Pokaż pełną wersje : Serpent Spawn...pytanko...
<<<Kiemi>>>
28-05-2006, 20:57
Otóż mam pytanie...od dłuższego czasu zastanawiam się gdzie może znaleść Serpent Spawna...Koledzy mówią ze w okolicach Venore...czy to prawda? Ciekawi mnie jeszcze czy ten Serpent Spawn to boss snake'ów?..Proszę o odpowiedź...:confused:
Kuldan Azielmak
28-05-2006, 21:06
SERPENT SPAWN KOŁO VENORE :fool:
serpent spawny o ile mi wiadomo można spotkać na Banucie czyli w podziemiach tiguandy są dość silne potwory i nie są bossami sneków :P jest to normalny monster z zjefajnym lootem... widziałem sc pskonojetta jak loocił dsm bohy i takie tam... :D
Jalokowy_
28-05-2006, 21:10
@ up:
do tego ze dsm leci z SS to jestem przekonany; ale ze BoH z serpent spawna - polemizowalbym ;)
@topic:
Nie, dla facc w ogole nie ma Serpent Spawnow, sa jedynie na Tiquandzie na Banucie za TP.
Wald_Kerius
28-05-2006, 21:10
Co?Że jak? Gdzie? EEeee... Tak. Lol ale Ci koledzy nawkręcali 8o Serpent Spawn znajduje się na Tiqandzie. Raczej boosem bym tego potwora nie nazwał, tym bardziej bosem snaków. Jest to raczej jakiś jaszczur a nie wąż.
edit Widzę, że koledzy wyżej uprzedzili mnie co do odpowiedzi. Ze swojej strony dodam jeszcze link do tematu o Serpent Spawnie http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=61471 W pierwszym poście jest film w którym po raz pierwszy zabijano tego potwora.
Do serpent spawnu jest bardzo ciezko dojsc :)
Mikeangello
30-05-2006, 20:11
Serpent Spawny mozna znalesc w Forbidden Lands pod ziemia. Zeby tam sie dostac trzeba zrobic dosyc trudny quest. Serpent Spawn nie jest bossem snake'ów, zwykly,silny potwor.
Sir Dark Archeon
31-05-2006, 18:59
Gdzie mozna znalesc bylo powiedziane (dokladniej to pod miastem malp).
Ale co do tego ze to nie jest boss wezy to wysmieje was i odesle do NPC. I jak tu mowic ze CIP nic o klimat nie dba skoro wszystkim zwisa dokladnie co NPC mowia i tak, wszyscy tylko formulki z solucji klepia (i nie mowcie ze nie bo sluchajac co NPC mowi w czasie questu na dojscie do serpent spawnow).
... juz pomijam informacje dla wszystkich bdb i perfekcyjnie znajacych Angielski (wedlug ankiet na tibia.com i tibia.pl) ze serpent to jest waz :p
Serpent spawn to nie jest boss, choc wg tego co mowi NPC i legendy, sa to potezne stwory stworzone przez bogow jaszczurow, ktore mialy strzec ich swiatyni. Wg legend , stwory te sie zbuntowaly i dlatego zostaly zamkniete gleboko za portalem w swiatyni jaszczurow, jeszcze zanim malpy zajely ich miasto.
Nie trzeba robic questa by sie do nich dostac, choc droga nie jest prosta, a same serpenty sa naprawde mocne.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.