PDA

Pokaż pełną wersje : Regeneracja many z paccem

Chaosu
29-05-2006, 15:24
Witam, chciałbym kupić sobie pacca ale nie wiem dokładnie co może mi on zaoferować dokładnie chciałbym wiedzieć w jakim tempie regeneruje się mana gdy śpię sobie w łóżku, i czy to zależy od tego czy mam promocję czy nie. Pytałem na forum tibia.com ale tam jakiś burak powiedział mi że na tak trudne pytania tam nie odpowiadają więc proszę o pomoc tu, z góry dziękuję.

dreggi
29-05-2006, 15:39
W prawym górny rogu twojego, mojego i milionów innych osób monitora na forum tibia.pl sa takie literki: SZUKAJ. To potężne zaklecie nie gryzie, nie bije kablem i nie hackuje...
Jak juz nabiłem posta to odpowiem.
Jak śpisz w łózku to przez noc (12 h około) zregeneruje się około 500 many. Tak na oko :)
A czy to zalezy od promocji to nie wiem, ale na PACCu promocja to podstawowa rzecz. Właśnie dla niej kupuje sie PACCa =)

Chaosu
29-05-2006, 19:28
W prawym górny rogu twojego, mojego i milionów innych osób monitora na forum tibia.pl sa takie literki: SZUKAJ. To potężne zaklecie nie gryzie, nie bije kablem i nie hackuje...
Jak śpisz w łózku to przez noc (12 h około) zregeneruje się około 500 many. Tak na oko :)
A czy to zalezy od promocji to nie wiem, ale na PACCu promocja to podstawowa rzecz. Właśnie dla niej kupuje sie PACCa =)
Na oko lewe niedowidzę a prawego nie mam.
Szukam konkretnej odpowiedzi, jak rozumiem nie znasz jej więc nie musisz odpowiadać.
Dodam że szukam tego nie pierwszy dzień i zwyczajnie nie umiem tego znaleźć, opcji szukaj użyłem kilkakrotnie (słowa *regene*, odnawia* itp.) i przeszukałem w ten sposób kilka tematów gdzie tej informacji nie było. Może gdy następnym razem będziesz chciał tak odpisać w przypływie dobrej woli sam skorzystasz z tej opcji (chcąc pomóc) i przekonasz się że na forum nie zostało to napisane.

Piszę ten post żeby było wiadomo, sprawa nie została rozwiązana, czekam na odpowiedzi.

PS. Wcale nie dla promocji kupuje się koniecznie pacca.

Vorlan
29-05-2006, 19:37

Troszke mu zle powiedziales poniewaz tyle ile zje jedzenia tyle mu sie odnowi zycia i many w czasie spania :]

Nie wiem w jakim czasie mana odnawia sie z promocja wiem tylko ze duzo szybciej no i bez promocji to tak jak bez pacca jedynie nowe tereny i outfity, czary :)

Yamakasi
29-05-2006, 21:17
BOOOOOOOOOORING..........dobry topic na nabicie posta xD

PS. masz już wszystko wyjaśnione, a pozatym pełno jest tematów na tibia.pl jakie korzyści daje pacc -.-'. na twoim lvl oplaci ci sie zakup (polecam ci scaraby ;) )

Chaosu
29-05-2006, 21:24
BOOOOOOOOOORING..........dobry topic na nabicie posta xD

PS. masz już wszystko wyjaśnione, a pozatym pełno jest tematów na tibia.pl jakie korzyści daje pacc -.-'. na twoim lvl oplaci ci sie zakup (polecam ci scaraby ;) )
Nie, do tej pory dowiedziałem się tylko że w czasie 12h odnawia się minimum około 500 many co narazie mi nic nie dało.
Po drugie żaden z tematów/poradników/manuali nie przedstawia informacji któych potrzebuję i o które pytam. Dla przypomnienia pytam o tempo regeneracji many w lóżku z promocją i bez (głównie bez).
Dziękuję za dobre rady dotyczące mojego (przyszłego) rozwoju ale nie należy się w żaden sposób sugerować (moim) poziomem.

Nie wiem w jakim czasie mana odnawia sie z promocja wiem tylko ze duzo szybciej no i bez promocji to tak jak bez pacca jedynie nowe tereny i outfity, czary

Cóż, jeżeli dla Ciebie nowe tereny to 'jedynie' dodatek do promocji (co oferuje pacc) to jest to trochę dziwne.

Yamakasi
31-05-2006, 20:27
Nie jestem pewien, ale wydaje mi sie że jesli bedziesz full najedzony i polozysz sie do lozka odnowi ci tyle samo many jak bys byl online

dreggi
31-05-2006, 20:41
Troszke mu zle powiedziales poniewaz tyle ile zje jedzenia tyle mu sie odnowi zycia i many w czasie spania :]

Nie wiem w jakim czasie mana odnawia sie z promocja wiem tylko ze duzo szybciej no i bez promocji to tak jak bez pacca jedynie nowe tereny i outfity, czary :)

On jest knightem, wiec w sumie promocja nie jest tak mocno potrzebna (chociaz wtedy mozna bic z exori i zycie szybciej z mana rosną). Jak sie połozysz do łózka na noc to tak jak powiedział kolega na dole:

Nie jestem pewien, ale wydaje mi sie że jesli bedziesz full najedzony i polozysz sie do lozka odnowi ci tyle samo many jak bys byl online

I to jest chyba najtrafniejsze określenie. Bo nie wiadomo dokładnie tego, bo żeby to sprawdzic trzeba by chyba co godzine spania w łózku wstawac i liczyc. Acha, zalezy też od profesji, bo magicznym mana rosnie szybciej.
Mam nadzieje, że teraz jestes usatysfakcjonowany NASZYMI wypocinami.

Chaosu
01-06-2006, 16:32
Cóż... ubłagałem jakiegoś pacca żęby dwukrotnie położył się do łóżka, na minutę i na dwie i okazało się co najważniesze. 1 many na 15 sekund z promocją magiem w łóżku. Więcej wiedzieć narazie nie chcę a tu jak widać i tak się nie dowiem.

PS. Skąd pomysł że chodziło mi o pacca dla siebie, skąd pomysł że podałem prawdziwe dane postaci, lub że to moja najlepsza postać i skąd pomysł że chcę się kłaść spać do łózka głównie na noc?

dreggi
02-06-2006, 17:44
Cóż... ubłagałem jakiegoś pacca żęby dwukrotnie położył się do łóżka, na minutę i na dwie i okazało się co najważniesze. 1 many na 15 sekund z promocją magiem w łóżku. Więcej wiedzieć narazie nie chcę a tu jak widać i tak się nie dowiem.

PS. Skąd pomysł że chodziło mi o pacca dla siebie, skąd pomysł że podałem prawdziwe dane postaci, lub że to moja najlepsza postać i skąd pomysł że chcę się kłaść spać do łózka głównie na noc?

Przepraszamy cie, ze nie znalazłes tu odpowiedzi na swoje pytanie. Naprawde, wybacz nam.

Chaosu
03-06-2006, 01:00
Przepraszamy cie, ze nie znalazłes tu odpowiedzi na swoje pytanie. Naprawde, wybacz nam.

Czy tu jest gdzieś tutorial 'jak pisać ironicznie gdy inni nie są szczęśliwi' ?
Próbowaliście pomóc niestety słabo Wam wyszło czytanie ze zrozumieniem ale przecież nie powiedziałem 'a *** z taką pomocą'. Zadałeś pytanie czy jestem ustatysfakcjonowany to co Ci mam powiedzieć gdy nie jestem? Do tego gdy się dowiedziałem jakie jest to tempo to napisałem, żeby było dla innych. Pytam po co ta ironia, jest mi teraz niemiło, wydaje mi się że niepotrzebnie to napisałeś krzywdząc mnie za Twoją niewiedzę.