zaloguj się

Pokaż pełną wersje : mbank, a PACC

Mui
29-05-2006, 22:43
Witam,
Posiadam konto w mBanku ( izzyKonto ) mam takrze karte platniczą.
Tyle, ze nie mam pojecia czy za pomocą tej karty moge zapłacic za PACC kupując go poprzez Tibia.com . Jak myśliście ? Kupywał ktoś posiadając te konto ?

Na karcie mam logo: VISA ELECTRON. Jak myslicie pojdzie ?

Dzięki za pomoc ;)

Dark polo
29-05-2006, 23:23
Da radę... Next time wejdź na tibia.com i sprawdź jakie karty są przyjmowane przez CipSoft.

Pozdro

Demokles
29-05-2006, 23:39
Przelew Online?

Mui
29-05-2006, 23:58
Przelew Online?
Tak.

Da radę... Next time wejdź na tibia.com i sprawdź jakie karty są przyjmowane przez CipSoft.

PozdroDzieki!

Ok, to jeszcze jedno bo wiem, ze istnieje takie cos jak ban za invalid paynament.
Mam swoje konto z noob charem i chcialem najpierw tam sprobowac wyslac pieniadze (zaladowac pacc'a), a pozniej jak juz wszystko ok bedzie i na tibia.com pojawi sie pacc to wycofac, ale jak wycofac ?

Nie chce od razu robic tego na glownym koncie bo jeszcze cos zwale i bede mial bana za invalid paynament...

Dzieki!

Paczus0
30-05-2006, 00:00
Kartą Visa Electron nie zapłacisz za Premium Account, tak jak nie zapłacisz nią w żadnym sklepie internetowym, hipermarkecie itp....

Wiem to z własnych doświadczeń z PACCem :p

EDIT: Jeżeli chcesz zapłacić przelewem, to jak najbardziej z każdego konta możesz to zrobić.
PS. Po co kombinować tyle?? :>

Rybzor
30-05-2006, 00:00
Ok, to jeszcze jedno bo wiem, ze istnieje takie cos jak ban za invalid paynament.
Mam swoje konto z noob charem i chcialem najpierw tam sprobowac wyslac pieniadze (zaladowac pacc'a), a pozniej jak juz wszystko ok bedzie i na tibia.com pojawi sie pacc to wycofac, ale jak wycofac ?

Nie chce od razu robic tego na glownym koncie bo jeszcze cos zwale i bede mial bana za invalid paynament...

Dzieki!
NIe da sie wycofac PACC, po przelaniu kasy

Vanhelsen
30-05-2006, 01:02
NIe da sie wycofac PACC, po przelaniu kasyPrzelewu nie, ale płatnosć kartą kredytową tak.

Pacek
30-05-2006, 08:30
nie jestem pewnien ale do takich operacji płatniczych potrzeba jest karta kredytowa (charakteryzuje sie wypukłymi cyferkami) tak więc kartą z kąta młodzieżowego raczej nie zapłacisz za pacc, przynajmniej tam mi sie wydaje
ps. zaznaczam jednak że moge sie mylić i to grubo [;

morwi
30-05-2006, 08:41
visa electron nie da rady zapłacić... więc dark polo nie wprowadzaj go w błąd...

malkolm
30-05-2006, 08:42
Kartą Visa Electron nie zapłacisz za Premium Account, tak jak nie zapłacisz nią w żadnym sklepie internetowym, hipermarkecie itp....

Nie zapłacisz w sklepie internetowym - prawda.
Nie zapłacisz w hipermarkecie - bzdura.

LaM4
30-05-2006, 11:26
Aby zaplacic przez mbank najprostszym sposobem jest kupienie sobie ekarty.
http://www.mbank.com.pl/oferta/karty/ekarta.html
koszt bodajze zakupu takiej karty to 15 albo 20 zl.
Wiec jak chcesz kupic 1 pacca to sobie opusc tylko kup na allegro (przez tibia com wychodzi okolo 76zl, na allegro srednio 85 - ofc za 3mc).
Albo kupujesz karte kredytowa (złote rybki), to co ty masz to karta debetowa (błękitny delfin).

A z tymi wypukłymi literami to nie ma tak latwo, nie jest to normą ze wypukłe to kredytowa (kredytowa visa electron dla mbanku jest np plaska). Spotyka sie plaskie - kredytowe ale nie spotyka sie wypukłych debetowych (kiedys bylo kilka serii z dziwnych bankow, teraz chyba juz nie).

Oxygane
30-05-2006, 13:27
A nie prościej, łatwiej, milej i szybciej kupic pacca przez firme drom?;)