PDA

Pokaż pełną wersje : Wojna

R4z0r
29-05-2006, 14:37
Witam , zapewne wiece o wojnie <u mnie w klasie niema innego tematu>
Elementalis wywołali wojnę niestety przez zdrade Noix Polacy przegrali.Zgineło wielu polaków.Mam nadzieje że wrzyscy gracze z lucery wesprą wojne więc do boju.Zmiażdżyć Brazyli.Mam nadzieje że będziecie pisali własne wiadomości o wojnie.

Olorion.
29-05-2006, 16:18
spoczko, jezeli wszystkie polaczki sa podobne do ciebie to zycze wam porazki :D

Razor
29-05-2006, 16:26
przez zdrade Noix Polacy przegrali.

Do tej pory wydawało mi się, że jeszcze walczą...

@Topic
Polacy nie mają sznas, nie żebym nie wierzył, ale to widać. Zbyt dużo jest graczy z Brazyli aby polska garstka hlvli dała sobie radę. Powodem podobno było to, że Elementalis i inne brazylijsckie gildie zaczęły huntować duże ilości Polaków. Teraz po kilku przegranych bitwach dużo polskich graczy chce przenieśc się na inne servery. Zobaczymy co się będzie dalej działo.

Razor
29-05-2006, 21:46
Najnowsza wiadomość: wszyscy polscy gracze mają hunta...

Maciek Predator
29-05-2006, 22:06
Ten sneak atack na enigmusa prawie wam wyszedl lol

Jezeli chcecie powalczyc to tylko takie ataki wam pozostaja, jedyny plus dla was to to, ze nocne ataki mozecie przeprowadzac w dzien ze wzgledu na roznice czasu miedzy pl a br. Troche wiecej zgrania i moze wam sie uda kogos ubic. Good luck

Razor
29-05-2006, 22:51
Tylko, że już nikt nie chce walczyć. Większość osób przenosi się na inne servery.

orion137
30-05-2006, 08:50
@topic

Po 1 nie wszyscy Polacy mają hunta - tylko członkowie 'begin of end'.

Wcxzoraj w nocy gadałem z Heraclesem Fallassionem i mówił, że TO POLACY zaczęli wojnę.

Prawdopodobnym powodem miał być hunt Xeno Etek. Z tego co mi mówił Fallassion to Xeno Etek okazał się PA i za to miał hunta. Ile jest w tym prawdy ? Trudno powiedzieć, jednak zbyt wielkich szans Polacy na zwycięstwo nie mają.

R4z0r
30-05-2006, 15:01
Ja zostane i tak na Lucerze.Ale nie mówie że jestem polakiem.Naszczęśćie jest duża różnica czasu i gdy my gramy dużo brazyli śpi i na odwrót.Więc Polacy wprawdze w podzemi ale mogą grac :) To na tyle.
P.s kumpel noob charem podobno atakowa enigmusa i zabrał mu 7 hp :P.
Porada niech wrzystkie noobki lucery zaatakuja enigmusa,wtedy wygramy

Laco
30-05-2006, 15:10
P.s kumpel noob charem podobno atakowa enigmusa i zabrał mu 7 hp :P.

Chyba się obrażę. Pięć razy mówiłem Ci, że to był Crovax ;P i nawet po 14 mu jechałem :D w sumie pózniej się wpienił i mnie rozwalił ale bede miał o czym opowiadać wnukom "tak i dostał kilka hitów po 14, 7..." ;)

Razor
30-05-2006, 17:07
@topic

Po 1 nie wszyscy Polacy mają hunta - tylko członkowie 'begin of end'.

Wcxzoraj w nocy gadałem z Heraclesem Fallassionem i mówił, że TO POLACY zaczęli wojnę.

Może nie wszyscy, tylko ci którzy się nawiną.

To nie Polacy zaczeli. Zaczął Xeno Etek. Miał hunta od Elementalis, zalogował się i zaczął do nich startować, później dołączyli do niego inni polscy gracze i zaczela sie wojna.
Szkoda, był w miare fajny server, a teraz, wątpie w to żeby sytuacja nie uspokoiła się szybciej niż za pół roku.

R4z0r
30-05-2006, 18:14
@ up hmmm pół roku da sie wytrzymac ;p.Jakoś przezyjemy wojne ale teraz jak ktos spyta sie br to juz robie w gacie xD

Niszcz I Rujnuj
30-05-2006, 18:26
Może nie wszyscy, tylko ci którzy się nawiną.

To nie Polacy zaczeli. Zaczął Xeno Etek. Miał hunta od Elementalis, zalogował się i zaczął do nich startować, później dołączyli do niego inni polscy gracze i zaczela sie wojna.
Szkoda, był w miare fajny server, a teraz, wątpie w to żeby sytuacja nie uspokoiła się szybciej niż za pół roku.

Taaaaa, a wiesz chociaż za co miał hunta??? Widziałem ss'a kiedy mu powiedzieli ze ma hunta i wiesz co tam było napisane??? "no reason" brazule zaczely huncić wszystkich hlv poloków, było na ten temat nawet kilka tematów na tibia.com

Niggellis
30-05-2006, 22:21
Mam pytanie : Czy Elementalis to polska gildia? Podobno Archangele w ab' wszystkich huncą, nikt nie wychodzi z depo (podobno, bo nie widziałem, ale kumpel z rl był wtedy w ab' i mi mówił)

żaczek
01-06-2006, 10:52
Mam pytanie : Czy Elementalis to polska gildia? Podobno Archangele w ab' wszystkich huncą, nikt nie wychodzi z depo (podobno, bo nie widziałem, ale kumpel z rl był wtedy w ab' i mi mówił)

omg elementalis to gildia br, a ab i carlin są podbite przez br -.- jak dojdzie ktos do 50 lvl to jest zagrożeniem i ma hunta;/ to jest chore ale co na to poradzić?? jak br to- nieukrywajmy- najpotężniejsi ludzie na lucerze ;/

R4z0r
01-06-2006, 11:12
@ up nie tylko na lucerze.Nie atakują wrzystkich.Ostatnio siedze przed depo idze sobie Lewoj a po chwili jakis red skull i go bic zaczyna.<w Ab oczywiscie>
P.S mógł by ktoś dać ss'y?