Pokaż pełną wersje : Ghostland - Ds'y, Ghoule, Ghosty
Witam all :)
Chciałbym aby ktoś dał Screny którędy wejśc na na których Poziomach są Potworki w temacie?
Tak aby nie trafić na tego Gsa? (NIgdy nie byłem na Ghost Landzie)
Pozdrawiam
Chciałbym aby ktoś dał Screny którędy wejśc na na których Poziomach są Potworki w temacie?
Pozdrawiam
Fotek to raczej sie tu nie doczekac mozesz, ale polecam bys sobie wziol jakiegos znajomego w tibii i niech ci pokaze ghoust land... A co do GSow to musisz uwazac :-) Good luck.
Bebi~
Nie musisz się wcale niczego obawiać. Jeźeli nie wejdziesz to dziury obok której jest slime to mozesz spokojnie zwiedzać ghostland poniewaz spotkasz te potworki które wymieniłes.
Fotek to raczej sie tu nie doczekac mozesz, ale polecam bys sobie wziol jakiegos znajomego w tibii i niech ci pokaze ghoust land... A co do GSow to musisz uwazac :-) Good luck.
Bebi~
Ech, taki wysoki lvl a dalej pisze "ghoust" ;< ale i tak Cię szanuję ^^ (zwłaszcza, że mi się życie zaczyna układać, i wesoły jestem : P)
Nie musisz się wcale niczego obawiać. Jeźeli nie wejdziesz to dziury obok której jest slime to mozesz spokojnie zwiedzać ghostland poniewaz spotkasz te potworki które wymieniłes.
Dziura koło slime nie jest niebezpieczna. Najwyżej się wpakujesz w ~2 DS + 2 ghoule. Można jeszcze wpaść na GS, ale jest on mniej niebezpieczny niż się wydaje (da się uciec przy odrobinie farta, jak wpadniesz bezpośrednio na 4 DS jest gorzej). Gorzej jest koło FD, gdzie - co prawda po ostrzeżeniu w formie 1 DS - są 4 DSy naraz. A jeszcze gorzej w dziurze na północy, gdzie na -3 można wpaść na np. 4 DSy i 3 ghoule (tak padłem knightem daawno, kiedy jeszcze potworki nie chodziły i stały przy dziurze). No i w tej dziurze można lurnąć nawet i sześćset sześćdziesiąt sześć DSów pod samo wejście (oczywiście liczba jest przesadzona ;>)
OMG
On się pytał jak ominąć GSa to mu powiedziałem żeby nie wchodził do dziury obok której jest slime bo może na niego trafić a ty odrazu mówisz że jest mało niebzpieczny. Czytaj ze zrozumieniem.
OMG
On się pytał jak ominąć GSa to mu powiedziałem żeby nie wchodził do dziury obok której jest slime bo może na niego trafić a ty odrazu mówisz że jest mało niebzpieczny. Czytaj ze zrozumieniem.
Przegapiłem tego GSa, przyznaję się. Jednak nie jest on BARDZO niebezpieczny. Da się przebiec ^^
Cristiano Lisek
29-05-2006, 18:35
GS jest w dzirze obok slima. Jak masz pomieszczenie gdzie jest pełno poison spiderow i dziur to niżej nie właź
GS jest w dzirze obok slima. Jak masz pomieszczenie gdzie jest pełno poison spiderow i dziur to niżej nie właź
Tylko taka poprawka (nie edytuję, bo nikt nie zauważy -,-), że dziury tam są bezpieczne. Po "rampie" nie złaź, bo tam GS. A dziury to takie fałszywki ^^
Master of skarpeta
31-05-2006, 23:02
Pozdrawiam
powiedz jaki masz serw. to cię oprowadzę
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.