zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Marids

LarosFeleon
28-05-2006, 14:35
Witam wszystich.

Mam takie pytanko, mam bluedjinna i znalazlem green gema wczoraj. Czy jest jakas mozliwosc dla mnie huntowania maridow(bo trzeba miec green djinna zrobionego zeby do katedry maridow wejsc)?

Bo slyszalem ze jest takie miejsce gdzie wszyscy moga na maridy chodzic.

Bebilon
28-05-2006, 16:49
Witam wszystich.

Mam takie pytanko, mam bluedjinna i znalazlem green gema wczoraj. Czy jest jakas mozliwosc dla mnie huntowania maridow(bo trzeba miec green djinna zrobionego zeby do katedry maridow wejsc)?

Bo slyszalem ze jest takie miejsce gdzie wszyscy moga na maridy chodzic.

Wiec mowisz ze masz 135lvl i nie wiesz takiej rzeczy, wiec ciekawe jak zrobiles ten quest i nie wiesz ze jesli wykonasz jedna z wierzy nie mozesz dostac sie do innej. Wiec jesli chcesz znalesc teraz Blue gema z Marida to nie uda ci sie to, chyba ze pujdziesz w okolice Serpent Spawnow i tam bedizesz na nie polowac. Gratuluje twojego green gema, jest on sporo wart ( secura - 500 do 600k ) :-)

Bebi~

LarosFeleon
28-05-2006, 20:23
Wiec mowisz ze masz 135lvl i nie wiesz takiej rzeczy, wiec ciekawe jak zrobiles ten quest i nie wiesz ze jesli wykonasz jedna z wierzy nie mozesz dostac sie do innej. Wiec jesli chcesz znalesc teraz Blue gema z Marida to nie uda ci sie to, chyba ze pujdziesz w okolice Serpent Spawnow i tam bedizesz na nie polowac. Gratuluje twojego green gema, jest on sporo wart ( secura - 500 do 600k ) :-)

Bebi~

Hehe lvl mam 138 :p Nigdy sie nieinteresowalem Ank tylko wlasnie castle shield i gemy. I wiem ze niewejde do wierzy blue djinna ale wlasnie moj stary koles z bluequestem bil maridy ale nigdy mi niepowiedzial gdzie.

Ty for info ;)

Sixon of Lucera
30-05-2006, 19:27
masz naprawde bardzo ładny szwedzki comment na tym 138 lvlu ciekawe skad go wzieles?? Szwedzka rodzina??

Selenative
31-05-2006, 03:36
To fejk ;) Prawdziwy Laros Feleon jest szwedem. No, chyba że dzieli konto z Magdą Feleon (z Polski :p)

Adner
31-05-2006, 07:46

Bebi~

Uu, to u was jakieś drogie te gemy, bo u nas na Harmonii po 250-300k chodzą.

Selenative
31-05-2006, 11:20
Na Selenie jest dopiero jeden green gem i jeszcze nie na sprzedaż :(

Bjoern Shu
01-06-2006, 07:30
To fejk ;) Prawdziwy Laros Feleon jest szwedem. No, chyba że dzieli konto z Magdą Feleon (z Polski :p)
AAHAHAHAHAHAHHAHAAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA
zabawny jestes.