PDA

Pokaż pełną wersje : Lady Bekka Deleted ?

k@milo
30-05-2006, 20:29
I oto nadeszła wiekopomna chwila Lady Bekka 188 ek z Mythera właśnie dostał Deleted ;)
Był to największy PA na Mytherze, Wszczynał non stop wojny z Polakami i Brazylijczykami
Bekka zhackował parę 100+ lvl graczy z Mythery
Więc mythera pozbyła się jednego z jej dręczycieli

Not really, just wanted to get everyone's attention. I'd like to point this out to the people who will cry "power abuse" or "this gm is racist!" It's completely.. how do I put this, wrong.

You see, I act on the reports I get. Now, surely, you may think I am a power abuser, and you are of course entitled to your opinion. But, when I get 100% clear evidence on a certain report, I will act on it. You can't really expect me to do otherwise, can you?

Now I will make you all a list of this "war" against me and the people who are cheating. Here are the lists for the public's eyes:

Deleted:
-Lady Bekka

..have been banned/are banned:
-Neo Planet
-Knight Stunp
-Rayzeeck
-Bart xamam
-Druid dos Kina
-Pannico Yeeh

Of course, more are banned than this from this server, but here are some familiar names that have been banished.

Let this be a clear warning to everyone who shares, macros, or is traded. Sooner or later, you will be caught.

Warm hugs to those who don't,
~GM Mysterious

Mam nadzieje że z odejściem tego PA mythera zmieni się na lepsze ;)

Sowa
31-05-2006, 19:23
MHm mam nadzieje ze ludzią z Mythery wyjdzie to na lepsze :>

a to prawdopodobnie zdjęcie Lady Bekka

http://s12.photobucket.com/albums/a240/lc2/Tibia%20_%20amigas/Zoutras/?action=view&current=ladybekka.jpg

Pozdrawiam
Sowa.

Naolin
31-05-2006, 19:28
@up:
Ekhm... Nice fota~~

@topic:
W końcu musieli coś z tym zrobić...

Keel
31-05-2006, 22:23
MHm mam nadzieje ze ludzią z Mythery wyjdzie to na lepsze :>

a to prawdopodobnie zdjęcie Lady Bekka

http://s12.photobucket.com/albums/a240/lc2/Tibia%20_%20amigas/Zoutras/?action=view&current=ladybekka.jpg

Pozdrawiam
Sowa.

Text mojego kumpla: To dziecko chyba swiata nie widzialo o.O

Lexokin
03-06-2006, 18:00
troche sie nie znacie na tym :p bo beczka wcale taka zla nie jest ;] wystarczy sie z nia dogadac a nie wrzucac jej i zazdroscic tego co osiagnela

Gallar
03-06-2006, 18:07
Poprawka - to nie jest zdjęcie Bekki, Bekka w rl jest chłopcem;).
Dwa - Bekka nigdy nic nie hakował(a), on tylko kupował chary na zasadzie 'sellujesz mi chara, albo wypad z servera'..

Lexokin
03-06-2006, 18:13
w sumie tez mozna by sprostowac ze bekka wynajmowala ludzki za piniadze ktorzy "niszczyli chary" jej wrogow ;]

Gieniass
15-06-2006, 09:02
No i git Nie mozna bylo jej odrazu usunac? :P Ale napewno bedzie gralo sie lepiej B)

B_A_R_T_O
15-06-2006, 11:31
Jeszcze tylko Golden Breath i mythera bedzie fajnym serverem .Your Drag Roon

Nicole Sunrise
22-06-2006, 02:18
Pozdro Drag Roon :)

Yours, Roger ;)