Pokaż pełną wersje : Najnowszy spis polskich l-lvl'owych rookstayerów.
PawieOczko
30-05-2006, 20:23
Witam!
Założyłem ten temat z myślą o rookstayerach którzy zaczynają swoją wielką karierę na rooku i mają jak na razie niski poziom. Istnieje inny podobny spis rookstayerów, jednak aby się tam zakwalifikować należy mieć 25 poziom. Było wiele sprzeczek o początkowy level z którym można znaleźć się na tamtej liscie. W końcu uznałem, że nie warto sie kłócic tylko założyc nowy spis rookstayerów. Każdy, kto chce znaleźć się na tej liście może zgłosić się według wzoru:
1. nick
2. aktualny poziom
3. świat
Oczywiście ja sam również będe szukał rookstayerów którzy powinni się znaleźć na tej liście, jednak wpisywanie się do tego tematu bardzo ułatwi mi prowadzenie listy. Jednocześnie proszę o zgłaszanie zmian w poziomach w taki sposób:
1. nick
2. poprzedni poziom/aktualny poziom
Warunki:
1. Musisz posiadać poziom większy niż 12, lecz nie przekraczający 24.
2. Jeśli chcesz zgłosić Twojego kolegę, napisz przy nicku symbol *.
3. Postacie, którym poziom nie zmieni się w ciągu miesiąca będą usuwane.
F.A.Q.:
1. Jak często będzie aktualizowany ten spis?Trzy razy w tygodniu. W każdy poniedziałek, środę i piątek.
2. Co się stanie jak osiągnę poziom wyższy niż 24?Zostaniesz ususnięty z listy.
3. Czy mogę Ci pomóc?Możesz. Kontakt na Gadu-Gadu albo PW.
4. Po co ten spis?Jest potrzebny, bo niektórzy rookstayerzy nie grają dla poziomu, lecz pomocy newbie i zabawy.
5. Dlaczego nie zauważasz moich editów? Trudno jest mi przeszukiwać cały temat w celu znalezienia tylko Twojego edita. Proszę, napisz lepiej nowy post.
News'y:
10.07 - podczas wakacji aktualizacje mogą nie być przeprowadzane tak często, jak w roku szkolnym.
04.08 - Wielka Akcja Oczyszczania Spisu rozpoczęta.
19.08 - aktualizacja przygotowana przez użytkownika PawieOczko przebiegła pomyślnie..
Specjalne podziękowania:.
Kshaq - pomoc w trudnych początkach tematu.
Milan ognia - pomoc techniczna przy początkach tematu.
Gobii - aktualizacja w prawie każdą środę. ________________
..........Nick postaci...........Poziom......Świat
Querade*......................13.......Malvera
Foot'shak.....................13.......Empera
Ostatni Miszol Rookslayer**...14.......Danubia
Shadow Rex....................14.......Inferna
Lucek Del'Lan.................14.......Pacera
Joe Rookie....................15.......Iridia
Tyris Rookstayer..............15.......Inferna
Rookgard island Guard.........15.......Keltera
Fluit of alf..................15.......Solera
Tagos Troe....................15.......Elysia
Jerhard.......................15.......Danubia
Philipex......................16.......Eternia
Kuzyn Klocek**................16.......Titania
Rothes on Rookgaard**.........16.......Hiberna
Green of Rookgaard............16.......Saphira
Junihio.......................16.......Azura
Martin The Archer.............16.......Guardia
Wielki Kazio..................17.......Askara
Starpack......................17.......Iridia
Resone'Rook...................17.......Xantera
Kosus.........................17.......Lunara
Hubert Rookstayer.............17.......Elysia
Rook Shino....................17.......Mythera
Melerka.......................17.......Thoria
Rookgard special..............17.......Nova
Pikaczka*.....................17.......Morgana
Keregain......................17.......Aurea
Ameriov rookstayer............17.......Isara
Mallwinka.....................18.......Valoria
Nie Wazne Kto.................18.......Morgana
Fidinio Archer................18.......Isara
Wizu of Julera................18.......Julera
Sir Kshaq Rookstayer..........18.......Malvera
Wojtini.......................18.......Eternia
Hephoros......................19.......Refugia
Mike Rook.....................19.......Julera
Roberto Leodreth..............19.......Furora
Vialix........................19.......Azura
Michael Death Lord............19.......Harmonia
Tomo Heck.....................19.......Morgana
Etuldok Fannellor.............19.......Julera
Rookguardian Pavel............19.......Vinera
Ciocia Klocek**...............19.......Titania
Warrior from Magic............19.......Julera
Shaelar.......................20.......Keltera
Merylia.......................20.......Iridia
Sir Worior....................20.......Trimera
Raxev.........................20.......Chimera
Dragonn Palladyn..............20.......Furora
Rookguardian de'Neo...........20.......Pandoria
Mati Mokry....................21.......Valoria
Oran Kryn.....................21.......Isara
Rhy'horn on Rook..............21.......Ocera
Kangurek Bart.................22.......Secura
Rookguardien de'Master........22.......Chimera
Small green gobo..............22.......Trimera
Pani Klocek**.................23.......Titania_________ ____* - Kolega użytkownika, który zgłosił tą postać
** - Ta osoba nie długo zostanie usunięta z listy z powodu braku swojej aktywności.
Milan ognia
30-05-2006, 20:24
Lista przeniesiona do nowego tematu
Ethorahses
30-05-2006, 22:54
Hephoros
18 lvl
Refugia :D
Sirblaze
30-05-2006, 23:21
Oczywiscie rozumiem ze "spis" bedzie systematycznie aktualizowany? ;)
Zycze powodzenia a zarazem WIELKIEJ wytrwalosci w aktualizacji.
Noo stary będzie z tym troche roboty. Od samego 12 lvl do 16 jest od zajebania ludzi B) No ale cóż życzę powodzenia skoro i tak nie masz co robić w domu B)
Mati Mokry
21 lvl
Valoria
Pawo Mokry
16 lvl
Valoria
Mallwinka
18 lvl
Valoria
Enjoy B)
The Shodow
31-05-2006, 00:51
Rook Shino
17
Mythera
(ewentualnie
Asterix Rook
11
Mythera)
*ResonE*
31-05-2006, 08:49
16 lvl Resone'Rook Xantera
Mega_RobalXXL
31-05-2006, 08:54
Rookguardien de'Master
18
Chimera B) B) B)
misio2006
31-05-2006, 10:04
Dupek Rooka
16
Empera
Don Torpedos
31-05-2006, 10:50
Scover
12
Nebula
Pavel Ches
31-05-2006, 11:50
Rookguardian Pavel
16 lvl
Vinera
@EDIT
14:10 You advanced from Level 16 to Level 17.
Relid
20 lvl
Arcania
Raleta
12 lvl
Arcania
Rold Crius
31-05-2006, 13:39
Rold Crius
16 lvl
Nebula
Wald_Kerius
31-05-2006, 14:55
Mam jedno pytanie. Po co to wszystko? Bardzo dobry spis, często aktualizowany jest tutaj http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=48381. Skoro jest już ten temat, możesz mi wytłumaczyć dlaczego będziesz usuwał tych co przekroczą 24 lvl?? Przecież to nie ma sensu !! Nie rozumiem Cię chłopie.
@ Pand Klocek. Nie przejedzie :D Modki mu usuną temat:D
Pan Klocek
31-05-2006, 15:24
Bedziesz musial siedziec nad tym po kilka godzin dziennie. Ty wiesz ile jest polakow na rooku powyzej 12 lvl'a ? Ojjj przejedziesz sie na tym, przejedziesz.
Słomiany zapał 13-to latka.
Ooopppssss, miałem tego nie mówić :D .
Vanessa of Furora
17 lvl (zaraz 18 :baby: )
FURORA server
Rozkrwawiacz
31-05-2006, 19:13
Rookgard island Guard
12lvl+
Keltera
Ostatni Miszol
31-05-2006, 19:42
Ostatni Miszol Rookslayer
Danubia
13 lvl
Wielki Kazio
01-06-2006, 01:21
Witam
Tak się stało, że też łapię się na tą listę:p
Mój nick: Wielki Kazio
Askara
lvl: 17
Sword Fighting: 19
Distance Fighting: 17
Shielding: 23
Pozdrowienia dla wszystkich Tibijczyków :)
Joe Rookie
Level 14 (prawie 15, może sie pokuszę o wbicie)
Iridia
(Chociaż czuję, że to i tak nie wypali :D)
ale spamerski topic. A po co komu low lvle? 24 lvl to niecaly tydzien gry. Po co robic spis takich przecietniakow?
Pavel Ches
02-06-2006, 09:22
@up
prosze Cie przestań wypisywać w prawie wszytkich tematach krytykując prawie wszystko i prawie wszystkich... bo właśnie dla mnie to Ty spamujesz nabijąc sobie idiotyczne posty... m. in. takie jak ten wyżej... nie twierdze, że krytyka nie jest potrzebna, ale nie w każdym temacie, a Ty uważasz się za masta wszystkiego, a tacy ludzie nie przypadają mi do gustu... znam takich jak Ty i pewnie po przeczytaniu skrytykujesz tylko mnie, a mi nic to nie da i dalej będziesz pewnie wszystko krytykował, bo znam takich ludzi jak Ty i z nimi trudno się rozmawia, no ale cóż... i uwierz mi, że niektórzy mają ciekawsze zajecią niż siedzieć tydzień i nabijać 24 lvl... pozdrawiam i hallejulah.
a co do tematu to jeśli ktoś naprawde chce zrobić taki spis to tylko życze mu powodzenia i nie uważam żeby to był "spamerski temat" chyba, że dla takich ludzi jak wyżej, piszących takie posty jak wyżej.
PawieOczko
02-06-2006, 14:07
Podraz. Jesteś chory, na prawdę. Pomyśl, zanim się skompromitujesz. 24 lvl w tydzień? Chyba z cave botem Podraz.
A ja mam takie malutkie pytanko. Dla czego nie mozna zapisywac 24lvl+??
lesiu666
02-06-2006, 15:49
@Pivo$z
Bo jest juz inna lista +25 lvl. Poszukaj.
@Podraz.
Wiesz, nie wszyscy ludzie nie wyobrazaja sobie dnia bez ustawienia sobie cave-bota tudziez innych cheatow. Prawde mowiac to bylo lolowate co powiedziales. Sorry.
~*Ekwador Xed*~
02-06-2006, 16:03
niech mi ktos powie po co ten spis? przeciesz na tibia.br.com jest spis wszystkich rookslayerow..
prosze Cie przestań wypisywać w prawie wszytkich tematach krytykując prawie wszystko i prawie wszystkich... bo właśnie dla mnie to Ty spamujesz nabijąc sobie idiotyczne posty... m. in. takie jak ten wyżej... nie twierdze, że krytyka nie jest potrzebna, ale nie w każdym temacie, a Ty uważasz się za masta wszystkiego, a tacy ludzie nie przypadają mi do gustu... znam takich jak Ty i pewnie po przeczytaniu skrytykujesz tylko mnie, a mi nic to nie da i dalej będziesz pewnie wszystko krytykował, bo znam takich ludzi jak Ty i z nimi trudno się rozmawia, no ale cóż... i uwierz mi, że niektórzy mają ciekawsze zajecią niż siedzieć tydzień i nabijać 24 lvl... pozdrawiam i hallejulah.
Ja nie krytykuje wszystkich tylko wyrazam swoja opinie jesli jest ona odmienna od opinii innych ludzi. A czy ja napisalem ze trzeba siedziec non-stop przez caly tydzien przed kompem i grac w tibie? Pewnie ze sa ciekawsze zajecia.
a co do tematu to jeśli ktoś naprawde chce zrobić taki spis to tylko życze mu powodzenia i nie uważam żeby to był "spamerski temat" chyba, że dla takich ludzi jak wyżej, piszących takie posty jak wyżej.
Jakby mial powstac taki spis, to zajalby on chyba ze 100 stron tematu. Bo jest mnostwo ludzi majacych ponad 12 lvl na rooku. I dlatego uwazam temat za spamerski. (no chyba ze dolna granica lvlowa zostanie podwyzszona)
Podraz. Jesteś chory, na prawdę. Pomyśl, zanim się skompromitujesz. 24 lvl w tydzień? Chyba z cave botem Podraz.
Nie chyba, tylko na pewno.
Dla czego nie mozna zapisywac 24lvl+??
Bo to jest niby ranking rookstayerow low lvlowych. :p
Wiesz, nie wszyscy ludzie nie wyobrazaja sobie dnia bez ustawienia sobie cave-bota tudziez innych cheatow. Prawde mowiac to bylo lolowate co powiedziales. Sorry.
Ustawienie cave bota nic nie kosztuje a mozna bardzo wiele zyskac. Lolowate to by bylo jakby ktos recznie robil przez tydzien 24 lvl.
niech mi ktos powie po co ten spis? przeciesz na tibia.br.com jest spis wszystkich rookslayerow..
Nie, nie ma spisu "rookslayerów". Jest natomiast spis rookstayerów.
Czy juz nie ma jakichs ciekawszych zajec tylko robienie(raczej zamierzanie) spisow 'rookstayerow' ??
Z Pacc zrobisz 20lvl spokojnie w tydzien, bez uzywania zadnych botow.
Czy jesli spis powstanie moge tu wpisac swoje 15lvl depa?
Czlowieku... ~20lvl na rooku to nie jest zadne osiagniecie!
Lepiej bys zrobil black i white liste, dla poszczegolnych swiatow. Przynajmniej newbie wiedzieli by do kogo moga sie zwrocic o pomoc, a kogo ew. unikac.
Pan Klocek
02-06-2006, 17:10
Czy juz nie ma jakichs ciekawszych zajec tylko robienie(raczej zamierzanie) spisow 'rookstayerow' ??
Z Pacc zrobisz 20lvl spokojnie w tydzien, bez uzywania zadnych botow.
Czy jesli spis powstanie moge tu wpisac swoje 15lvl depa?
Czlowieku... ~20lvl na rooku to nie jest zadne osiagniecie!
Lepiej bys zrobil black i white liste, dla poszczegolnych swiatow. Przynajmniej newbie wiedzieli by do kogo moga sie zwrocic o pomoc, a kogo ew. unikac.
Madrze powiedziane :) ciekawy pomysl z ta biala i czrna lista.
Pawie Oczko, jeli uda ci sie poprowadzic ta liste to szacunek. Narobisz sie troche. Nie wiem czy to bedzie mialo sens bo przeciez jesli ktos jzu zostanei wpisane na ta liste to zginie w natloku innych graczy. Jego imie bedzie jednym z wielu. Lista chyba raczej nie bedzie spelniac swojego celu.
Ale mimo to powodzenia zycze B)
PaTrOsEK
02-06-2006, 17:46
Fluit of alf
15 lvl
solera
Fiolas666
02-06-2006, 17:58
Lord Rek
13
Pacera
Pavel Ches
02-06-2006, 19:51
Ja nie krytykuje wszystkich tylko wyrazam swoja opinie jesli jest ona odmienna od opinii innych ludzi. A czy ja napisalem ze trzeba siedziec non-stop przez caly tydzien przed kompem i grac w tibie? Pewnie ze sa ciekawsze zajecia.
Ja tak Ciebie odebrałem po przeczytaniu paru Twoich postów, że próbujesz krytykować prawie wszystko. Jeśli jest inaczej to wybacz, zwracam honor, bo prawde mówiąc nie da się poznać człowieka po paru postach. Co do drugiej części to chyba inaczej sie nie da jak siedzienie non-stop przez tydzień przed kompem żeby nabić 24 lvl? Być może się myle bo nie zdobyłem takiego lvl'a jeszcze.
Jakby mial powstac taki spis, to zajalby on chyba ze 100 stron tematu. Bo jest mnostwo ludzi majacych ponad 12 lvl na rooku. I dlatego uwazam temat za spamerski. (no chyba ze dolna granica lvlowa zostanie podwyzszona)
Czy każdy temat, który osiągnął ponad 100 stron to temat spamerski? Jeżeli ktoś ma ambicje zrobić taki spis, niech robi, o ile będzie miał wystarczająco sił i czasu aby go zrobić. A teraz Cie zdziwie, zgodzę się z Tobą aby dolną granicę podwyższyć. Za dużo jest 12- 13- 14- czy nawet 15-lvl'owych postaci. Zarówno podwyższyć górną granice tego spisu co by się wiązało z podwyższeniem dolnej granicy innego rankingu na tym forum. Wiem, że podwyższenie dolnej granicy tamtego rankingu było poruszane, ale nie znalazło zbyt wielu zwolenników, więc pewnie w najbliższym czasie nie wejdzie nic takiego, a szkoda bo pewnie i tak kiedyś tą granice trzeba będzie podwyższyć (ale nie o tym mowa).
Bardzo dobry pomysł. Jeżli ktoś by się zdecydował taką listę zrobić... respect. Napewno nie będzie to takie łatwe, wymagałoby to poświęcenia dużo czasu, ale warto nad tym pomyśleć. I czy ktoś się znajdzie aż tak ambitny? ;)
Zillek Edonek
02-06-2006, 20:24
1.Oran Kryn
2.15 lvl
3.Isara
lesiu666
02-06-2006, 20:55
Ustawienie cave bota nic nie kosztuje a mozna bardzo wiele zyskac. Lolowate to by bylo jakby ktos recznie robil przez tydzien 24 lvl.
Oczywiscie ze lolowate, sory, przeciez po to sie gra (a w zasadzie bot za nas), zeby pozniej sprzedac konto za grosze, co za imbecyle graja bez botow, tu nie ma mowy o zabawie, na co miec satysfakcje, po co byc uczciwym. Wyciagajac wnioski, przenies sie na tibia.xx, tam bedziesz noobkow uczyl obslugi botow, a potem bedziesz na nich bluzgal po zalozeniu n-tego tematu "Zchakowali mni plax oddajcie muj chain armor"..
No cóż, zostaje mi tylko życzyć ci powodzenia...
Mam jednak parę sugestii - po pierwsze skoro jest to ranking to może należałoby zaznaczyć miejsce poszczególnych osób (to co tu narazie widzę to nieuporządkowana lista, a nie ranking rookstayerów)? Po drugie proponuję abyś przejrzał sobie stary ranking Anturka (http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=46536), ponieważ wiele osób znajdujących się na tej liście, nadal posiada lvl niższy niż 25.
Jeszcze raz, życzę powodzenia i wytrwałości w prowadzeniu tego rankingu (prawdopodobnie bardzo się Tobie przyda).
Pozdrawiam
Rothes
PawieOczko
02-06-2006, 21:59
Podraz.
Powiedz mi, po co jesteś na tym forum. Po to, żeby śmiecić w każdym temacie? A może po to, żeby szpanować tym, że używasz botów? Napisałeś kolejny komentarz, któr nie jest w ogóle związany z tematem. Jak się chcesz chwalić, tym, że jesteś super gracz - boter, idź do konkurencji, tam przyjmą Cię z otwartymi rękami.
OK. Tylko po co? Jak juz wyzej Zito slusznie stwierdzil, 20 lvl na rooku to zadne osiagniecie. Wiec po co "upamietniac" przecietniakow?
Wiem, dla Ciebie, 20 poziom to pestka. Zostawiasz na noc włączoną tibię, a rano budzisz się z 20 levelem.
Po prostu gra bez bota i z botem to tak jakby wybierac pomiedzy polonezem a ferrari. Teoretycznie lepiej jest jezdzic ferrari ale sa tacy ktorzy wola poloneza i maja do niego sentyment i wcale ich za to nie krytykuje.
"(...) wybierać pomiędzy polonezem, a ferrari" - pięknie to napisałeś. Szkoda tylko, że to twoje ferrari jest kradzione. Podraz. Boty są nie legalne. Pamiętaj.
@Rothes
Bardzo dziękuję, mam nadzieje, że nie masz nic przeciwko temu tematowi.
A czemu nie moze byc level wiekszy nic 24? ;s
Dziwne te kryteria xd
Rold Crius
02-06-2006, 22:11
Już 17 lvl ;p Tylko tak gwoli ścisłości...
Podraz.
Powiedz mi, po co jesteś na tym forum. Po to, żeby śmiecić w każdym temacie? A może po to, żeby szpanować tym, że używasz botów? Napisałeś kolejny komentarz, któr nie jest w ogóle związany z tematem. Jak się chcesz chwalić, tym, że jesteś super gracz - boter, idź do konkurencji, tam przyjmą Cię z otwartymi rękami.
To co napisalem jest zwiazane bardzo scisle z tematem poniewaz udowadniam tym ze taka lista jaka jest proponowana w temacie nie ma sensu bo bardzo latwo zrobic 12-24 lvl na rooku i jest ogrom ludzi ktorzy takie lvle maja.
Wiem, dla Ciebie, 20 poziom to pestka. Zostawiasz na noc włączoną tibię, a rano budzisz się z 20 levelem.
Jak Zito slusznie zauwazyl, mozna bez bota zrobic taki lvl w tydzien.
wybierać pomiędzy polonezem, a ferrari" - pięknie to napisałeś. Szkoda tylko, że to twoje ferrari jest kradzione. Podraz. Boty są nie legalne. Pamiętaj.
Tak. Pamietam. Ale nikt za to bana na rooku nie daje, a jak daje to raz na milion przypadkow. Wiec jest to tak jakby bylo legalne.
Edek Rozprowacz
03-06-2006, 00:46
Podraz.
a ja uwazam ze dobry z niego forumowicz rozsadnie argumentuje a nie najezdza na innych uzytkowników. Poza tym wypowiada sie w tematach na które mi brak juz cierpliwosci i czasu (w tych walkowanych +100 razy ^^)
topic:
PawieOczko
mam nadzieje ze wiesz na co sie porywasz polskich rookstayerów na tak niskich lev jest naprawde duzo B) chyba ze naprawde niemasz co robic w domu.
Tak. Pamietam. Ale nikt za to bana na rooku nie daje, a jak daje to raz na milion przypadkow. Wiec jest to tak jakby bylo legalne.
Wyjdź, wyjdź, wyjdź, wyjdź, przeproś, że tu kiedykolwiek byłeś i wyjdź!
Zamknijcie ten daremny temat, robi się tu bałagan, a rozmawia się o bardzo interesujących rzeczach...
Wyjdź, wyjdź, wyjdź, wyjdź, przeproś, że tu kiedykolwiek byłeś i wyjdź!
No co moze mi powiesz ze nie mam racji? Ilu widziales w zyciu na rooku cave boterow a ilu z nich dostalo bana?
Cave Boterów widziałem na lvl nie większym niz 8. W swoim czasie bana dostą, nie martw się! Wogóle nawet tych twoich przeności nie rozumiem... Byłoby legalne? Że ktoś tego do tej pory nie ukarał (a na pewno nie jeden zebrał juz ten gorzki owoc), nie znaczy, że jest to tolerowane i bezkarne.
Cave Boterów widziałem na lvl nie większym niz 8.
To ty na jakims nietypowym serwerze grasz. :p
Byłoby legalne? Że ktoś tego do tej pory nie ukarał (a na pewno nie jeden zebrał juz ten gorzki owoc), nie znaczy, że jest to tolerowane i bezkarne.
No kurde, napisalem przeciez wyraznie ze to nie jest legalne, ale nikt nie respektuje tego ze to nie jest legalne. (a przynajmniej bardzo bardzo rzadko ktos dostanie bana za to)
Milan ognia
03-06-2006, 17:36
Podraz. - przez takich jak ty robi się śmietnik w tym temacie... Spamujesz. I to, że boterzy na rooku są nie tak często karani, nie znaczy, iż jest to *prawie legalne*.
Rozkrwawiacz
04-06-2006, 15:52
Rookgard island guard
14 lvl juz
Keltera
Rozkrwawiacz
04-06-2006, 18:17
shaelar
20lvl
keltera
PawieOczko
05-06-2006, 17:42
Witam.
Pragnę zwrócić uwagę na Białą i Czarną Listę tworzoną za moją zgodą przez Milana ognia. Znajduje się ona na pierwszej stronie tego tematu. Zapraszam.
Pavel Ches
05-06-2006, 20:26
Rookguardian Pavel
You advanced from Level 17 to Level 18 :)
Pan Klocek
05-06-2006, 20:56
Ehh skoro sie uparliscie to prosze o dodanie mojej rodzinki:
Pani Klocek lvl 23
Ciocia Klocek lvl 19
Kuzyn Klocek lvl 15
Bucol Klocek lvl 12
Oczywscie wszyscy Titania. Z gory dzieki.
Rozkrwawiacz
05-06-2006, 21:04
Rookgard island guard - 14 lvl... Keltera;)
Rold Crius
08-06-2006, 08:51
Next level :) >18<
Dark Alphadron
08-06-2006, 22:47
Alphadron Master of Darkness, Isara, 14 lvl
Kilka pozycji na listy:
Biała:
Serinka on Rook (pomaga w huntach i questach)
Tyranitar Masterq (jw.)
Gandalf Rzebrak (jw. + tępienie noobów)
Xen Moon(jw.)
Wyrob miesny Po name locku Loczek The Fair
22
Askara
Millerus
11-06-2006, 16:34
Rookgrad special
17
Nova
http://i17.photobucket.com/albums/b62/Millerus/Tibia%20Pl/UO0001.jpg
Starpack
11-06-2006, 18:10
Starpack
14 ;(
Iridia :cup: :cup:
Pavel Ches
12-06-2006, 10:21
pomału i do przodu...
Rookguardian Pavel advanced from Level 18 to Level 19
PawieOczko
14-06-2006, 09:13
Witam.
Wprowadziłem parę zmian, więc zapraszam na pierwszą stronę tematu. Dla leniwych link: http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=79143
Starpack
14-06-2006, 09:35
Starpack
14 ----> 15
08:42 You advanced from Level 14 to Level 15.B) B)
PharadoX
14-06-2006, 12:25
1. Orian Zagon
2. Lvl 33
3. Świat Lunara
PharadoX
14-06-2006, 12:27
Ops , w złym miejscu napisałem odp. Sry!
Junior Joter
14-06-2006, 19:46
Chcialbym zebys na liste dal mojego chara
1.Name:Tagos Troe
2.Lvl:15
3.Świat: Elysia
HubertPol
15-06-2006, 15:59
Hubert Rookstayer
Elysia
17
Milan ognia
15-06-2006, 19:12
Jakoś nie było czasu napisać:
1. Soru Halton.
2. Był 17 jest 19. Już 20.
Fillipex
15-06-2006, 20:20
Philipex
14 lvl
Eternia
Ziomek of Fortera
12 Level
Fortera
:p
Zillek Edonek
17-06-2006, 14:17
Edit:Oran kryn 16 lvl Isara
Guard Termit
18-06-2006, 15:52
Lucek Del'Lan 14lvl Pacera
Tom The Tanner
19-06-2006, 15:44
Vialix
13
Azura
Można zgłaszać rookstayerów qmplów czy tylko swoje? Ja mam 1lvl, stoję za ladą i skupuję nieżywe szczurki i króliczki. Lubię też po cichu grać w TibiaMicroEdition i DoH'a. Więc jak wbiję jakiś 13 to się zapiszę. xD
Dla niedowiarków:
(Tom says: DoH?)
Możecie do mnie podejść w trakcie gry i gdy już kończysz rozmowę to się cię pytam czy grasz w DoH'a.
Zillek Edonek
19-06-2006, 23:47
Edit:Oran Kryn 17 lvl Isara
Catek Ziom
13 lvl
Elysia
PS. Mam postac, praktycznie loguje sie na chwile, gram w rl tibii rzadko, ale dopisz jak mozesz ;)
1. Outsane
2. 12/13 lvl :cup:
Rooker666
20-06-2006, 11:38
Tyris Rookstayer 13 lvl/14 lvl inferna
Gobi Rookstayer 21 lvl xantera
Milan ognia
20-06-2006, 15:04
Soru Halton z 20 na 21.
@Up: Znowu w akcji? xD
PharadoX
20-06-2006, 22:42
Kosus - lvl 14 ( dziś adv. ) - Lunara
Mateusz8228
21-06-2006, 08:54
dragonn palladyn
furora
lvl 18
Starpack
21-06-2006, 10:16
Starpack
15lvl--16lvl:Ork: :creature:
09:22 You advanced from Level 15 to Level 16. :]
1. Outsane
2. 13/14 lvl :D
Shadow of Holzus
22-06-2006, 08:46
Melerka
lvl 15 (Dziś może 16 ;) )
Thoria :cup:
Ja to pisze, żeby ktoś wiedział, że Mike Rook ma już 14 level. Oczywiście to postać autora tego spisu jednak zawsze warto napisać skoro on sam tego nie pisze. :D
Impalable
23-06-2006, 18:18
Kosus - lvl 14 ( dziś adv. ) - Lunara
Gwoli scislosci to nie jego char.
1. Outsane
2. 14/15 lvl ^^ wreszcie moge iść spać ;)
Zillek Edonek
24-06-2006, 14:43
Oran Kryn 18 lvl Isara
Tylko nie zapomnij o mnie przy aktualizacji!
@Down
To dobrze :P
PawieOczko
24-06-2006, 17:18
@UP
Nie zapomnę!
@Impalable
Nie bardzo rozumiem...
Rold Crius
24-06-2006, 19:37
Rold Crius - 19 lvl ;]
Impalable
24-06-2006, 20:28
@Impalable
Nie bardzo rozumiem...
Chodzi o to ze to nie jego postac nie on ja stworzyl, nie zalogowal sie na nia, nie gral nia. Rozumiesz? :>
PawieOczko
25-06-2006, 10:12
@UP
Nie dodam go. Łamie warunki regulaminu.
@DOWN
To co innego... Tak czy siak, nie możecie podawać nie swoich postaci...
Impalable
25-06-2006, 10:33
Aff to jest moja postac wiec moze zostac na liscie... Skoro widziales posta zreedytowales swojego czemu Kosusa nie ma na liscie? Wkoncu to moj char i sam chce go teraz zglosic. Jesli nie wiezysz to moge ci nagrac krotki filmik.
Mega_RobalXXL
25-06-2006, 11:38
Rookguardien de'Master
18lvl --> 20lvl
PawieOczko
26-06-2006, 07:39
Witam.
Na początek mam do Was jedno małe pytanie... Dlaczego nie możecie pisać swoich zmian w poziomach tak jak nosane? Proszę Was wejdźcie na pierwszą stronę spisu i przeczytajcie regulamin... Naprawdę o wiele bardziej ułatwicie mi pracę... Dla leniwych umieszczam cytat:
Oczywiście ja sam również będe szukał rookstayerów którzy powinni się znaleźć na tej liście, jednak wpisywanie się do tego tematu bardzo ułatwi mi prowadzenie listy. Jednocześnie proszę o zgłaszanie zmian w poziomach w taki sposób:
1. Nick
2. poprzedni poziom/aktualny poziom
@UP
Dziwny masz ten nick... Przypomina mi troche nick innego gracza.
@TOPIC
Biorę się do pracy.
@EDIT
Praca skończona.
@EDIT 2
To już setny post w tym temacie.
Mega_RobalXXL
26-06-2006, 08:33
Rookguardien de'Master
20/21
Impalable
26-06-2006, 08:40
@UP
Dziwny masz ten nick... Przypomina mi troche nick innego gracza.
Tzn. czyj? Jak chcesz filmik wyslij pw. Rotfl sry.
PawieOczko
26-06-2006, 11:05
Nick Mega Robala jest podobny do nicku Instynktu...
Mega_RobalXXL
26-06-2006, 15:38
Nick Mega Robala jest podobny do nicku Instynktu...
Wiem ze jest podobny bo ona mnie zainspirowała do gry na rOOku i za to jej chce podziękować.
Zillek Edonek
26-06-2006, 18:06
Oran Kryn
18/19
Isara
PawieOczko
26-06-2006, 22:00
@Mega Robal
Dobrze, rozumiem...
@TOPIC
Co należy zmienić w temacie? Jakieś sugestie?
Moj wczorajszy advance 22:20 You advanced from Level 21 to Level 22. :)
1. Outsane
2. 15/16 lvl :D
Rei Draco
27-06-2006, 17:59
Aqua Pal
50
Aurea
Warunki:
1. Musisz posiadać poziom większy niż 12, lecz nie przekraczający 24.
Jak widzisz, musisz zajrzeć do innego tematu :)
Raxev
Poprzedni poziom: 16, aktualny poziom: 18
PawieOczko
28-06-2006, 11:07
Witam!
Kolejny raz piszę posta, aby przekazać Wam informacje na temat zmian. Nową niespodzianką jest fakt, iż od dzisiaj, a właściwie od wczoraj użytkownik Gobii... Tak Gobii, będzie w każdą wakacyjną środę przygotowywał dla Was aktualizację.
Mam nadzieję, że nowy pomocnik się sprawdzi, a Wy będziecie zadowoleni.
Wyrob miesny
28-06-2006, 13:44
Loczek The Fair 23 / 24
Przy okazji :
- Powiedz mi złociutki dokładnie i dobitnie czy nie można podawać nicków kolegów , jeśli nie - z jakiego powodu
- Chciałbym nawyklinać, nabluzgać, względnie udupić Cipsoft bo są to złamane wsiury, dały mi namelocka za to że trapowałem na potęge ( namelock : wyrob miesny / miesny : meat ) Też im sie nudzi
Milan ognia
28-06-2006, 14:01
@Up:
Też się temu dziwię.
Może Cip~~ to wegetarianie xD
Soru Halton był 22 jest 23.
Jesteś szybszy... lol xD
Jak już zostało przyjęte pisze nowego posta o awansie autora tematu. Mam specjalne pozwolenie, a w dodatku jestem jednym z współautorów tematu. Dlatego pisze, że niektóre advence PawiegoOczka będę pisał ja.
No więc tak:
Mike Rook 15 level, sever Julera :D
Tom The Tanner
28-06-2006, 14:27
Vialix
15
EDIT:
Przeczytałem posta niżej i widzę że podawanie nicków kolegi jest zakazane. A więc ogłaszam TO NIE JEST MÓJ CHAT TYLKO QMPLA I TO NIE MOJA ZASŁUGA SŁYSZYCIE?
PawieOczko
28-06-2006, 14:27
@2xUP
Kshaq, co ja bym bez Ciebie zrobił? Zawsze zapominam o tym co ważne... ;P
@Wyrob miesny
Milutki, złociutki i kochaniutki, nie możesz zgłosić tutaj swojego kolegi... Kolega, jeśli chce się znaleźć na liście, niech osobiście się zgłosi. To on dzięki sobie jest rookstayerem, nie dzięki Tobie. On nabił ten, a nie inny poziom. To on ma się cieszyć sławą nie Ty. I właśnie chodzi o to, o to ostatnie zdanie. To nie Ty masz "spijać śmietankę", tylko kolega. Zgłaszając go tutaj spowodujesz, że wszyscy będą myśleli, że to Twoja postać. Wszystko na ten temat.
@EDIT
Nie mam ochoty się kłucić... Proszę Was, spójrzcie na pierwszą stronę.
Mega_RobalXXL
28-06-2006, 14:29
Rookguardien de'Master
21/22
@tom
Czy ty umiesz czytać. Napisałem, że mam pozwolenie nautora tematu na pisanie nicków jego lub osób innych. pozatym jestem jednym z autorów tematu i chyba mogę mieć jakies przywileje. Nie pasuje ci coś to wyjdż stąd i nie wracaj...
olimpijski
28-06-2006, 16:11
1. Roberto Leodreth
2. 12 lvl
3. Furora
Ameriov rookstayer, isara, 13lvl
@edit: 14lvl
No ok to teraz w końcu ja moge dopisać swoja postać...
Nick: Sir Kshaq Rookstayer
Level: 12
Świat: Malvera
@down
No tak, bo ten advenc był już dzisiaj po południu jednak nie chciało mi się posta pisać, a że pisałem z PawimOczkiem na GG to mu o tym powiedziałem. Ten post jest hmm oficjalnym ogłoszeniem mojego advencu :D
@UP
Kshaq chyba ci wyprzedzilem :)
Oczko mi powiedzial zebym cie dodal i juz dawno dodalem i wyslalem mu liste :D
Udało się. Nabiłem w jedeń dzień 13.137 expa. W ten spsób podany wyżej level zmienił się. Dzisiaj osiągnełem 5 advenców (3 levele, sword i shielding).
Nowy Level: 13
Gobii uwzględnij tego posta przy aktualizacji :D
1.Hujowaty Przychlast
2.13
3.Saphira
The Shodow
30-06-2006, 14:01
Asterix Rook
12
Mythera
Nowy levelik:
Nick: Sir Kshaq rookstayer
Level: 14
Świat Malvera
PS. Coraz ciężej. Wychodze z wprawy, dzisiaj tylko 8k expa wbiłem.. :D
1. Outsane
2. 17/18 W końcu :D... Ide spać ;)
Church Master
02-07-2006, 00:29
Small green gobo
19
Trimera
Tom The Tanner
02-07-2006, 11:50
1. Vialix
2. 15
3. Azura
editów niezauwarzacie :p więc:
Ameriov Rookstayer 15lvl
PawieOczko wyręczam Cię. Już nie musisz pisać tego o co Cię prosiłem.
No więc tak:
Level: 15
PS. Nie grałem jedeń dzień, a gdybym grał to dzisiaj bym wbijał 17...
Zalgadis
03-07-2006, 23:48
Keregain
16 level
Aurea
Wojtini21
05-07-2006, 00:14
Wojtini
18lv
Eternia
No to ja też dodam swoją postać do tego spisu:evul:...
...Nick: Ciufcia
...Level: 24 :king:
...Świat: Morgana
I moi kumple:
...Nick: Pikaczka *
...Level:17
...Nick: Nie Wazne Kto *
...Level: 18
...Nick: Tomo Heck *
...Level:19
EDIT:
Mnie może już nie dopisuj bo własnie się coś zmieniło:
11:25 You advanced from Level 24 to Level 25.
Wkońcu znajdę się na liście najlepszych polskich rookstayerów<jupi> o.O
PawieOczko
05-07-2006, 18:25
Witam.
Dziś nastąpiła kolejna aktualizacja. Tym razem przygotowana przeze mnie, ponieważ Gobii wykonał już swoją pracę w ostatni piątek. Dziękuję Wam bardzo, za to, że dalej chcecie, aby temat ten istniał. Jednocześnie pragnę wszystkich przeprosić za brak aktualizacji w poniedziałek. Obiecuję, że postaram się więcej nie opuszczać aktualizacji.
@UP
Widać, że można, dziękuje.
@Ameriov
Zapraszam na 1 stronę tego tematu.
lm like rook
06-07-2006, 09:13
Endrico Lepper
13lvl
Dolera
Chcialem sie upomniec o miejsce na liscie :]
Martin The Archer/lvl 12+/Guardia/Rook oczywiscie.:D
Sirblaze
07-07-2006, 11:16
Sirblaze Second
14lvl
Selena
1. Outsane
2. 19/20 ^^
Nareszcie ;).
@edit 9.07.06
1. Outsane
2. 20/21
Huh? Co jest z Wami? Expić, expić! ;)
Martin The Archer
14lvl
Guardia
BRAKONIECKI - 24 LVL DANUBIA 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o
PawieOczko
10-07-2006, 10:33
Witam.
Jak wiadomo trwają wakacje. Wszyscy jadą odpocząć. Jest jeden wyjątek. Tym wyjątkiem jestem... ja! Cieszcie się, cieszcie... Będę dalej robił aktualizacje, ale uwaga! Okres wakacyjny! Jeśli nie będzie aktualizacji, nie piszcie postow typu: "CZY JUSZ KONIEDZ SPJISU?//??11!!"; bo ja będe pamiętał o nim do końca istnienia tego forum.
Tym czasem informuję, że aktualizacje przebiegła pomyślnie, jeśli kogoś pominąłem, to bardzo przepraszam.
@UP
Zwykłe emotki, a tak cieszą. Cieszmy się razem. (^.-)_\,,/
PawieOczko
13-07-2006, 15:26
Witam!
Jak wszyscy jestem strasznie zmęczony strasznymi upałami, które zapanowały w niemal całej Polsce. Jednak zamiast narzekać na pogodę, wziąłem się do pracy i przygotowałem kolejną aktualizację... Szkoda, że nieco spóźniną. Przepraszam Was.
Informuję, o zmianach na pierwszej stronie spisu. Dodałem dział o nazwie "News'y", który w pewnym sensie zastąpił dział "Aktualizacje". Zabrałem się także do "odkurzania" spisu. Trzeba usunąć postacie, które tkwią z tymi samymi poziomami od dobrych dwóch miesięcy. Trochę ich jest, o czym świadczy ilość wszystkich charów. Mam nadzieję, że jakoś sobię poradzę. Zachęcam wszystkich tych, którzy nie mają co robić w domu do pomocy.
@EDIT
Dodałem ankietę. Zapraszam do głosowania.
Alessandro Del Piero
14-07-2006, 17:22
Junihio
13lv
Azura
Zalgadis
15-07-2006, 23:26
Keregain
15------->17(i pół ;p)
Hail TWA
Nowy Asakura
16-07-2006, 02:10
BRAKONIECKI - 24 lvl DANUBIA
PawieOczko
16-07-2006, 13:24
Witam.
Mamy piękną niedzielę. Dziś postanowiłem wstępnie przeanalizować wyniki sondy. Pełne wyniki przedstawię 20.07 - w dniu zamknięcia ankiety.
Odpowiedź A - Alessandro Del Piero (http://forum.tibia.pl/member.php?u=63168), Black Bloody Bear (http://forum.tibia.pl/member.php?u=68632), Człowiek D (http://forum.tibia.pl/member.php?u=66742), Kshaq (http://forum.tibia.pl/member.php?u=40569), Milan ognia (http://forum.tibia.pl/member.php?u=38719), nosane (http://forum.tibia.pl/member.php?u=71366), Rooker666 (http://forum.tibia.pl/member.php?u=72686)
Odpowiedź B - Michal9000 (http://forum.tibia.pl/member.php?u=45368), Plemax (http://forum.tibia.pl/member.php?u=38668)
Ospowiedź C - Nowy Asakura (http://forum.tibia.pl/member.php?u=75844)
@Nowy Asakura
Nie rozumiem, dlaczego piszesz do mnie w tak dziwny sposób. Twój pierwszy post już mnie zadziwił, a ten jeszcze bardziej. Piszesz do mnie z wielkiej litery, nie wiedzieć czemu... Nie jestem ślepy, na prawdę. Wiem, że Cię pominąłem. Przepraszam. Nie wiem, dlaczego zaznaczyłeś opcję C w ankiecie. Skoro uważasz, że tewn spis to śmieć, to po co wysyłasz zgłoszenia?
Do wszystkich, którzy edytują swoje posty ze zgłoszeniami:
Proszę, przestańcie! Na prawdę nie mam czasu na przeczesywanie wszystkich 16 stron spisu w celu znalezienia waszego edita! Napiszcie proszę nowego posta według wzoru na głównej stronie. Potem to Wy piszecie do mnie PW i mnie ochrzaniacie.
Do wszystkich, któży nie rozumieją:
Proszę, czytajcie ze zrozumieniem! Tworzę ten spis dla Was, nie dla siebie, proszę zrozumcie to. Jestem tylko człowiekiem, mam prawo do pomyłek. Jeśli Was nie uwzględniłem przy aktualizacji, przepraszam. Na prawdę nie zrobiłem tego umyślnie. Wszelkie błędy zgłaszajcie, nie ma sprawy, ale róbcie to w kulturalny sposób. Tak... Do Ciebie Nowy Asakura mówię. Jeszcze raz przepraszam Cię.
Rooker666
16-07-2006, 15:24
Tyris Rookstayer 14lvl =>15 lvl
Nowy Asakura
16-07-2006, 17:43
Witam.
Mamy piękną niedzielę. Dziś postanowiłem wstępnie przeanalizować wyniki sondy. Pełne wyniki przedstawię 20.07 - w dniu zamknięcia ankiety.
Odpowiedź A - Alessandro Del Piero (http://forum.tibia.pl/member.php?u=63168), Black Bloody Bear (http://forum.tibia.pl/member.php?u=68632), Człowiek D (http://forum.tibia.pl/member.php?u=66742), Kshaq (http://forum.tibia.pl/member.php?u=40569), Milan ognia (http://forum.tibia.pl/member.php?u=38719), nosane (http://forum.tibia.pl/member.php?u=71366), Rooker666 (http://forum.tibia.pl/member.php?u=72686)
Odpowiedź B - Michal9000 (http://forum.tibia.pl/member.php?u=45368), Plemax (http://forum.tibia.pl/member.php?u=38668)
Ospowiedź C - Nowy Asakura (http://forum.tibia.pl/member.php?u=75844)
@Nowy Asakura
Nie rozumiem, dlaczego piszesz do mnie w tak dziwny sposób. Twój pierwszy post już mnie zadziwił, a ten jeszcze bardziej. Piszesz do mnie z wielkiej litery, nie wiedzieć czemu... Nie jestem ślepy, na prawdę. Wiem, że Cię pominąłem. Przepraszam. Nie wiem, dlaczego zaznaczyłeś opcję C w ankiecie. Skoro uważasz, że tewn spis to śmieć, to po co wysyłasz zgłoszenia?
Do wszystkich, którzy edytują swoje posty ze zgłoszeniami:
Proszę, przestańcie! Na prawdę nie mam czasu na przeczesywanie wszystkich 16 stron spisu w celu znalezienia waszego edita! Napiszcie proszę nowego posta według wzoru na głównej stronie. Potem to Wy piszecie do mnie PW i mnie ochrzaniacie.
Do wszystkich, któży nie rozumieją:
Proszę, czytajcie ze zrozumieniem! Tworzę ten spis dla Was, nie dla siebie, proszę zrozumcie to. Jestem tylko człowiekiem, mam prawo do pomyłek. Jeśli Was nie uwzględniłem przy aktualizacji, przepraszam. Na prawdę nie zrobiłem tego umyślnie. Wszelkie błędy zgłaszajcie, nie ma sprawy, ale róbcie to w kulturalny sposób. Tak... Do Ciebie Nowy Asakura mówię. Jeszcze raz przepraszam Cię.
To znaczy ze zostane umieszczony na liscie?
PawieOczko
16-07-2006, 17:53
Oczywiście. Jak przekroczysz 24 lvl znajdziesz się w rangingu. Pamiętajcie, że aktualizacja dopiero jutro.
UWAGA
AKTUALIZACJE W SPISIE ZOSTANĄ PRZERWANE NA PEWIEN OKRES CZASU.
PawieOczko nie jest w stanie aktualizować listy i pisać czegokolwiek na forum. Robi on sobie przerwę aby od tego wszystkiego odpocząć i zapomnieć o kilku sprawach. Nie wiem jak długo będzie trwać ta przerwa. Aktualizacje będą dalej przerowadzane jednak nie wiem kiedy. Musicie go zrozumieć.
Oczywiście możecie dodawać nowe postacie do spisu jednak prawdopodobnie nie znajdą się one w najbliższym czasie na liście.
Teraz już coś ode mnie. Proszę nie pisać żadnych postów obwiniających PawiegoOczka za nie robienie aktualizacji. Pozatym macie nie pisać tutaj postów odnośnych jego nieobecności na forum, ponieważ ta informacja nie zostanie przeze mnie udzielona. Proszę również o nie pisanie żadnych PW, E-maili oraz wiadomości GG do PawiegoOczka, ponieważ takie wiadomości będą ignorowane tak samo jak ich nadawcy, a numery GG będą blokowane. Pisanie do niego wszelakich wiadomości grozi usunięciem danej osoby z listy lub jej nie dodaniem na listę oraz zignorowanie użytkownika.
Jeszcze raz proszę o to wszystko co wyżej napisałem oraz przepraszam za brak aktualizacji w spisie.
Nowy Asakura
18-07-2006, 19:03
PawieOczko bardzo sie starales by nie dodac mnie do listy i udalo ci sie. Zglaszalem sie juz 2 razy a ty za kazdym razem to olales. Wiec nie dziw sie ze uznalem ten temat za beznadziejny. Teraz mam juz 25 poziom wiec juz nie mieszcze sie w twojej liscie.
Myslalem ze jednak jestes spoko, mylilem sie.
PawieOczko
18-07-2006, 19:29
Tak...
Starałem się? Ciekawe. Przeczytaj jeszcze raz uważnie pierwszą stronę tematu. Zauważyłeś coś? Nie? Oświecę Cie.
1. Jak często będzie aktualizowany ten spis?
Trzy razy w tygodniu. W każdy poniedziałek, środę i piątek. Drugą widomość napisałeś w niedzielę. Nie olałem Cię. To była niedziela, nie poniedziałek - dzień aktualizacji. W poniedziałek Twój poziom uległ zmianie. Nie rozumiem o co cała sprawa. W każdym razie przepraszam Cię, za to, że pierwszy raz naprawdę nie chcący pominąłem twą postać. Na prawdę Cię przepraszam.
Nowy Asakura
19-07-2006, 11:30
Oczywiście. Jak przekroczysz 24 lvl znajdziesz się w rangingu. Pamiętajcie, że aktualizacja dopiero jutro.
Napisales tego posta w niedziele, wiec aktualizacja miala sie odbyc w poniedzialek. Ja poziom nabilem o 22:30. Planowales zrobic aktualizacje o pozniejszej godzinie? I jeszcze ten post:
UWAGA
AKTUALIZACJE W SPISIE ZOSTANĄ PRZERWANE NA PEWIEN OKRES CZASU.
PawieOczko nie jest w stanie aktualizować listy i pisać czegokolwiek na forum. Robi on sobie przerwę aby od tego wszystkiego odpocząć i zapomnieć o kilku sprawach. Nie wiem jak długo będzie trwać ta przerwa. Aktualizacje będą dalej przerowadzane jednak nie wiem kiedy. Musicie go zrozumieć.
Oczywiście możecie dodawać nowe postacie do spisu jednak prawdopodobnie nie znajdą się one w najbliższym czasie na liście.
Teraz już coś ode mnie. Proszę nie pisać żadnych postów obwiniających PawiegoOczka za nie robienie aktualizacji. Pozatym macie nie pisać tutaj postów odnośnych jego nieobecności na forum, ponieważ ta informacja nie zostanie przeze mnie udzielona. Proszę również o nie pisanie żadnych PW, E-maili oraz wiadomości GG do PawiegoOczka, ponieważ takie wiadomości będą ignorowane tak samo jak ich nadawcy, a numery GG będą blokowane. Pisanie do niego wszelakich wiadomości grozi usunięciem danej osoby z listy lub jej nie dodaniem na listę oraz zignorowanie użytkownika.
Jeszcze raz proszę o to wszystko co wyżej napisałem oraz przepraszam za brak aktualizacji w spisie.
Teraz to juz nie wiadomo czy lista bedzie aktualizowana czy nie....
PawieOczko
19-07-2006, 16:02
Tak... Masz rację. Miałem chwilowy odpoczynek od forum. Już jest dobrze. Post jest juz nieważny. Aktualizacje będą przygotowywane jak zwykle. Więcej informacji? Zapraszam na pierwszą stronę tematu.
Właśnie biorę się do przygotowywania kolejnej aktualizacji. Jednocześnie informuję wszystkich, że jutro kończy się ważność ankiety. Wyniki zobaczycie jutro w moim specjalnym poście.
Miłego dnia.
@Rooker666
Wiesz, nie wiem, czy umieścić Cię na liście. Zaznaczyłeś odpowiedz C, znaczy, że nie chcesz być na liście? Mam rację?
@DOWN
Nic nie szkodzi. Zaraz to poprawie.
1. Outsane
2. 21/22
Chyba się spóźniłem ;).
Rooker666
20-07-2006, 11:24
PawieOczko chyba pomyliłeś mnie z kim innym ponieważ ja jakby co nie zaznaczałem w ankiecie odpowiedzi C zobacz pare postów niźej.Myśle że mogłeś mnie pomylić z Nowym Asakura który zaznaczył odpowiedż C.
PawieOczko
20-07-2006, 11:59
Witam.
Dziś zamknięcie ankiety, więc czas podsumować wyniki. Na samym początku pragnę przeprosić Rooker'a. Niestety, pomyliłem Cię z kimś innym. Mam nadzieję, że nie masz mi tego za złe. Wierz mi, jestem strasznie wkurony, na tych, co zgłaszają się sami do ankiety i potem zaznaczają odpowiedź C. Nie rozumiem, czy chcą mi zrobić na złość, czy chcą, żeby cały temat zniknął z forum...
Oto wyniki:
http://img82.imageshack.us/img82/6117/beztytu322usa7.png
Szkoda, że tylko 16 osób zagłosowało. Zastanawiam się, dlaczego aż 4 osoby sądzą, że spis jest śmieciem. Proszę użytkowników: Celoz (http://forum.tibia.pl/member.php?u=50757), Diablo92 (http://forum.tibia.pl/member.php?u=67752), Nowy Asakura (http://forum.tibia.pl/member.php?u=75844), ŻaQ (http://forum.tibia.pl/member.php?u=33311)o usasadnienie swej decyzji. Niektóży głosowali "dla jaj", wiem o tym. Cieszę się jednak, że tak wiele osób uważa, że ten spis ma przyszłość. Dziękuję Wam. Jednocześnie przepraszam za braki w aktualizacjach i obiecuję poprawę.
Nowy Asakura
20-07-2006, 14:21
Pytasz mnie czemu tak zaglosowalem? Myslalem ze sam zrozumiesz. Caly czas mnie olewales i nazlosc nie dodawales na liste.... I mialem zaznaczyc ze ta lista jest dobra? Powinienes byc bezstronny i dodawac kazdego, a nie kierowac sie swoimi wlasnymi odczuciami.
Azelithy
20-07-2006, 14:27
Nie mam zastrzezen ale przydaloby sie wypisac tez wieksze lvl'e np te 50+
PawieOczko
20-07-2006, 16:16
Witam ponownie!
No proszę, kolejne zmiany... Podczas mojej nieobecności przybyły aż 2 nowe pozytywne głosy. Niestety kochany Cedric dodał swój negatywny głos. Szkoda, że głosowali nawet Ci, któży nie grają na Rooku. Sonda zamknięta.
@UP
Od wyższych poziomów jest ten ('http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=48381') temat.
@Nowy Asakura
Przepraszam, ale naprawdę nieumyślnie to zrobiłem. Mógłbyś już o tym zapomnieć. Przeprosiłem Cię już wiele razy. Przepraszam ponownie.
Mateusz Dragon Rook
13lvl
Nebula
Rold Crius
24-07-2006, 09:48
Rold Crius - 20 lvl :]
Starpack
24-07-2006, 11:01
Starpack
16-> 17:cup::cup: :evul:
Mateusz Dragon Rook
13lvl
Nebula
Bład :p
Mati Dragon Rook
13lvl
Nebula
Forgotten Destroyer
20 lvl
reprezentant Titanii :)
Rold Crius
26-07-2006, 19:11
20 - 21 :cup: Nebula rlz!!! pozdr dla Res Bulba ;]
Srry za podwójnego posta...
Rold Crius
26-07-2006, 19:12
20 - 21 :cup: Nebula rlz!!! pozdro dla Res Bulba ;]
Rold Crius
27-07-2006, 21:53
22 - szybko poszło :p
Rold Crius
27-07-2006, 21:54
Już 22 - szybko poszło :p
EDIT: Sorki znowu, ale jakoś tak samo się robi :/
PawieOczko
29-07-2006, 19:47
O mój Boże! Ile znów czasu minęło, kiedy ostatni raz tu zaglądałem... Moi drodzy, szczerze powiem, że nie miałem zbyt wiele czasu w tym tygodniu na aktualizacje spisu.
Czas do pracy! Efekty podziwiajcie na pierwszej stronie...
BloodyAga
29-07-2006, 23:34
Merylia
17 lvl
Iridia
:evul:
PawieOczko
31-07-2006, 13:10
Witajcie!
Dziś jest poniedziałek... W poniedziałek zwykle robie aktualizacje... Tak będzie i dzisiaj. Szkoda tylko, że nie mam co aktualizować... Tylkojedna osoba zgłosiła się w weekend. Ahh... W końcu są wakacje, wszyscy pewnie jesteście na wczasach, koloniach, etc.
Pozdrawiam!
Zillek Edonek
31-07-2006, 15:00
@Up
Tak, zapomniałem wczoraj , że przecież jest twój spis...
@Topic
Oran Kryn
19-20
Isara
Rold Crius
02-08-2006, 20:40
Advance to 23 lvl ;)
Fpitolony w sprawe
03-08-2006, 19:16
1. Rhy'horn on Rook
2. 20 lvl
3. Ocera
Tylko nie srac ze Rhy to BR, wiem to lepiej od Was ^^
edit: nie, to moja postac xD, tylko chodzilo mi o to ze ten 120 lvl Rhy'horn zbanowany to BR xD
PawieOczko
03-08-2006, 20:38
Witajcie!
Jutro aktualizacja spisu. Dziś kilka spraw.
@Fpitolony w sprawe
Rozumiem, że to nie Twoja postać? Nie mam nic przeciwko, ale mimo wszystko proszę o używanie "*".
@Rold Crius
Pisz proszę, jaką postacią awansowałeś, jest mi łatwiej.
@Outsane
Gratuluję.
Pozdrawiam!
Rold Crius
03-08-2006, 22:41
Rold Crius - 24 lvl
@ Oki, postaram się pisać, którą postacią awansowałem ;)
PawieOczko
04-08-2006, 20:12
Witajcie!
Dziś kolejny dzień aktualizacji. Pragnę zwrocić Waszą uwagę na nową ważna informację podaną na stronie. Od dzisiaj zaczynam Akcję Oczyszczania Spisu. Wszyscy, któży więcej niż miesiąc tkwią bezczynnie na swoim miejscu zostaną usunięci. Znikną także nicki wszystkich tych, których levele są już wyższe. Jednym słowem będzie czysto.
Pozdrawiam!
Pavel Ches
04-08-2006, 20:27
To może odrazu powiem, że nicku Rookguardian Pavel już nie używam (z różnych to powodów) i śmiało go można wykreślić ;)
Natomiast przy okazji zgłaszam nowego siebie czyli:
Pavel Cehovsky
15 lvl
Vinera
Pozdrawiam
Tom The Tanner
04-08-2006, 22:26
1.Vialix
2.16\17
Martin The Archer 14/16 ^^
Zillek Edonek
05-08-2006, 16:08
Oran Kryn
20/21
Isara
BloodyAga
05-08-2006, 16:55
Merylia
19 lvl
Iridia
:cup:
(czemu mnie nie wpisałeś, pisałam niedawno)
:(
Sir Kshaq Rookstayer
16 level
Malvera :D
Impalable
05-08-2006, 23:04
Kosus
15/17
01:48 You advanced from Level 24 to Level 25.
W ten sposób kończy się moja przygoda z tą listą :). A zaczynałem od samego początku - czyli 12 levelu. Taka lista może być niezłą motywacją do gry ;).
Pozdrowienia dla @PawieOczko (ciężko to odmienić ;)) za to, że prowadził tę listę, oraz dla wszystkich rookstayerów z tej listy, a także tych, którzy tak jak ja, już ją "przeskoczyli" :).
Green of Rookgard
06-08-2006, 12:47
Green of Rookgard :)
Saphira :)
Lvl: 14 :)
Res Khmer
07-08-2006, 09:15
Witam witam ;P
Res Bulba
Nebula
24 lvl
Rold przeskocze cie :evul:
Res Khmer
07-08-2006, 10:20
lista mi znanych polskich l'levelowych rookstayerow nebuli:
Rold Crius- 24 lvl
Res Bulba- 24 lvl
Durdos- 24 lvl(*)
Tis Laska of Nebula City- 22 lvl(*)
Mistrzu Rookgardu- 20 lvl(*)
Karina Karlova- 18 lvl
Ziverator- 17 lvl(*)
Wuwunio- 16 lvl (**)
Zca de'Nub- 15 lvl(*)
Madrykoloas- 14 lvl(*)
Rookslayer of Victory- 13 lvl
Mati Dragon Rook- 13 lvl(*)
Abre Lith- 13 lvl(*)
*nieaktywni, przebywajacy na rooku znikome ilości czasu
i wielu wielu innych z ktorych wiekszość przestała grać
**obecnie ban
*** o kilku rookstayerach poprostu zapomniałem, lub nie pamietam dokladnie nicku, za co przepraszam
życie na nebuli jakos leci, dla osob poniżej 12 lvl-u, mała rada- UNIKAĆ MINO HELL, bo żaden rookstayer nie znosi konkurencji. Przykład: Underoth alth (niegdys 11 lvl, widocznie sie załamał jak przypadkiem:P zginął na mino hell, i na 10 lvl-u wyszedl na main). A jeżeli już ktoś się wybiera po carlin sworda to radze nosic ze sobą bp life fluidów.
Każdemu z polskich rookstayerów na chwilę obecna zależy aby przewyższyć levelem Velho Barreiro (30 lvl, BR).
Także, można powiedzież, że rookgaard nebuli opanowali rookstayerzy, których tu jak mrówków ;P
BloodyAga
07-08-2006, 12:47
Tak jak na Nebuli zależy wam, zeby przeskoczyć Velho Barreiro, tak na Iridii panuje Austin Vantage - 59 lvl, więc u nas.. to dopiero jest rookstayerów...
Res Khmer
07-08-2006, 14:05
Tak jak na Nebuli zależy wam, zeby przeskoczyć Velho Barreiro, tak na Iridii panuje Austin Vantage - 59 lvl, więc u nas.. to dopiero jest rookstayerów...
macie nie porownywalnie wiekszy problem niz my :p ale mimo tego i tak polscy rookstayer'zy rzadza nebulą :evul:
To ja też się dopisze.
Nick: Rookguardian de'Neo
Level: 16
Świat: Pandoria
Rold Crius
08-08-2006, 10:15
Rold Crius - 25 lvl
Z tym levelem opuszczam listę polskich l-lvl'owych rookstayerów...
Pozdro dla ziomów z Nebuli :] Wielkie gratz za prowadzenie tej listy dla PawieOczko. Hail Rookgaard B)
Alessandro Del Piero
08-08-2006, 23:47
Nick:Junihio
Lvl:14
Swiat:Azura
Green of Rookgard
09-08-2006, 13:39
Green of Rookgard
Lvl 16
Saphira :]
Michaello
09-08-2006, 15:14
1.Michael Death Lord
2.Level 18
3.Harmonia
PawieOczko
10-08-2006, 10:57
Witam.
Na początek pragnę przeprosić Was wszystkich za brak aktualizacji. Uzasadnienie jest bardzo proste: nie chciało mi się. Przepraszam ponownie.
Dziś biorę się do roboty. Będzie jej trochę, bo przez ten tydzień uzbierało się sporo nowych Rookstayerów. Oczywiście naniosę wszystkich na listę, potem zajmę się usuwaniem zajmujących miejsca. Jest ich około dziesięciu, ale muszę jescze dokładnie sprawdzić. Wszyscy usunięci znajdą się na nowo stworzonej ... A raczej wymyślonej "Liście Tymczasowej". Dlaczego wymyślonej? Bo jeszcze nie jest na pierwszej stronie tematu, będzie, jeśli uznacie to za ciekawy pomysł... O co mi chodzi? Chodzi mi o to, że postacie, które po miesiącu będą dalej tkwiły na tym samym miejscu, z tym samym poziomemem, zostaną przeniesione na "Listę Tymczasową", gdzie zostaną już tylko do następnej aktualizacji. Czy to dobry pomysł? Tego nie wiem. Proszę Was, drodzy Użytkownicy, o wyrażenie swej opinii w kolejnych postach... Nie muszą to być specjalnie napisane posty, możecie po prostu wyrazić swoją opinię, kiedy będziecie zgłaszać swoje postacie, lub awanse. Liczę na Was.
Pozdrawiam!
/EDIT/
Dziękuję Wam za cierpliwość i przepraszam tych, których nie dostrzegłem.
@Impalable
Dzięki, pomogłeś mi.
Impalable
10-08-2006, 11:24
Lista tymczasowa to dobry pomysl, tak jak napisales niektorzy graja dla zabawy lub aby pomagac newbie (albo i to i to). Wiec ja byl bym za stworzeniem tej listy.
I moze napisze jescze raz zebys nie musial grzebac w temacie
Kosus 15/17
Nie dziwie sie ze ci sie nie chce.. Sporo roboty z tym - przyznam ze lista tymczasowa to niezly pomysl
Sir Kshaq Rookstayer
17 level
Malvera
Michaello
10-08-2006, 18:23
1.Michael Death Lord
2.18 level/ 19 level.
Pawel qwert
10-08-2006, 21:16
Miszczu'Knight
16/17 lvl
Guardia:cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup:
18/21 w swordzie :D 13 dist :(
PawieOczko
10-08-2006, 21:39
Witam!
@Pawel qwert
Ekhem! Przperaszam, ale na co mi Twoje skille? I dlaczego kłamiesz? Oj, nie ładnie. Pierwszy raz mnie ktoś okłamał tutaj... Jesteś tak tępy i myślisz, że ja też jestem i nie sprawdzę Twojego level'u? Nie do końca zrozumiałeś znaczenie tego spisu i nie potrafisz czytać ze zrozumieniem. Po pierwsze nie byłeś (i jak sądze już nie będziesz, bo kłamstawa nie toleruję) na tej liście. Co napisałeś?
Miszczu'Knight
16/17 lvl Napisałeś, że miałeś już tu zgłoszony 16 level i teraz awansowałeś na 17. Kłamstwo.
Oto opis Twojej postaci na Tibia.com:
Name: Miszczu'Knight
Sex: male
Profession: None
Level: 15
World: Guardia
Residence: Rookgaard
Last login: Aug 10 2006, 10:03:09 CEST
Account Status: Free Account
O mój Boże... Człowieku, idź i dorośnij, kiedy dorośniesz i zrozumiesz, wróć. I skończ z emotkami, przeszkadza 25 takich samych napisanych pod rząd.
Morał? Kłamstwo ma krótkie nogi.
Pozdrawiam!
Jako że to mój pierwszy post na tym forum chciałbym wszystkich przywitać :)
No i oczywiście zgłosić kandydaturę:
Foot'shak
12 lvl
Empera
Pozdrawiam serdecznie! ;)
Church Master
11-08-2006, 13:31
Small green gobo
19/22 lvl
18/21 w swordzie 13 dist
A po co komu skille? Ty jakis niekumaty jestes. Pisze lvl to lvl, a poza tym skilli nie ma jak sprawdzic. X(
Awans na level 19.
Rookguardian de'Neo
Pandoria
Pozdrawiam. :]
Alessandro Del Piero
12-08-2006, 21:05
Junihio
14/16
Smoczek leon
13-08-2006, 09:40
Shadow Rex
14
Inferna
Nie jestem jeszcze wpisany, ale awansowałem już z 12 na 13 lvl.
Postać to Foot'shak
Świat Empera
PawieOczko
14-08-2006, 08:57
Witam!
Na samym początku pragnę przeprosić wszystkich, któży jeszcze nie znaleźli się na liście. Oczywiście za chwilę naprawię mój błąd. "Zapomnieni" zostaną wpisani. Jeszcze raz przepraszam.
Dlaczego nie było aktualizacji? Byłem wyjątkowo zajęty.
Za chwilę biorę się do pracy, mając nadzieję, że tym razem nikt mnie już nie oszuka.
Pozdrawiam!
Tom The Tanner
15-08-2006, 10:24
Vialix (Azura)
18\19
:P
Kurt Rookslayer
16-08-2006, 16:53
1. Kurt Rookslayer
2.11
3. Mytchera
lol?XD
Sir Kshaq Rookstayer
18 level
Malvera
PawieOczko
19-08-2006, 14:01
Witam!
Długo nie zaglądałem do tematu. Aktualizacje stają się nudne, kiedy co raz mniej postaci jest zgłasznych... Cóż, dziś biorę się w garść i aktualizuję ten spis.
Pozdrawiam!
Lemir Smok Rookstayer
16lvl Azura
ziutas_89
20-08-2006, 11:21
Ziutas The Rookmaster
lvl 12
Askara
11:38 You advanced from Level 12 to Level 13.
Katana'Masterek
Menera
Mega_RobalXXL
22-08-2006, 16:00
Rookguardien de'Master
23 -> 24
Chimera
PS. Z lvla 22 ->23 zapomniałem napisac =D
Pozdro !
Jamajczyk
23-08-2006, 13:12
1. Sir Mafjozo
2. 39lvl
3. Kyra
B)
Zillek Edonek
23-08-2006, 13:57
@Up
Panie Jamajczyk ta lista jest do 24 lvl iests inna lista od 25 lvl prosze się tam zgłosić.
Ta lista jest w temacie "Najnowszy spis polskich Rookstyerów. Ten temat jest przyklejony.
Rodziew On Rook
23-08-2006, 14:13
Rodziew On Rook
19
morgana
Alessandro Del Piero
23-08-2006, 16:48
Junihio
16/17
Mlodziutki
23-08-2006, 19:35
1. Wina Vala
2. 15lvl...Zaczynam
3. Furora
Dark Alphadron
23-08-2006, 20:13
Alphadron Master of Darkness - Isara = Hacked and passed to main.
Nowy rookstayr to:
Dark Halton, lvl 12 - Antica
Tom The Tanner
23-08-2006, 22:15
Vialix
19\20
Azura
Mega_RobalXXL
24-08-2006, 13:10
24 -> 25
13:04 You advanced from Level 24 to Level 25.
Cya
PawieOczko
24-08-2006, 13:48
Witam!
Mam dla Was wszystkich dość smutną wiadomość. Niedługo rok szkolny. Tak jak większość z Was idę do szkoły. Chciałbym mieć dobre stopnie, to wiadome, jednakże wraz z chęciami wiąże się nauka. W związku z tym, że będe się uczył w tygodniu i nie będe miał czasu na spędzanie czasu przed ekranem. Spis będzie od teraz aktualizowany wyłącznie w soboty - raz w tygodniu.
Pozdrawiam!
Milan ognia
28-08-2006, 20:55
Sly Rookslayer
22lvl
Antica
Michaello
29-08-2006, 17:59
1.Michael Death Lord
2.19/20 level
3.Harmonia
Lord Tyrrael
30-08-2006, 11:08
Knight the rookstayer
lvl 16
Chimera
Nick: Rook'Les
Level/Poziom: 20
World/Server/Swiat: Eternia
Wiecej Wam Nie Potrzeba xD
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.