Pokaż pełną wersje : nokia 5510!!!!!
Dranit II
31-07-2004, 22:17
Mam 2 pytanka do tych ktorzy sie znaja na nokia 5510. 1.Ile kosztuje nowa nokia 5510 prosto z salonu idei??? 2.Prosze zeby ktos powiedzial mi czy warto ja kupic, czy tez moze inny telefon???? :baby: to mój 2 post :) Rosne w sie :P.
Dan the Automator
31-07-2004, 22:22
1. Po co Ci z salonu? Na allegro lepiej ^.^
2. Jesli zalezy Ci na mp3 i 32 MB to mozesz, ale telefon jest duzy i IMHO troche nieporęczy~
hmm, nie do konca sie zgadzam... mam 5510 od roku (ponad) i jestem bardzo zadowolony.
*BTW, to ona ma 64 MB, i na serio, nie jest taka nieporeczna. smsy pisze sie blyskawicznie, rozmawia sie spoko, i nie jest zbyt ciezka
polecam
Dan the Automator
02-08-2004, 15:27
Hmm coś tak czułem że nie ma 32mb :)
Dla mnei pisze się niewygodnie, bo jestem przyzywczajony do klawiatury cyfrowej~ A kształt poprostu mi sie nie podoba. Jedyna dobra strona to mp3 :)
Wielu sie zemna niezgodzi ale takie jest moje zdanie, ze nieoplaca sie kupywac na allegro, bo tam jest za drogo, wole sobie isc do skupu komurek i tam utargowac gdzies do 20zl :), na allegro sie nie oplaca bo :
1.ludzie chca za duzo
2.jak idzie licytacja, to na koniec zalerzy od szybkiego neta, czy ty przebijesz czy ktos inny, a kup teraz sie raczej nieoplaca
Dranit II
02-08-2004, 21:32
Wiecie chyba jednak nie kupie ten noki, poniewaz troche zbyt cegłowata, Podobno to jej mp3 wcale nie taki bajer i wogole to se kupie nokie 3510i :D
I prawidłowa decyzja Dranit II. 5510 jak wyszła była hitem, tyle pamięci, mp3, inna klawiaturka (nie mówię, że lepsza bo taka nie jest w gruncie rzeczy) i inne bajerki. Ale ogólnie ten telefon to prawdziwa cegła, strasznie głupio pisze się eski, trzeba się przyzwyczajać... z tym mp3 to jeszcze nawet nawet... ale telefon po prostu taki jak każdy inny, tyle, że ma inną klawiaturę i mp3. 3510i jest rzeczywiście o wiele lepsza. Kolorowy wyświetlacz, gry Java :P i inne rzeczy a przede wszystkim jest dużo nowsza przez co jesteś pewien, że to Ci troszkę wytrzyma, a nie jak 5510 skopie Ci się coś w menu (dużo takich przypadków).
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.