Pokaż pełną wersje : Smierc Seromontisa
May 28 2006, 11:43:40 CET Killed at Level 256 by Weird sonic
and by Mozani
Dzisiaj padl najlepszy polak Seromontis stracil 2 lvl wie ktos o co poszlo ?
May 28 2006, 11:43:40 CET Killed at Level 256 by Weird sonic
and by Mozani
Dzisiaj padl najlepszy polak Seromontis stracil 2 lvl wie ktos o co poszlo ?
Tak? Ja też kiedyś padłem i straciłem 2 lvle, i nikt o tym na forum nie pisał.
Każdemu się zdarzy paść.
PS. Wiesz co to kropka i przecinek?
Poszukać też nie łaska? http://forum.tibia.com/forum/index.php?subtopic=thread&threadid=1247412
Dokładnie jeszcze nie wiem, ale domyślam się że poszło o niedokończone sprawy czyli ostatnią wojne VO - DM. Jak powiedział na forum Gamle Tyrus "To dla tych, którzy śmiali się za pierwszym razem". Chodzi pewnie o film z OF. Może niech się wypowie ktoś kto wie lepiej. Tylko prosze o konkretne wypowiedzi bo zaraz zlecą się noobki z krzykiem "SERO PADŁ !!11!!oneone!1!" i zabiją ten temat
Dokładnie jeszcze nie wiem, ale domyślam się że poszło o niedokończone sprawy czyli ostatnią wojne VO - DM. Jak powiedział na forum Gamle Tyrus "To dla tych, którzy śmiali się za pierwszym razem". Chodzi pewnie o film z OF. Może niech się wypowie ktoś kto wie lepiej. Tylko prosze o konkretne wypowiedzi bo zaraz zlecą się noobki z krzykiem "SERO PADŁ !!11!!oneone!1!" i zabiją ten temat
Dobrze powiedziane. Jeśli kogoś nie interesi temat to niech sie nie wypowiada (tak chodzi mi o pana UP UP) A Ci którzy są ciekawi czekaja na konkrety.
Mithgar XX
28-05-2006, 13:49
Załóżcie jeszcze jego fanklub.
@topic
I co z tego?
Ehh polacy to jednak mają słabe uhboty :<
http://chuk.no-ip.org/otserv/serodied.jpg
@Frapp~
moze on padl dlatego ze jest uczciwy i nie uzywa uh botow itp -.-?
@Topic
kurde no lipa :( szkoda bo moze przez to go ktos wyprzedzic
;(
Załóżcie jeszcze jego fanklub.
@topic
I co z tego?
Jak się tym nie interesujesz to nie pisz w tym temacie proste.
Piotrek Marycha
28-05-2006, 14:00
to ci wszyscy widoczni na zdjeciu go lali? omg niezly trap, widac ktos go nie lubi :D
Mithgar XX
28-05-2006, 14:02
Jak się tym nie interesujesz to nie pisz w tym temacie proste.
Trochę różnię się od was siedzących przed kompem 15h na dobę, dla których Tibia jest całym życiem, co dwie minuty wpisując na community ,,cachero",
,,eternal oblivion", ,,seromontis", tibia to wasze całe życie, go go. !
-.-
Widzę, że strasznie was to jara, jak ktoś padł.
Trochę różnię się od was siedzących przed kompem 15h na dobę, dla których Tibia jest całym życiem, co dwie minuty wpisując na community ,,cachero",
,,eternal oblivion", ,,seromontis", tibia to wasze całe życie, go go. !
-.-
Chyba się troche pomyliłeś z tymi zarzutami, ale nvm. Poprostu grałem na Hibernie i mnie to interesuje, więc jeśli jednak nic nie wniesiesz do tego tematu to nie pisz postow ;]
Nikt z tego forum z takiego trapa by nie wyszedl...
Tuhamiid
28-05-2006, 14:21
Padł to padł...ale po co z tego robic jakies wielkie wydarzenie ? Wsumie stracil te 2 lvle...ale odrobi sie :)
Mithgar XX
28-05-2006, 14:31
Chyba się troche pomyliłeś z tymi zarzutami, ale nvm. Poprostu grałem na Hibernie i mnie to interesuje, więc jeśli jednak nic nie wniesiesz do tego tematu to nie pisz postow ;]
Twoje posty też za wiele nie wnosza.
Masz racje, nikt z tego trapa by nie wyszedl, ale niektórzy nie sa na tyle glupi lub tez pewni siebie , zeby sie w niego wpierd.. :P
W sumie to sie nie dziwie, ze Sero~ byl pewny siebie, tylko dziwie sie jak mogl zginac... ;o
A i panowie kotrzy go strapowali zrobili to niezgodnie z regulami tibii, szkoda ze gma nie bylo bo yb ban byl. od tego update nie mozna przecez zarzucac sie parcelami
Picia Knight
28-05-2006, 15:08
ale na czym on padl ....:confused: 119 ms i 127rp przeciez to pare exori ^^
Morgaroth
28-05-2006, 15:14
Oddajmy honor poległemu i zjednoczmy się we wspólnym bólu :p . Serek i tak jest najlepszy (z Polaków) nawet jeśli miałby paść raz czy dwa...
@zoom
LOL
Dobrze , że padł . Jednego Polaczka mniej :D , powinien też dostać bana za Sharowanie.
Pozdrawiam
Sowa.
A i panowie kotrzy go strapowali zrobili to niezgodnie z regulami tibii, szkoda ze gma nie bylo bo yb ban byl. od tego update nie mozna przecez zarzucac sie parcelami
Nigdy nie mozna bylo zarzucac sie parcelami , garnkami itp. :P
Mithgar XX
28-05-2006, 15:38
Nigdy nie mozna bylo zarzucac sie parcelami , garnkami itp. :P
Nie ma innego sposobu na trap :>
Ten wasz Supermontis mógł gma wołać8o Jest filmik z tej akcji?
Raditz Saiya-jin
28-05-2006, 16:06
moglby ktos zrehostowac zdjecie z tej akcji? :p
edit: juz ok nie czeba xD
@up ale na czym on padl .... 119 ms i 127rp przeciez to pare exori ^^
Boże co tutaj nooby są ONI ZADALI OSTATNIE HITY PRZED ŚMIERCIĄ.
Niezłe sd combo musiały mieć te typy by go uwalić.
Wbrew pozorom najtrudniejsze w ubiciu takiego chara jak Sero~, jest strapowanie go, ze względu na jego szybkość. Kiedy już jest w trapie, a sd-dmg przewyższa hp które on leczy uhem, to nie ma już żadnych szans.
Dacie fotke;>
zdjęcie mi się nie włącza!! rehostnie ktoś:)
pAnoramiks
28-05-2006, 17:43
na tym zdjęciu chyba jest o pare programów za dużo...
troche za dużo parceli porozrzucanych...
i pozatym.. ktoś powiedział że to tylko dwa levele...
<kto wyłączył przeklinanie do kurwy nędzy...;p> wiesz ile to expa na tym levelu ?!
rany... pozatym ubili go ponoć za to że w poprzedniej wojnie "zachowywał sie jak nieśmiertelny".... i powiedział coś w stylu "zamknij sie bo Cie zabije" do jakiegoś kolesia... to jest uzasadnienie DM... normalnie żenada...
pAnoramiks
28-05-2006, 17:48
The reason "supermontis" died was because of several reasons, mostly like yesterday he threatend Duzy and said "Shut the fuck up or you die" , and also since last war he acted like he wanted a war and acted immortal, and you guys know what we think about that , But well , we will face the consuquenses so dont worry we already know that,
powiedział to... Akali Mahmut
to dla tych co nie chcą sie kłopotać i na forum iść...
No cóż na Hibernie nie gram, ale jednak fakt faktem spędziłem tam ponad 3 lata, więc to co się tam dzieje w pewnym stopniu nadal mnie interesuje.
@Każdy kto pisze, że nie było sensu zakładać topicu o zabiciu jednego z graczy
Może i nie ma to sensu, ale czy jest sens zakładać nowe tematy o rozpoczęciu wojny? Bo takowa została już oficjalnie rozpoczęta, tak więc wydarzenie to, jednak jest czymś więcej niż śmiercią pojedyńczej osoby...
A co do samego trapu... No cóż, narzekałem w przeszłości na rządy UV, ale widzę, że DM zachowuje się znacznie gorzej. Sądzą, że wszystko im wolno... zabijają kogo popadnie, wymyślając przy tym, bezsensowne wyjaśnienia. Mam naprawdę ogromną nadzieję, że HF skopie im porządnie tyłki, bo tak dalej być po prostu nie może. Większość członków DM była kiedyś porządnymi osobami, ale jak widać władza potrafi uderzyć do głowy.
No cóż, zobaczymy jak się to wszystko zakończy.
Sleather
28-05-2006, 19:17
dobra...
bo widze, że wszyscy tu sie wymądrzaja a przy okazji nic nie wiedza na temat jego dead'a. Na wstępie chciałbym napisać, że jak kogoś nie interesuje jego śmierć to niech stąd spier...a !
Nooby mające 40, 50 lvl'e ^^
Otóż padł on w trapie tak jak widać na SS'ie. Ale jak sie w niego władował ?
Wszyscy Ci co byli na SS'ie byli wylogowani na D-Lair. Jak tylko Sero~ przechodził to sie zalogowali i go ubili. Były tam tak wysokie lvl'e, że raczej nikt nie dałby rady wyjść z tamtąd...
Teraz niech nooby wiedzą jak go ubili...
Naprawdę żal mi jest tych porombańców co tu sie wypowiadają (czyt. noobow), ktorzy nie maja pojecia o co chodzi :S
@ Mithgar XX
Buahahahahaha ale mnie rozbawiłeś padł seromontis i co z tego? Przecież to nie jest normalny gracz to jest najlepszy polak a ty jak mówiłeś że nie siedzisz 15h na kompie to pewnie siedzisz 24/7 i sie podneicasz.
@topic
Hmm ciekawe, że nie weźmie paru osób z gildii lub kumpli i nie pójdzie zrobić wojny xD
Casteama
28-05-2006, 20:47
same cwaniaki na tym forum padl dobry gracz dla mnie jest wzorem i poswiecil sie czemus i nie 15 lvl i zmienia chara a jak ktos gra w tibie 15 h dzienie to nie wasz problem ...pff xD
@ Mithgar XX
Buahahahahaha ale mnie rozbawiłeś padł seromontis i co z tego? Przecież to nie jest normalny gracz to jest najlepszy polak a ty jak mówiłeś że nie siedzisz 15h na kompie to pewnie siedzisz 24/7 i sie podneicasz.
@topic
Hmm ciekawe, że nie weźmie paru osób z gildii lub kumpli i nie pójdzie zrobić wojny xD
Zdania piszesz z dużej, ale nicki/nazwy narodowości (Polak) już nie >.<
Poza tym, "najlepszy Polak"... nie powiedziałbym. Są lepsi Polacy według mnie. I nie chodzi o tempo expienia, skille etc, etc, tylko jacy są.
topic: no dobra, padł najwyższy levelem Polak, ale czy to AŻ TAK istotne? >.>
edit:
down:
co do wcześniejszych postów to uważam, iż śmierć osoby na takim levelu moglaby byc w wydarzeniach ze światów... w końcu upadł mit "nieśmiertelności" Seromontisa... możliwe, że ten incydent wywoła oficjalną wojnę, nie pozostaje nic innego jak życzyć wielu fragów obu stronom ;-)
Jaki mit? ;o Ja nigdy nie sądziłem, że jest on nieśmiertelny...
Piotrek~
28-05-2006, 21:21
co do wcześniejszych postów to uważam, iż śmierć osoby na takim levelu moglaby byc w wydarzeniach ze światów... w końcu upadł mit "nieśmiertelności" Seromontisa... możliwe, że ten incydent wywoła oficjalną wojnę, nie pozostaje nic innego jak życzyć wielu fragów obu stronom ;-)
@down
nie wszyscy się bronią, jak ty
@ 2 i 3 down
dlaczego tacy idioci mają prawo się wypowiadać? w takich przypadkach jestem za powrotem komuny...
Dirk Pitt
28-05-2006, 21:26
tibia auto, z 5-10bp stone skinow, chwile by postali, moze nawet zdarzyla by ekipa od niego dobiec
Lukasz'Neto
28-05-2006, 21:45
GZ DLA TYCH 2 PANÓW co go ubili!!!!!!!!!!!!!!
SERUŚ TO:
-pedał
-szmaciarz
-mariolka:P
-i *UJ
DOBRZE CI TAK!!!!!!
HU* CI W DUPE!!!!!!!!!!!!!!!
P.S.Daj mi przepis na sernik???:D:D
moglby ktos zrehostowac zdjecie z tej akcji? :p
edit: juz ok nie czeba xD
Czy pamietasz moj drogi jak dzisiaj padles???:D:D
TY I SERUS MACIE DZIS BAD DAY:P:P
To nieprawda ze seromontis jest nie do zabicia i ze ma tyle bp uhowi tyle ston skin amulet jak ktos wczesniej pisal. Wyjasnie wam oco chodzi bylem z kumplem na kafeji ktory zna bardzo dobrze polakow na hibernie szczegolnie high lvli i gadal z seromontisem i podobno nowy owner jakis noob co prawie padl na 2 dragach i sam widzialem jak biegal i pkowal w venore jezeli chcesz sie przekonac do zagadajcie do niego siema on wam odpowie ;p bo sam tak probowalem!!!
Yoh Asakura
28-05-2006, 22:25
Sero się chyba załamał bo nie jest online. Musi mieć naprawdę ciężką depresje.
AHA tutaj macie screena tak okazyjnie dla tych co nie widzieli ;p http://chuk.no-ip.org/otserv/serodied.jpg
Niggellis
28-05-2006, 22:49
Jezu, znowu "nie może wyświetlić strony". Chyba sie nie dowiem, jak zginął...:confused:
http://rapidshare.de/files/21589245/Seromontis_died.JPG.html
http://tibia.gamigo.de/forum/attachment.php?attachmentid=178210
Padł na combo ;]
Mithgar XX
29-05-2006, 00:19
Widzę, że wszyscy podniecacie się jego śmiercią. Temat założony dziś po południu, a już się rozrósł na 5 stron.
Za bardzo się przejmujecie czyimś dedem.
Idźcie zajmijcie się czymś innym niż graniem w Tibie, bo te 50 godzin w tygodniu możecie przeznaczyc na coś bardziej pożytecznego.
Sorry, ale to jest prawda.
@Mater
Dziecko Neostrady, uzależniony Tibijczyk. Będzie mi żal twoich dzieci =(
Widzę, że wszyscy podniecacie się jego śmiercią. Temat założony dziś po południu, a już się rozrósł na 5 stron.
Za bardzo się przejmujecie czyimś dedem.
Idźcie zajmijcie się czymś innym niż graniem w Tibie, bo te 50 godzin w tygodniu możecie przeznaczyc na coś bardziej pożytecznego.
Sorry, ale to jest prawda.
@Mater
Dziecko Neostrady, uzależniony Tibijczyk. Będzie mi żal twoich dzieci =(
Temat założony po południu a Ty postnąłeś w nim 4 razy. Pozatym treść Twoich postów mówi sama za siebie. Nie masz nic do powiedzenia tylko jechać na innych? NIE INTERESI CIE TO WYJDZ. Albo idz na ten swoj nonpvp :) GL.
Mithgar XX
29-05-2006, 01:04
Temat założony po południu a Ty postnąłeś w nim 4 razy. Pozatym treść Twoich postów mówi sama za siebie. Nie masz nic do powiedzenia tylko jechać na innych? NIE INTERESI CIE TO WYJDZ. Albo idz na ten swoj nonpvp :) GL.
BUehhe, żałosny jesteś. Postnąłem sobie 4 razy, a inni 60 razy.
Na tym moim serwerze non-pvp postać 45lvl zrobiłem w tyle czasu, ile ty robiłeś 10. A ty wracaj na swój serwer, gdzie masz 70lvl knighta ( sorry, ale na stronce widzę 88o ).
Do powiedzenie mam tyle, że połowa tego forum to uzależnione dzieciaki, dla których Tibia to całe życie.
Lord Dreathan
29-05-2006, 08:09
@Mithgar
Nawet jeśli to co ci do tego? Każdy ma własny rozum i w taki czy inny sposób go wykorzystuje więc odwal się od użytkowników tibi.pl.
@Topic
Ci panowie pokazali Seromotisowi, że lvl to nie najważniejsza rzecz w tibi : p
Suzorewu
29-05-2006, 09:05
Na tym moim serwerze non-pvp postać 45lvl zrobiłem w tyle czasu, ile ty robiłeś 10. A ty wracaj na swój serwer, gdzie masz 70lvl knighta ( sorry, ale na stronce widzę 88o ).
Do powiedzenie mam tyle, że połowa tego forum to uzależnione dzieciaki, dla których Tibia to całe życie.
Tylko, że hmmm jakby Cie tu uświadomic no.... to co TY mowisz NIKOGO uwaga powtarzam NIKOGO nie interesuje ;] TO jest temat o grze, smierc jest częścia GRY wiec, więc nie rozumiem czego tu sie tak rajcujesz, próbując wszystkich nakłonic do przestania grania? Po co Ty grasz w takim razie?
Sleather
29-05-2006, 10:06
Stary jestes zje***ym ryjem. Myślisz, że zrobiłes 45 lvl to jesteś kimś ??
Jesteś cio*ą bez szkoły, u mnie w mieście za taką wypowiedź byś miał ryj obity.
Jeszcze na świecie non-pvp gdzie grają same nooby, których pvp jest równe 0.
Wypier**laj stąd nieudaczniku!!
Sapać to sobie możesz staremu, nie obchodzi Cię jego śmierć ??
To wynoś się Szpetny ryju!
jak mi zal takich dzieci co sie wypowiadajo na tematy o nonpvp
nie znasz się tyle ci powiem gralem i na pvp i na nonpvp a pvp mam na bank leprze od ciebie na 23 lvl spokojnie na ts ubijalem takich rp jak ty więc wyjdz i najlepiej nie wracaj
btw szkoda ze padl no ale to nie jest wazne ze upadnie ale to jak szybko się podniesie
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.