Pokaż pełn± wersje : Morgana all Wars. [WMV]
-=DanieL=-
29-05-2006, 20:44
Oto film "morgana all wars" Zrobiony przez Hortex. Zna ktoś tytuł piosenki która leci na początku? W tle gość gra na gitarze "ty tytydym...ty tydym" czy coś takiego.Bardzo mi się podoba. Link (http://rapidshare.de/files/19369638/klip88*****.html)
Jeszcze raz mówie to nie jest mój film. Zrobiony przez Hortex czego mu gratuluje bo film jest super.
nom filmik fajny a ten rap z overshadows to szwedzki ma ktos tytul jego moze?
@daniel
przypomnialem se to jest ashlee simpson jej nawiekszy przeboj wiec nie trudno bedzie znalezc spytaj sie hortexa czy ma linka do tej mp3 z overshadows
Barnabhinio
29-05-2006, 22:25
nom filmik fajny a ten rap z overshadows to szwedzki ma ktos tytul jego moze?
Jest to piosenka Tommy Tee-Takin Ova .(AUTOR -PIOSENKA)
Autorem fragmentu filmiku jest rzeczywiscie Szwed Pherrel, czyli o ile sie nie myle nowa postac zrookowanego Jimboba Inferno, ale ten rap chyba nie jest szwedzki.
Autorem fragmentu filmiku jest rzeczywiscie Szwed Pherrel, czyli o ile sie nie myle nowa postac zrookowanego Jimboba Inferno, ale ten rap chyba nie jest szwedzki.
heh to se sciagne bo starsznie mi sie podoba ;x
-=DanieL=-
29-05-2006, 22:49
Niewiem gdzie w tym songu słyszysz gitare, a po 2 to ¶piewa jaki¶ facet nie kobieta.
Niewiem gdzie w tym songu słyszysz gitare, a po 2 to ¶piewa jaki¶ facet nie kobieta.
mu chodzilo o ta z overshadows
a w tej pierwszej co jest w tle gitara to spiewa ashlee simpson o ile sie nie myle
-=DanieL=-
29-05-2006, 23:28
mu chodzilo o ta z overshadows
a w tej pierwszej co jest w tle gitara to spiewa ashlee simpson o ile sie nie myle
Mówiłe¶, że to jeden z jej najbardziej znanych przebojów ale ona ma 100000 tych piosek ¶ci±gam już z 15 z kolei i niemoge wtrafić ;/.
Barnabhinio
30-05-2006, 18:12
Nie napisalem ani o gitarze ani o tym ze to spiewa kobieta :)
Chyba nie ten cytat :P
A co do tej nuty Tommy'ego Teeto tez ja sciagnolem zaraz po obejrzeniu.
PS. Chodzi mi o ten fragment z Overshadows
Pozdro
Barnabhinio
Jest kto¶ w stanie zindentyfikować tytuł pierwszej piosenki (tej co panienka ¶piewa)
Też mi się bardzo podoba ten motyw z pierwszą piosenką "Nizahe online!" :D
Nazywa się ona "My favourite game" i wykonuje ją zespół The Cardigans, nie tam żadna Ashlee Simpson :P
PS. Ja zawsze identyfikuję piosenki w ten sposób:
1. Staram się wyczaić chociaż jedno zdanie z piosenki
2. Wklepuje to zdanie na google
3. Szukam sensownych rezultatów (na stronach typu lyrics)
@Daniel: Nie ma sprawy :P
-=DanieL=-
30-05-2006, 19:18
Też mi się bardzo podoba ten motyw z pierwsz± piosenk± "Nizahe online!" :D
Nazywa się ona "My favourite game" i wykonuje j± zespół The Cardigans, nie tam żadna Ashlee Simpson :P
PS. Ja zawsze identyfikuję piosenki w ten sposób:
1. Staram się wyczaić chociaż jedno zdanie z piosenki
2. Wklepuje to zdanie na google
3. Szukam sensownych rezultatów (na stronach typu lyrics)
No wkońcu kto¶ kto czai o czym mówi i to z okolic mojego miasta xD. Dzięki chłopie o to mi chodziło :D.
Wiecie moze kto zrobil ten film? bo chcialbym te filmy w rec.
Mógłby kto¶ wstawić te 2 piosenki na rapidshare? Chodzi mi o te piosenki:
1. The Cardigans - My favourite game
2. Tommy Tee-Takin Ova
Z góry dzieki :)
Mógłby kto¶ wstawić te 2 piosenki na rapidshare? Chodzi mi o te piosenki:
1. The Cardigans - My favourite game
2. Tommy Tee-Takin Ova
Z góry dzieki :)
no wlasnie dawaj je :P bo sa zajefajne
Fajny filmik ^^
PS: Zaraz wstawie te dwie mp3. ;>
Edit 1: Narazie mam tylką jedną. The Cardigans - My favourite game.
http://rapidshare.de/files/21873202/The_Cardigans_-_My_Favourite_Game.mp3.html
http://www.megaupload.com/?d=56P4YXC8
Edit 2: Druga pioseneczka.
http://www.megaupload.com/?d=VXPGW08D
Fajny filmik ^^
Edit 1: Narazie mam tylk± jedn±. The Cardigans - My favourite game.eh odrazu prosze o rehosta glupi internet ;/ ze tez kilka osob musi miec to samo ip na megaupload plx
Ten film na tym forum już był.
-=DanieL=-
01-06-2006, 14:59
Ten film na tym forum już był.
SEEEERIOOO geniuszu forumowego życia? Chyba specjalnie go założyłem drugi raz żeby się dowiedzieć co to za song leci.
Zrobiłem to poto:
Po 1 żeby nie od¶wieżać tematu sprzed kilku miesięcy
Po 2 i tak by mi tam nikt nie odpowiedzial w ¶rodku skomentowanego tematu
Po 3 takiego lola dawno nie spotkałem.
Fajny filmik ^^
Edit 1: Narazie mam tylk± jedn±. The Cardigans - My favourite game.
Edit 2: Druga pioseneczka.dziekuje bardzo :)
SEEEERIOOO geniuszu forumowego życia? Chyba specjalnie go założyłem drugi raz żeby się dowiedzieć co to za song leci.
Zrobiłem to poto:
Chcesz sie kłucić? Ok, to temat zaraz może być zamknięty i nikt Ci nieodpowie ;)
Master Vilum
01-06-2006, 16:13
Zrobiłem to poto:
A jak widze ze ty taki geniusz to powiedz mi co to jest wogole "lol" wiesz moze?
-=DanieL=-
01-06-2006, 16:55
Chcesz sie kłucić? Ok, to temat zaraz może być zamknięty i nikt Ci nieodpowie ;)
<ironia>Pewnie twój brat to Matkus albo Dr. Omader i naślesz ich na ten temat </ironia>
Po 2 moge się kłucić bo i tak pies ganiał ten temat bo tą fajną pioseneczke mam już na winampie więc pozdrowie cie moim środkowym palcem ,,i,, .
A jak widze ze ty taki geniusz to powiedz mi co to jest wogole "lol" wiesz moze?
L.O.L Liceum Ogólno Lejące hahaahhahaha
Master Vilum
01-06-2006, 17:00
<ironia>Pewnie twój brat to Matkus albo Dr. Omader i naślesz ich na ten temat </ironia>
Po 2 moge się kłucić bo i tak pies ganiał ten temat bo tą fajną pioseneczke mam już na winampie więc pozdrowie cie moim środkowym palcem ,,i,, .
L.O.L Liceum Ogólno Lejące hahaahhahaha
Tak tak ale powiedz na serio co to znaczy bo widze ze nie wiesz i po co sie wypowiadasz ze ktoś jest "lolem" takiego czegoś nie ma chłopcze.
Mozy by tak ktos odpowiedzial na moje pytanie ktore zadalem kilka postow wyzej ? Czy ma ktos dostep do tych filmow w formacie .rec.
poszukaj na tibicams www.tibicams.tibianetwork.net zaznacz morgana i poszukaj ;)
Tak tak ale powiedz na serio co to znaczy bo widze ze nie wiesz i po co sie wypowiadasz ze kto¶ jest "lolem" takiego czego¶ nie ma chłopcze.
lol, Dowiedział się co to jest lol!!!
lol = Lost of laught
Lots of laught = smiac sie glosno jakos tak :P
Moze mi ktoa podac tytuly 2 i 3 piosenki?
Bede bardzo wdzieczny jesli ktos bedzie tak mily ;)
Nie musicie dawac go na rapida czy cos tylko prosilbym o tytuly piosenek :)
@topic
SUPER FILM!!!!
Pc Park - Klatka
Wsz & Cne - Jeszcze raz
tak mi sie wydaje
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.