Pokaż pełną wersje : Grolram w Greenshore !
Pushupek
28-05-2006, 10:35
Podobno w greenshore jest grolram tak pisze na tibi.pl
Czy to prawda? bo ja w to niewierze a jak tak to niech ktos wytlumaczy gdzie on jest i na kturym ietrze pod greenshore =]
WoW ej ja o tym nie wiedziałem!!!!(wiadomo o tym od pół roku) -_-
i respi sie pewnie tak jak demodras czy orschabaal czyli w określony dzień(nie codziennie)
WYKRESLILEM przzedostatnie bo dziwni ludzie sie czepiaja :P
Bylo duzo filmikow o tym (szukaj), a on sam respi sie jak inni bossowie, nieregularnie ...
MiXer - to ze ty masz 16 lvl, to nieznaczy ze on tez ma taki...
Pushupek
28-05-2006, 10:50
nie wiem po co sie pytasz bo napewno go niepokonasz :P
i respi sie pewnie tak jak demodras czy orschabaal czyli w określony dzień(nie codziennie)
Trudno moze ty o tym wiesz ale ja dopiero dzisiaj zobaczylem na tibi.pl ze pisze ze jest w greenshore i niepisze ze wystepuje jak demodras spontanicznie wiec mi tu niegadaj a jak myslisze ze masz 16 lvl i wymiatasz no to GZ !
@up and @up up
LOOOOOOOOLZ ja tylko mam takie przypuszczenia że masz mały level skąd mam wiedzieć LOLZ ile było takich tematów co pytali sie o np demodrasa a okazało sie mieli male lvle
Ps: jakbym nadal grał tą postacią to jaki ja bym mial level huhu...
Pushupek
28-05-2006, 11:05
Poprostu jak niewierz jaki mam lvl to nie przypuszczaj "PROSTE"?
A co to tego twojego lvl'u to od jakiego czasu niegrasz w tibie?
Maximimozo
28-05-2006, 12:51
A co do respu Grorlama... myslalem ze sie respi w jednym okreslonym miejscu. Wczoraj spotkalem go w miejscu w ktorym nigdy go nie widzialem. Respi sie na roznych pietrach. Nie wiem czy to jest Greenshore... jego resp jest blizej Mount Sterum.
@ Loot jest zaje***ty jak na tak slabego potwora. GS wali wieksze hity niz Grorlam tylko ze jest duza roznica w ilosci Hp. Resp jest nieregularny i nie zawsze w tym samym miejscu. Ale roznica w loocie jest wielka.
Pushupek
28-05-2006, 15:04
W kturym miejscu od Mount Sternum?
Podziemia Greenshore to dosc nieprecyzyjne okreslenie, bo tak jak powiedziano on respi sie w glebokich podziemiach Mt. Sterum. Gdy zobaczysz tabliczke "Beware: Graveyard of the Doomed" czy jakos tak, idz w lewo, i od tamtych korytarzy zaczynaja sie podziemia w ktorych MOZE byc Grorlam.
Dla tego pana co mowil "na pewno go niepokonasz":
Otoz Grorlam jak na Exa jaki daje, jest bardzo slabym bossem. Jego jedyna moca strona jest dosc duza ilosc HP. Hity male, knightom blok przychodzi latwo bo srednio co drugi hit idzie na shielda. Zadnych summonow, zadnych obrazen magicznych. Poprostu przecietniak. Nie mowie tego oczywiscie na podstawie wlasnych doswiadczen, nigdy mi sie nie udalo go znalezc. Chyba trzy dni pod rzad przeszukiwalem z kumplem podziemia 'Greenshore' jak to nazwano. Natrafilem na wszystko (m.in. GS, Geo czy FE) tylko nie na Grorlama :)
Widzialem za to fajny film, jak sorc zabija go z Exori Vis ^^
BTW, jak ktos ma, bardzo chetnie zobacze filmy z roznymi respami Grorlama.
@down:
O widzisz, tam go jeszcze nie szukalem. Jak tylko kupie sobie myszke to upoluje dziada.
BTW, warto na niego SD marnowac? nie mowie o loot'cie, chodzi mi o dobra zabawe :)
Mithgar XX
28-05-2006, 15:42
Grorlama można też spotkac w pewnym kompleksie pustych jaskiń pod guardami w Kaz. Wiem, bo go tam biłem :). Tak więc respi się on w dwóch miejscach na Tibii oddalonych od siebie o trochę, w preciwieństwie do innych bossów.
@Styku
Masz tu film z jednym respem Grorlama :> Jestem tam :)
http://www.tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/4270 pod tibie 7.6
Heheh ten film co ms go ubija z exori vis to byl mojega autorstwa :p
Inhalator
22-06-2006, 14:47
Wczoraj Grorlam zaatakowal Thais na valori ale dedow bylo.. i widzialem swiezego deda grorlama! Popytajcie ludzi z valori.. ale cale thais bylo w trupach :confused:
karłowaci
22-06-2006, 20:14
WYKRESLILEM przzedostatnie bo dziwni ludzie sie czepiaja :P
Chyba cię pogięło nie respi się w określony dzień bo orshabaal byl tylko ran na 1 servie a taki demodras jest codziennie :)
Black Bloody Bear
22-06-2006, 22:51
Grorlam respi sie w tylko 1 miejscu (z tego co wiem) a to ze byl w thais czy gdzies indziej to znaczy ze ktos go zlurowal :p Widzialem nawet filmik jak gostek luruje i tylko puzniej zbiera loota z deadow tych co padli :]
Maximimozo
23-06-2006, 13:10
Grorlam respi sie w tylko 1 miejscu (z tego co wiem) a to ze byl w thais czy gdzies indziej to znaczy ze ktos go zlurowal :p Widzialem nawet filmik jak gostek luruje i tylko puzniej zbiera loota z deadow tych co padli :]
@OMG! przeczytaj wczesniejsze posty, a dopiero pozniej sie wypowiadaj. X(
Wyzej napisano o miejscu respa a Ty wyskakujesz z takim tekstem. ^.-
2x up^^
Boshe jak mogł Grorlam latać sobie po thais jak respi sie pod Mount Steurm,przecież nie da sie go tak daleko zlurować bo chyba jasne że zniknie po drodze :P
Orshabaall
25-06-2006, 17:26
omg ludzie czemu wy osadzacie inteligencje gracza po tym jaki se lvl wpisal w profilu? Kazdy moze miec wiele postaci albo oszukiwac. Ja nie wpisalem zadnego chara do profila bo ludzie tacy jak wy zawsze beda albo sie smiac ze niski lvl albo myslec ze oszukuje bo za wysoki i pewnie nie moj char.
wystepuje jak demodras spontanicznie
A runicznie tez wystepuje?
Grorlam respi sie w tylko 1 miejscu (z tego co wiem) a to ze byl w thais czy gdzies indziej to znaczy ze ktos go zlurowal Widzialem nawet filmik jak gostek luruje i tylko puzniej zbiera loota z deadow tych co padli
A wiesz co to jest antyluring system?
Impalable
25-06-2006, 17:59
A wiesz ze bossy/Grolrama mozna lurowac?
Orshabaall
25-06-2006, 20:16
A wiesz ze bossy/Grolrama mozna lurowac?
A wiesz ze na 50 pol i 2 poziomy?
A wiesz ze na 50 pol i 2 poziomy?
Dziecko sluchaj uwaznie: BOSSY NIE MAJA ANTY LURING SYSTEM !!
dotarło ?
Mithgar XX
28-06-2006, 14:02
- Old Widow i 2 Giant Spidery szalejące pod Dwarven Bridge,
-Demodras sieje spustoszenie na drodze z Kazordoon do Venore,
-Grorlam budzi strach w Thais,
-General Murius wycina newbie w Ancient Temple,
-Evil Eye szaleje w Hellgate.
Z tych akcji miałem filmiki : >
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.