibia.pl promuje agresje wsród malolatów....

Eeee... Ja też myślę, że są pewne zasady ale z głupoty to się niestety można tylko śmiać bo płakać nie warto, walczyć się nie da, uciec nie ma od niej gdzie, a śmiech to zdrowie i często wyśmiany zaczyna NAGLE (cud!) myśleć.

O.o
racja

@wszyscy
uwaga drodzy państwo!
w waszych postach pod wpływem waszego emocjonalizmu możecie się zagalopować, więc radzę nim wyśle ktoś coś, przeczytać ową rzecz 10 razy, aby nie wyszło coś, czego potem będziecie żałować
szczególnie jeśli będzie to jazda po kimś personalnie i wulgarność

d.Taube

Popieram i dorzuce swoje :P

A ja radzę przeczytać równierz posta Droma z 5 razy bo jak się go źle zrozumie (albo nie zrozumie) to czytanie 10 razy własnego nic nie pomoże.

Yoh Asakura
28-05-2006, 17:10
Pomysł świetny, wykonanie też nie jest złe. Można się nieźle uśmiac. ;)
Nie zdziwiłbym się nawet jakby tę koszulkę pokazali niedługo w TV ze słowami:
"Maniakalni gracze Tibii właśnie wypowiedzieli wojnę rodzicom !".

Aggro
28-05-2006, 17:20
Mi się pomysł bardzo podoba. Tylko szkoda że takie drogie ;/. Bym sobie kupił i nosił w domu xD

Forc
28-05-2006, 17:23
Fajne, nawet bardzo, ale przy koszulce z krzesłem napis Tibia.pl wybitnie nie pasuje... poza tym jakiś motyw z PK mógłby być, coś na kształt "Proud to be PK" albo coś podobnego : )

A wszystkim co nie mają poczucia humoru mówię głośne STFU!

Bofedojo
28-05-2006, 17:24
Dzięki Drom~, ze nazwałeś mnie idiotą, też Cie lubię. Mam nadzieję, że to powiedziałeś, bo Ci tak kazali, ale jeśli na serio uważasz, że pomysł z koszulkami, jest dobry, to jesteś skończonym debilem.

Po pierwsze, każdy człowiek jest inny i każdy może inaczej odebrać ten "żart". Wiem, że miał na celu ironię, wyśmiewającą tego czubka od krzesła, ale musiałem przeczytać pare razy newsa obejrzeć grafike, żeby dostrzec tą ironię. Wielu kupi koszulke, bo to "super" gadżet tibijczyka.
Wszyscy wiedzą, że w Tibię grają ~13-letnie oszołomy, które nie widzą świata poza tą grą. Znam z rl kilka przypadków, co okłamują starszych, że są w szkole, a tymczasem siedzą w domu przy kompie. Czasem nawet po kryjomu wyciągają kase z portfela, żeby pacc'a kupić.

I wyobraź sobie, że w tej chwili taki OSZOŁOM zobaczy Waszą koszulkę z krzesłem. "BĘDĘ BRONIŁ TIBII KRZESŁEM". No ku*wa! On na prawdę weźmie krzesło matkę nim przetrąci. W końcu jest GODNYM TIBIJCZYKIEM.

A po drugie, mogę się założyć, że ten typek z krzesłem, jak zobaczył newsa, to teraz czuje się dumny, a wielu wspomnianych oszołomów ma go za bohatera. Powinniście jak NAJBARDZIEJ dać do zrozumienia małolatom (i nie tylko), że takie rzeczy (przemoc, etc.) są złe, a robienie żartów na ten temat mija się z celem. Tak jak ktoś powiedział... lepsze by było "moj kolega jest knightemi wali z axa".

Więc kur... pomyślcie 10 razy, zanim zaczniecie robić takie głupoty, a mnie i kolegę Wu'Tanga oraz wielu innych wyzywać od idiotów.
Taaa... w TV wprowadz tylko kreskowki, to nie bedzie morderstw? ^.- Nie kazdy chyba jest takim idiota, ze jak zobaczy napis na koszulce to bedzie bil matke krzeslem....

@idioci :D
Jak wam sie nie podoba poczucie humoru Droma to mozecie stad wy*******ac... nikt was tu na sile nie trzyma....

Co to ma być?? ......

Nie szkoda mi w jakimś szczególny sposób tego gościa co dopuścił się tego czynu na własnej matce. Ten gość nie powinien mieć do nikogo pretensji, że się z niego śmieją.
Najbradziej szkoda mi właśnie jego matki, która napewno wstydzi się za swojego synalka, a jak zobaczy te koszulki to będzie jej bardzo przykro... ...

Dr. Omader czy ty myślałeś, że jak napiszesz że wszyscy któży wyrażą swoją negatywną opinie na temat tych badziewnych koszulek są idiotami to odrazu wszyscy będą pisać w samych superlatywach o tej koszulce bo kazał admin..

I jesce według mnie w społeczeństwie tibi ta koszulka może być odbierana jako żart ale poza społeczeństwem tibijczyków (tych co oglądali te reportaże w TVN itp.) jak zobaczą takie koszulki wybuchną gniewem..
Gdyby ta matka nie potraktowala swojego syna jak przestepce (nie zebym usprawiedliwial tego idiote), tylko dala mu dozywotnia kare na kompa, a jakby chodzil do kafejek do brak kieszonkowego, to by nikt sie o tym nie dowiedzial. To ona zrobila z tego sensacje, wiec nie jest mi jej zal pod tym wzgledem.

sir Tifejo
28-05-2006, 17:29
@idioci :D
Jak wam sie nie podoba poczucie humoru Droma to mozecie stad wy*******ac... nikt was tu na sile nie trzyma....
Przyklad typowego wdupowlazenia.

Gdyby ta matka nie potraktowala swojego syna jak przestepce (nie zebym usprawiedliwial tego idiote), tylko dala mu dozywotnia kare na kompa, a jakby chodzil do kafejek do brak kieszonkowego, to by nikt sie o tym nie dowiedzial. To ona zrobila z tego sensacje, wiec nie jest mi jej zal pod tym wzgledem.
Wiec to jej blad, ze dostala krzeslem?

Sheriour
28-05-2006, 17:33
Wiec to jej blad, ze dostala krzeslem?

No, a nie jej błąd, że syna nie umiała wychować? Dobrze wychowana osoba nie bije rodziców o.O. A już na pewno nie z powodu gry komputerowej. Jak się nie umie wychować dziecka, to lepiej nie mieć.

tomexx
28-05-2006, 17:35
Czy to ze ktos nosi koszulke z napisem "Bede bronil tibii krzeslem" oznacza ze faktycznie to robi? Idz sobie do pierwszego lepszego sklepu z smiesznymi koszulkami... Czy ktos kto nosi koszulke z nadrukiem "Ksieza na ksiezyc!" jest od razu antyklerykalnym wyznawca szatana? Pomysl nad tym co piszesz, koszulki to kolejna forma ekspresji czlowieka, ale ilu ludzi nosi koszulki z jakimis firmowymi nadrukami? Masa. Ilu nosi koszulki ktore sa smieszne i szokujace, przez co przyciagaja uwage? Niewielu, bo niewielu ma odwage do tego.

Otóż zapewniam cie iż moja wypowiedz była przemyślana sam nosze koszulki z roznymi napisami czy to jakis zespol czy jakies głupoty, ale chcialbym zauwarzyc jedną rzecz na przkladzie który sam podałes "Ksieza na ksiezyc!" powiedzmy jakas gra słów wsumie można z tego sie pośmiać no i tak osoby w wieku srednim jak i młodziesz napewno sie z tego posmieją jakieś mocherowe babcie nie no i spoko... ale "bede bronil tibi krzesłem" to tekst do którego moze sie odnieśc (prawidłowo tak jak chcecie by to odbierano) tylko grono tibijczków z polski (niemowie ze jest ich mało) i moze im sie to spodobać bądz nie... cała reszta albo niezjazy tego, albo z podejsciem tvnu powie ci ze jesteś cpunem i maniakiem. Rozumiem wasze argumenty moze to być smieszne jest to jakas ironia itd ale szczeze wątpie w pozytywną reakcje społeczestwa ...

sir Tifejo
28-05-2006, 17:38
No, a nie jej błąd, że syna nie umiała wychować? Dobrze wychowana osoba nie bije rodziców o.O. A już na pewno nie z powodu gry komputerowej. Jak się nie umie wychować dziecka, to lepiej nie mieć.
A skad miala wiedziec, ze Tibia miala/ma negatywny wplyw na psychike jej dziecka? Z mediow? Nie. Od jego samego? Nie. Od sasiadki? Nie. Wiec skad?

Tak, zdaje sobie sprawe, ze jakas czescia zawinila, ale nie rozumiem tych ludzi, ktorzy zwalaja cala wine na nia, broniac tego gowniarza.

Powiecie, ze sie wymadrzam, skad moge to wiedziec - sam kiedys tak mialem, malo brakowalo a krzyknalbym na matke jak mi przeszkadzala, kiedy gralem w Tibie. Na szczescie szybko sobie uswiadomilem, ze jestem na pograniczu uzaleznienia ;)

Lord Wlodek
28-05-2006, 17:41
Oj chlopie, nie wiesz co to ironia, czy sarkazm. Wspolczuje twojemu poczuciu humoru, jest zamkniete gdzies na dnie czaszki...

btw. Dyska w Boleslawcu byla zauwielbiam jeść bananyista.
Nie wiem co w tej koszulce jest smiesznego

Ps:Ale i tak wy szanowna ekipa Tibia.pl bendzie bronic tego bo macie z tego zarobek.....

Chetszot
28-05-2006, 17:47
Wiele rzeczy widziałem już na tym forum, ale ta koszulka to juz szczyt glupoty i nieodpowiedzialnosci. Moze i jest w tym jakas nutka ironii, ale to jest niesmaczne. Ciagle mam nadzieje, ze jak spojze w kalendarz to zobacze date: "1 kwietnia" i to wszystko okaze sie zartem. A co do:

Chcesz zeby wszyscy mieli takie poczucie humoru jak ty? Super! Niech wszyscy beda ludzmi z "dromaderskim" poczuciem humoru, bedzie nam sie lepiej zylo. Nikt niebedzie krzywo patrzal na kawaly "o zydach", "o problemie glodu w Afryce", "o Tsunami", "o katowickiej hali" etc.

Btw.
Lepiej byscie wyszli z nadrukami: "Jestem Drutem, wale z różdzki" , albo:"Mój kumpel jest Najtem i wali z axa". Taka moja skromna sugestia

I Pan ma tutaj rację. Osobiście uważam, iż taka koszulka nie jest zbyt dobrym pomysłem. Aha, jeszcze propos Droma - nie uważam, iż potrzeba mi poszukania humoru na dworze. Każdy ma inne poczucie humoru i NIE POWINNO się komentować humoru innych ludzi - na tym temacie widzimy tych, którym zarcik sie podoba i tych, którym żarcik się NIE podoba. Uważam, że komentowanie tych drugich nie jest dobrym pomysłem..
A koszulki z nadrukiem "Jestem knajtem i wale z axa" byłoby wręcz zaje***** :D i NAPRAWDĘ śmieszne :D
Ogólnie jestem zawiedziony "żartobliwością" Tibia.pl :(

pijany rolnik
28-05-2006, 17:48

Chwyt reklamowy i tyle... niema sie co wysilac na krytykowanie

sir Tifejo
28-05-2006, 17:56
Dzisiaj widziałem pewnego chłopaka a tą koszulką. Wyglądał w tym jak potłuczony! Tak samo się zachowywał. Zebrało się obok niego kilka chłopaków z jego otoczenia a on robił FURORĘ! No dobrze poszedłem na przystanek autobusowy i czekałem na autobus. Po jakimś czasie usłyszałem hałas i zobaczyłem jak TEN SAM CHŁOPAK któy nosił "krzesłową" koszulkę walił krzesłem o ławkę na przystanku. Za nim stało jesczze dwóch debili którzy krzyczeli "dawaj Marek to jest twoja stara co ci kompa wyłączyła!!!" . Potem podpałił krzesło. Gapili się tak i gapili. Nikt im nie przeszkadzał bo to było na wsi. Zadzwoniłem po policję i ich zgarnęła.

DALEJ SĄDDZICIE ŻE TE KOSZULKI NIE BUDZĄ AGRESI?

(sorki za błędy)
Nie wierze, z prostego powodu - Drom dodal newsa o tejze koszulce o 00:32, kolega z koszulka mogl zlozyc zamowinie w kazdej chiwli - poczta Polska nie jest az tak szybka, zeby dostarczyc ja w te ~8-10 godzin.

Shinjix
28-05-2006, 18:00
Ludzie, naprawde wam wspolczuje. Beznadzieja.
Śmialiście się z kawałów o Żydach? Fajne są/były? To czemu nie mozecie sie posmiac z takich glupot jak ta koszulka? Poczucie humoru ucieklo przez okno?
Śmialiscie sie z kawalow o blondynkach? Smieszne sa/byly? Tak?
Smialiscie sie z kawalow o policjantach? Tak? A co na to nasi funkcjonariusze? Tez sie potrafia z nich smiac!

Tylko prosze, nie mowcie mi, ze nagle wszyscy sa przeciw takim dowcipom...
Nagle sie tacy madrzy zrobiliscie? Litosci... To glupota, a nie madrosc.
Polecam podchodzic do zycia z wiekszym dystansem.

Lord Wlodek
28-05-2006, 18:03
Moglisice poprostu cos lepszego wymyslec......

Resthin
28-05-2006, 18:08
Śmialiście się z kawałów o Żydach? Fajne są/były? To czemu nie mozecie sie posmiac z takich glupot jak ta koszulka? Poczucie humoru ucieklo przez okno?
Smialiscie sie z kawalow o policjantach? Tak? A co na to nasi funkcjonariusze? Tez sie potrafia z nich smiac!

Rozumiesz co to znaczy ze zart jest nie NA MIEJSCU ? Sprawa jeszcze nie ucichla na tyle zeby robic sobie niewinne zarciki. Jak jestes taki pewien siebie, wcisnij ta kaszulke poszkodowanej matce, zaloze sie ze kupi tez dla syna.
A najlepsze jest ze Modkowie i ich dupozlizcy jada na wszystkich, ktorzy sie z nimi nie zgadzaja. NIe ma to jak wolnosc slowa ..

Btw : W czasach eksterminacji Żydow, zarty na ich temat byly na miejscu....

Wievioor
28-05-2006, 18:17
To jest po prostu chore... Nie powinno się tego promować ani wysmiewac ale potepiac... Kiedy przeczytalem newsa, o erze krzeseł w tibii, to pomyslalem ze CipSoft pracuje nad tym ze w tibii na krzesłach da sie usiasc... jak zobaczylem koszulke nadal myslalem ze tu chodzi o to ze "jestem za siadaniem na krzesłach" Ale dopiero jak przeczytalem komentarze to przypomnialem sobie ten reportaz z TVN i uswaidomilem sobie ze to w OGOLE nie jest smieszne... Czy nie lepsze byłyby koszulki typu: "Po co siedzieć? Lepiej stać" ze zdjęciem Tibijskiego krzesła... Tym promujecie tylko takie zachowanie... W każdym razie jestem całkowicie PRZECIW... A gdyby ktoś zrobił koszulke typu: Pokazana jest tibia.pl z tekstem: "Pamietaj ze aby nie dac sie zchackowac trzeba........", A pod spodem" serwis niedlugo zostanie zamkniety, schakowano adminow"

Satyr
28-05-2006, 18:19
Afiszowanie sie z tym że sie jest maniakiem który nie widzi nic innego poza grą(dla takich właśnie jest ta koszulka) jest żałosne.I co z tego ze kupisz sobie cos akiego i pójdziesz w tym do szkoły??co chcesz wtedy soab reprezentować? ja jakbym zobaczył kogos w takiej koszulce nawet bym się nie śmiał,bo szkoda śmiechu na to...kilku debilom sie nudzi i postanowiło sobie zarobić na gówniarzach którzy mają mózg wyprany przez gre.....brawo

Evul Tibian
28-05-2006, 18:27
@Drom
widzisz... zrozumiałem żart, ale mnie nie rozśmieszył. Przykro mi :(

Stawi Sniper
28-05-2006, 18:49
@Drom i inni idioci:

No tak, racja! Zabic matke krzeslem, HAHEHAEH, strasznie smieszne! Poprostu boki mozna zrywac.
Moze jesze zrobimi podkoszulek z WTC albo cos zwiazanego z holokaustem? Bedzie to rownie "smieszne" i na takim samym poziomie.

Eh.. brak slow...

bosal
28-05-2006, 18:49
a rozumiesz co to zanczy ze media nie majace pojecia o grze robia z tego wielka sprawe, pozatym tutaj wlasnie chodzi o wolnosc slowa.

Ryłek
28-05-2006, 18:54
Rozumiesz co to znaczy ze zart jest nie NA MIEJSCU ? Sprawa jeszcze nie ucichla na tyle zeby robic sobie niewinne zarciki. Jak jestes taki pewien siebie, wcisnij ta kaszulke poszkodowanej matce, zaloze sie ze kupi tez dla syna.
A najlepsze jest ze Modkowie i ich dupozlizcy jada na wszystkich, ktorzy sie z nimi nie zgadzaja. NIe ma to jak wolnosc slowa ..

Btw : W czasach eksterminacji Żydow, zarty na ich temat byly na miejscu....

Pieprzysz - sprawa Żydów też jeszcze nie ucichła, a idę się założyć, że ryjesz z tych żartów jak kretyn.
To jest koszulka satyryczna, a zauważ, że satyrycy często poruszają sprawy aktualne, będące tabu. Więc przestań pieprzyć, bo się jadem zalejesz.

Vekegi
28-05-2006, 18:57
@Drom i inni idioci:

No tak, racja! Zabic matke krzeslem, HAHEHAEH, strasznie smieszne! Poprostu boki mozna zrywac.
Moze jesze zrobimi podkoszulek z WTC albo cos zwiazanego z holokaustem? Bedzie to rownie "smieszne" i na takim samym poziomie.

Eh.. brak slow...

On jej nie zabil od tego zacznijmy, po drugie jak mozna porownywac jeden przypadek z masową tragedią?
Mi się podoba, chetnie bym sobie taką kupił, jak dla mnie beka.

slawekmag
28-05-2006, 19:11
Jedo słowo. Rotfl. Niech zatka tą durną psycholożke co występowała. Prześlijcie to do cipsoftu

Stułbia
28-05-2006, 19:35
jak zobaczycie w sobote (3 czerwiec 2006) w Lednicy typka w takiej koszulce to badzcie pewni ze to ja :D koszuleczke juz sobie zamowilem :)

Hybryda
28-05-2006, 19:48
Czy to nie jest przypadkiem to samo? ;)

@Slawek Wita : ty masz bonusowy chromosom?

zaraz ci wyjaśnię o co mi chodziło bo faktycznie uzylem nieco zlej skłądni.
Potępić w sensie " nie pochwalamy takiego zachowania,ten człowiek zrobił źle bez znaczenia czy miał 100 czy 1000 level...nie wolno popadać w agresję z powodu gry" to jest potepienie jego postepowania...

napiętnowanie to cos takiego "ludzie patrzcie to ten typ co starej WYJ****Ł z kresła w łeb....hahaha coza dałn (wytykanie paluchami w jego kierunku" napiętnowanie to rodzaj linczu...to miałem na mysli.

ale chcialem raczej napisać "zamiast zrobic sie wam żal tego gościa to go napiętnowaliście"
chociaz co niektórzy mają tez rację pisząc coś w stylu "żal zrobić ma mi się takiego głupka?,ja bym mu sam zaj***Ł krzesłem " ale pamioetajcie o wspólczuciu.;)

ProCZOP
28-05-2006, 19:53
Może i miał być to jakiś żart ale chyba większej ilości ludzi nie przypadł do gustu.
Proponuje usunąć to z Newsów i przenieść do offtopa. Takie żarty na Tibia.pl ?
Dziwne panowie że jeszcze bronicie swojego pomysłu.
Rozumiem śmiech ale taki żart w czasie gdy wielu ludzi występuje przeciwko Tibi i innym mmorpg to strzał do własnej bramki.

Crowal
28-05-2006, 20:06
Tylko jedno może to określić...
BuehEheEeeHgGgEeegEgEghheeeheh.

Debatujecie tu jak na obradach sejmu, o totalną głupotę. :P
Koszulka jest fajna, dobry pomysł... Tylko że jak pare osób powie że to "do dupy", to całe forum zareaguje i go poprze :P

Weźcie się zastanówcie... Czy już nie ma lepszych powodów do kłótni... :P

Moje zdanie jest takie:
Koszulka jest spox, fajnie parodiuje tamtego wariata(Piotrek?), a przez to fajnie sie prezentuje... Troszke za duży napis "tibia.pl" i krwi za dużo... Ale i tak jest fajna.

Pozdro! I...
Tak Trzymaj ..::Team Tibia.pl::..!!!

Lord Evad
28-05-2006, 20:14
Jak Nie Znacie Sie na zartach to nie komentujcieX( Koszulka Jest SUPEEER.
A wy Bluzgacie... przeciez to tylko zart:D

Łuk4sz
28-05-2006, 20:17
Pozdro! I...
Tak Trzymaj ..::Team Tibia.pl::..!!!
Czy tibia.pl free pacca Ci załatwiła, że tak gadasz?:p

Moje zdanie jest takie:
Parodia "krzesła" według mnie jest dobra(nie przesadzajmy, że to jest ludzkie nieszczęście, po prostu doczepiliście się jakiegoś nałogowca, których w Polsce są miliony).Projekt tej koszulki nie za bardzo mi się podoba, po prostu nie przypadła mi go gustu.
Co do kłótni, która zaistniała w tym temacie stoję po neutralnej stronie.

pijany rolnik
28-05-2006, 20:25
Proponuje zamknąć temat bo zachwile jakiś (tutaj cytat pewnego zdenerwowanego user'a) "obużony" użytkownik napisze "Skandal! jestem oburzony na team tibia.pl"

Uważam że ta koszulka nie tylko jest swietnym chwytem reklamowym (teraz pewnie sie cieszy jak swietnie ją zreklamował ;]) Ale uwazam ją za swietny pomysł, tyle że zaduży napis tibia.pl

Taube
28-05-2006, 20:27
heh..
powiem tak - sam news - mam do niego podejście olewcze, ani mnie nie wzruszył ani nic.. zero uczuć

natomiast jak czytam niektóre tutaj posty..
to się zastanawiam, skąd się tyle prostactwa bierze.. i to nawet u osób, które ileś latek mają wpisane w profilu
niewiele tutaj się znalazło osób obiektywnych
w większości widzę raczej zamknięte na słowa innych strony
po jednej stronie stoi garstka użytkowników, z których część prezentuje niski poziom i wyzywa innych jak i modków
po drugiej stronie stoją modkowie i część użytkowników, którzy udają wyższy poziom, choć również lubują się w jeździe po innych (choć niektórzy starają się to kamuflować)

@do modków adminów i innych
nie, nie macie racji - niektóre porównania do mnie też nie przemawiają

@do strony przeciwnej
nie, nie macie racji, nie należy się tak zamykać w sobie, a lepiej spróbować na spokojnie swoje argumenty przytoczyć, tylko uważać, by nie były one zbyt krótkowzroczne

niektóre posty mają ostrzeżenia.. nie wiem, czy ich treść przypadkiem nie została zmieniona.. bo zdają się niektóre trochę lepiej wyglądać - ale mają przypisaną poprawkę, więc pewnie tak..
ja bym rozdała więcej ostrzeżeń.. KAŻDEMU kto pojechał personalnie - i nie byłoby tu dla nikogo wyjątku! nawet dla adminów i modów

przedszkole.. heh.. budyń wam nie smakował, że się zaczęliście nim obrzucać?

d.Taube

Crowal
28-05-2006, 20:38
Dr. Omader, za każdym razem każesz czegoś szukać? 8o Może to twój zawód?
,,Sznupacz śmietnikowy''?:p LOL! Sądzisz ,że znajdziesz PACCA na śmietniku?? Powodzenia!
...

2UP:
Święte słowa xD

Zgadzam się w 100%... Nawet jak mówiłeś o mnie...

Slawka Wita
28-05-2006, 20:38
[QUOTE=Dr. Omader]Czy to ze ktos nosi koszulke z napisem "Bede bronil tibii krzeslem" oznacza ze faktycznie to robi? Idz sobie do pierwszego lepszego sklepu z smiesznymi koszulkami... Czy ktos kto nosi koszulke z nadrukiem "Ksieza na ksiezyc!" jest od razu antyklerykalnym wyznawca szatana? Pomysl nad tym co piszesz, koszulki to kolejna forma ekspresji czlowieka, ale ilu ludzi nosi koszulki z jakimis firmowymi nadrukami? Masa. Ilu nosi koszulki ktore sa smieszne i szokujace, przez co przyciagaja uwage? Niewielu, bo niewielu ma odwage do tego.

Taa... ale jabkyś poszedł w koszulce "Ksieza na ksiezyc!" do kościoła to raczej nie byłbyś dobrze odbierany w społeczeństwie? Zastanów się chwilę człowieku zanim coś napiszesz!!!X(

sir Tifejo
28-05-2006, 20:39
Dr. Omader, za każdym razem każesz czegoś szukać? 8o Może to twój zawód?
,,Sznupacz śmietnikowy''?:p LOL! Sądzisz ,że znajdziesz PACCA na śmietniku?? Powodzenia!
łał, ale go pojechales11!

Mazi
28-05-2006, 20:41
Powoli pojawia się w naszym kraju coś, co poważnie może zachwiać potęgę moherowych beretów!

Moim zdaniem to jawne naśmiewanie się z osób starszych, chodzących w nakryciach głowy zwanymi szyderczo "moherowe berety". Jak wiadomo, osoby te często uczęszczają do kościoła, więc pośrednio jest to atak również na kościół.

Z całym szacunkiem, ale to uderza w moją godność. Nie rozumiem, jak można atakować w ten sposób osoby, które nawet nie mogą się obronić... Dlaczego nie napisaliście "coś, co może zachwiać potęgę brzucha Kwaśniewskiego", albo "coś, co może zagrozić łysinie Oleksego". Rezultat byłby ten sam.

Dlatego sądzę, że ponieważ może to obrażać osoby noszące takie nakrycia głowy (gdyż, jak mówiłem - jest to tylko i wyłącznie bezpodstawne [a co innego ma babcia ubrać? może czapeczkę baseballową?] i jawne naśmiewanie się z nich), wpis ten powinien zniknąć ze strony głównej.

Co do samej koszulki - koszulka jak koszulka - nikogo nie obraża, z nikogo się nie wyśmiewa - wyraża tylko i wyłącznie poglądy posiadacza mogącego oddać życie za grę...
Jeśli ktoś tak sądzi, niech nosi =]

Chciałbym podkreślić, że powyższe wypowiedzi to oczywiście tylko moje, jak najbardziej obiektywne zdanie.

Pozdrawiam.

Mazi

Slawka Wita
28-05-2006, 20:41
Dzięki, Crowal... ale jestem dziewczyną. Dzięki!:cup:

Resthin
28-05-2006, 20:44
Pieprzysz - sprawa Żydów też jeszcze nie ucichła, a idę się założyć, że ryjesz z tych żartów jak kretyn.
To jest koszulka satyryczna, a zauważ, że satyrycy często poruszają sprawy aktualne, będące tabu. Więc przestań pieprzyć, bo się jadem zalejesz.

Nie wypowiadaj sie na moj temat, bo mnie nie znasz. Nigdy nie tolerowalem zartow nasmiewajacych sie z Żydow i calej ich otoczki. Kiedy ktos opowiadal takowy zart gasilem go prawda.
Topic: Powiedzcie mi do cholery co poczoje ta poszkodowana matka ? Nie rozumiem, czemu wy nie chcecie wyrazic swojego wlasnego zdania, bojac sie reakcji Moderatorstwa i pro userow tibia.pl ?

@ Taube calkowicie ciebie nie rozumiem, w tym temacie pokazalas ze lubisz podporzadkowywac sie pod innych.

Ludzie co sie z wami dzieje ?

Knopers321
28-05-2006, 20:56
Taaa... Już widze artykuł w TVN-ie: społeczność tibijska masowo ubiera koszulki z napisem "Będe bronił Tibii krzesłem!!(czy jakoś tak:p )" oznajmując równocześnie, że będzie bronić siłą swojej ulubionej gry!";)
Ta koszulka to nie jest dobry żart X(

Gollumek
28-05-2006, 21:19
wiem ze to joke ale zalózmy:
1.kupuje koszulke
2.zakladam i wychodze w niej na plac
3.i juz wszyscy wiedza ze rzucam w matke krzeslami :P

28-05-2006, 21:55
Powiedzcie mi jedno? Czy noszenie tej koszulki to jakaś duma? Specjalne wyróżnienie? Kupisz ten jakby to nie było kawałek szmaty z nadrukiem i założysz i pójdziesz na miasto lub do szkoły? Jak dla mnie to mądre nie jest. Reakcja otoczenia to będzie, że ta gra źle wpływa na ludzi lub, że jesteś uzależniony od niej. I co dumny jest ktoś, że siedzi całe dnie przed kompem i mu monitor mózg wyżera? A po drugie jak wspominałem ta koszulka wcale nie jest tak dobrym żartem jak się wam tibia.pl wydaje, wręcz przeciwnie żałuje, że kiedykolwiek traktowałem was poważnie. Mówicie śmiać się z cudzego nieszczęścia to czegoś takiego nie będzie? W tibię gra wiele dzieci w wieku ok. 10 lat i wielu często zagląda na waszą stronę, ktoś sobie obejrzy tą koszulkę, nie zrozumie żartu i weźmie to wszystko na poważnie. A po trzecie wyobraźcie sobie, że ktoś z was jest tą matką, idziesz po mieście i widzisz kogoś w takiej koszulce? Jakie pierwsze odczucie? Że gracze zamiast starać się nie doprowadzać do takich sytuacji, to wyśmiewają się z tego wydarzenia. Szanowna redakcjo tibia.pl, puknijcie wy się w głowy.

@ do kolegi, który stwierdził, że ja używając słowa "pedalsko" miałem na myśli coś związanego z homoseksualistami bądź seksem- czy Tobie naprawdę wszystko z jednym się kojarzy?

Pozdrawiam
Mariusz

Undertakerr
28-05-2006, 22:04
Żenujące...
Drom ty i te twoje komeryjne pier*oly. Wciskasz dzieciakom takie smieci i myslisz ze robisz biznes :/ Nie bede sie wypowiadal na temat jakosci tych koszulek (a raczej nadruków). Widzialem jedną taka koszulke i jest beznadziejna... Lepiej idz na jakies studia i zalatw sobie normalną prace a nie naciagaj dzieci :/ Niepolecam

Dan the Automator
28-05-2006, 22:15
Ratunku...
Troche szkoda mi was :-). Po pierwsze - dystans, po drugie - poczucie humoru. Cholera jasna, omal nie zdechłem gdy czytałem te wasze komentarze "Ojejku jej, propagujecie przemoc i naśmiewacie sie z cudzej tragedii, och och!". ;-)
Drom, a jednak masz jaja ;-)))

P.s Zapewne koszulki w stylu "Nie płakałem po Papieżu", "Nie oglądałem pielgrzymki Benedykta XVI", "Dokonałam Aborcji", "Nie jestem Patriotą" też są dla was nie na miejscu ;-))?

Undertakerr
28-05-2006, 22:37
Nichodzi o to ze koszulki nie sa smieszne... poprostu 90% koszulek kupia dzieciaki do 15 lat -.- a to strata kasy ;/ bo koszuliki sa beznadziejne.
nieukrywajmy, ktos chce zarobic >.<

Martha
28-05-2006, 22:51
A myslalam, ze na tym forum wiekszosc uzytkownikow ma "jaja"... :/
Mi sie koszulki bardzo podobaja jednak sa nie w moim stylu (nadruk jest super ale nie podoba mi sie kroj koszulki :p)

besn
28-05-2006, 22:54
co prawda widzialem to jzu wczesniej ale nie pogardze komentarzem, swietna grafika, padlbym jakby kogos zobaczyl z tym na miescie xD

Hybryda
28-05-2006, 23:18

Sam jesteś idiotą cioto i sie nie osraj

Satyr
28-05-2006, 23:23
jak zobaczycie w sobote (3 czerwiec 2006) w Lednicy typka w takiej koszulce to badzcie pewni ze to ja :D koszuleczke juz sobie zamowilem :)

No i sie naprawdę nie masz czym chwalić...juznie masz na co pieniędzy wydawać??musisz konecznie byc frajerem i za nędzny gadżecik napychać kieszenie cwaniaków?? a zresztą twoja kasa twój wybór...nie ze mnie będą sie ludzie śmiali na ulicach tylko z ciebie

Yoh Asakura
28-05-2006, 23:35
@Up:
Typowa zazdrośc.
Sam jesteś idiotą cioto i sie nie osraj
Na jakiej podstawie stwierdzasz, że Drom jest homoseksualistą ?
@ do kolegi, który stwierdził, że ja używając słowa "pedalsko" miałem na myśli coś związanego z homoseksualistami bądź seksem- czy Tobie naprawdę wszystko z jednym się kojarzy?
Użycie zwrotu "pedalsko" IMO kojarzy się z jednym. No chyba, że miałeś na myśli pedał od roweru.
@Do tego co mówił o moherowych beretach:
Akurat to było (bynajmniej ja tak odebrałem) skierowane do tych moherów które popierają Rydzyka, a nie do bezbronnych starowinek które są pobożne i chodzą do kościoła.

Fenrir Alasthor
28-05-2006, 23:40
Heh, jezeli nawet chce zarobic na tych koszulkach to tylko jego sprawa, argumenty w stylu "OMG robicie to tylko dla kasy!111" sa bez sensu. Nabijanie sie z tragedii biednej, ciezko pracujacej matki? Gdyby ta matka nie szła z tym do mediow i nie robila afery to nie byloby zadnego problemu, kto normalny oglaszalby calemu swiatu, ze mu wlasne dziecko krzeslem przywalilo? :P
@ Hybryda:
Ty masz 21 lat? :D Zarabisty poziom na swoj wiek reprezentujesz - chyba, ze to 21 tylko dla szpanu wpisales ^^

Satyr
28-05-2006, 23:44
gdybym ja myślał w sposób taki jak myśli Drom,pewno zrobiłbym sobie koszulkę "Black Metal to wojna,więc pompuj rower dla Szatana"
jakby ktos nie zrozumiał to chodzi o to że nawet jak się ma jakieś poglądy to nie trzeba sie z nimi specjalnie afiszować,po co ktoś ma wiedzieć że grasz w tibie?? Jestem metalem ale nie biegam obwieszony pentagramami ani odwróconymi krzyżami bo w ten sposób nikomu nic nie udowodnię,chyba że mi całkiem odjebało

-=DanieL=-
28-05-2006, 23:56

Przeczytaj to co teraz napisze, a potem broń ślepo Droma.
Czy żyd się śmieje z kawału o żydach? Napewno nie, a wręcz przeciwnie jest mu przykro albo denerwuje się. Bo on należy do tego kawału jest społecznością żydowską. My wszyscy mamy coś z tibi każdy tutaj z nas to grał/gra/będzie grać i kawały o biciu osób najbliższych śmieszą tylko głąbów którzy mają z swoimi starymi na pieńku bo im zabraniają grać w tibia i powoli ten kawał stanie się ich rzeczywistością. Jeszcze raz pisze JESTEŚMY SPOŁECZNOŚCIĄ KTÓRA MA DOCZYNIENIA Z TIBIĄ I TEN KAWAŁ TRAFIA W NASZE OTOCZENIE. ŚMIEJESZ SIĘ Z ŻYDA BO NIM NIE JESTEŚ. Pewnie dostane za to warna ale to moje zdanie którego się nigdy niewypre. Cya

Mastermind Toothy
28-05-2006, 23:57
Oj chlopie, nie wiesz co to ironia, czy sarkazm. Wspolczuje twojemu poczuciu humoru, jest zamkniete gdzies na dnie czaszki...

btw. Dyska w Boleslawcu byla zauwielbiam jeść bananyista.

Ty z Bolesławca na Dolnym Śląsku ??
@topic
ROTFL!!! Koszulka świetna (sarkazm/dystans/humor/krzesła plxor :P).
3/4 winy ponosi matka, bo :
- Jaka normalna matka pozwoli dziecku siedzieć przy kompie 20h i przy dłuach kupi nowy komputer ?
- Przez nią dzieciak sie uzależnił (ja tyż młody ale on zachował się jak szczeniak).
@Drom
Dobry pomysł, niektórzy źle go odbierają, bo nie rozumią "dżołka" chociaż ten pomysł o "knajcie co wali z aksa" też dobry<< JEDNAK TO JEST TO SAMO CO KRZESŁO,NABIJAJĄC SIĘ Z "AKSA" NABIJASZ SIĘ RÓWNIEŻ Z KRZESŁA.

Ostatnie : możecie mnie zbluzgać, że liżę dupe modkom ale mnie to nie rusza, to tylko moje zdanie ;) -.-
Pozdro ;]

Shinjix
28-05-2006, 23:58
Rozumiesz co to znaczy ze zart jest nie NA MIEJSCU ? Rozumiem. Rozumiesz co to satyra i starozytne komedie wystawiane w teatrach? Rozumiesz po co sa kabarety wysmiewajace rozne rzeczy? Rozumeisz tego sens?
Resthin

Sprawa jeszcze nie ucichla na tyle zeby robic sobie niewinne zarciki. Jak jestes taki pewien siebie, wcisnij ta kaszulke poszkodowanej matce, zaloze sie ze kupi tez dla syna. Nie, taj matce proponowalbym zamiast wydawania pieniedzy na jakies koszulki, zalatwic terapie u psychologa dla syna.

A najlepsze jest ze Modkowie i ich dupozlizcy jada na wszystkich, ktorzy sie z nimi nie zgadzaja. NIe ma to jak wolnosc slowa .. Chyba sie zabiles wlasna bronia. Tak najezdzasz na koszulki, a na koncu zdanie o wolnsoci slowa. Skoro tak ją (wolnosc) popierasz, to co masz do koszulek?

@Drom i inni idioci:

Eh.. brak slow... @Stawi Sniper i reszta kretynow (no co? uzywam jego jezyka)
Jakie zabil? To juz byl drugi incydent z morderstwem? Poza tym trzeba byc (dobra, nie bede wulgarny) matołem, zeby porownywac incydent dziecka z uszkodzona psychika do holokausty, czy tragedi WTC. Holokaust nie byl smieszny, WTC tez nie. Pobicie matke krzeslem bylo zalosne. To jest taka sama idea jak starozytne komedie w teatrach - wysmiej cos, zeby ludzie to zauwazyli i postarali sie cos z tym zrobic.
Wy macie za bardzo doczesne mozgi. Zero fantazji...
Brak słów...

Moim zdaniem pomysl cmęski narząd płciowyowy jak zaden inny na tibia.pl - brawo. Szczerze? Mi to wisi. Nie podoba sie - papa.

Moim zdaniem to jawne naśmiewanie się z osób starszych, chodzących w nakryciach głowy zwanymi szyderczo "moherowe berety". Jak wiadomo, osoby te często uczęszczają do kościoła, więc pośrednio jest to atak również na kościół. Blad, moherowcy, to glownie starsze panie w wieku 60+ lat, traktujace Rydza i Radio MAryja jako, swego rodzaju sektę - ślepo wierząc w samo Radio i ojca dyrektora, niz w Boga.

Powiedzcie mi jedno? Czy noszenie tej koszulki to jakaś duma? Specjalne wyróżnienie? Kupisz ten jakby to nie było kawałek szmaty z nadrukiem i założysz i pójdziesz na miasto lub do szkoły? Sens noszenia tej koszulki jest taki sam, jak sens noszenia koszulek ulubionych zespolow, koszulek ze smiesznymi nadrukami, koszulek ulubionych graczy, koszulek satyrycznych, itd. - nosze, bo chcę.

@ do kolegi, który stwierdził, że ja używając słowa "pedalsko" miałem na myśli coś związanego z homoseksualistami bądź seksem- czy Tobie naprawdę wszystko z jednym się kojarzy? Poszukaj wyjasnienia slowa "pedał", potem pogadamy. Nie moja wina, ze dopisujesz rozne znaczenia temu slowu.

Żenujące...
Drom ty i te twoje komeryjne pier*oly. Wciskasz dzieciakom takie smieci i myslisz ze robisz biznes :/ Taaak, a kurde fabryki czekolady - robia czekolady, wciskaja dzieciom (ale po co? zadnego z tego pozytku) i mysla, ze robia biznes. Phi! Biznesowi mowmy nie!

Nie bede sie wypowiadal na temat jakosci tych koszulek (a raczej nadruków). Widzialem jedną taka koszulke i jest beznadziejna... Wlasnie sie wypowiedziales. btw. - sam mam jedna, z nadrukiem rycerza i sadze, ze jest calkiem fajna.

Lepiej idz na jakies studia i zalatw sobie normalną prace a nie naciagaj dzieci :/ Niepolecam Drom studiuje............ -.-

Sam jesteś idiotą cioto i sie nie osraj Wiek 21? Pomyliles sie, tam powinno byc 12... Nie ma jak konstruktywna wypowiedz u dzieci...

No i sie naprawdę nie masz czym chwalić...juznie masz na co pieniędzy wydawać??musisz konecznie byc frajerem i za nędzny gadżecik napychać kieszenie cwaniaków?? a zresztą twoja kasa twój wybór...nie ze mnie będą sie ludzie śmiali na ulicach tylko z ciebie hahaha... Podziwiam sie, wybacz mi, ale robisz z siebie idiote. A ty po cholere wydajesz kase na PACC? Nie masz na co kasy wydawac? No ale trudno, to z ciebie sie beda smiali ludzie nieznajacy tibii, nie ze mnie...
Beznadzieja... Jego kasa - jego wybor. Twoja aksa - twoj wybor. Troche mniej komunizmu ludzie...

jakby ktos nie zrozumiał to chodzi o to że nawet jak się ma jakieś poglądy to nie trzeba sie z nimi specjalnie afiszować rotfl, jakby wszyscy ukrywali swoje poglady, to swiat juz dawno przestalby istniec... Zastanow sie zaniom cos napiszesz.

PS: pieniczycie cos o niesmacznych zartach, o ponizeniu sie, upadku. Ciekawi mnie, czy chociaz 1% spolecznosci forum obchodzi ta matka i ten chlopak. Lata wam to kolo ... nosa. A tu nagle pokazujecie, jacy to jestescie "dobrzy".

Ty z Bolesławca na Dolnym Śląsku ??
Nie, ale blisko Boleslawca mieszkam.

Przeczytaj to co teraz napisze, a potem broń ślepo Droma.
Drom mną zawladnal... help... Nie mogfe sie uwolnic.. <bzzzt> <bzzt> Yes master...

JESTEŚMY SPOŁECZNOŚCIĄ KTÓRA PRZECHODZIŁA PRZEZ TIBIA I TEN KAWAŁ TRAFIA W NASZĄ RZECZYWISTOŚĆ.
rotfl, tak bardzo cie bola kawaly o tibii? :P

PS2: Apeluje ejszcze raz - podchodzcie do zycia z wiekszym dystansem...

$corcerer
29-05-2006, 00:17
Ktoś mądry kiedyś napisał, żeby nie karmić trolli, bo będą coraz bardziej głodne. Ale trudno, jeżeli daliście mi pożywkę, drodzy onetowcy, to już nie moja wina :)

Chciałbym się zapytać, kto tu mówi o powadze? Skretyniałe dzieci neostrady? No wybaczcie, ale raczej trudno mi uwierzyć, że ludzie (?) którzy śmieją się z byle idioty robiącego z siebie debila większego niż jest na lekcji? Z pajaca który nie potrafi zachować jako takiej powagi? No wybaczcie, ale może najpierw zaczniecie używać swojego poczucia humoru tam gdzie należy, i ograniczycie jego używanie tam gdzie nie jest to wskazane?

Kto wam do jasnej niedoli dał prawo do wyznaczania nowych norm humoru? Moda sie zmienia, rozumiem, ale żeby się śmiać z tego jak banda debili tyranizuje nauczyciela i wkłada mu kosz na śmieci na głowę, a głupawą koszulkę traktować w stu procentach poważnie? Ludzie, wy macie jeszcze jakieś kawałki mózgu, czy może cały oddaliście do przeczepu? Jak tak, to chyba dużo dostaliście, bo za nówki nie śmigane i myślą nie skażone na prawdę sporo dają.

Mówicie, że z taką koszulką nikt nie potraktuje was poważnie? A kogo teraz się traktuje poważnie? Jakie koszulki? Troszkę już takich "ponapisowanych" nosiłem, i wiecie co?
Gdy nosiłem koszulki IronMaiden ("Live after death", "Brave new world") i Metallicy ("Master of Puppets", "Garage, Inc.") ludzie się śmiali. Gdy wyskoczyłem z Daemonem BSD i tekstem "God, root, what's the difference?" ludzie się śmiali. Terac chodzę z krzyżem św. Benedykta, "Jesus inside" stylizowanym na hasło od Intela, czy łapą Heyah przeobioną na "Jezus - największy zasięg" i innych, które pewnie niedługo zakupię na www.madeinheaven.pl (http://www.madeinheaven.pl) ludzie się śmieją. To co do cholery trzeba nosić żebyście zachowywali powagę? "Nie kradnij, władza nie znosi konkurencji"? Czy może "Mądry polak po szkole"? Albo "Szkoła albo zdrowi - wybór należy do ciebie"? Jest coś takiego, z czego 90% z was, wielce szanowni, cholernie sztywni i zawsze poważni trolle NIE będziecie się śmiać? Co to do cholery musi być? Coś z motywem z Oświęcimia? Czy może wielki tekst "Nie śmiej się, zmarła mi babcia"?

To że ktoś zarabia na koszlkach? No bardzo przepraszam, ale teraz w wolnym państwie, któremu na imię Polska mamy coś takiego jak KAPITALIZM. Tutaj zarabia się na WSZYSTKIM. Żal ci dupę ściaka, ze ktoś zarabia na czymś? To też zacznij coś robić, a nie tylko wyzywasz na innych, którym się coś udało. I jakbyś nie zauważył, matole, ten serwis sobie na wszystko zapracował. Kupa ludzi go tworzyła, wkładała w niego pracę, której ty najwyraźniej nie potrafisz docenić, bądź nie ogarniasz jej swoim małym móżdżkiem. Wróć za parę lat, gdy troszkę dorośniesz i dowiesz się że nie ma "programu do robienia gier". A, jak tak bardzo nie chcesz, żebyśmy na tym zarobili, możesz po prostu nie kupić tej koszulki. Odradzaj też swoim kolegom. Tylko nie zapomnij podać im linka, żeby też mogli wejść i zobaczyć :D

Zastanawiający jest też fakt, że dwójka najbardziej wrzaskliwych obrońców dobrego imienia tibii i powagi zarejestrowało się 27 i 28 maja. Co, trzęsiecie portkami że wam konta zbanujemy? Żal mi was nędzne strachajły.

EDIT
Przepraszam Shin, ale zamknąłeś jak pisałem :P

Taube
29-05-2006, 00:21
calkowicie ciebie nie rozumiem, w tym temacie pokazalas ze lubisz podporzadkowywac sie pod innych.

Ludzie co sie z wami dzieje ?wiesz Rest ;) słoneczko, o tym, że mnie całkowicie nie rozumiesz wiem od dawna - czyli od wpisanej notki, do których czasem zaglądam :)

ja się lubię podporządkowywać? tylko gdzie? i komu? (nie myl dyplomacji i manipulacji z uległością ;))
jak dla mnie to obie strony konfliktu się mylą i obie mają rację - ot co
nie stoję po żadnej ze stron, gdyż jak dla mnie byłoby to ograniczeniem - gdyż obie strony ograniczają się skrajnie co do jednego zdania, jednej tezy, jednego punktu widzenia..
tylko nieliczni tutaj są pośrodku - z nimi mogę się zgodzić
nie wiem, czy podporządkowaniem moża nazwać fakt, że z lekka żałosne są dla mnie niektóre wypowiedzi - u obu stron i nie zgadzam się z obydwiema :)
ja się nie podporządkuję pod obydwu.. ja tępie oba..
a to nie jest podporządkowanie.. prędzej to graniczy z wyobcowaniem ;) bądź też tak zwanym indywidualizmem (niektórzy mogą zwać to trzeźwym rozumem :))

teraz zacznę się zastanawiać, czy w wolnej chwili nie próbujesz zrobić mi portretu psychologicznego :P
ostrzegam jednak! to trudne zadanie! i możesz spotkać na swej drodze wiele sprzeczności ;) które będą się wzajemnie eliminowały

ps. lepiej przenieść to na pw - bo Shinjix sie wkurza XD

d.Taube

Jackal Silentdark
29-05-2006, 00:36
Eee... znaczy się, że jak matka mi wyłączy grę, a ja jej odrąbie głowę, to będziecie robić koszulki z siekierami, a ja będę miał wielu fanów? Eh, bardzo mądre, niech wszyscy napie***lają swoje matki krzesłami.
popieram, zwykłe żerowaniu na czyjejś 'tragedii' i taniej sensacji

Xaorix
29-05-2006, 00:47
W moich progach, jakbym wyszedl z taka koszulka, lub wogole koszulka z napisem tibia to by mnie zgnoili, wysmiali =]]
Skad ja to znam? :D
Nawet gdyby tak nie bylo to raczej takiej koszulki bym na siebie nie zalozyl, ale pomysl swietny. ;]

Bolexus
29-05-2006, 01:20
Rozumiem o co chodziło ale dla mnie to również nie jest jakieś smieszne. Bicie matki krzesłem jak juz powiedziano to jest żałosna sprawa... Sam pomysł z tymi nadrukami nawet dobry,ale ta z krzesłem to zryta a napis TIBIA.PL psuje cały wygląd. Wątpie czy ktoś takie coś kupi,a jak kupi to czy bedzie to nosić.. Może wam sie to podoba to se kupcie i załóżcie ale ludzie na ulicy jeśli będą wiedzieć o co chodzi to będa patrzeć jak na debili...
Późno w nocy.Mama każe mi wyłączać kompa. Nie mam krzesła pod ręką więc musze kończyc :/

Satyr
29-05-2006, 07:59
Rozumiem. Rozumiesz co to satyra i starozytne komedie wystawiane w teatrach? Rozumiesz po co sa kabarety wysmiewajace rozne rzeczy? Rozumeisz tego sens?
Resthin

Nie, taj matce proponowalbym zamiast wydawania pieniedzy na jakies koszulki, zalatwic terapie u psychologa dla syna.

Chyba sie zabiles wlasna bronia. Tak najezdzasz na koszulki, a na koncu zdanie o wolnsoci slowa. Skoro tak ją (wolnosc) popierasz, to co masz do koszulek?

@Stawi Sniper i reszta kretynow (no co? uzywam jego jezyka)
Jakie zabil? To juz byl drugi incydent z morderstwem? Poza tym trzeba byc (dobra, nie bede wulgarny) matołem, zeby porownywac incydent dziecka z uszkodzona psychika do holokausty, czy tragedi WTC. Holokaust nie byl smieszny, WTC tez nie. Pobicie matke krzeslem bylo zalosne. To jest taka sama idea jak starozytne komedie w teatrach - wysmiej cos, zeby ludzie to zauwazyli i postarali sie cos z tym zrobic.
Wy macie za bardzo doczesne mozgi. Zero fantazji...
Brak słów...
Szczerze? Mi to wisi. Nie podoba sie - papa.

Blad, moherowcy, to glownie starsze panie w wieku 60+ lat, traktujace Rydza i Radio MAryja jako, swego rodzaju sektę - ślepo wierząc w samo Radio i ojca dyrektora, niz w Boga.

Sens noszenia tej koszulki jest taki sam, jak sens noszenia koszulek ulubionych zespolow, koszulek ze smiesznymi nadrukami, koszulek ulubionych graczy, koszulek satyrycznych, itd. - nosze, bo chcę.

Poszukaj wyjasnienia slowa "pedał", potem pogadamy. Nie moja wina, ze dopisujesz rozne znaczenia temu slowu.

Taaak, a kurde fabryki czekolady - robia czekolady, wciskaja dzieciom (ale po co? zadnego z tego pozytku) i mysla, ze robia biznes. Phi! Biznesowi mowmy nie!

Wlasnie sie wypowiedziales. btw. - sam mam jedna, z nadrukiem rycerza i sadze, ze jest calkiem fajna.

Drom studiuje............ -.-

Wiek 21? Pomyliles sie, tam powinno byc 12... Nie ma jak konstruktywna wypowiedz u dzieci...
hahaha... Podziwiam sie, wybacz mi, ale robisz z siebie idiote. A ty po cholere wydajesz kase na PACC? Nie masz na co kasy wydawac? No ale trudno, to z ciebie sie beda smiali ludzie nieznajacy tibii, nie ze mnie...
Beznadzieja... Jego kasa - jego wybor. Twoja aksa - twoj wybor. Troche mniej komunizmu ludzie...

rotfl, jakby wszyscy ukrywali swoje poglady, to swiat juz dawno przestalby istniec... Zastanow sie zaniom cos napiszesz.

PS: pieniczycie cos o niesmacznych zartach, o ponizeniu sie, upadku. Ciekawi mnie, czy chociaz 1% spolecznosci forum obchodzi ta matka i ten chlopak. Lata wam to kolo ... nosa. A tu nagle pokazujecie, jacy to jestescie "dobrzy".

Nie, ale blisko Boleslawca mieszkam.

Drom mną zawladnal... help... Nie mogfe sie uwolnic.. <bzzzt> <bzzt> Yes master...

rotfl, tak bardzo cie bola kawaly o tibii? :P

PS2: Apeluje ejszcze raz - podchodzcie do zycia z wiekszym dystansem...

I właśnie pokaząłeś swoje włazidupstwo w tym momencie..czy wy nie zniesiecie żadnej krytyki?? pewno Drom spodziewał się że wszyscy polecą na to jego gówno: "Oh Drom,wspaniała koszulka,piękna cudowna,jesteś naszym idolem,zrobimy ci laskę zaraz" żałosne...
btw nie kupuje pacca za rl kase bo mnie jeszcze nie pojebało...słyszałeś ze mozna kupić za kasę w grze?? i tylko mi nie wyjedz z tekstem że to nielegalne.Wole zrobic cos nielegalnego w niewwżnej gierce niz wydac 100 zł na rl za dodaktowe kratki na ekranie nazwane Edron albo Darama

D Rookmaster
29-05-2006, 08:59
I właśnie pokaząłeś swoje włazidupstwo w tym momencie..czy wy nie zniesiecie żadnej krytyki?? pewno Drom spodziewał się że wszyscy polecą na to jego gówno: "Oh Drom,wspaniała koszulka,piękna cudowna,jesteś naszym idolem,zrobimy ci laskę zaraz" żałosne...
(...)
Wole zrobic cos nielegalnego w niewwżnej gierce niz wydac 100 zł na rl za dodaktowe kratki na ekranie nazwane Edron albo Darama
Święta racja Satyr.

@topic:
Taaaaaaa, a świstak siędzi i zawija je w te sreberka co?

Baroon
29-05-2006, 09:40
Wy wszyscy jestescie załosni !!! X( Drom nie chce zeby ktos mu obciagnoł lub ktos napisze ze on jest czyims idolem to tylko koszulka a jak macie udawac takich sorka za wyrazenie DUPNYCH powazniaków to poco wogule piszecie na tym poscie nienawidze jak ktos sie z czegos smieje bawi go to a jakis gosciu uwaza ze to jest zalosne w tym momencie niewiem albo jest albo udaje powazniaka naprawde wyjdzcie z tad! wy juz do reszty straciliscie poczucie Humoru.X(

sikir
29-05-2006, 10:55
nie widze w tym nic zabawnego ;/ tylko kolejny sposob zarobienia pieniedzy przez tibia.pl bo nie mieli innego pomyslu ;/ zalosne;/

Bazzag
29-05-2006, 11:03
Trzeba się będzie wykosztować i zakupić z jedną :D:D:D:D

albo 5 od razu ??

p.l
29-05-2006, 11:07
Ja mam wrażenie że tu wcale nie rozchodzi się o tragizm tego wybryku z krzesłem.
Was po prostu boli, że w społeczności tibijskiej znalazł się taki jeden palant niezrównoważony psychicznie, chcielibyście o tym zapomnieć i udawać że nic takiego nie miało miejsca.

I nie mówcie mi o złamaniu wolności słowa, niesmacznym żarcie itp. 80% z was jeśli to byłby żart z katolicyzmu, Giertycha, Leppera, Ojca Rydzyka, homo zrywałaby boki ze śmiechu.

emilok
29-05-2006, 11:33
O kuchwa.

Do obu stron 'barykady': Nigdy nie kłóć się z głupcem, ludzie mogą nie dostrzec różnicy.

A koszulka fajna, wywołała uśmiech na mojej twarzy, aczkolwiek mogę zrozumieć, że się komuś nie podoba.

Shinjix
29-05-2006, 12:37
haha, tym postem przekonales mnie, jaki jestes beznadziejny. Skonczyly sie argumenty, to teraz trzeba najechec na wlazidupstwo? phi. I to MY nie znosimy krytyki? Nie rozumiesz, ze ktos ma swoje zdanie? Ty nie zrozumiales dowcipu - twoj problem. Ja zrozumialem. My przyjelismy krytyke i staramy sie wytlumaczyc, o co nam chodzi. Tobie sie skonczyly argumenty, to czas powyzywac, nie? Nie ma jak obiektywne myslenie.
"Mów mądrze do głupca, a nazwie cię idiotą."

btw nie kupuje pacca za rl kase bo mnie jeszcze nie pouwielbiam jeść bananyało...słyszałeś ze mozna kupić za kasę w grze?? i tylko mi nie wyjedz z tekstem że to nielegalne.
To jest nielegalne.

Matek
29-05-2006, 13:19
Tak sie zastanawialem, kiedy ktos wpadnie na ten pomysl.

No coz - rynek rzadzi sie wlasnymi prawami. Poczucie humoru, poczuciem humoru. Kazdy ma inne i kazdy z czego innego sie smieje. Amerykanie smieja sie umieszczajac na koszulkach odchylajace sie dwie wieze WTC i przelatujacy pomiedzy nimi samolot, chrzescijanie maja "666 - Radio maryja". Ja mam koszulke "Pie*dole - nie robie".

Pytanie brzmi: kto z forumowych "twardzieli" bedzie tak po*ebany i tak glupi, ze taka koszulke sobie kupi?

Zenuś
29-05-2006, 13:19
. Wszystkim, którzy nie rozumieją kawału radzimy wyjść z domu i poszukać swojego poczucia humoru, oraz rozumu.
dlaczego wyjsc z domu nie lepiej tylko do kibla :P

Uwazam ze sam pomysl z krzeslem nie jest zly taka koszulke to jeszcze mozna kupic gorzej jest z napisem Tibia.pl :p wedlug mnie to wicha :D

Satyr
29-05-2006, 13:53
haha, tym postem przekonales mnie, jaki jestes beznadziejny. Skonczyly sie argumenty, to teraz trzeba najechec na wlazidupstwo? phi. I to MY nie znosimy krytyki? Nie rozumiesz, ze ktos ma swoje zdanie? Ty nie zrozumiales dowcipu - twoj problem. Ja zrozumialem. My przyjelismy krytyke i staramy sie wytlumaczyc, o co nam chodzi. Tobie sie skonczyly argumenty, to czas powyzywac, nie? Nie ma jak obiektywne myslenie.
"Mów mądrze do głupca, a nazwie cię idiotą."

To jest nielegalne.

hahahahah jedyna beznadziejna osoba tutaj to ty..jaki wrażliwy omg..włazidupstwo to dla ciebie wyzwisko? wypłacz sie mamie w rękaw.
i wcale mi sie argumenty nie skończyły,ale one do was wcale nie trafiają,jesteście nastawieni tylko na zysk,kasa przesłoniła wam oczy.Taki napisa na koszulce jest co najmniej niesmaczny,mogliście wykazać sie więjszą kreatywnością i wymysleć cos naprawdę śmiesznego,a nie wyśmiewać się z nieszczęścia innych
btw,to wy nie szanujecie zdania innych,Drom nazwał oponentów koszulki "Debilami" więc sam widzisz

Matek
29-05-2006, 13:55
Koles, to wyjdz z tego forum a nie beczysz. Nie mozesz sie wyplakac mamie w rekaw?

$corcerer
29-05-2006, 13:57
Pokażesz mi jedną, jedyną koszulkę, która nie jest wystawiona na sprzedaż z nastawieniem na zysk?

Satyr
29-05-2006, 14:07
Pokażesz mi jedną, jedyną koszulkę, która nie jest wystawiona na sprzedaż z nastawieniem na zysk?
Prosze bardzo podaje przykład: pamiątkowa koszulka wypuszczona po śmierci Docenta ex perkusisty Vader.Całkowity dochód z tej koszulki został przeznaczony dla rodziny zmarłego

$corcerer
29-05-2006, 14:13
Prosze bardzo podaje przykład: pamiątkowa koszulka wypuszczona po śmierci Docenta ex perkusisty Vader.Całkowity dochód z tej koszulki został przeznaczony dla rodziny zmarłego
Lubisz sobie zaprzeczać, prawda?

Edek Rozprowacz
29-05-2006, 14:16
Moze i ten wzór ma śmieszyć ale dla mnie jest to doskonały przykład czarnego chumoru niby ironia itp wszystko sie zgadza. Ten wzór jest poprostu chwytem marketingowym bo wiekszosc dzieciaków napewno kupi ta koszulke. Boli mnie to ze znizacie sie do takiego poziomu zeby zarobic.

Satyr
29-05-2006, 14:21
Lubisz sobie zaprzeczać, prawda?

chodzi mi o to że nikt nie czerpał zysku z tej koszulki,pieniądze uzyskane ze sprzedaży pomogły przezyć rodzinie bez ojca,a nie napchały kieszenie znudzonych cwaniaczków którzy postanowili ludziom wcisnąc kolejny szajs

Palek Demon
29-05-2006, 14:22
Myśle że pomysł niejest zły ale beka by była gdybym do szkoły w niej przyszedl

Fakt niema sie co smiac ze niby ktos pobil matke krzeslem ale mysle ze chodzi o to co media zrobily z tej sprawy osmieszając sie w ten sposób ;p

Shinjix
29-05-2006, 14:29
Prosze bardzo podaje przykład: pamiątkowa koszulka wypuszczona po śmierci Docenta ex perkusisty Vader.Całkowity dochód z tej koszulki został przeznaczony dla rodziny zmarłego W tym momencie zysk ponosi rodzina zmarlego... Nie ma jak logiczne myslenie.

hahahahah jedyna beznadziejna osoba tutaj to ty..jaki wrażliwy omg..włazidupstwo to dla ciebie wyzwisko? wypłacz sie mamie w rękaw. Brawo, kolejny objaw glupoty. Nie pamietasz co piszesz? A moze wolisz zapomniec? Podam przyklady twoich wyzwisk w tym temacie:

pewno Drom spodziewał się że wszyscy polecą na to jego gówno: "Oh Drom,wspaniała koszulka,piękna cudowna,jesteś naszym idolem,zrobimy ci laskę zaraz"

juznie masz na co pieniędzy wydawać??musisz konecznie byc frajerem i za nędzny gadżecik napychać kieszenie cwaniaków??
kilku debilom sie nudzi i postanowiło sobie zarobić na gówniarzach którzy mają mózg wyprany przez gre.....
Moze jeszcze powiesz, ze to nie wyzwiska?
"Największym głupcem jest ten, kto sądzi, że poza nim wszyscy są głupcami."

Satyr
29-05-2006, 14:32
Moze jeszcze powiesz, ze to nie wyzwiska?
"Największym głupcem jest ten, kto sądzi, że poza nim wszyscy są głupcami."[/QUOTE]

pan najmądrzejszy się odezwał.....co to za porównanie wogóle?? samotna kobieta z małym dzieckiem i ktos kto mógłby sam zapracować na siebie a wymyśla nędzny badziew żeby wyciągnąć kasę...jesteś żałosny i udowadniasz to w każdym poście

Shinjix
29-05-2006, 14:37
pan najmądrzejszy się odezwał.....co to za porównanie wogóle?? samotna kobieta z małym dzieckiem i ktos kto mógłby sam zapracować na siebie a wymyśla nędzny badziew żeby wyciągnąć kasę...
Wg. twojego toku myslenia powinno sie zamknac wszystkie sklepy z markową odzieza, wszystkie wytwornie slodyczy, zabawek, itd. Dlaczego? Bo przeciez oni potrafia na siebie zapracowac, a wyciagaja pieniadze, od biednych ludzi!
Dno.

jesteś żałosny i udowadniasz to w każdym poście
Ja w przeciwienstwie do ciebie, pokazuje sens koszulek, a nie narzucam wrzystkim swoj tok myslenia i swoje racje. I nie wyzywam od idiotow ludzi, ktorzy maja inne zdanie niz ja - tak jak ty to robisz.

Satyr
29-05-2006, 14:42
Wg. twojego toku myslenia powinno sie zamknac wszystkie sklepy z markową odzieza, wszystkie wytwornie slodyczy, zabawek, itd. Dlaczego? Bo przeciez oni potrafia na siebie zapracowac, a wyciagaja pieniadze, od biednych ludzi!
Dno.

Ja w przeciwienstwie do ciebie, pokazuje sens koszulek, a nie narzucam wrzystkim swoj tok myslenia i swoje racje. I nie wyzywam od idiotow ludzi, ktorzy maja inne zdanie niz ja - tak jak ty to robisz.

poraz kolejny mówie: Drom pierwszy nawał swoich przeciwników debilami,ja tylko odbijam piłeczkę
Watpię żeby sklepy ze słodyczami smiały się z maniaków gry komputerowych i ich biednych matek,ja nie narzucam nikomu toku myslenia,tylko przedstawiam swoje zdanie i bronię go..ale widzę ze ty tego nie rozumiesz

MatKus
29-05-2006, 14:56
chodzi mi o to że nikt nie czerpał zysku z tej koszulki,pieniądze uzyskane ze sprzedaży pomogły przezyć rodzinie bez ojca,a nie napchały kieszenie znudzonych cwaniaczków którzy postanowili ludziom wcisnąc kolejny szajsJak to nikt nie czerpał zysku, skoro ktoś ten zysk dostał?
Pocieszę cię, jeśli ci powiem, że mimo setek godzin spędzonych przyez ostatnie pare lat przy tibia.pl nie mam nic z tego? Tak, z tej koszulki też nic nie mam. Bo całkowity dochód z koszulek jest przekazywany bądź to na utrzymanie tej strony, a jak coś zostaje, to na konkursy. Ale czytając co raz to mądrzejsze wypowiedzi ludzi powyżej (i pewnie poniżej też, ale to później) mam wrażenie, że te konkursy to ogólnie zły pomysł, lepiej dosiąść wielbłąda i iść na piwo.

Lekjam
29-05-2006, 15:08
Imho sam pomysł jako pomysł nie jest niczym złym, jest to zwykła ironia komizm etc. jednak robienie koszulek z tego typu, że tak ujmę syndromu maniaka jest ( dla ludzi uzależnionych lub głupich ) propagandą do przejawiania agresywności wobec własnych rodziców, kiedyś były inne czasy tyle wam powiem

PS> MatKus, oszukujesz sam siebie mówiąc, że nic z tego nie masz, jeśli byłaby to prawda, w co wątpie, nawet jak z powołania chcesz pomagać fanom gry poprostu nie miał byś już celów.

PS#2> a co do alterglobalistów, teraz są inne czasy, to nie lata 70' 80' ... nie ma nic za darmo, a każdy chce jakoś się utrzymać, niektórzy związać koniec z końcem a nie którzy jak rzeczywiście ktoś tam powiedział mają już czego im trzeba ale chcą więcej i.... więcej.... niby dlaczeego pan Ronald się zamroził ;)

Nissinya
29-05-2006, 15:12
No no może uzadzimy jeszcze oficjalną parade co? 8o

Crowal
29-05-2006, 15:17
Dzięki, Crowal... ale jestem dziewczyną. Dzięki!:cup:

Nie, to było inaczej.

Twój post skomentowałem "...", a tamto o popieraniu to było dla tego drugiego ziomka... Twój post wrzuciłem, żeby pokazać że ma rację :P

Szpicel
29-05-2006, 15:17
@Matkus: Ja rozumiem, ze musicie na siebie zarabiac, ale to co zrobil Drom jest plytkie i nieodpowiedzialne. Niewiem powinien zmatowac jakas sade, niebylo by tego co sie teraz dziej. Przegial na calej dlugosci.

bosal
29-05-2006, 15:28
[...]Przegial na calej dlugosci.

Nie wiesz co mowic to nic nie mow, a nie takie bzdury. Ludzie gdzie tu przegiecie. Jednym sie nie podoba ten pomysl innym nawet bardzo - mi z pewnoscia.

MatKus
29-05-2006, 15:32
PS> MatKus, oszukujesz sam siebie mówiąc, że nic z tego nie masz, jeśli byłaby to prawda, w co wątpie, nawet jak z powołania chcesz pomagać fanom gry poprostu nie miał byś już celów. ;)
Mówiłem o pieniądzach.
Oczywiście mam coś z tego, że robię tą stronę, a mianowicie satyswakcję. Jestem osobą , która lubi tworzyć, a gdy taka ilośc osób, jaka odwiedza codziennie tibia.pl, docenia tą pracę, to jest to tym większa satyswakcja. Ale to nie zmienia faktu, żenie zarobiłem puki co nic na tibia.pl po za darmowym kubeczkiem.

A sama koszulka mi się podoba i zastanawiam się, czy sobie nie kupić (tak, też będę musiał zapłacić!). I nie będę się wstydził wyjść w niej mimo, że mam już blisko 26 lat.

Komandos
29-05-2006, 15:53
Nie czytałem całego tematu, ponieważ jest tego aż 17 stron, więc jeśli ktoś już to zaproponował to sorka.
Proponowałbym zmienić napis na "Krzesło po lewej stronie Tibio ja cię obronię" (to hasło nie jest mojego autorstwa).
Pozdro : )

Mastermind Toothy
29-05-2006, 15:59
@$corcerer
Mam neostrade i jakoś nie czuję się szczególnie głupi/skretyniały/jak kto lubi.
@topic
Ludzi opamiętajcie się to tylko koszulka. Jak nie podoba się to nie wyzywaj innych od debili czy chamów, wyraź swoje zdanie w bardziej cywylizowany sposób. (Dla SKRETYNIAŁYCH -.- dzieci neostrady piszcie obiektywnie) Ale ja lubię lizać dupę modkom, ja to jestem noob jednak n/c...
Pozdro ;]

Dabek
29-05-2006, 16:04
btw nie kupuje pacca za rl kase bo mnie jeszcze nie pouwielbiam jeść bananyało...słyszałeś ze mozna kupić za kasę w grze??

Równie dobrze mógłbyś (pomijając to ze to nielegalne itd.) sprzedać kasę z gry za rl kasę i miałbyś 100 złotych, a skoro nie robisz tego to nie masz 100 złotych - jest tak samo jakbyś kupił pacc za rl 100 złotych. To wychodzi na to że "pojebało cię", i w ogóle straszny frajer z ciebie...

Lord Evad
29-05-2006, 16:12
Ehhh...Jeżeli nie macie humoru to nie komentujcie...
Wiem...Wiem że to odzwierciedlenie tego zdarzenia:] (Krzeslo...:D )
Ale zobaczcie na koszulke nie myslac o tym zdarzeniu,powinno sie podobac:p
A jak nie rozumiesz to nie bluzgaj (idz do kibla:D )

Olcia1112
29-05-2006, 16:16
Tak jasne róbcie co chcecie kupujcie sobie takie koszulki i walcie sie nawzajem krzesłami przecież to jakś paranoja a Tibia.pl tylko na tym zarabia

Transparent Ghost
29-05-2006, 16:59
Szkoda, że ten napis tibia.pl na tych koszulkach taki mały, trzeba było dać na cała koszulke.

Wogóle nie wiem czemu tam znajduje się reklama tibia.pl wkońcu to nie jest za darmo, to się kupuje i się wymaga.

Ejdem
29-05-2006, 17:04
Ale wy macie problem mi sie koszulka podoba myśałem nawet o zakupie 8o
co do tego synka to był lekko nienormalny LEKKO ja pokazałem mojej mamie ta koszule i hugo zaczeła sie śmiać a nie gadac co oni wymyślili i inne bzdury :D wiec niewiem kaj wy tu macie problem ;( no ale to wasza sprawa pozdro dla osób którym sie podoba koszula :cup:

Nornius
29-05-2006, 17:19
Szkoda, że Tibia.PL promuje takie zachowania taką koszulką. Pewnie zaraz zostane zbluzgany przez moderatorów, że nie mam poczucia humoru, że jestem dzieckiem neostrady itp... A ja mówię KIJ Z TYM! Moim zdaniem, ta koszulka nie powinna się pojawić.

Slawka Wita
29-05-2006, 17:19
Nawet jeżeli nie przemawiają do was artykuły typu:
,,Nie wolno się naśmiewać z cudzego nieszczęścia'',
pomyślcie o tym czy zakup się wam opłaca.
Ja jej nie kupię bo nie zgadza się z moimi poglądami a poza tym jest droga!!
Zastanówcie się!

tomefo_gladiator
29-05-2006, 17:28
po pierwsze matek krzeslami sie nie bije, szerzy sie coraz wieksza przemoc:evul: !!!
Trzeba wprowadzić nowe zasady!!! KrzesłoRules:] !
Zrobmy petycje do CIPSoftu o nową broń... krzesło!!
Herosi walczący krzesłami, albo Chuck Norris magicznei używający krzeseł!!1;)

Hegemmon
29-05-2006, 17:51
Szkoda, że Tibia.PL promuje takie zachowania taką koszulką. Pewnie zaraz zostane zbluzgany przez moderatorów, że nie mam poczucia humoru, że jestem dzieckiem neostrady itp... A ja mówię KIJ Z TYM! Moim zdaniem, ta koszulka nie powinna się pojawić.
W takim razie zastanów się ponownie z czego wyśmiewają się nosiciele tej koszulki?
Przecież nie mogliśmy napisać "TVN sux, FAKTY sux", bo by nas do sondu dali

spider-bialystok
29-05-2006, 17:52
Ta koszulka raczej krytykuje takie zachowanie wlasnie przez wysmianie tego wg mnie.

pijopiwnik
29-05-2006, 17:53
Nogi mi się uginają jak patrze na kolejne i kolejne, oraz kolejne posty Moderatorów i Administratorów.....

Zawsze pisali "mądre" i "mające coś w sobie" zdania

a teraz....afffffffffffffffff "puste", nie zawierające nic w sobie posty

"ktoś" wyprowadził ich z równowagi prostym postem, że koszulki są "be", a admini mają "kasiury" z "tego"

I ZACZĘŁA SIĘ WOJNA POMIĘDZY OPATRZNOŚĆIĄ TIBII.PL A MAŁYM UŻYTKOWNIKIEM, KTÓREGO ZBANUJĄ (z powodu braku argumentów wystawianych przeciwko niemu -.-)

@koszulki

post na stronie 2

Wievioor
29-05-2006, 18:08
Ja nie bede bluzgac na adminow itp, ale uwazam ze te koszulki NIE SA smieszne i ze nie umiecie przyznać się do porażki. Nie potraficie uznac swojeo błędu, przeciez wiekszosc jest PRZECIW tym koszulkom, to jest po to zeby podobac sie, a nie zniechecac do swojego serwisu. Proponuję zrobić ankietę o tym komu podoba się koszulka a komu nie,chociaz jak sadze nawet gdyby 90% było na nie, to wy, Admini i reszta bedziecie robic swoje nie zwazajac na opinie innych.

Walrock
29-05-2006, 18:16
@pijopiwnik
Czyli twoim zdaniem modkowie nie mogą mieć swojego zdania ?? A z tego co czytałem te posty wcale nie były puste. I nikt nie został zbanowany z inne poglądy niż mają modkowie.

Tasior
29-05-2006, 18:25
@Wievioor
Majority rule don't work in mental institutions @topic
Najepiej żebyście wszyscy kupili te koszulki (najlepiej kilka) i w ramach protestu spalili pod Pałacem Kultury. Pokażemy tym nupom z tibia.pl kto tu rządzi.

Rezz
29-05-2006, 18:38
Nogi mi się uginają jak patrze na kolejne i kolejne, oraz kolejne posty Moderatorów i Administratorów.....

Zawsze pisali "mądre" i "mające coś w sobie" zdania

a teraz....afffffffffffffffff "puste", nie zawierające nic w sobie posty

"ktoś" wyprowadził ich z równowagi prostym postem, że koszulki są "be", a admini mają "kasiury" z "tego"

I ZACZĘŁA SIĘ WOJNA POMIĘDZY OPATRZNOŚĆIĄ TIBII.PL A MAŁYM UŻYTKOWNIKIEM, KTÓREGO ZBANUJĄ (z powodu braku argumentów wystawianych przeciwko niemu -.-)

@koszulki

post na stronie 2

A koszulki Star Wars to co? No nie rób z siebie mądrali, dotyka Cie to, że ktoś ma coś z głową żeby bić krzesłem swoją matke? Są ludzie, którzy robią gorsze rzeczy a nawet o tym nie wiesz. W mojej klasie ludzie śmieją się z tego, że w Oświęcimiu palono żydów a ty robisz wielką afere z krzesła. Mają "kasiury"? Lol, to mnie zbiło z tropu. A Cipsoft to co za darmo robi? To także ich praca/hobby i chyba dobrze, że coś z tego mają. W końcu utrzymanie takiej strony kosztuje + poświęcanie jej czasu. Na przyszłość nie wypowiadaj sie w takiej sprawie jesli nie myślisz logicznie ani nie masz poczucia humoru.

$corcerer
29-05-2006, 18:40
chodzi mi o to że nikt nie czerpał zysku z tej koszulki,pieniądze uzyskane ze sprzedaży pomogły przezyć rodzinie bez ojca,a nie napchały kieszenie znudzonych cwaniaczków którzy postanowili ludziom wcisnąc kolejny szajs Po pierwsze, nikt do jasnej niedoli nie każe ci kupować ten koszulki i "napychać kieszeni znudzonych cwaniaczków"
Po drugie, od dzisiaj powinieneś bojkotować "znudzonych cwaniaczków", przestać "napychać im kieszenie" i... zacząć chodzić nago. No bo co inaczej robisz? Pozatym, teksty w stylu "nabijanie kabz cwaniaczków" to teksty godne Gierka. Jak tak bardzo brakuje ci państwa kładącego łapę na wszystkim, zapraszamy na Białoruś. My płakać nie będziemy, ty się ucieszysz, wszyscy zadowoleni.
Czy to że prowadzimy serwis oznacza że powinniśmy robić to za darmo? A kto zapłaci za utrzymanie serwerów i łącze? Ty? Nie? to co, mamy do leppera iść żeby nam dodrukował hajsu?

BTW: skąd wiesz jak wygląda sytuacja rodzinna Droma? Telepator masz czy jak?
Moze i ten wzór ma śmieszyć ale dla mnie jest to doskonały przykład czarnego chumoru niby ironia itp wszystko sie zgadza. Ten wzór jest poprostu chwytem marketingowym bo wiekszosc dzieciaków napewno kupi ta koszulke. Boli mnie to ze znizacie sie do takiego poziomu zeby zarobic. Masz lepszy sposób żeby opłacić stronę, czekamy na pomysły.
sam zapracować na siebie Właśnie to robi, ale Pan Wszechwiedzący twierdzi że tak nie można, bo takie jest jego widzimisię.
ja nie narzucam nikomu toku mysleniaTo samo robi drom. Tylko że jeżeli ktoś popiera jego, to jest wdupowłazem, ew tym cwaniaczkiem co leci na szmal. Ale jak ktoś popiera ciebie to kim jest? Prawdziwym i Jedynym Słusznym Obrońcą Sprawiedliwości i Uciśnionych?
@$corcerer
Mam neostrade i jakoś nie czuję się szczególnie głupi/skretyniały/jak kto lubi.Dzieci Neo+ to uniwersalne określenie. Nie każdy posiadający neo to dziecko neo. poszukaj na google hasła "dzieci neostrady", teraz linka nie pamietam :)
nie umiecie przyznać się do porażki.Nigdy nie było żadnej porażki (może prócz punktów reputacji) więc nie było się do czego przyznawać...

Lekjam
29-05-2006, 18:45
Mówiłem o pieniądzach.
Oczywiście mam coś z tego, że robię tą stronę, a mianowicie satyswakcję. Jestem osobą , która lubi tworzyć, a gdy taka ilośc osób, jaka odwiedza codziennie tibia.pl, docenia tą pracę, to jest to tym większa satyswakcja. Ale to nie zmienia faktu, żenie zarobiłem puki co nic na tibia.pl po za darmowym kubeczkiem.

A sama koszulka mi się podoba i zastanawiam się, czy sobie nie kupić (tak, też będę musiał zapłacić!). I nie będę się wstydził wyjść w niej mimo, że mam już blisko 26 lat.

edit: nie ilość tylko liczba :)

Być może nie zarabiasz na tym fortuny ale czasem cos tam wskoczy, bo napewno za hosting strony forum plus domena no to troche wyjdzie miesięcznie jednak same pacce zwrocą strate a korzysci, wiem, iż nnikłe lecz zawsze.

Powiem tak nic zupełnie nie mam do tego komercyjnego projektu, a nawet powiem, że jest on słusznym krokiem, bo ceny nie są jakieś przesadzone a wręcz podobne do cen sklepowych, a tu ludzie którzy chcą kupić mają jeszcze takie fajne napisy i wogóle :). Jednak niektórzy poprostu nie znają się na ironi... bo to przecież czysty żart do ludzi mało bystrych "Będę bronił Tibii krzesłem", czy to jest obraźliwe lub 'chamskie' nie...

@Scorcerer
mu chodziło o rodzine piosenkarza a nie droma poczytaj uważnie
a propos Troli ( dzieci neostrady ) http://dziecineostrady.prv.pl/

@Rezz
Jezeli twoi koledzy śmieją się z tego zapraszam niech tam pojadą zwiedzą, niech zobaczą, że nawet odremontowane, przebudowane mury ukazują ile cierpienia, łez i smutku oraz tęsknoty do dobra tam jest... Zresztą zapewne nie mówili wam na lekcjach co niemcy robili z polakami. Dla niemców polacy byli świniami zdolnymi jedynie do pracy, wolałbym zginąć w obozie czy podczas bitwy niż żyć i dosłownie liżąc dupy niemieckich spasłych pedałów...

To był taki offtop
A i dodam jeszcze ... Nienawidzisz żydów ? To poczytaj biblie, przecież Jezus był żydem i napewno wstyd mu patrzeć jak rasa ludzka schodzi do poziomu psów które walczą miedzy sobą właściwie o nic... Czy wierzysz w Boga czy nie... zastanów się czasem nad tym co robisz.

Avatex
29-05-2006, 18:45
Ochydny i zenujacy jest ten napis Tibia.pl omg...

Valex
29-05-2006, 19:24
Fajne są te koszulki, sam bym sobie jakoms sprawil ale nie podoba mi sie na nich napis tibia.pl(jak by tego napisu na koszulkach by nie bylo to bym kupil)
a tak z tym napisem te koszulki to jende wielkie .... !!!!!!!!

Lekjam
29-05-2006, 19:49
offtop:
http://powielacz.pl/koszulka_4931.html ta koszulka podoba mi się najbardziej :)

edit: ta grafika*

Dark Lee
29-05-2006, 20:00
Koszulka mnie rozbawiła. Wysłałam też koleżance jako miły przerywnik w nauce.
Ale ludzie. Robić taką aferę z niczego?
Ok, to co gnojek zrobił było złe. To znaczy w prostych słowach: nie próbujcie tego w domu itp.. Mimo wszystko, nie sądzę, żebyście wszyscy byli tacy święci i nikt z was nie powiedział nigdy dla żartu "oberwiesz ode mnie", albo "nakopię ci". No więc przyjmijcie do wiadomości, że autor koszulki to miał na myśli. Bo chyba wszyscy LUBIMY Tibię i NIE LUBIMY, kiedy się ją krytykuje.

Kurcze, kupiłabym ją sobie gdyby się czarny kolor nadruku i koszulki nie różnił :/

-=DanieL=-
29-05-2006, 20:06
Dziwne, jak temat dotyczy modków/adminów (niewiem kto ten pomysł z krzesłem wymyślił) to modki postują jak szeleńce. W normalnych tematach znalezienie waszych postów graniczy z cudem ;). Czyżby "wyższa" forumowa rasa czuła się urażona?

Klikaczz
29-05-2006, 20:43
yyyy... Czy macie za głupców osoby które to kupują? ja na pewno w czymś takim bym się nie pokazał. Na prawdę powinniście usunąć ten produkt a kogo obchodzi informacja : cytat

"Nadruki robione są na koszulkach firmy Fruit of the Loom, która zapewnia trwałość i przyjemne noszenie"

Dla mnie taka koszulka to po prostu głupota żeby coś takieog wymyśleć to trzeba być ...

Lord Evad
29-05-2006, 21:11
Tak jasne róbcie co chcecie kupujcie sobie takie koszulki i walcie sie nawzajem krzesłami przecież to jakś paranoja a Tibia.pl tylko na tym zarabia
eee...jeżeli sa takie koszulki to nie znaczy ze mamy sie nawzajem nawalać krzesłami...:p

Aval'yah
29-05-2006, 21:25
Śmieszna to w tej koszulce jest cena. 5 dych za t-shirta z nadrukiem?! prrrrr...

Żarty z krzesłem przestały mnie już smieszyć. Nie zamierzam nikogo oczerniać, potępiać, mnie to po prostu nie bawi.
Moim zdaniem obie strony tego "konfliktu" zachowały się żałośnie.

Deaf Scream
29-05-2006, 21:42
hmm nie czytalem wszystkich postow..al;e podejzewam ze sie powtarzaja. jednak wypowiem sie na ten temat.

moim (skromnym) zdaniem ten nadruk nie jest zbyt zabawny, a zwlaszcza zeby go umieszczac w newsach. rozumiem reklama produktu (studiuje marketing wiec mam jakies pojęcie) i fakt moze czesci ludzi z niskim poziomem kultury to bawi, jednak moim zdaniem pod ironie to tylko mozna zachaczyc i to tylko wtedy kiedy ktos wie co sie stalo. a posiadając taka koszulkei nosic ja = pokazanie tego innym, ktorzy nie sa poinformowani o co chodzi i bedzie to raczej zalosne niz smieszne, poniewaz ludzie moga to odebrac wrecz jako prawdziwe poglady posiadacza tego t-sherta.
moze na kubku bylobyto bardziej odpowiednie, jednak i tak moim zdaniem idiotyzm w szeregach naszych rodakow powinno sie "ukrywac" a nie pokazywac go calemu otoczeniu.

reasumujac.. pomysl z tym t-sherem nie podoba mi sie wcale. grafika moze i jest "smieszna" ale jest to zart wg mnie na dosc niskim poziomie. moze do zaakceptowania przez mlodych graczy..ale oni nie wiedza zabardzo co to ironia i kpina, wiec sobie pomysla on sie tak wyslawil z tym krzeslem to ja teraz jebne ojca z cluba(np mlotka do tluczenia kotletow) i tez bede slawny dzadza mi t shert...nie zapominajcie ze poziom uksztaltowania psychiki tych 10 latkow jest dosc podatny na wpływy, wiec nie lepiej zostac przy motywach tibijskich..a nie pokazywac takie zalosne sytuacje jak bicie matki krzeslem ??...
have fun~

Actorron
29-05-2006, 21:44
Za 50zł to ja mam obiady w szkole na 2 miechy. A t-shirta moge kupic na targu bez durnego napisu.

Hupe
29-05-2006, 21:51
hahaha Rofl, to byl niezly zart ale komenty typu: "tragedia, katastrofa, masakra popieracie przemoc w rodzinie i uzaleznienie od tibi!!!!!!!!" go przebily ;] Sorry ale bardziej sie smialem z tych komentarzy niz z koszulki xDDDDDDDDD
btw. Wezmiecie mnie do spólki? Kazdy chce zarabiac miliony ;]

kejczu druid
29-05-2006, 22:39
Troche mi sie to niepodoba - facek atakuje matke krzeslem a wy to na koszulki dajeciejako logo "tibia.pl"X(

Instrumentum Diaboli
29-05-2006, 22:51
Elegancka koszuleczka a wszyscy Ci, ktorzy nie maja poczucia humoru i przejmuja sie czyms takim to lepiej obejzyjcie sie dookola jaki smrod brud i ubostwo na calym swiecie...

Btw. SSIJCIE!

Lekjam
29-05-2006, 23:36
Za 50zł to ja mam obiady w szkole na 2 miechy. A t-shirta moge kupic na targu bez durnego napisu.

lol. dzieciak.

@all
czy 50 zł w tę czy we w tę was zbawi ? chyba nie, a tibia.pl będzie mogła zrobić wam kolejny konkurs, uwazacie ze to głupie to potem nie proscie o konkursy i tyle nic nie dajecie... nic nie dostajecie proste

Loron
30-05-2006, 00:01
Buehehehe, żarcik świetny, na początku nie wiedziałem, o co chodzi, ale jak zobaczyłem koszulkę... nie no, udał wam się :D Sprawiłbym se taką koszulkę, ale nie mam kasy aktualnie, poza tym muszę do kina skoczyć, bo nowe filmy są :D

btw.
Ludzie, to był żart, tu się liczy humor a nie etyka, a takich sprawach etyka się mozę schować :P czy ten synek myślał o konsekwencjach swojego czynu, gdy pierdyknął matce z krzesełka? A powinien :P wtedy nie byłoby takich koszulek :P za błędy się płaci i to czasami dużą cenę :P

Co robi mały Żydek na huśtawce?
wk..denerwuje snajpera :P

Dlaczego Żydzi nie brali udziału w II WW?
bo wyjechali na obóz
a dlaczego jeden z nich uciekł?
bo on pie.. takie wakacje :P

ludzie, to są tylko żarty, rozumiem nie pić alkoholu, nie robić transfuzji krwi, ale nie śmiać się z czyjegoś nieszczęścia? Tylko to nam zostało w tym kraju :P

$corcerer
30-05-2006, 00:29
@Scorcerer
mu chodziło o rodzine piosenkarza a nie droma poczytaj uważnie
a propos Troli ( dzieci neostrady ) http://dziecineostrady.prv.pl/
Wiem, ale skąd on może wiedzieć że drom ma szmalcu po dach z basenem? Mało prawdopodobne, że tak jest, no ale zawsze - jak mamy być przewrażliwieni, to na całej linii :D
Dziwne, jak temat dotyczy modków/adminów (niewiem kto ten pomysł z krzesłem wymyślił) to modki postują jak szeleńce. W normalnych tematach znalezienie waszych postów graniczy z cudem ;). Czyżby "wyższa" forumowa rasa czuła się urażona?Tutaj mało kto postuje, poza tym np ja lubię takie dyskusje, bo większość rzeczy o które się pytacie można znaleźć w FAQ, więc w imię czego mam się powtarzać?
Btw. SSIJCIE!Za takie przyjemności się płaci :D

Shinjix
30-05-2006, 00:32
Dziwne, jak temat dotyczy modków/adminów (niewiem kto ten pomysł z krzesłem wymyślił) to modki postują jak szeleńce. W normalnych tematach znalezienie waszych postów graniczy z cudem ;). Czyżby "wyższa" forumowa rasa czuła się urażona?
Bo prawda jest, taka, ze cholernie malo jest tematow, w ktorych mozna sobie popisac, a ktore nie sa tematami: "dzie expic", "czy dam rade", "co mam kupic", itp. (chodzi o tematy, ktore juz byly poruszane xxx razy)

Gangrel
30-05-2006, 19:49
Nie jestem w stanie przeczytać wypowiedzi wszystkich, bo po jednej stronie i paru warnach niechęć do wielu użytkowników odzywa się we mnie głosem nieposkromionym.

Dla wszystkich którzy uważają że ta koszulka może poszerzać granice zjawiska jakim jest brutalność spowodu gry komputerowej pragnę zauważyć że aby zapobiegać takim zjawiskom powinniśmy działać przeciwko tibii wygłaszając wszem i wobec że ta gra jest beznadziejna, dzięki czemu dzieci podatne na sugestie zrezygnują z ściągania i w ten sposób ochronią swoje matki i meble.

Dla tych którzy sądzą że chcemy niewiadomo jak się wzbogacić pragnę wskazać, jak to powiedział wcześniej drom, że z koszulek otrzymujemy marny procent, a wszysto idzie na utrzymanie servera i konkursy. Żaden znas nie otrzymuje korzyści majątkowych z tytułu pełnionej funkcji. Poza tym odczuwam że znakomita większość spośród was jest hipokrytami, ponieważ znając życie z chęcią wystartujecie w konkursie w którym do wygrania będą atrakcyjne nagrody i żadnemu z was nie przejdzie że ta właśnie nagroda jest sfinansowana z promocji bicia swoich rodzicieli rozmaitymi meblami.

EDIT:

Przebrnołem przez cały temat mimo nudności które mnie czasem ogarniały w trakcie czytania.

@Taube

W którym miejscu pokazaliśmy subiektywność? Żaden z nas nie napisał że nie wolno mieć innego poczucia humoru, czy też że każdemu musi się to podobać. Drom zasugerował tylko, że na spacer wyjść powinni ci, którzy uważają to za kpine z biednej matki i jej jeszcze biedniejszego synusia bądź promowanie przemocy w rodzinie.