Pokaż pełną wersje : Dark Family Wmv:)
Alexe the dark paladin
28-05-2006, 19:48
http://rapidshare.de/files/21563237/Darks_Wmv*****.html
Good bye Lucera Forever ;(
Hail Dark's Family :cup:
good job bro
ps: kiedy idziemy znowu trapnac enigmusa? shuaahsu:D
Makevelli
29-05-2006, 16:59
No więc komentuję :D
Szczerze? Zayebiste!! Normalnie filmik kul :D.
Szkoda tych kilku dedów:P
A no i mógłby byc dłuższy :P.
Fajny filmik ;] tylko szkoda , że krótki.
Pozdrawiam
Sowa.
Film dobry, muza dobra, efekty dobre. Co tu dużo gadać, dobry film, rób ich więcej :- )
Huhu dark'i na zawsze zostanom legendom lucery :) nie przejmuj siem alexe ja tam nie gram od dlugiego czasu i nie jest zle :P jeszcze cos wam sie uda osiągnonc:D
Alexe the dark paladin
30-05-2006, 20:18
Chyba na Lucerze zostaną sami br ;P Wszyscy spadamy na Xenere:)
mam nadzieje ze z xenery też jakiś filmik zmontujesz :)
-=DanieL=-
30-05-2006, 23:22
Huhu dark'i na zawsze zostanom legendom lucery :) nie przejmuj siem alexe ja tam nie gram od dlugiego czasu i nie jest zle :P jeszcze cos wam sie uda osiągnonc:D
Taa. Ty już jesteś "legendom" "ortograficznom".
@topic
Nie podobało mi się jest was z 5 osób w tej rodzince, a film trwa tylko 2,5 minuty i ostry song Linking Park - Faint niepasuje do wspólnych huntów demonów bądź banshee questa.
Myślałem, że będzie pokazane jak się sie lejecie z tymi fufisami, totaly'mi i resztą.
Btw. Lucera to stary dobry server grałem tam od 24.12.2004 do wakacji 2005 roku łezka się kręci w oku :(.
Alexe the dark paladin
31-05-2006, 00:05
@topic
Nie podobało mi się jest was z 5 osób w tej rodzince, a film trwa tylko 2,5 minuty i ostry song Linking Park - Faint niepasuje do wspólnych huntów demonów bądź banshee questa.
Myślałem, że będzie pokazane jak się sie lejecie z tymi fufisami, totaly'mi i resztą.
Btw. Lucera to stary dobry server grałem tam od 24.12.2004 do wakacji 2005 roku łezka się kręci w oku :(.
niepasuje?Powiedz co miales na myśli pisząc niepasuje lol ;D Fufis & Toty hunted by elementalist :P
-=DanieL=-
31-05-2006, 00:19
niepasuje?Powiedz co miales na myśli pisząc niepasuje lol ;D Fufis & Toty hunted by elementalist :P
Po 1 chodzi mi ogólnie o tych hlvl o jakąś bitwe/walke (niewiedziałem, że toti hunted bo niegram jak pisałem już tam prawie rok).
Po 2 do walk by ten Faint pasował ale do wspólnych huntów taki hardcore niepasuje. Lepsze jest coś spokojnego co pozwoli zobaczyć jaką przyjazną atmosfere mieliście w tej waszej rodzince. Zobacz sobie Mazio_Owned***** to zrozumiesz.
Alexe the dark paladin
31-05-2006, 00:35
Widziałem ten wmv.Całkiem nice :) mmm skąd wiesz jaka atmosfera panowała w naszej rodzinie?:evul:
-=DanieL=-
31-05-2006, 00:46
Widziałem ten wmv.Całkiem nice :) mmm skąd wiesz jaka atmosfera panowała w naszej rodzinie?:evul:
Skoro robiliście wspólne hunty, screenshoty z advancedów to musieliście się darzyć sympatią, nie?
Ok. To nie chat, zaraz oboje dostaniemy po warnie jak się nie uspokoimy :P
Wedlug mnie film jest ładny ;).Mimo tego , ze malo jest was w rodzince tworzycie zgrany team.Sam kiedys gralem na lucerze.Po ostatniej wojnie to chyba koniec z lucera ?;( .
Doktór Lewatywa
03-06-2006, 22:02
Spox filmik! 11/10 xD
Btw. zaczynałem grać na Lucerze :p miałem tam swoją pierwszą postać. Naztwała się chyba Azath Jujo (suggest :P).
Szybowniczka
03-06-2006, 22:37
Niezly filmik. Samo to, ze muzyka odgrywa wazna role... :> W tym wypadku muza wymiatajaca ^^ Troszke szkoda takich lvl'i, no ale robta co chceta ^^ Xerena jest najs ^^ Powodzenia :)
9,9999(9)/10 :D
A co to za kawałek jest? mógłby mi ktoś powiedziec?:> będe wdzięczny :))
Alexe the dark paladin
09-06-2006, 19:38
Dziwie się , że nie znasz , ale jest to Linkin Park - Faint :)
Nie jestem fanem takiej muzyki ale ta piosenka wpadla mi w ucho :) dzieki bardzo za tytul a wmv jest git:)
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.