Pokaż pełn± wersje : Mały problem z Pacciem a dokladniej Recove~ keyem
Nervarien
30-05-2006, 14:42
No wiec mam pewien klopot, a dokladniej moj kumpel. Awiec zaistniala taka sytuacja, kumpel kupil pacca uradowany tym szybko popylal swym power gamerem, lecz niestety dostal kare na kompa...postanowil oddac konto drugiemu koledze(newbie) ten bardzo uszczesliwiony rowniez zaczal grac ta postacia, i teraz glowny watek, jako ze jest on newbie nie wiedzial jak zrobic Recovery Keya wiec poprosil evul soł macz kolege zeby mu go zrobil, kolega postanowil wykorzystac sytuacje zmienil email, zapisal sobie recovery keya lecz konto zotalo sperso(nie iwem jak to napisac..) wiecie napisane na wlasciciela, teraz ten ktory ma recovery keya szantazuje kumpla(kasa etc.) i teraz moje pytanie jak moze on uzyskac nowego Recovery Keya?
No wiec mam pewien klopot, a dokladniej moj kumpel. Awiec zaistniala taka sytuacja, kumpel kupil pacca uradowany tym szybko popylal swym power gamerem, lecz niestety dostal kare na kompa...postanowil oddac konto drugiemu koledze(newbie) ten bardzo uszczesliwiony rowniez zaczal grac ta postacia, i teraz glowny watek, jako ze jest on newbie nie wiedzial jak zrobic Recovery Keya wiec poprosil evul soł macz kolege zeby mu go zrobil, kolega postanowil wykorzystac sytuacje zmienil email, zapisal sobie recovery keya lecz konto zotalo sperso(nie iwem jak to napisac..) wiecie napisane na wlasciciela, teraz ten ktory ma recovery keya szantazuje kumpla(kasa etc.) i teraz moje pytanie jak moze on uzyskac nowego Recovery Keya?
Czemu mam wrażenie, że to Ty dałe¶ passy komu¶, żeby Ci acc spersonalizował, a nie kolega-newbie kolegi-pro? Trochę odwagi chłopie! A zreszt±, Twój/jego problem, jak dał komu¶ passy to już jego wina.
Nervarien
30-05-2006, 14:48
Niestety nie, z reszta chcesz to przyjezdzaj do Krakowa to Ci udowodnie ;p
Nie wie ktos czy jest jakis sposob?
Dwimenor
30-05-2006, 14:53
Zmienić rec key może tylko ta osoba na któr± jest spersonalizowane konto.
Czyli jak ten "evul soł macz kolega" nie zechce zmienić rec key i przekazać go wam-nic nie wskóracie.
Co więcej-jako, że konto jest zapisane na niego, zawsze będzie mógł zmienić rec key ponownie i znowu was straszyć.
Nervarien
30-05-2006, 14:55
Lecz konto jest zapisane na kolege Newbie(nastapi to za 5 dni dokladniej) any other idea's?
Dwimenor
30-05-2006, 15:04
Wybacz, ale masz straszny styl pisania. Trochę znaków przystankowych by się przydało. Ale rozumiem, że to przez zdenerwowanie całą sytuację;)
Wystarczy, że ten "kolega newbe" wypełni formularz na nowy rec key oraz go wyśle(po tych 5 dniach). Dostanie takowy, i będzie mógł normalnie grać.
Tekst o tym, jak zdobyć nowy recovery key znajduje się w dziale "poradniki"
Jeżeli nie ma odpowiedniego dowodu tożsamości-może wyrobić paszport. Trwa to około miesiąca.
P.S
"Pamiętaj, abyś nigdy, nigdzie, nikomu nie podawał hasła oraz acc number do swojego konta, gdyż możesz je stracić"-Będziecie mieli nauczkę na przyszłość.
@down
Tak-stary straci ważność. Nie ma problemu z wyrabianiem nowego. Poczytaj poradnik o którym mówiłem.
Nervarien
30-05-2006, 15:06
A jak bedzie z tym starym recovery keyem, straci swoja waznosc?
Jeden recovery key juz jest jak mowilem. Mozna bedzie sobie drugiego wyrobic?
Cóż, jest jeden prostacki sposób, który zasadniczo działa. Je¶li znacie tego pana w rl to "wytłumaczcie" mu, że zrobił nieładnie i powinien oddać konto.
Ofkorz nie popieram czego¶ takiego, nie róbcie na mnie wjazdu, że niby mieszam RL z Tibi±.
Nervarien
30-05-2006, 15:19
@Ripper roznica wiekowa 4 lata...
@Dwimenor
Jeszcze jedno pytanko. Czy teraz podczas personalizacji kumepl ktory ma tego recovery keya moze sie jakos wlamac na konto, wylaczyc i spersonalizowac na siebie?
Zależy do poziomu sk***ysyństwa w Twojej krwi. Nie jest problemem znaleĽć komu¶ kto mu obije ryj za niewielk± kasę. Osobi¶cie się tym brzydze, ale sposób to jest...
was to chyba siej± ... głupota ludzka nie zna granic... i wielee innych okreslen
napie*dol koledze wymus kopie paszportu i se wyslij do cipsofta :p
Wybacz, ale masz straszny styl pisania. Trochę znaków przystankowych by się przydało.
Przestankowych ^^
was to chyba siej± ... głupota ludzka nie zna granic... i wielee innych okreslen
napie*dol koledze wymus kopie paszportu i se wyslij do cipsofta :p
Najzdrowszy sposób -,-
A co do tego soł macz kolegi czy jakmutam, spróbujcie odwołać się do jego sumienia i moralno¶ci, a nuż się więcej nie będzie czepiać accounta... i załóżmy, że Ci wierzę, że to nie Ty dałe¶ mu passy ^^
Jeszcze jedno pytanko. Czy teraz podczas personalizacji kumepl ktory ma tego recovery keya moze sie jakos wlamac na konto, wylaczyc i spersonalizowac na siebie?
Dopóki nie minie czas personalizacji może zmienić dane na kogokolwiek chce.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.