Pokaż pełną wersje : mbank, a PACC
Witam,
Posiadam konto w mBanku ( izzyKonto ) mam takrze karte platniczą.
Tyle, ze nie mam pojecia czy za pomocą tej karty moge zapłacic za PACC kupując go poprzez Tibia.com . Jak myśliście ? Kupywał ktoś posiadając te konto ?
Na karcie mam logo: VISA ELECTRON. Jak myslicie pojdzie ?
Dzięki za pomoc ;)
Dark polo
29-05-2006, 23:23
Da radę... Next time wejdź na tibia.com i sprawdź jakie karty są przyjmowane przez CipSoft.
Pozdro
Demokles
29-05-2006, 23:39
Przelew Online?
Przelew Online?
Tak.
Da radę... Next time wejdź na tibia.com i sprawdź jakie karty są przyjmowane przez CipSoft.
PozdroDzieki!
Ok, to jeszcze jedno bo wiem, ze istnieje takie cos jak ban za invalid paynament.
Mam swoje konto z noob charem i chcialem najpierw tam sprobowac wyslac pieniadze (zaladowac pacc'a), a pozniej jak juz wszystko ok bedzie i na tibia.com pojawi sie pacc to wycofac, ale jak wycofac ?
Nie chce od razu robic tego na glownym koncie bo jeszcze cos zwale i bede mial bana za invalid paynament...
Dzieki!
Kartą Visa Electron nie zapłacisz za Premium Account, tak jak nie zapłacisz nią w żadnym sklepie internetowym, hipermarkecie itp....
Wiem to z własnych doświadczeń z PACCem :p
EDIT: Jeżeli chcesz zapłacić przelewem, to jak najbardziej z każdego konta możesz to zrobić.
PS. Po co kombinować tyle?? :>
Ok, to jeszcze jedno bo wiem, ze istnieje takie cos jak ban za invalid paynament.
Mam swoje konto z noob charem i chcialem najpierw tam sprobowac wyslac pieniadze (zaladowac pacc'a), a pozniej jak juz wszystko ok bedzie i na tibia.com pojawi sie pacc to wycofac, ale jak wycofac ?
Nie chce od razu robic tego na glownym koncie bo jeszcze cos zwale i bede mial bana za invalid paynament...
Dzieki!
NIe da sie wycofac PACC, po przelaniu kasy
Vanhelsen
30-05-2006, 01:02
NIe da sie wycofac PACC, po przelaniu kasyPrzelewu nie, ale płatnosć kartą kredytową tak.
nie jestem pewnien ale do takich operacji płatniczych potrzeba jest karta kredytowa (charakteryzuje sie wypukłymi cyferkami) tak więc kartą z kąta młodzieżowego raczej nie zapłacisz za pacc, przynajmniej tam mi sie wydaje
ps. zaznaczam jednak że moge sie mylić i to grubo [;
visa electron nie da rady zapłacić... więc dark polo nie wprowadzaj go w błąd...
Kartą Visa Electron nie zapłacisz za Premium Account, tak jak nie zapłacisz nią w żadnym sklepie internetowym, hipermarkecie itp....
Nie zapłacisz w sklepie internetowym - prawda.
Nie zapłacisz w hipermarkecie - bzdura.
Aby zaplacic przez mbank najprostszym sposobem jest kupienie sobie ekarty.
http://www.mbank.com.pl/oferta/karty/ekarta.html
koszt bodajze zakupu takiej karty to 15 albo 20 zl.
Wiec jak chcesz kupic 1 pacca to sobie opusc tylko kup na allegro (przez tibia com wychodzi okolo 76zl, na allegro srednio 85 - ofc za 3mc).
Albo kupujesz karte kredytowa (złote rybki), to co ty masz to karta debetowa (błękitny delfin).
A z tymi wypukłymi literami to nie ma tak latwo, nie jest to normą ze wypukłe to kredytowa (kredytowa visa electron dla mbanku jest np plaska). Spotyka sie plaskie - kredytowe ale nie spotyka sie wypukłych debetowych (kiedys bylo kilka serii z dziwnych bankow, teraz chyba juz nie).
A nie prościej, łatwiej, milej i szybciej kupic pacca przez firme drom?;)
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.