zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Najlepszy polak DEAD !

sir rafski
29-05-2006, 20:31
http://foteka.pl/min/2004.jpg
(http://foteka.pl/pokaz.php?id=2004)

Przez
Name: Weird sonic
Sex: male
Profession: Master Sorcerer
Level: 119

Name: Mozani
Sex: male
Profession: Royal Paladin
Level: 127

oraz reszter trapu :]

JA TO TEN PALLY ;p

-=PrZeMeK=-
29-05-2006, 20:43
Tak Seromontis dednął :( chodzi chyba o jakieś porachunki z gildją jakąś nie wiem dokładnie B)

Cedric
29-05-2006, 20:48
@up
Oni już na niego długoooooooo polowali
eee.... Nie ten dział bo zdjęc tu nie widze.... A Seromontis sie podniesie. A ile was tam było?

Pacjenteczka
29-05-2006, 20:54
Na forum.tibia.com pisze że go jeszcze ktoś z teamu pingował :/ Seromontis współczucia i życze ci, żebyś pozajebywał tych skurwysynów. PA jebane :/

Onori
29-05-2006, 21:10
Jeżeli najlepszy polak znaczy najbardziej dzielący konto to się zgodze na tytuł tego tematu. Padł? i dobrze... jakoś nie płacze, nie smuce się... ba! przeciwnie ciesze się. To tyle na ten temat :P

~Kałach~
29-05-2006, 21:12
O kurde sero padł .......... jaka szkoda......... to jest wojna i nie znaczy to że on miał nie paść więc po co ten płacz i zgrzytanie zębów??

Tibiańczyk
29-05-2006, 22:03
Pewno go zpingowali, watpie zeby go zabili uczciwie zwlaszcza kiedy niema uh trapow : P

Siim
30-05-2006, 07:59
JA TO TEN PALLY ;p

Ty to ten pally czyli kto?

zoom
30-05-2006, 08:32
czyli nikt chlopak chcial przybujac

Raczek
30-05-2006, 09:11
Nie wiem czym sie podniecac... zabili i trudno... a text ja to ten pally.. pff wyjedz z nim na solo 1 na 1 zobaczymy ile wytrzymasz madralo tak trapem to mozna kazdego zabic :>

Kubus^^
30-05-2006, 09:55
Mi foto nie działa można zamieścić je od nowa na jakimś photobuckiecie lub imaheshucku?

Paul Pavon
30-05-2006, 10:48
Ojoj -.-
Kazdy moze pasc jak sie zaczyna :P

Belfegoris
30-05-2006, 16:28
no, tylko za co ten dead? z tego co pamietam (a mnie pamiec czasami zawodzi, wiec jakby co pisac) to Seromontis byl postacia troszke neutralna, nie bral udzialu, nie szedl w 1 szeregu, tylko klepal spokojnie te swoje lvlki....
po 2. nie jest juz w VO wiec pod wojne tego nie mozna podciagnac...
jezeli go ubili, to nie wierze ze w uczciwy sposob, moze mu net siadl albo co?
A po 3. to ci kolesie chyba nie wiedza co zrobili.... zabili najwiekszego lvla na serverze.... jak on sie teraz zaangazuje w ta wojne (co podejrzewam ze zrobi...) to ich rozniesie w PYL!!!
to sie nie powinno wydarzyc
to moja opinia, zagajcie sie albo nie, bedziemy dyskutowac ;)

Makevelli
30-05-2006, 16:38
Po 1 - foto nie działa! X(

Po 2 - ehh, paść może każdy, nie ma co robić z tego jakieś afery ( szczególnie, że dedną podczas wara ).

Btw.

Ajj, 2 lvl'e... ciekawe ,ile to k expa. Wie może ktoś ? :P

BlackD
30-05-2006, 16:42
Ajj, 2 lvl'e... ciekawe ,ile to k expa. Wie może ktoś ? :P

coraz wiecej lam =/
http://www.erig.net/

http://www.erig.net/xphist.php?player=Seromontis
-5,467,150
28 May 2006 -5,467,150 1 254 268,793,904

mistrz kylu
30-05-2006, 17:18
Jeżeli najlepszy polak znaczy najbardziej dzielący konto to się zgodze na tytuł tego tematu. Padł? i dobrze... jakoś nie płacze, nie smuce się... ba! przeciwnie ciesze się. To tyle na ten temat :P
Buraku on nie dzieli konta a nawet jeśli to h^^ cie to obchodzi:) cieszysz sie ze padł bo pewnie przelewa sie toba zadrość ze on taki posiada lvl a ty nie wiesz ja juz nie gram w tibie wyleczyłem sie z tego ale widze ze ty jeszcze masz długą droge;)POZDRO

Shee'ey
30-05-2006, 17:20
Zdjecie niedziala da ktos jeszcze raz fotke ?

...Zeck
30-05-2006, 17:23
Podobno dedł za śmianie się z nieudanej akcji "Zabicie Sero" na orclandzie :P

Sowa
30-05-2006, 17:41
Dobrze , że padł : )

Pozdrawiam
Sowa.

Aser Mina
30-05-2006, 19:47
.
po 2. nie jest juz w VO wiec pod wojne tego nie mozna podciagnac...

Chodzi Ci o UV(Uncomon Valor) tak?

Miodojad
30-05-2006, 19:50
Dobrze , że padł : )

Pozdrawiam
Sowa.
Możesz wytłumaczyć dlaczego?
Dla wszystkich co zdjęcia otworzyc nie umią: tam jest zdjęcie z tibia.com.

Belfegoris
30-05-2006, 21:43
Chodzi Ci o UV(Uncomon Valor) tak?
nie chodzi mi o VO- vicnit omnia, ale jak spojrzalem to juz ich nie ma, funkcjonuja pod nazwa "Hibernas Finest" tam jest duuuza czesc dawnego Uncommon Valori i niedawnego Vicnit Omnia (czy jakos tak sie to pisalo)
stad tez sie wziela pewna niescislosc w mim 1 poscie, gdyz ludzie z VO sie przenosili po troszku i myslalem ze sero sie przeniosl tylko po to zeby sie odciac od wojny, lecz sie mylilem. powstala nowa glidia(prawie bez zmian personalnych), ktora bedzie zapewne kontynuowac wyniszczajaca wojne:/
Swoja droga dalej uwazam ze jezeli seromontis aktywnie wezmie w niej udzial to wynik moze byc przesadzony
Pozdrawiam

Majok
30-05-2006, 22:32
Nie musieli tego robić z przyczyn wojny... Seromontis to 2 z najwiekszych lvli na tibii, więc został on największym lvl-fragiem na tibii. 256 lv piechota przecież nie chodzi.

Guardianus
31-05-2006, 00:48
Szkoda ze padl ale zarazem i dobrze. Ja sie spodziewalem tego wczesniej czy pozniej majac taki lvl pewnie za bardzo cwaniakowal co nie potrafi i go dopadli moze to go czegos nauczy fakt faktem ale szkoda

Bender.
31-05-2006, 01:03
Widocznie jedyne co potrafi robić to expić i tyle... do tego małe zdezorientowanie, że ktoś w tak krótkim czasie zje mu tak pasek hp, czuł się za mocny i za to zapłacił.

Angel of Death
31-05-2006, 10:01
Według mnie to powód sobie lekko zmyślili, prawda jest pewnie taka że mu zazdroszczą lvl'a.

Screen z tibia.de :

http://tibia.gamigo.de/forum/attach...chmentid=178210

Nowohucianin
31-05-2006, 11:52
Według mnie to powód sobie lekko zmyślili, prawda jest pewnie taka że mu zazdroszczą lvl'a.

Screen z tibia.de :

http://tibia.gamigo.de/forum/attach...chmentid=178210

lekcja kopiowania linkow..
kopiuj z adresu przegladarki bo sa ..... i link jest niepełny i nie działa :)

http://tibia.gamigo.de/forum/attachment.php?attachmentid=178210 - dobry link

Chołek
31-05-2006, 12:31
A teraz zobaczcie jak sie odwdzieczyli za Seromontisa
http://www.tibia.com/community/?subtopic=character&name=mozani - zobaczcie kto Go zabil :D :D :D

Shireh
31-05-2006, 13:20
Ten screen to fake, takie jest moje zdanie...

Gorn
31-05-2006, 13:21
wedlug mnie seromontis straszn sie wywyzszal ze ma taki lvl i dobrze ze padl bo myslal ze jest najleprzy ...

Actorron
31-05-2006, 13:32
Szkoda ze nikt niema filmiku.

Kokio
31-05-2006, 14:26
A teraz zobaczcie jak sie odwdzieczyli za Seromontisa
http://www.tibia.com/community/?subtopic=character&name=mozani - zobaczcie kto Go zabil :D :D :D

Haha, 17 i 19 lvl OMG, noto on tez sie mogl poczuc jak Sero~ nobo to byl kick...

Sowa
31-05-2006, 14:26
Możesz wytłumaczyć dlaczego?

Nie lubie Go : ) wszyscy się nim podniecają bo ma wysoki lvl i co z tego ? ; o sharuje albo sharował nie ma życia prywatnego.

Coś się nie podoba ? - patrz podpis.

Pozdrawiam
Sowa.

Duraven
31-05-2006, 14:49
JA TO TEN PALLY ;p

czlowieku ciebie po**balo? rodaka zabiles i to z takim levelem? zal ci dupe sciskal, ze jest lepszy? szkoda mi cie, powiem ci tylko jestes jakis pier**lniety i cie chyba stara nie kocha.. polak mógl byc najlepszy w tibii a teraz nie wiadomo jak bedzie :/ mam nadzieje ze Seromontis sie podniesie i odrobi w 1 dzien lev:P

Nie wiem czy ty cokolwiek sprawdziłeś czy coś przed tym... jakiś kolo napisał że on to ten pally a ty odrazu wieżysz .. skumaj se na necie kim on jest ... obydwaj to Holendrzy :)

mój blad
ale sir rafski powiem ci jestes jeszcze wiekszym idiota przez to:)

Jaskot
31-05-2006, 15:04
@up

Musisz sie nauczyc, ze w tibii nie moa roznicy czy polak czy br czy szwed.
W tibii wszyscy sa dla mnie tibijczykami i wisi mi czy zabijam rodaka czy nie -.-
Nie lubie Seromontisa i mam nadzieje ze to EO pierwszy zdobedzie 300 lvl.

I jest cienki skoro sie dal zlapac w takiego trapa.

Kittel Cit
31-05-2006, 15:06
Duraven a ty mu wierzysz ze on jest tym pallkiem?

Lyonis
31-05-2006, 15:09
czlowieku ciebie po**balo? rodaka zabiles i to z takim levelem? zal ci dupe sciskal, ze jest lepszy? szkoda mi cie, powiem ci tylko jestes jakis pier**lniety i cie chyba stara nie kocha.. polak mógl byc najlepszy w tibii a teraz nie wiadomo jak bedzie :/ mam nadzieje ze Seromontis sie podniesie i odrobi w 1 dzien lev:P

Nie wiem czy ty cokolwiek sprawdziłeś czy coś przed tym... jakiś kolo napisał że on to ten pally a ty odrazu wieżysz .. skumaj se na necie kim on jest ... obydwaj to Holendrzy :)

Miodojad
31-05-2006, 19:08
sharuje albo sharował nie ma życia prywatnego.
Dowód? Bo kazdy się wypowiada, że ktoś dzieli konto, ale nikt nie ma dowodu. Dla mnie to jest śmieszne, ale to oczywiście twoje zdanie, jeśli tak sądzisz, to nie będe przeszkadzał w myśleniu:D
Topic: Ci, dla których jest on "Bogiem" mogą się kłócic o wszystko z nim związane, no ale wiecie, każdy jest człowiekiem, mógł paść przez kicka, laga, lub poprostu padł bo się nie wyuhał.

Kamchal
31-05-2006, 19:19
@topic
to ty byles tym pallem czy nie - itak masz glupi avantar

@posty
90% pisze, ze dobrze sie stalo ze on dednol bo sie wywyzszal. 99% z was nawet go na oczy w Tibii nie widziało pewnie, wiec co sie wypowiadacie -,-'!

Ja powiem jedno: szkoda, że on dednol

Kerva Zandor
31-05-2006, 19:32
POdobno dednął Nizahe Inferno z morgany(157lvl) na orszabalu.Musiał miec zajebistego pecha.

Arcydemon
31-05-2006, 19:36
I jest cienki skoro sie dal zlapac w takiego trapa.
Bo Ty oczywiście nie dałbys się strapowac 20 osobom..... -.-"
moim zdaniem szkoda go, bo poświęca Tibi dużo czasu, osiągną cos, a teraz część tego musi nadrobić... ktoś powiedział że sero jest słaby. ofc Ty jesteś lepszy, i dałbyś sobie rade będąc strapowanym przez ok. 20 osób, prawda ? prawda jest taka, ze solo z sero mało osób by wygrało.... bye.

Onori
12-06-2006, 20:42
Buraku on nie dzieli konta a nawet jeśli to h^^ cie to obchodzi:) cieszysz sie ze padł bo pewnie przelewa sie toba zadrość ze on taki posiada lvl a ty nie wiesz ja juz nie gram w tibie wyleczyłem sie z tego ale widze ze ty jeszcze masz długą droge;)POZDRO

Oj Ty "buraku" cukrowy ;( jaki jesteś biedny... wierzysz, że on nie dzieli konta... ktoś kiedyś powiedział: "nadzieja matką głupich" ;), poniekąd forum jest po to aby wygłaszać swoje poglądy więc nie krytykuj mnie za moje zdnianie, zazdrość?! faktycznie mam o co -.- rozmawiałeś z nim kiedyś? on mi przypomina dzieciaka 10 letniego który nie umie pisać, a jedynie co może osiągnąć "wielkiego" to przez oszustwo, faktycznie mam być czego zazdrosny ;) zawsze twierdziłem, że 2 poziomowa postać jest lepsza od niego, bo ona przynajmniej do poziomu doszła sama a nie z pomocą braci. Kolejnym dowodem niech będzie to, że nie gram w Tibie więc zazdrość nie ma co mnie zjadać ;). Coż Tobie zostawiam nadzieje i wiare w Sero... ciekawe kiedy przekonasz się całej prawy o swoim idolu...

Ps. Wiem pobawiłem się troche w archologa ;]
Pss. Coś czuje, że zaraz będzie "Co Ty nobie gadasz!!!11!!" -.-

Edwardo
12-06-2006, 21:02
Nie wierze ci że to ty go zabiłeś!! A jeśli tak to powinieneś mieć HUNTA forever !!
Szkoda że padł
Edit:@up Ja mu nie wierze!! Zrobił konto i se tak napisał każdy tak może! Myśli że będą sie go bać i szanować;/;/

K0nki
12-06-2006, 21:14
jak ty go zabiłeś to czym się tu chwalić? że polacy to kur*** i tempią siebie nawzajem? naprawde szkoda gadac np. szwed szweda nie ruszy ale polak polaka oczywiście....
czy tylko polacy to takie nooby? (nie o każdym mowa)
Edit: no napewno ty to ten paladyn "Location: Holland"

Mastereczkka
12-06-2006, 21:28
Haha , jak ktoś sądzi, że Serek dzieli lub dzielił konto to się myli. Sero jest jeden i jest to Kubuś<łasuch>. Szczerze ? Rozmawiałam z nim i powiedział, że ma w was wyje** , będzie dalej grał. Życie prywatne ? Mniał je bo umiał podzielić wszystko. Kiedy PG'ował to PG'ował. Jak mniał się bawić i pić z nami to był świetnym..

Mozani i ten drugi noobek , żal.pl

Pozdrawiam Cię Ser'Q,
See yaa

Onori
14-06-2006, 17:01
@up

Boże -.- kiedy tacy głupcy jak Ty nauczą się nie krytykować innych za swoje zdanie, Sero tylko potrafi lizac 4 litery swe, no! jak nie znasz się na tym co Sero robił to się nie wypowiadaj. Zadam pytanie, czemy odpowiada na pytanie "nie" jak przed wylogowaniem i ponownym zalogowaniu odpowiadał "tak" (to "nie" i "tak" to próba pokazania wam jak bardzo różni się w swoich wypowiedziach). Powiadasz, że ma życie prywatne? chyba, że gra u dziewczyny w Tibie -.- lub ze znajomymi.

@up, up

A wolność słowa i wyboru w grach nie obowiązuje? wow! padł polak od polaka i co z tego? jak dla mnie to powinni go zabić jeszcze kilka razy, to że Sero wpadł w trapa to jego wina, to że padł to jego wina, to że stracił poziomy to jego wina. Tylko dlaczego nie płaczecie jak padnie 50 lev? przecież on też traci poziomy... padł trudno kropka, jego wina nad czym tu płakać, to chyba, że idziesz(idziecie - wszyscy co płaczą) na płaczke...

Bialy_Aniol
14-06-2006, 18:15
Po 1 wy nie jestescie najelepsi w tibia jako polacy -.-
Jest na aldora kolo na 186lvlu chyba polak i naa astera :baby:

Masacrathor
14-06-2006, 18:18
Moim zdaniem inni gracze zazdroszczą mu, że osiognął taki lvl (ale żeby niewiele ponad 100 lvl ubili go ^^:p

Majok
18-06-2006, 19:34
jejq mówicie że szwedzi się na wzajem nie tłuką... przykładem tego może być eternia :| tam każdy polak z wyższym lvlem zadaje się ze szwedami, jest z nimi w guildii i bije się przeciwko innym polakom którzy są w przeciwnej guildii z innymi szwedami i tam nie ma takich tekstów, że 'zabiłeś polaka! powinienes miec za to hunta od wszystkich innych polakow!'...
moim zdaniem to że sero~ padł to jest wielki sukces dla tych panów którzy go zabili(on mimo wszystko biega dosyć szybko i ma od cholery hp) a zarazem największy lvl frag w historii dotychczasowej tibii

Chockapic
28-07-2006, 22:42
Prawda jest taka ze poprostu Sero nienauczyl sie w tibii niczego poza szybkim expieniem:baby: . I dobrze ze znalazlo sie dwoch kolesi ktorzy pokazali ludziom ze i takiego da sie zabic.;)

Sadrar
28-07-2006, 22:57
@up

Po co odswiezasz stary temat? żal.pl

Sir Emilio
28-07-2006, 23:31
Na forum.tibia.com pisze że go jeszcze ktoś z teamu pingował :/ Seromontis współczucia i życze ci, żebyś pozauwielbiam jeść bananyywał tych skobieta lekkich obyczajówysynów. PA uwielbiam jeść bananyane :/

jak ja lubie takich ludzi zaraz chyba pogrzeb mu uzadzicie chlopak stracil pare cyferek w tabeli! to straszne! a tak naprawde moze to oduczy siedzenia przed kompem

Marek Tibioman
28-07-2006, 23:57
@Sir'Emilio bueheheheh:D
@topic zdjecie mi się nie pokazuje :/ I czym sie tu tak ludzie podniecacie jeśli naprawdę go pingowali to nie miał szans przeżyć:( Jak ktoś kogoś nie lubi a uczciwie nie może pokazać, że jest lepszy to oszukuje i bedzie miał głupią satysfakcjęX( I jeszce głupio kłamie, że jest tym pallem, jakby dzięki temu był królem tibii, ja szczerze nie chciałbym być na miejscu tego palla -.-

Peter of Refugia
29-07-2006, 00:12
Widziałem jeden filmik z próby zabicia sero~ ale nie udanego no cóż ... ;) ktoś chyba musiał zginąć i wypadło na sero :P

Miodojad
29-07-2006, 00:14
Ktoś tam napisał, że szybko biega i ma dużo hp. Jest takie coś jak trap...

maszter321
02-09-2006, 00:58
Na forum.tibia.com pisze że go jeszcze ktoś z teamu pingował :/ Seromontis współczucia i życze ci, żebyś pozajebywał tych skurwysynów. PA jebane :/

Co za idiota wogole gracie na hibernie? wiecie co sie na niej dzialo wczesniej?nie? to sie nie udzielajcie. Sero dobrze ci tak sam zaczolees te wojne jak byles w UV.Pekowaliscie dla zabawy a DM tez upierd***scie DM sie sprzeciwili tym walonym szwedom. wszyscy mu wspolczuja a ja nie nienawidze go bo to polski szwed.HAIL DM!!!

Vonneta_92
30-08-2007, 22:22
;( szkoda troszeczke

Edwardo
30-08-2007, 22:26
archeolog się znalazł

Cwierc
30-08-2007, 22:33
Lol o czym wy w ogole mowicie ?! Seromontis padł ? niby kiedy? Na tibia.com nie ma zadnego deda wiec co sie tu dzieje loool ?

Edwardo
30-08-2007, 22:37
Lol o czym wy w ogole mowicie ?! Seromontis padł ? niby kiedy? Na tibia.com nie ma zadnego deda wiec co sie tu dzieje loool ?

zobacz kiedy temat powstał...

Esther
30-08-2007, 22:37

ten temat jest chyba sprzed roku jakis archeolog sie zabawil :PP