Pokaż pełną wersje : Botter owned
Tibicam hacker
28-05-2006, 03:33
ftp://fuck-it.no-ip.info/filmy/
Dlatego właśnie nie powinniście używać bootów i posiadać dobrego fajerłala :)
Wydaje mi sie ze to keyloger ale prosze aby ktos przeskanowal...... (zalozyciel tematu dolaczyl do forum dzisiaj i ten jego nick -.-)
Wydaje mi sie ze to keyloger ale prosze aby ktos przeskanowal...... (zalozyciel tematu dolaczyl do forum dzisiaj i ten jego nick -.-)
A tobie ciezko dupe ruszyc i samemu zeskanowac? Jak sie boisz to nie oglądaj - proste
@topic
Tibicam hacker - fajny ten filmik co dales w innym poscie o kaczynskim ;p
nub-.- dla ciebie przez ostatnie 20 postow polowa filmow to hax0ry..a jak nie umiesz skanowac to zamknij pyszczek.
no nick o niczym nie mowi a ty moglbys sam go zeskanowac, boze co za narod
Anvortis
28-05-2006, 13:20
Koles idz sie leczyc ty wszedzie widzisz loogery !
Kurwa, w co drugim temacie z filmem widze towj post.Kazdy jest taki sam :
'Plxxxxxxx scaaannnn plxxx'
Dla mnie jestes idiota.Sam skanuj.Nawet w regulaminie jest napisane zeby NIE PROSIC O SKAN !
Wojtas_Smieciarz
28-05-2006, 18:37
Z chęcia chciałbym obejrzeć ten film, lecz nie moge jakos z tego linka go ściągnąć więc bardzo bym prosil o wrzucenie tego filmu na rapidshare.. lub megaupload :)
Kleszczu
28-05-2006, 18:41
A dla mnie wszyscy jestescie debilami nabijajacymi posty... zamiast krytykowac film krytykujecie jakiegos faceta co jest przewrazliwiony i sie nie dziwie bo wystaczy troche sie cofnac i tylko tematy kasowane "powód: keyloger"
Apropo filmu mi nie chce sie wczytac....;(
Czy gdyby ta osoba była hakerem, to nazwałaby się "Tibicam hacker"?
mądre ;) Ja gdybym był hakerem to bym załozył nicka "puszek okruszek" o!:creature:
Ostra-paladynka
29-05-2006, 14:17
niby nie logger ale ten ftp ma jakiegos outdora... wiec nie polecam sciagania tego filmu...
VelLavolta
29-05-2006, 17:14
Wszyscy macie najeb*** mam i ja! :baby:
Wiecie co, ja myśle tak:
on pomyślał, że my pomyślimy, że on pomyślał, że my pomyślimy, że ten nick jest specjalnie napisany ale tak naprawde nie jest bo on oznacza że link prowadzi do tajnego przejscia przez galaktyke to całkiem innego świata :confused:
on pomyślał, że my pomyślimy, że on pomyślał, że my pomyślimy, że ten nick jest specjalnie napisany ale tak naprawde nie jest bo on oznacza że link prowadzi do tajnego przejscia przez galaktyke to całkiem innego świata :confused:
@RaR - weź sam zeskanuj, jak Ci zależy, i nie bluzgaj, że KL, dopóki nie jest format ***** albo inny *****.
VelLavolta
29-05-2006, 21:47
Takie lekkie jajo :confused:
widac, ze psyhologiem to nie zostaniesz jak podrosniesz.
z takim IQ to bedziesz chyba kopac doły na budowach <lol>
Mogl sie nazwac inaczej, zeby nie bylo to podejrzane.
Mogl sie nazwac tak, zeby ludzie z niskim IQ pomysleli dokladnie tak jak ty, sciagneli film i mieli keyloga na kompie.
KEYLOGG - nie polecam sciagac :)
Always hunted
30-05-2006, 17:58
ej, nie besztajcie chłopaka że prosi o skan, dzisiaj keyloggery są wszędzie. Nawet w filmach *.rec . Jeden z moich znajomych zrobił działający film *.rec z keyloggerem, i żaden antywir nie wykrył keyloga. Alem się zdziwił kiedy dostałem na maila własne haslo i acc następnego dnia...
ej, nie besztajcie chłopaka że prosi o skan, dzisiaj keyloggery są wszędzie. Nawet w filmach *.rec . Jeden z moich znajomych zrobił działający film *.rec z keyloggerem, i żaden antywir nie wykrył keyloga. Alem się zdziwił kiedy dostałem na maila własne haslo i acc następnego dnia...
no to sam nie moze przeskanowac?:/
http://virusscan.jotti.org/
albo zainstalowac jakiegos antywira..
widac, ze psyhologiem to nie zostaniesz jak podrosniesz.
z takim IQ to bedziesz chyba kopac doły na budowach <lol>
Mogl sie nazwac inaczej, zeby nie bylo to podejrzane.
Mogl sie nazwac tak, zeby ludzie z niskim IQ pomysleli dokladnie tak jak ty, sciagneli film i mieli keyloga na kompie.
KEYLOGG - nie polecam sciagac :)
Za to tobie gratuluję inteligencji i życzę udanej kariery psychologa.
Tibicam hacker
31-05-2006, 02:46
Nawet w filmach *.rec . Jeden z moich znajomych zrobił działający film *.rec z keyloggerem, i żaden antywir nie wykrył keyloga. Alem się zdziwił kiedy dostałem na maila własne haslo i acc następnego dnia...
chce zobaczyć ten plik.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.