Pokaż pełną wersje : Kilka pytan
Racho lbnsq
01-08-2004, 13:10
Chcialbym poprosic was o pomoc, otoz mam kilka pytan :
1. Po jakiej ilosci PK pojawia sie czerwona czaszka
2. Widzialem kiedys jak inna osoba walnela takim czarem ze pojawilo sie 9 kratek ognia po 3 w zedzie
3. Za ile moge sprzedac Protection Amulet
Z gory dzieki za odpowiedzi.
Red skull pojawie sie gdy:
zabijesz 3 osoby w ciagu dnia
zabijesz 5 osob w ciagu tygodnia
zabijesz 11 osob w ciagu miesiaca
Ten czar zwie sie Fire bomb
Za jakies 150 gp mysle:) przynajmniej na antice
Racho lbnsq
01-08-2004, 13:23
Dzieki za odpowiedz na tamte pytania ale zlanazlem jeszcze jedno ;] mianowicie po co zrobiono Dvarwen Ring ? Czy jakis potwor upija :P ? a moze sa jakies prowadzone zawody kto jadluzej bedzie trzezwy po wypiciu duzej ilosci wina ;] ??
1.3 pk w 1 dzień
6pk w tygodniu
10 w miesiącu (chyba nie jestem pewien)
2.Fire Bomb
3.To zależy od świata!!!
Racho lbnsq
01-08-2004, 13:34
Oryginalnie dodany przez ghiron
3.To zależy od świata!!!
Na Chimerze
Krasnoludzki pierscien jest tylko dla "zabawy". Zaden potwor nie zaklada Ci statusu 'drunk' :P
@ghiron
Nie powtarzaj po innych, tym bardziej jesli nie jestes pewien.
Racho lbnsq
03-08-2004, 10:26
Mam jeszcze 3 pytania ;] :P oto one :
1.Po jakim czasie znika Red Skull
2.Ile many uzupelnia mana fluid
3.Ile zycia uzupelnia life fluid
Pierscien ten zapobiega "kolysaniu sie" po wypiciu kilku glebokich 8o
1. skull po miesiacu znika
2. cos okolo 30~
3. tak samo cos okolo 30~
manafluid uzupelnia od 1-100 tak samo i lifefluid
Ku ścisłości, aby totalnie zaspokoić Twoją ciekawość, średnio Manafluid uzupełnia ok. 50pkt many, co oznacza że nie opłaca się go non-stop kupować aby robić runy i je sprzedawać... Manafluid jest dobry w czarnej godzinie i zawsze warto mieć jeden pod ręką.
Froggerr
10-08-2004, 19:48
Life i mana fluid uzupełnia braki zależnie od danego mlvl jak masz sporawy to nawet do 300-z chaczykiem jak nie wiecej
Bonastick
10-08-2004, 19:51
Life i mana fluid uzupełnia braki zależnie od danego mlvl jak masz sporawy to nawet do 300-z chaczykiem jak nie wiecej
A sprawdziłeś to kiedykolwiek? bo wątpię....
mam 50 mlvl a wciąż średnia z mf'a po użyciu 1-2 bp wynosi 50 pkt. jak juz napisano wyżej
Przyjmijmy twoją teorię za prawdę. 1 mf = 300 many czyli 7 mf'ow to juz bp uh.
700 gp kosztów, ponizej minuty tworzenia i sprzedajesz za 2k+...
nowy sposób zarobku w tibii odkryty..
wracajac do dwarven ring-po update blue i green djinn potrafia upijac wiec pierscien moze sie przydac.
Lord Sublokator
21-08-2004, 12:44
wracajac do dwarven ring-po update blue i green djinn potrafia upijac wiec pierscien moze sie przydac.
zgadam sie stanowczo:) heh a pozatym na niskim levie jak wiesz ze niepojdziesz na djiny to mozesz sprzedac cos kolo ?? chyba 300 gp zalezy jeszcze gdzie pozatym co do Lr i Mf to to drugie sie barziej oplaca niewiem ile daje srednio bo nigdy masowo nieuzywalem ale na poczatku pierwsze 5 da ci srednio po 60 moze 65 a co do PK to limit jest 3 osoby / dzień ; 6 os/ tydzień i 11 os/ miesiąc no a po prezekroczeniu limitu masz bana:( buuu
Seban PL
13-09-2004, 17:32
Kto ci to powiedzial?
Nigdy manas nieda ci wiecej niz 100 many niezaleznie od mlvlu porostu kazdy by wtedy tak robil. Ja gdy uzywam manasow to mam sredno 70 many ale ogolnie to jest 50 mp. :)
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.