PDA

Pokaż pełną wersje : Wypłaty dla DS za wolność

Kamilton
30-05-2006, 20:30
28 Maja na forum oficjanej strony Tibijskiej Fociu umieścił posta na temat płatności dotyczących uzyskania "wolniości" od Dancing Shadows, opisał
cenę, jaką każdy lvl musi zapłacić aby niebyć "ściganym" przez gildie
Dancing Shadow (płatności dotyczą lvl poniżej 30).

Oto jego post:
"Witajcie drodzy mieszkańcy Kyry. Odkąd dostaliśmy wiele wiadomości iż niektóre osoby chcą grać w pokoju i chcą odzyskać (uzyskać) WOLNOŚĆ i żeby niebyć ściganym przez nas w przyszłości... Oferujemy całemu społeczeństwu wypłacenie sie i granie w pokoju."

Każdy level od 30 do 40, musi zapłacić 10k aby tutaj grać
Każdy level 40-50, musi zapłacić 20k...
Każdy level 50-65, musi zapłacić 30k...
Każdy level 65-80, musi zapłacić 50k...
Każdy level 80-95, miusi zapłacić 75k...
Każdy ponad 95 levelem, nigdy niebedzie wolny od Dancing Shadows, ponieważ my robimy to, masowe zabijanie własnie przez nich..."
http://forum.tibia.com/forum/index.php?subtopic=thread&threadid=1247294 <--- Oryginalny temat na tibia.com
Sry za błedy w pisowni i tłumaczeniu.

Nastepnie Valayn Spir umiescił temat na forum tibia.com wypowiadający wojne Familia vs. AIE&DS
http://forum.tibia.com/forum/index.php?subtopic=thread&threadid=1250057

Forest De'Spax
30-05-2006, 20:49
28 Maja na forum oficjanej strony Tibijskiej Fociu umieścił posta na temat płatności dotyczących uzyskania "wolniości" od Dancing Shadows, opisał
cenę, jaką każdy lvl musi zapłacić aby niebyć "ściganym" przez gildie
Dancing Shadow (płatności dotyczą lvl poniżej 30).

Oto jego post:
"Witajcie drodzy mieszkańcy Kyry. Odkąd dostaliśmy wiele wiadomości iż niektóre osoby chcą grać w pokoju i chcą odzyskać (uzyskać) WOLNOŚĆ i żeby niebyć ściganym przez nas w przyszłości... Oferujemy całemu społeczeństwu wypłacenie sie i granie w pokoju."

Każdy level od 30 do 40, musi zapłacić 10k aby tutaj grać
Każdy level 40-50, musi zapłacić 20k...
Każdy level 50-65, musi zapłacić 30k...
Każdy level 65-80, musi zapłacić 50k...
Każdy level 80-95, miusi zapłacić 75k...
Każdy ponad 95 levelem, nigdy niebedzie wolny od Dancing Shadows, ponieważ my robimy to, masowe zabijanie własnie przez nich..."
http://forum.tibia.com/forum/index.php?subtopic=thread&threadid=1247294 <--- Oryginalny temat na tibia.com
Sry za błedy w pisowni i tłumaczeniu.

Nastepnie Valayn Spir umiescił temat na forum tibia.com wypowiadający wojne Familia vs. AIE&DS
http://forum.tibia.com/forum/index.php?subtopic=thread&threadid=1250057

jak jestem nab to plac jak nie to kup se pacca oni nie pekuja w miastach dla premmy account tzn raz czy tam dwa razy na hydrach wiem mozesz im placic i tak pewnie padniesz o nich poprostu musisz obserwowac kiedy i ile osób od niech z gildi jest online i odradzam ci expic na guardach bo oni tam najczesciej pekuja

Miszczoslav
30-05-2006, 22:15
smieszne DS ;p poprostu nie mają kaski juz na runki wystarczy trzymac sie z dala od kopalń codziennie robią mass loga i pkują właśnie najczęściej w kopach

Actorron
30-05-2006, 22:22
LoooL co to ma byc! Nie gram na Kyrze i niewiem jaka tam jest sytuacja ale zeby tak Gildia dyktowala warunki ? To jest co najmniej smieszne. Max 72lvl i co kaza placic? wiekszym lvllom. Chyba ze maja takie dobre PVP ze wszyscy sie ich boja w co watpie.

Kamilton
30-05-2006, 22:24
Tak, tylko że piszą że runek im niebrakuje co prawda mogą tylko blefować no ale niewiadomo :P

@up

PvP niekoniecznie maja dobre ale zawsze chodzą (pkują) w grupie

Kussy
30-05-2006, 22:38
Czuja sie pewnie, bo zabili kilku h-lvli, ale tylko dlatego, ze zaczaili sie w miejscach, gdzie mozna dojsc z jednej strony i jest tylko jedno dojscie. Tam trapuja ludzi i niektorzy gina (np. wejscie pod AB do hellgate). Ale raczej nikt nie powinien traktowac tego powaznie, bo i tak oni sa hunted przez caly serwer :]

Exodus
30-05-2006, 22:44
Gildia Area Mortis zawarla z nimi uklad ze oni nie leja ich i na odwrot.Wielu ludzi sie ich boi zabili po 2x 130~ sorca i 110~ knighta a to nie jest takie proste i RUN IM NIE BRAKUJE bo o wiele wiecej loota im wypadlo niz run stracili...A tak wogóle to DS rox : D GL ; ]

Sifu M.S.
31-05-2006, 01:28
:D

Jak dla mnie to Dancing Shadows ma RISPEKTA ;)

Kochana gildia, ktora pokazuje jak bardzo porypana jest sytuacja na kyrze :D Przeczytajcie konkretnie uzasadnienie, zarzucaja oni Eonowi przywodcy NG gildii rzadzacej na kyrze ze pozwolil na granie cheterom, bot-userom, sharerom i innym smieciom ktorzy nie powinni byc tolerowani na zadnym porzadnym serwerze, dlatego aby nauczyc wszystkich szacunku bede ich zabijac :D Jak sie mozna przylaczyc do tej gildii :) na kyrze juz nic mnie nie zdziwi :D

A teraz plac lub placz :D Zreszta jak ktos jest kumaty to go nie zabija, bo nie wejdzie jak glupi w pulapke, no chyba ze jest... albo dobra nie bede nic pisal o Tetrze... ups, wymksnelo mi sie ;)

Nie zazdroszcze mieszkancom kyry, nie dosc ze ciagle wojny, gildia rzadzaca maksymalnie do bani, to jeszcze teraz ciagle zagrozenie ze strony pk... nieciekawe czasy, ale do mometu jak sie wyzsze lvl nie wkurza, i wkoncu sie z nimi nie rozprawia.

Thchuridam
31-05-2006, 01:32
buahuauha najpierw nie wygraja wojne ( ktora przegrywaja chyba 7 : 1 czy cos takigo ) zal.pl dla nich : >

Pivo$z
31-05-2006, 15:58
odradzam ci expic na guardach bo oni tam najczesciej pekuja

Masz racje, wczoraj bylem moim paladynkiem z kolega na 29lvl'u przyszlo 2 gosci z DS z RSami i powiedzieli "szkoda ze to tylko 29lvl"

fannet
31-05-2006, 16:12
lol im na runki brakuje, chyba maja ich i to nawet za dużo ...
Nie dawmo padlem od nich i 50 k zarobili, a stracili 1 sd -.-
Kolega stracil bs i gs ... kolejna kasa ..
Jak zabili Mooshosa czy jak mu tam, miał rs, to, chyba wysłali se żeczy ..

Ja wole siedzieć w dp, niż mam im placić teoretycznie zapłacilłem 50k, i dalej sie bijatykuja ...

Anum
31-05-2006, 16:39

Ja wole siedzieć w dp, niż mam im placić teoretycznie zapłacilłem 50k, i dalej sie bijatykuja ...
Mooth~ padł 2x w kopalni poczym wszyscy z DS padli więc się raczej nie dorobili tam :P.

Gedd
31-05-2006, 17:02

niema kogos takiego jak Mooshos a jak zabili moothonosta to wcale niemial red skulla wiec nie pie(r)dol mi tu takich bzdur

Gedd
31-05-2006, 17:10
podwojny post
przegladarka sie zje ała

Elder Nagan
31-05-2006, 17:50
hehe co do kasy to jeszcze mamy ;)

a i lepiej zaplacie bedziecie wolni..

co do fragow to o wojnie nie bylo nam nic wiadomo gdy wpadli po nas :) a i tak nabki bo mogli nas ubic ale sie bali przyjsc blizej :) Moothonost to jest master 2 razy wlazl w 1 miejsce i bravo dla niego :) a i wezcie nei gadajcie bzdur ze DS to nooby itp bo to wy nimi jestescie..a co do chowania sie w depo to na bank bedziemy wlazic i wybijac tych co beda rzucac obelgi na nasz temat...

Dzieki w imieniu mojej gildi za looty ale byscie nosili wiecej i lepsze itemy..i precz a aolem naby -.-

a i jak niechcecie padac to rzucajcie itemy a nie sie uhacie jak debile jak rzucicie eq to was zostawimy -.-

Dwik
31-05-2006, 18:52
Pozwalają sobie na dużo bo jest wojna, jak się skończy skończy się czas DSów. Wrócą szybciej na rooka niż z niego wyszli.

fannet
31-05-2006, 19:10
niema kogos takiego jak Mooshos a jak zabili moothonosta to wcale niemial red skulla wiec nie pie(r)dol mi tu takich bzdur
-.- każdem może sie pomylić

Dzieki w imieniu mojej gildi za looty ale byscie nosili wiecej i lepsze itemy..i precz a aolem naby -.-
i dlatego chodze w p-secie xD

Skra Avar
31-05-2006, 19:12
LoooL co to ma byc! Nie gram na Kyrze i niewiem jaka tam jest sytuacja ale zeby tak Gildia dyktowala warunki ? To jest co najmniej smieszne. Max 72lvl i co kaza placic? wiekszym lvllom. Chyba ze maja takie dobre PVP ze wszyscy sie ich boja w co watpie.

Pvp pokazują bo pekują w 10 osub kopalnie i trapują wienc nie ma typ wyjścia:evul:

Casteama
31-05-2006, 19:49
Gz DS czy trapuja czy nie czy pekuja w 2 czy w 10 sukcesy maja i nie boj cie sie jeszcze nie jednego ubija blady niko rox pvp :D powodzenia chlopaki xD

Def
01-06-2006, 20:22
Kurwa ja wam powiem tak: Oni nie sa glupi i wiedza ze maja duze szanse siac postrach na serwie. I niech nikt nie mowi ze oni sa nooby albo cos <nie zebym ich tu bronil> ale maja zgrana ekipe, mysla i wogole. Osobiscie bralem udzial w jednej akcji vs. DS i nie weszlem tam gdzie wpadlo kilku kumpli z guild. Wszyscy padli :( Ja sie ich boje.

Forlann
01-06-2006, 21:40
Niedlugo konczymy te pk , tylko chcemy dobic do 100 frag(liczac tylko 40 lv+) .Poprostu znudzily nam sie juz te akcje :p. Kasy nam naprawde nie brakuje :)

Forest De'Spax
01-06-2006, 23:53

MOosht juz sie przekonal jaka oni maja sile 2 x padl na nich tetro ostatnio tez parwie padl bylismy ich zabic Sila Dahn Ich blokowal za nim stal 91 rp,91 rp padl na shota nawet sie nie zdazyl uhnac , zucili magic walla a sila niedal rady dam sie wyuhac

Nuvii
02-06-2006, 00:09
Byłem na kilku akcjach z DS i moge powiedziec że PvP mają bardzo dobre :)

Acardy roX B)

Pyro Aris
02-06-2006, 01:28
nie gram na kyrze ale ta gildia DS przypomina mi Siejnikow z elysii :D tylko ze Siejniki roznia sie tym ze jest wiecej (ok. 30) ale ich lvl to 10-30 :D przewaznie noob chary jakies (ale padlo od nich duzo osob) np.96ek 98 ek

szwagiereczek
02-06-2006, 13:16
MOosht juz sie przekonal jaka oni maja sile 2 x padl na nich tetro ostatnio tez parwie padl bylismy ich zabic Sila Dahn Ich blokowal za nim stal 91 rp,91 rp padl na shota nawet sie nie zdazyl uhnac , zucili magic walla a sila niedal rady dam sie wyuhac

Jak już ktoś napisał nie ma kogoś takiego jak MOosht Mooshos czy coś k* innego jest Moothonost a jak chcesz skracać jego nick to Wex przynajmniej skróć go tak, żeby miało to jakiś sens.
Mooth padł ponieważ zapomniał się uhać a to dlatego, że był spalony i to ostro. Myślisz baranie, że 120 sorcem nie wyciąłby solo 10x 50~lvli?
A co do DS to pvp akurat maja słabe ale dobrze wykorzystuja boty i swoją liczebność. Szacuneczek :p

Acha... Forest jesteś po prostu głupi

Forlann
02-06-2006, 13:41
Nie zapomnial sie uhac bo byl spalony , padl bo poprostu byl slabszy w tym momencie , chcial przykozaczyc ale mu "troszke" nie wyszlo... Wiadomo ze bedzie bronil sie tym ze byl spalony tak jak tetro sie bronil ze gral jego mlodszy brat...a Ds ma bardzo dobre pvp :)

Forest De'Spax
02-06-2006, 15:05
Jak już ktoś napisał nie ma kogoś takiego jak MOosht Mooshos czy coś k* innego jest Moothonost a jak chcesz skracać jego nick to Wex przynajmniej skróć go tak, żeby miało to jakiś sens.
Mooth padł ponieważ zapomniał się uhać a to dlatego, że był spalony i to ostro. Myślisz baranie, że 120 sorcem nie wyciąłby solo 10x 50~lvli?
A co do DS to pvp akurat maja słabe ale dobrze wykorzystuja boty i swoją liczebność. Szacuneczek :p

Acha... Forest jesteś po prostu głupi

Zrób Se 120 Ms i idz sobie zobacyc czy ty przezyjesz na nich i zobaczymy kto jest glupi :)

Gedd
02-06-2006, 15:55
Nie zapomnial sie uhac bo byl spalony , padl bo poprostu byl slabszy w tym momencie , chcial przykozaczyc ale mu "troszke" nie wyszlo... Wiadomo ze bedzie bronil sie tym ze byl spalony tak jak tetro sie bronil ze gral jego mlodszy brat...a Ds ma bardzo dobre pvp :)

za drugim razem to on chyba nawet uhow niewzial xD

Forest De'Spax
02-06-2006, 17:39

chyba chcial samymi ue lac ich :P

Elder Nagan
02-06-2006, 17:56
Widze ze ludzie zmieniaja o nas zdanie :)

a co do Forlanna: wiesz co mowisz bro :)

a tobie Forest co nagle sie stralo ze nas bronisz?

Moothonost padl ladnie..coprawde mnei przy tymnie bylo ale on zjarany na banmk nie byl...

Madreth
02-06-2006, 18:18
Ekhem, jedyne programy ktore uzywamy podczas pkingu to jest:
1. Oczywiscie Tibia, za ktora sie poruszamy i walimy z runek <lol>
2. Ventrillo, a to nie jest bot.
Wiec nie zarzucajcie nam ze uzywamy botow. A pkujemy z wlasnych spraw, nie chce mi sie pisac bo to nie wasza sprawa.

Daje tutaj 2 ssy jak moot~ padl.
Bylo to tak ze przekroczyl pewny SQL ktory nie powinien, i m wall rzucony zostal, podeszlismy i go mucilismy i manashield mu zszedl i owned :<

http://rapidshare.de/files/19760096/moot1.JPG.html
http://rapidshare.de/files/19760315/moot2.JPG.html

Zeby nie bylo ze czekalismy w dziurce na niego. lol :o
Noi to tyle,
Trevor

Gedd
02-06-2006, 18:38
Ekhem, jedyne programy ktore uzywamy podczas pkingu to jest:
1. Oczywiscie Tibia, za ktora sie poruszamy i walimy z runek <lol>
2. Ventrillo, a to nie jest bot.
Wiec nie zarzucajcie nam ze uzywamy botow. A pkujemy z wlasnych spraw, nie chce mi sie pisac bo to nie wasza sprawa.

Daje tutaj 2 ssy jak moot~ padl.
Bylo to tak ze przekroczyl pewny SQL ktory nie powinien, i m wall rzucony zostal, podeszlismy i go mucilismy i manashield mu zszedl i owned :<

http://rapidshare.de/files/19760096/moot1.JPG.html
http://rapidshare.de/files/19760315/moot2.JPG.html

Zeby nie bylo ze czekalismy w dziurce na niego. lol :o
Noi to tyle,
Trevor

a najsmieszniejsze jest to, ze na filmie z którego zrobiles tego screena koles strzelil sd w wilka i mowi "ku*wa bot"

a co do tego ventrilo (przez jedno L sie pisze ventrilo, tak przy okazji), to acardy mowil ze nie uzywacie ventrilo bo jak pekujecie po nocach i z samego rana to niemozecie uzywac zeby starych nie obudzic :D

Elder Nagan
02-06-2006, 18:42
Trevor jak moothonost sie zjaral i niewie co mowi :P

Madreth
02-06-2006, 18:51
a najsmieszniejsze jest to, ze na filmie z którego zrobiles tego screena koles strzelil sd w wilka i mowi "ku*wa bot"

a co do tego ventrilo (przez jedno L sie pisze ventrilo, tak przy okazji), to acardy mowil ze nie uzywacie ventrilo bo jak pekujecie po nocach i z samego rana to niemozecie uzywac zeby starych nie obudzic :D
Oczywiscie ze masz racje, wszyscy uzywamy botow, a nawet lepiej Ci powiem! To nowy zaprogramowany PK bot, ktory sam pkuje ;<
Oj czepiasz sie literowki, ale fakt zapomnialem ze Ty jestes w DS i masz lepszy kontakt z Acardym i dowodzisz nami, no ale napoczatku byly takie chwile ze nie uzywalismy venta w nocy, bo nie uzywalismy sluchawek, ale teraz uzywamy jak jest akcja w nocy ale to teraz jest dosyc rzadko :o

Forlann
02-06-2006, 19:00
Za drugim razem prawdopodobnie mial runka , jinxz pozniej mowil zebysmy zalowali ze nie wzielismy jego ciala bo spadly g legi i bardzo duzo run :p

Ja tam nie wiem , moze ktos uzywa/uzywal bota ale to juz nie moja sprawa:(

Moppy
02-06-2006, 19:11

A ty wolałes nie doswiadczac naszej sily i dlatego sie zbanowałes wtedy na d lair?? :D
moje biedne noobchary :(

Elder Nagan
02-06-2006, 19:14
Fummo dziele z toba ból po stracie lvli noobcharow :D

Maurhex
Niemow wszystkim ze uzywamy Pk bota bo beda spamowac zebysmy im dali linka :S

Kanion
02-06-2006, 19:47
Hehe.. no fakt, Forest zrobiony pieknie pewnie sie nas tak wydygal ze se bana wolal wbic na noobcharach Fumma, Fummo :( ladnie expa polecialo ;), moze i koledzy uzywaja boty ale ja nie uzywam wiec mowie i niech nikt mi tego nie zarzuca, za nie dlugo konczymy na kyrze te pk i idzemy prawie all na new server :D tam jeszcze o nas uslyszyscie, robi sie o nas jeszcze glosniej, pewnie ladna slawa sie cieszymy Cool moze cos z tego bedzie? Del'Toro2, nie da sie ukryc to moi fanowie! :D

Douslyszenia i zobaczenia na new servie
~Olek

Impalex
02-06-2006, 20:43
Juz.niedlugo.zakonczymy.nasza.mala.zabawe.na.Kyrze
Jeszcze.kilka.akcji.Nie.dlugo.bedziecie.mogli.zacz ac.grac.normalnie.i.bez.stresu

Za.jakis.czas.ujawnimy.nasze.PK.na.filmie*****.
(wiekszosci.fragow.nie.bedzie.bo.nie.mielismy.dost epu.do.tibi.cam,ale.i.tak.mysle.ze.filmik.bedzie.s ie.podobal :))

P.S.pkowanie.to.niezla.bania.no.ale.ile.to.mozna;)
i.cos.do.tych.co.mówia.ze.nie.mamy.hajsu.na.dalsza .zabawe.bo.naprawde.mozna.na.tym.zarobic:)

przyklad:(68.Eilite.Knight-Demon.Shield,Crown.Armor,7.bp.uh...)

Moppy
02-06-2006, 20:56
@up

Impalex prosze cie, nie kupuj nowej klawiatury :D

to nie koniec, co ty mowisz czlowieku, zobaczysz jak po calym dniu nudnego expienia na nowym serwie zatesknisz za tymi wypadami na miasto :D
Jeszcze nie raz wstrząśniemy kyra :] tyle ze to beda sprecyzowane akcje ;p

Elder Nagan
02-06-2006, 21:30
@up

Impalex prosze cie, nie kupuj nowej klawiatury :D

to nie koniec, co ty mowisz czlowieku, zobaczysz jak po calym dniu nudnego expienia na nowym serwie zatesknisz za tymi wypadami na miasto :D
Jeszcze nie raz wstrząśniemy kyra :] tyle ze to beda sprecyzowane akcje ;p

Co racja to racja PG jest sux, a po ciezkim dniu najebania kilku lvli trzeba sie na kims wyrzyc;]

Forest De'Spax
03-06-2006, 08:30
A ty wolałes nie doswiadczac naszej sily i dlatego sie zbanowałes wtedy na d lair?? :D
moje biedne noobchary :(

ale nie padlem ;]

misio2006
03-06-2006, 10:25
Szczeze mowiac dziwie sie potym co tu napisaliscie...
Ten co padl na 120 lvlu to nie ma gildi? Czy ta jego gildia jest taka slaba ze sobie z ludzmi na 70 lvlu poradzic;) ?

Alanus Lutinum
03-06-2006, 10:53
Co oni sobie myślą ? Ten kto ten temat założył jest egoistą i maniakiem tibii. Inni gracze mogą nie mieć pieniędzy,żeby dać im taką sumkę. (dla mnie 1 gp to dużo, nie traktuje pieniędzy jak śmiecie) Kyra to trochę lupi serwer, cały czas przeludniony, nooby, pkerzy, gildie i inne takie "śmiecie".

Kanion
03-06-2006, 13:25
ale nie padlem ;]

hehe.. kurwa nie padles ale zachowales sie jak idiota :D bo przeciez tracisz 7 dni pacca, a deda moglbys w 1 dzien odrobic totalnie kurwa gosciu nie myslisz :( ,

@Impalex: nie.kupuj.nowej.klawiatry.bo.to.fajnie.wyglada.jak .piszesz. :P

~Olek

Lord Terus
03-06-2006, 14:59
Co oni sobie myślą ? Ten kto ten temat założył jest egoistą i maniakiem tibii. Inni gracze mogą nie mieć pieniędzy,żeby dać im taką sumkę. (dla mnie 1 gp to dużo, nie traktuje pieniędzy jak śmiecie) Kyra to trochę lupi serwer, cały czas przeludniony, nooby, pkerzy, gildie i inne takie "śmiecie".

Powiem ci dlaczego tak jest bo "POLACY ROX" czyt. większość to nooby :)

Kamilton
03-06-2006, 15:16

Dlaczego uważasz, że jestem "egoistą i maniakiem" ?? Ja nie kazałem ludzią płacić tego , tylko przekazałem wieść z jednego forum na drugie. To, że założyłem temat o płatnościach dla Ds nieoznacza, że chciałem to wam nakazać zrobić tylko dostarczyć wam informacje na temat tego co sie dzieje na Kyrze, a także niezachęcałem do płacenia i sam niepowiedziałem, że będe płacił. Wiec czemu mnie tak oceniasz ??

Elder Nagan
03-06-2006, 20:39
Dlaczego uważasz, że jestem "egoistą i maniakiem" ?? Ja nie kazałem ludzią płacić tego , tylko przekazałem wieść z jednego forum na drugie. To, że założyłem temat o płatnościach dla Ds nieoznacza, że chciałem to wam nakazać zrobić tylko dostarczyć wam informacje na temat tego co sie dzieje na Kyrze, a także niezachęcałem do płacenia i sam niepowiedziałem, że będe płacił. Wiec czemu mnie tak oceniasz ??

to ze niepoweidziales to nie znaczy ze nie zaplacisz ;]

@Forest

Master jestes...

Moppy
03-06-2006, 20:43
jak jestem nab to plac

A ja sie zastanawiałem czemu tyle osob zaczęło płacic :D

Juzek bananysty
03-06-2006, 21:50
no wlasnie to placenie jest glupie, bo poco placic skoro ta kase mozna przeznaczyc na lepsze eq , a tak to niegdy nic nie kupimy. Wniosek jest taki najlepiej nie palcic.

A tak wogule to oco chodzi ? bo niejestem w temacie .8o

Elder Nagan
03-06-2006, 22:08
no wlasnie to placenie jest glupie, bo poco placic skoro ta kase mozna przeznaczyc na lepsze eq , a tak to niegdy nic nie kupimy. Wniosek jest taki najlepiej nie palcic.

A tak wogule to oco chodzi ? bo niejestem w temacie .8o

yy ale po co ci to lepsze eq jak ci ona spadnie to pojdzie w bloto a tak nei padniesz i nie stracisz skilli ani lvl no to masz teraz sie zastanowic czy placisz czy padasz..taki mix ^^

Impalex
04-06-2006, 01:52
@Fummo

w.sumie.masz.racje.bedziemy.Pkowac.dalej.ale.juz.n ie.tak.czesto.jak.teraz;)
Klawiatury.nie.kupuje.bo.do.tej.sie.przyzwyczailem .i.za.nic.jej.nie.oddam.hehe

P.S.w.poniedzialek.koniec.bana!!!!8o trzeba.cos.podzialacB)

@Juzek bananysty

hmm.w.sumie.masz.racje.niech.kupuja.lepsze.eq.ale. co.jesli.trafimy.akurat.na.kogos.kto.zamiast.zapla cic.zakupil.sobie.jakis.crown.set,boh.czy.cos...wy jdzie.nam.lepiej.niz.to.co.mial.zaplacic.;p

I.powtorze.jeszcze.raz.na.PKingu.naprawde.mozna.za robic.:)

Dla.ciekawskich:
-zabilismy.juz.ponad.90.osob.z.lvlem.powyzej.40.:)
-WMV.powstaje!!!!;)

Exodus
04-06-2006, 11:17
Lepiej płaćcie, padł najwiekszy Noob Kyry...tj.Aeram<--Niezbyt sławny ale wiekszego noobka tam nie znajdziecie..
Jun 03 2006, 23:58:53 CET Killed at Level 99 by Vastin Avarian and by Gluchyy

Elder Nagan
04-06-2006, 19:24
Lepiej płaćcie, padł najwiekszy Noob Kyry...tj.Aeram<--Niezbyt sławny ale wiekszego noobka tam nie znajdziecie..

ta padl ale mial aola...:( co za nooby

Moppy
04-06-2006, 19:51
ta... Aol sux ;p

jaronosk
04-06-2006, 21:24

Heh, widze że bolesławiec team dalej gra ;] aeram prawie seta ,gz

Elder Nagan
05-06-2006, 17:39
Heh, widze że bolesławiec team dalej gra ;] aeram prawie seta ,gz

Prawie robi wielka roznice!!

Apeluje do mieszkanow kyry!!Jezeli widzicie ze DS wchodza i sadzicie ze cos sie stanie zdejmijcie aola do czasu ich wyjscia!!

Exodus
05-06-2006, 19:16
W tym wypadku robi mała roznice .. Za jakis czas powinny byc 3x100+z Boleslawca na kyrze :)

Edit: Najwiekszy knight na Kyrze "Arystos" Jun 05 2006, 20:03:24 CET Killed at Level 126 by Sokul
and by Impalex

Kanion
05-06-2006, 22:12
To ze nie zartujemy to wiecie, a dzisaj kolejny h lvl padl od nas ;) i moge sie cieszyc zaszczytem ze fraga zmarnowalem na nim :D

Arystos:
Jun 05 2006, 20:03:24 CET Killed at Level 126 by Sokul and Impalex

~Olek

Stanek
05-06-2006, 23:17
w 25~~ to kazdego moge ci ubic ,jak bys mnie zobaczyl sam to bys sikal w gacie;>;p

Exodus
05-06-2006, 23:26
w 25~~ to kazdego moge ci ubic ,jak bys mnie zobaczyl sam to bys sikal w gacie;>;p
Po 1 tam nie bylo nawet 20 osob
Po 2 On tylko powiedzial o tym ze padles , a ty sie irytujesz jak male dziecko i pragniesz sie usprawiedliwic

Stanek
05-06-2006, 23:29
musze odreagowac ,co usprawiedliwic to bylo pewne ze padne jak pol ekranu w noobach zapelnione..
padlem przez to ze bytlem zle poinformowany 1min wczesniej mowiono mi ze wy pod 3 kopa xD

Exodus
05-06-2006, 23:38
Najbardziej mi się podoba to ze na poczatku DS bylo grupa Pekerow ktorych wszyscy probowali zabic...A dzisiaj czyscili miasta Kyry i nikt im nie wyskoczyl .. Kyra zostala zdominowana przez grupę pekerow(w pewnym sensie) Praktycznie to tak jakby Ds mialo wladze , robia co chca .. Zabawne to jest : D

Forlann
05-06-2006, 23:39
musze odreagowac ,co usprawiedliwic to bylo pewne ze padne jak pol ekranu w noobach zapelnione..
padlem przez to ze bytlem zle poinformowany 1min wczesniej mowiono mi ze
wy pod 3 kopa xD

Haha skoro zajebali Cie "noobki" to jestes jeszcze wiekszym Noobem ze dales sie im zajebac , padles przez swoja glupote bo sam nas nie exivowales :)

Impalex
06-06-2006, 01:51
@Arystos.

Zanim.powiesz.noob.na.kogokolwiek.z.nas,spojrz.na. siebie:)

Nie.masz.exivy?nie.zakupiles.czaru.czy.jak?ze.ktos .inny.mowi.ci.gdzie.jestesmy...
Jedno jest pewne.Nie.zaslugujesz.na.taki.lvl.;)

P.S.Dzisiaj.skonczyl.sie.ban.i.od.razu.taki.ladny. frag;) dzieki Aryst~ :*

Nicek

jaronosk
06-06-2006, 02:01
Nom żeczywiście , to mnie też rozwala, że ta cała mafia h lvli pada od DS, Gz dla was, a może impal przyjmiecie braxtona ;] ^^

Hellraider
06-06-2006, 02:22
Hehe az dziwne, mala grupka pk (bo tak na poczatku bylo) rozrosla sie w spora gildie ktora sieje postrach na serwie no coz, ja jako najnizszy lvl w ds i jako knight (czyt troszq bezuzyteczny :P) chce wam oficjalnie pogratulowac wszystkich fragow chlopaki ^^

Kanion
06-06-2006, 07:36
padlem przez to ze bytlem zle poinformowany 1min wczesniej mowiono mi ze wy pod 3 kopa xD

kto tu jest nupem >.> miales szanse uciec jak sam blady niko wlazl ty zrobiles se na nim pzeta, wiedzales ze przyjdziemy a ty do tego zaczoles biegac wokul tej gory sam se weszles w trapa :D

~Olek

Kanion
06-06-2006, 07:38

zabawne bo ja cie zawsze uwazalem za nooba lizo dupie :)

Moppy
06-06-2006, 08:01
No a ja go lubilem ;p
Sorry Arystos ale Aeram se poradzil ladniej niz ty.

Stanek
06-06-2006, 08:02
Hehe az dziwne, mala grupka pk (bo tak na poczatku bylo) rozrosla sie w spora gildie ktora sieje postrach na serwie no coz, ja jako najnizszy lvl w ds i jako knight (czyt troszq bezuzyteczny :P) chce wam oficjalnie pogratulowac wszystkich fragow chlopaki ^^
cos ci sie pomylilo ona nie sieje postrachu,jak niby sa tacy mocni niech zrobia ustawke jakas..ja skombinuje swoj sklad...

p.s zobaczymy co wy na to pewnie udacie ze nie widzicie tego posta

Stanek
06-06-2006, 08:04
No a ja go lubilem ;p
Sorry Arystos ale Aeram se poradzil ladniej niz ty.
poradzil sobie?przeciez padl..

Impalex
06-06-2006, 09:52
@Arystos
Widzimy.takie.posty.ale.je.ignorujemy :) co.nam.z.tego.ze.sie.ustawimy.i.popadamy?zauwazyle s.jakie.my.mamy.lvle? jak.nie.to.tak.dla.formalnosci.napisze.Ci.ze.sredn ia.lvl.w.DS.jest/moze.50...:p
Ty.masz.tyle.hp.co.polowa.naszej.guild.razem.wziet a.heh.wiec.nie.ma.zadnego.sensu.sie.ustawiac.bo.i. tak.nie.porownamy.umiejetnosci...A.jedyne.co.zobac zymy.to..hlvle.z.Botami:)

-Moppy'emu.chodzilo.o.to.ze.Aeram~.lepiej.sobie.rad zil:) przynajmniej cos probowal;)

Stanek
06-06-2006, 10:00
aha i jeszcze jedno :) teraz wydaje sie ze panujecie bo jest wojna i najwyzsze lvl nie moga was bic, bo jesli wyjda to zaloguje sie druga strona wojny. Zobaczymy jak sobie bedziecie radzic po wojnie, przeciez przed wojna jakos sobie tak nie szaleliscie. :baby: Przezyc nie moglem bo was za duzo na ekranie bylo i tak w was jeszcze z explo strzelalem.B)

Moppy
06-06-2006, 12:26
Gdy wojna sie skonczy to juz bedziemy szalec po nowym serwie ;p

Kanion
06-06-2006, 14:10
aha i jeszcze jedno :) teraz wydaje sie ze panujecie bo jest wojna i najwyzsze lvl nie moga was bic, bo jesli wyjda to zaloguje sie druga strona wojny. Zobaczymy jak sobie bedziecie radzic po wojnie, przeciez przed wojna jakos sobie tak nie szaleliscie. :baby: Przezyc nie moglem bo was za duzo na ekranie bylo i tak w was jeszcze z explo strzelalem.B)

Ej Arystos powiem ci cos.. smieszny jestes co ci dalo ze lales we mnie i w bladego z explo? ile mi 100 many odebrales? lol.. nie mozesz sie pogodzic ze padles to bedziesz tutaj jakos pierdolic usprawiedliwiac sie.. co?? padles ded jest zapisany nie cofnie nikt tego a ty lvl i 100k w plecy i huj ;-) jednak jest faktem ze mogles uciec, jak skonczymy pkowac to all filmy udostepnimy to dam wam linka ludzia i sami stwierdzicie czy mogl uciec :) pozatym kiedys lizales dupe Tetrowi?? i gdzie twoj ziomek byl?? wcielo g;) ja sie bede starac zebys padl jeszcze z 2x bo cie z calego serca nie nawidze choc to jest tylko gra! STFU! nie zaslugujesz na 126-125 i nawet na 100 lvl :evul:
Koniec mojego kazania 8o

~Olek

Stanek
06-06-2006, 14:22
Ej Arystos powiem ci cos.. smieszny jestes co ci dalo ze lales we mnie i w bladego z explo? ile mi 100 many odebrales? lol.. nie mozesz sie pogodzic ze padles to bedziesz tutaj jakos rzodkiewka jest superic usprawiedliwiac sie.. co?? padles ded jest zapisany nie cofnie nikt tego a ty lvl i 100k w plecy i męski narząd płciowy ;-) jednak jest faktem ze mogles uciec, jak skonczymy pkowac to all filmy udostepnimy to dam wam linka ludzia i sami stwierdzicie czy mogl uciec :) pozatym kiedys lizales dupe Tetrowi?? i gdzie twoj ziomek byl?? wcielo g;) ja sie bede starac zebys padl jeszcze z 2x bo cie z calego serca nie nawidze choc to jest tylko gra! STFU! nie zaslugujesz na 126-125 i nawet na 100 lvl :evul:
Koniec mojego kazania 8o

~Olek
haha ja liozalem dupe tetrowi chyba cie pojebalo ,zaduza ma<joke>
a co do deda moze faktycznie moglem uciec ale to byla sec..
musialem odreagowac to wiec was wyzywalem , ale i tak zmienilem o was zdanie..

Xezbeth
06-06-2006, 14:34
Jestescie noobami i tyle !!!! Nikt wam nie ebdzie placic pekujecie w grupe z botami i myslicie ze jestecie cool nooby !!! a jak cos to uciekacie ahahha n/c

Moppy
06-06-2006, 15:06
@up

n/c na tego posta, dałem ci film, widziales ze gramy bez botow, co do noobow...hmmm....
po twoim dedzie w hg bym sie na ten temat nie wypowiadał ;]
wtedy to akurat twoja "lojalna swita" uciekała

Xezbeth
06-06-2006, 16:20
chcesz sie ustawic nas 10 lub 5 was 20 lub 10 ?? 2 razy wjecej was bedzie to jak chetny ??

wali mnie to jak padne to padne ale musi wam to ktos powiedziec jestescie najwiekszymi ciotami na serwie !!! bo walicie 1 osobe w 20 a jak przyjda 4 osoby czy 5 uciekacie na hg hahah

Yugigorre
06-06-2006, 16:39
buhaha
przeczytalem to to peklem ze smiechu.
Co to za c*ioty ze biora kase i daja komus zyc?
buahhaha
jestescie wiesnikai ta gildia dark shadows czy jak wam tam. nigdy bym wam nie zaplacil. a na miejscu innych tylko bym sie zebral i zlal w dupe porzadnie.
i wszystkich z tej gildii powinni zbanowac == takich noobow nie widzialem... lol :baby:

*Vjefroon*
06-06-2006, 17:00
chcesz sie ustawic nas 10 lub 5 was 20 lub 10 ?? 2 razy wjecej was bedzie to jak chetny ??

wali mnie to jak padne to padne ale musi wam to ktos powiedziec jestescie najwiekszymi ciotami na serwie !!! bo walicie 1 osobe w 20 a jak przyjda 4 osoby czy 5 uciekacie na hg hahah
a co mają robić stać ? żeby ich ubili? LOL nie będe komentował , przynajmniej mają jakąś taktyke

Dwik
06-06-2006, 17:16
Moja 100 będzie początkiem końca panów z DS.
Co do waszego przejscia na new serv. Eh, marzenia są złudne. Na nowy server wybiera się kilka ekip z różnych serwów, więc jeśli myślicie ze go z 0wnujecie to umrzecie w nieświadomości ;]

Frapper
06-06-2006, 17:41
up@
fakt na nowe servery idą potężne ekipy. Najwięcej idzie szwedów. A takiego szweda to ciężko ubić. Jakby nie patrzeć najlepsze boty mają : ).
Mam nadzieje, że wyjdzie tez nonpvp bo mam już dosyć wojen na serverach a na honerze za dużo noobów.

Nawet gdybym grał na kyrze to bym wam nigdy nie zapłacił. Choćbym miał paść z 10 razy.

Stanek
06-06-2006, 18:21
Jestescie noobami i tyle !!!! Nikt wam nie ebdzie placic pekujecie w grupe z botami i myslicie ze jestecie cool nooby !!! a jak cos to uciekacie ahahha n/c
thx za pomoc xD:p

Stanek
06-06-2006, 18:28
buhaha
buahhaha
jestescie wiesnikai ta gildia dark shadows czy jak wam tam. nigdy bym wam nie zaplacil. a na miejscu innych tylko bym sie zebral i zlal w dupe porzadnie.
i wszystkich z tej gildii powinni zbanowac == takich noobow nie widzialem... lol :baby:
co do tego placenia to chcialem ci oznajmic<bo wydaje mi sie ze nie grasz na kyra>ze oni sobie robia jaja i mysla ze sa smieszni xD

*Vjefroon*
06-06-2006, 19:04
co do tego placenia to chcialem ci oznajmic<bo wydaje mi sie ze nie grasz na kyra>ze oni sobie robia jaja i mysla ze sa smieszni xD

jedyne co tu było śmieszne to twój dead ;ppp

Moppy
06-06-2006, 19:06
May 29 2006, 17:05:05 CET Killed at Level 75 by Wujek Wladzio
and by Impalex

Twój też był smieszny ;] ale thx :*

szwagiereczek
06-06-2006, 19:25
@Stanek
Nic już lepiej nie mów... Zjebałeś i tyle. Idź na scaraby odrobić lvl.

@Xezbeth
Psujesz reputacje Xezbetha, którą Morx z tródem wyrobił, każdym swoim postem...

@All którzy mówią, że DS boi się open battle
Ekchm...Oni nie chcą zdobyć władzy nad serverem czy cóś tylko sobie pkują... Tak ciężko to zrozumieć? Po co mają się ustawiać na open battle skoro to dla nich pewna śmierć. Jak ktoś jest idiotą i nie mach ich w vipach, lub ma i nie exivije ich kiedy expi a ich jest olnine 10+ to juz jego problem.

@Co do wakacyjnego serva
Niemiecki pvp wakacyjny ZAWSZE jest polski. Jak powstają dwa to polski jest ZAWSZE ten którego pierwsza litera jest bliżej początku w alfabecie. Ds mają szanse coś osiągnąć na tym serverze, są całkiem nieźle zorganizowani, potrzebują tylko dobrego dżenerala. Słysałem, że Xeretza z nimi idzie więc może do czegoś dojdą ;) Ważne, by przetrzymali pierwszą wojnę potem to już looz jak wyexpią. Btw. Pewnie się tam spotkamy

Def
06-06-2006, 19:39
buhaha
buahhaha

japierdole ta twoja wypowiedz jest zupelnie noobowska! wg. mnie oni nie sa noobami skoro tak zabijaja i takie lvl!

osobiscie uwazam DS sa symbol zla i zepsucia serwa, przez nich sie odechciewa grac, ale coz zrobic? moze sie sami w koncu zbanuja, nikt nikomu nie zabrania takiej gry.

Moral z tego taki! Trzeba uwazac i nie pakowac sie w ich trapy, a jak sa online to s*******ac do PZ. To moje zdanie.

BTW. Xezb~ i Aryst~ wyrazy wspolczucia :(

Creator of Nightmare
06-06-2006, 19:50
Najważniejsze żeby mieli z kim sharować i mieli dużo czasu ma gre ... zgrali sie z innymi, nowymi ludzmi to są w stanie przejąć serwa. No i nie odpie-rdalajcie jawnie PA na poczatku + udawajcie milych litościwych itp na forum (oczywiscie tibia.com bo to forum to scierwo na ktore prawie nikt nie patrzy) .... chociaż jeśli tacy ludzie jak avariany czy jak oni tam maja przejmą tego serwa to bedzie jeszcze gorszy niż kyra.

@nowy owner Xezbeth-a

hahahaha założe sie ze dlugo nie pograsz tym charem ... ale przynajmniej śmiesznie jest :P

Hail Blackboarded Marauders!

Xezbeth
06-06-2006, 20:02
Najważniejsze żeby mieli z kim sharować i mieli dużo czasu ma gre ... zgrali sie z innymi, nowymi ludzmi to są w stanie przejąć serwa. No i nie odpie-rdalajcie jawnie PA na poczatku + udawajcie milych litościwych itp na forum (oczywiscie tibia.com bo to forum to scierwo na ktore prawie nikt nie patrzy) .... chociaż jeśli tacy ludzie jak avariany czy jak oni tam maja przejmą tego serwa to bedzie jeszcze gorszy niż kyra.

@nowy owner Xezbeth-a

hahahaha założe sie ze dlugo nie pograsz tym charem ... ale przynajmniej śmiesznie jest :P

Hail Blackboarded Marauders!

OJjjj Zdziwisz sie !!!! Cioto glupia

@Norf von Kyra

Uwazaj na siebie na expie ;]

Stanek
06-06-2006, 20:12
co do ustawek boze wiem ze nie maja szans.. ale ktos tam napisal ze oni sa nie pokonani czy cos w tym stylu wiec jak sa niepokonani to dlatego rzucilem haslo o ustawce...B)

Moppy
06-06-2006, 20:39

Mścimy sie na tym serwie dlatego, ze doswiadczylismy pa od wiekszosci hlvli,
Znajdz kogos od kogo ktorykolwiek z nas wyłudził kase, przed naszym pkowaniem
to dam ci 5zl

Stanek
06-06-2006, 20:46
Fummo nie pierdol mi ze kiedykolwiek, gdziekolwiek i kogokolwiek wyjebalem z jakiegos expa. Dobrze o tym wiesz... nie bylem pa nie jestem i pewnie nigdy nie bede.

Moppy
06-06-2006, 20:59
Oczywiscie ze nie :D ty jestes zajebisty :*

Lisu
06-06-2006, 21:24
Ehh...
Może w końcu ludzie zrozumieja, że jest to PK ekipa ... Only 4 fun, nie dla zdobywania serva, czy jakiś szczytnych celów... 4 FUN bo to jest gra i o zabawe tutaj chodzi, a najwidoczniej chłopaki sie nieźle bawią :)

osobiscie uwazam DS sa symbol zla i zepsucia serwa, przez nich sie odechciewa grac, ale coz zrobic? moze sie sami w koncu zbanuja, nikt nikomu nie zabrania takiej gry.

Moral z tego taki! Trzeba uwazac i nie pakowac sie w ich trapy, a jak sa online to s*******ac do PZ. To moje zdanie.

Symbolu zła i zepsucia Kyry szukał bym gdzie indziej... Jakos nie pamiętam żeby któryś z nich huntował kogos za nic, wywalał z respa albo PA'ował na hama w jakiś inny sposób... Musisz spojrzeć chyba w nieco innym kierunku :)

Btw... Jak masz zamiar uciekać do pz'ta, za kazdym razem gdy ktoś mignie na twojej VIP liscie, to miłego expa życze :)

Jakie to szczęście, że ludzie nie umieją używac "Find person", nawet gdy wiedza, że jest stan wojnenny :)

Tak czy inaczej - GL & HF @ DS

Wolfek
06-06-2006, 21:37
kolesie sa smieszni :) nawet jak by mnie z pekowali to bym i kasy nie placil ;]
:D noobki jakies kto ma sie ich bac lol pojdzie ekipa i ich pojedzie w koncu :D :D

Kanion
06-06-2006, 22:02
kolesie sa smieszni :) nawet jak by mnie z pekowali to bym i kasy nie placil ;]
:D noobki jakies kto ma sie ich bac lol pojdzie ekipa i ich pojedzie w koncu :D :D

Z taka fantazja to zacznij pisac ksiazki 8o 8o 8o , masz 25 lvl jedynie jak bys yelow skulla zrobil to bys padl 8o , mhmm pisz ksiazki moga byc ciekawe B)

@szwagiereczek: dobrze mowisz! chwala tobie

@Xezbeth: Ekhm. gadasz o nas ze my nooby itp. a jednak mamy z tego co pamietam z 90 fragów juz 8o i kto nas powstrzyma? ty? tetro? 8o

@do tego co mowil ze my bedziemy mieli ciezko na new serverach bo ida szwedy i jakies inne ekipy: zacznijmy od tego ze my ze szwedami bedziemy trzymac, z tego co wiem ze idze 1 poterzna ekipa z auery ktora mamy chyba wykopac ich w planie 8o

@Creator of Nightmare: Ekhm. po co piszesz Hail Blackboarded Marauders jezeli raczej u nas nie byles, ani nigdy nie pomagales Xeretzie/Jejihevowi X(

@Moppy: no to dajesz 6zl 8o bo mi placilo pare osob przed tym 8o ale mozna powiedziec ze ladnie sie zmienilem, kiedys nigdy nie chcialem pkowac, od kiedy przegralismy wojne z NG, to ja chcialem sie mscic jakos 8)

To wyszstko
~Olek

Dwik
06-06-2006, 22:05
@Co do wakacyjnego serva
Niemiecki pvp wakacyjny ZAWSZE jest polski. Jak powstają dwa to polski jest ZAWSZE ten którego pierwsza litera jest bliżej początku w alfabecie. Ds mają szanse coś osiągnąć na tym serverze, są całkiem nieźle zorganizowani, potrzebują tylko dobrego dżenerala. Słysałem, że Xeretza z nimi idzie więc może do czegoś dojdą ;) Ważne, by przetrzymali pierwszą wojnę potem to już looz jak wyexpią. Btw. Pewnie się tam spotkamy
Lmao, jesli mysla ze Xeretza im pomoze to sie grubo mylą. To ze byli z nim razem w gildii miało głownie aspekt taktyczny, Xeretza potrzebował ludzi do walki - on nie miał już nic do stracenia, był hunted 4ever.
Jakbyście wiedzieli co xeretza i mizaeron + reszta swe gadała na Ventrilo to na pewno byście tak nie mówili. No ale nie ma co chwalic dnia przed zachodem slonca, pozyjemy zobaczymy. anyway GL~

Lord Wlodek
06-06-2006, 22:05
Podoba mi sie taka ekipa :) czekam na fragi :D

*Vjefroon*
06-06-2006, 22:27
OJjjj Zdziwisz sie !!!! Cioto glupia

@Norf von Kyra

Uwazaj na siebie na expie ;]
czekam , czekam i sie nie zdziw

Moppy
06-06-2006, 22:51
Lmao, jesli mysla ze Xeretza im pomoze to sie grubo mylą. To ze byli z nim razem w gildii miało głownie aspekt taktyczny, Xeretza potrzebował ludzi do walki - on nie miał już nic do stracenia, był hunted 4ever.
Jakbyście wiedzieli co xeretza i mizaeron + reszta swe gadała na Ventrilo to na pewno byście tak nie mówili. No ale nie ma co chwalic dnia przed zachodem slonca, pozyjemy zobaczymy. anyway GL~

A ty oczywiscie znasz go najlepiej i ci sie ze wszystkeigo spowiada, z kim trzyma a z kim nie trzyma... komu pomoze a komu nie pomoze, Xeretza to jeden z niewielu graczy majacych honor, Hail Xeretza!

@Olek
Misq fragow jest juz 103 :*

Adolphus Elbragol
07-06-2006, 00:13
Czytanie threadu skonczylem tak okolo 40 posta. Panom z DS gratuluje stajlu podobnego do czlonkow starej DB. Troche szkoda, ze nasze czasy na iridii sie skonczyly, no ale coz poradzic. Rzuce tylko, ze takie tematy sprawiaja, ze zaczynam wierzyc, ze i bez pg mozna ownowac server.

Wiec moze i dla DB jest jeszcze gdzies szansa? =]

Do zobaczenia, mozliwe ze na ktoryms z nowych servow.

Sifu M.S.
07-06-2006, 00:24
Moim zdaniem DS to boska gildia, pokazuje cala slabosc serwera jakim jest Kyra. Ich powod do wojny z calym serwerem jest calkiem sluszny, skoro wyzsze lvl moga robic PA bez zadnych konsekwencji, na Kyrze praktycznie rzadzi Polak scharer, to czemu oni nie mieliby odwalac random pk, wszystko jest mozliwe :D
Jakbym tylko jeszcze gral w tibie, albo chociaz mial chara na Kyrze to z chencia bym wstapil do DS :D

A niektore wypowiedzi h-lvl w tym topicu sa przytlaczajace... Skoro wiecie ze DS nie wyjdzie na open battle to zastosujcie ta sama taktyke walki co oni... no chyba ze wy tak nie potraficie, bo mi chyba nikt nie powie ze znikad sie wzielo te 103 bodajze fragi. Rozumiem ze na kyrze jest teraz war, i kazdy pz moze skonczyc sie smiercia, ale sa jeszcze gildie neutral, ktore gdyby tylko chcialy to by sobie poradzily z DS, no ale skoro kyra jest takim serwerem ze nie wart go ratowac... hmm coz mozna na to poradzic

@DS

:* Jestescie genialni, trzymajcie kyre jak najdluzej sie da, ten serwer smierdzi strachem! :]

Creator of Nightmare
07-06-2006, 00:50
@Sokul
Bylem :) i wiem duuuużo na temat podejścia Xer~ Miza~ a szczegolnie Geo do polakow ... wiem co gadali na ventrilo i to bylo smieszne, a raczej zalosne. Sam nie byłem na ventrilo bo nie rozumiem szwedzkiego ale moj szwedzki blood bro byl i mi wszystko mowil o czym gadaja. Wjebalismy miedzy innymi przez polakow krzyczacych "ku*** mama krzyczy, musze spie**** bo beda bili, o 20 mielismy sie bic a nie o 22, teraz walczcie sami" . 0 dyscypliny, zgrania, polacy nie umiacy gadac po angielsku, dzieci ktore o 20 musza isc spac, ludzie bez kasy, rezygnujacy z walki po jednym deadzie, lub po 2h czekania na walke!! wiec co tu sie dziwic ze swe nie lubia polakow, zreszta na Kyrze mialem wiecej kolegow swe niz pl. Dlatego jesli myslicie ze taka ekipa wystarczy zeby przejac serwa to sie grubo mylicie. Zabijac kogos w puapkach to nie sztuka, BM tez potrafilismy to robic, a sam widziales co sie stalo na open battle. Cwiczcie na Otsach i nauczcie sie Pgowac, zgranie i bezwzgledne posluszenstwo do lidera w gildii jak i w walkach na ventrilo, dobry sharing i boty oraz sciemnianie na forum. Nawet jakbyscie byli najwiekszymi PA na poczatku badzcie mili. Zajmijcie i nie oddajcie najlepszych miejsc do expienia!!! No i duzo szczescia ;) Ahh sie rozpisalem, a mialem tylko napisac "Bylem" :p

btw. powodzenia na new world!

@Dwik
Masz racje

Kanion
07-06-2006, 08:08
@Sokul
Bylem :) i wiem duuuużo na temat podejścia Xer~ Miza~ a szczegolnie Geo do polakow ... wiem co gadali na ventrilo i to bylo smieszne, a raczej zalosne. Sam nie byłem na ventrilo bo nie rozumiem szwedzkiego ale moj szwedzki blood bro byl i mi wszystko mowil o czym gadaja. Wuwielbiam jeść bananyalismy miedzy innymi przez polakow krzyczacych "ku*** mama krzyczy, musze spie**** bo beda bili, o 20 mielismy sie bic a nie o 22, teraz walczcie sami" . 0 dyscypliny, zgrania, polacy nie umiacy gadac po angielsku, dzieci ktore o 20 musza isc spac, ludzie bez kasy, rezygnujacy z walki po jednym deadzie, lub po 2h czekania na walke!! wiec co tu sie dziwic ze swe nie lubia polakow, zreszta na Kyrze mialem wiecej kolegow swe niz pl. Dlatego jesli myslicie ze taka ekipa wystarczy zeby przejac serwa to sie grubo mylicie. Zabijac kogos w puapkach to nie sztuka, BM tez potrafilismy to robic, a sam widziales co sie stalo na open battle. Cwiczcie na Otsach i nauczcie sie Pgowac, zgranie i bezwzgledne posluszenstwo do lidera w gildii jak i w walkach na ventrilo, dobry sharing i boty oraz sciemnianie na forum. Nawet jakbyscie byli najwiekszymi PA na poczatku badzcie mili. Zajmijcie i nie oddajcie najlepszych miejsc do expienia!!! No i duzo szczescia ;) Ahh sie rozpisalem, a mialem tylko napisac "Bylem" :p

@Dwik
Masz racje

tak?? a z kad twoj kolega mial ich kanal na ventrilo?? i co?? szwedzi polakowi spredaja lol to fajnie, to znaczy ze tam sa konfidenty, przeciez xeretza to rasista :p wiesz wali mnie to co mowili juz jest dawno po fakcie. A cha i fajny fake w twojej gadce poniewaz na kanale ventrilo byl tylko Xoreso, Xeretza, Mizaeron, Geo Aldarion i Quel Metu, no i po co sciemniasz? daje ci to co ;)

a tak wogule to wiem ze oni wiedza co my na kyrze wyrabiamy i napewno tak czy siak od DS zmienili zdanie~

~Olek

Creator of Nightmare
07-06-2006, 10:48
@Sokul

Pfff, widać gówno wiesz bo było wiecej osob. Moj kolega mial kanal ventrilo bo byl w BM tak jak ja, wiec co w tym dziwnego, że mi mowil o czym gadaja? lol. Pozatym na ventrilo Xereteza prawie nic nie gadal, tylko reszta ekipy sie kłócila co zaskutkowalo wyplacaniem sie ludzi dzien czy dwa dni pozniej.

zmienili zdanie po waszych pkingach? co w nich jest imponujacego? to ze zabijacie ludzi na expie, nieprzygotowanych? czekacie w trapie az ktos po was przyjdzie? jedziecie na botach, rozdajecie passy? nie boicie sie zginac bo i tak juz tu nie pogracie. Widzialem 2 czy 3 wasze akcje, mozecie nimi imponowac noobom na tibia.pl a nie takim ludziom jak Xer~ czy Miza~. Nie żebym cos do was mial ale taka jest prawda. Wszystko zaj-ebiscie, milo sie oglada fragi ale to praktycznie nie ma nic wspolnego z prawdziwa wojna.

btw. na hibce zabili seromontisa, 256 ek w 18 osob jak expil wiec wiesz w tyle osob kogos na expie zabic to nie sztuka.

Fragi sie milo oglada ale to jest tylko pking, do przejecia serwa wam jeszcze duuuzo brakuje

pozdro

Kanion
07-06-2006, 13:58
@Sokul

Pfff, widać gówno wiesz bo było wiecej osob. Moj kolega mial kanal ventrilo bo byl w BM tak jak ja, wiec co w tym dziwnego, że mi mowil o czym gadaja? lol. Pozatym na ventrilo Xereteza prawie nic nie gadal, tylko reszta ekipy sie kłócila co zaskutkowalo wyplacaniem sie ludzi dzien czy dwa dni pozniej.

zmienili zdanie po waszych pkingach? co w nich jest imponujacego? to ze zabijacie ludzi na expie, nieprzygotowanych? czekacie w trapie az ktos po was przyjdzie? jedziecie na botach, rozdajecie passy? nie boicie sie zginac bo i tak juz tu nie pogracie. Widzialem 2 czy 3 wasze akcje, mozecie nimi imponowac noobom na tibia.pl a nie takim ludziom jak Xer~ czy Miza~. Nie żebym cos do was mial ale taka jest prawda. Wszystko zaj-ebiscie, milo sie oglada fragi ale to praktycznie nie ma nic wspolnego z prawdziwa wojna.

btw. na hibce zabili seromontisa, 256 ek w 18 osob jak expil wiec wiesz w tyle osob kogos na expie zabic to nie sztuka.

Fragi sie milo oglada ale to jest tylko pking, do przejecia serwa wam jeszcze duuuzo brakuje

pozdro

Nie badz taki przystojny.. co ty myslisz ze masz "LEPSZE" kontakty z Xeretza odemnie :swe: :faceoff: z tego co piszesz mozna wywnioskowac ze szwedzi tobie liza dupe, a z tego co znam szwedów co byly w BM to nikomu dupy nie liza, pewnie nie byles w BM a miales tam jakiegos kolege i wielce kozak.

Zabijamy na expie bo przeciez nie pujdziemy baranie na open battle, kto powiedzal ze my server chcemy opanowac? jak to powiedzales to takie fragi to mozemy imponowac noobom z tibi.pl?? to co tu robisz, a no spoko ty jestes de besciak, najwiekszy miales zapewne 55lvl i gowno tam wiesz. :Ork: taki kozak z ciebie jak z tego orka 8o

Nie pisz juz takich glupich postow bo mi ciebie zal sie robi, mysli ze jest bossem a osobiscie nie zna Xeretzy, wiesz gadales ze Mizaeron na new server idzie, a ja z Quessem mam kontakty i wiem ze on nie gra w tibie bo nie ma czasu na to, i wiecej takich bzdur nie pisz

to wszystko
~Olek

Kanion
07-06-2006, 14:02
Aha, i Mizaeron po tym jak Moothonost padl to Mizaeron jakos sie tym zainteresowal, i sie smial z tego ze takie fragi wbijamy

Creator of Nightmare
07-06-2006, 15:36
O kur-wa ale ty glupi jestes czlowieku
Gdzie napisalem ze mam lepsze kontakty z Xer~ niz Ty?
Z Miza~ Xer~ i Geo nie mialem napewno lepszych bo ich dopiero lepiej poznalem w tym zamieszaniu zwiazanym z wojna, poznalem ich jako malych rasistow ktorzy trzymaja z Polakami bo nie poradza sobie sami w wojnie, wiec na tym sie nasz blizszy kontakt urwal.

Ale ty jak widac ostro lizesz im dupe mimo tego ze potraktowali was jak scierwo.
Ja wstapilem do wojny bo mnie namowili koledzy z rl Xer~ i moj bloodbro za ktorym wszedzie szedlem tak jak on za mna. Wiec gdzie tu jest lizanie dupy? Nie wiesz co to przyjazn to sie nie wypowiadaj. Mr. Brownnose

Ja po przegranej wojnie powiedzialem ze nie place i jestem retired, moi koledzy bez mojej wiedzy zalatwili mi maly payment, a moj bloodbro za mnie zaplacil. Nie wiem po co bo i tak od tamtej pory nie gram. Ale na tym polega przyjazn, zeby sobie pomagac!

Tobie kto pomogl? Mimo lizania dupy i tak se juz nie pograsz na kyrze wiec stfu.

Co do tego ze mam 55 lvl i kozak jestem to sie nie wypowiadaj czlowieku ... bo tym charem nie gram tylko pkuje i ma on 61 lvl gdzie wbilem 5 lvli w jeden dzien(6 nie dobilem bo wpadl po mnie 121 ek), gdy bylem hunted bez sharingu itp z samego exori vis bez blokera. Ty swoj 64, 3 miesiace pewnie biles wiec stfu.

"wiesz gadales ze Mizaeron na new server idzie, a ja z Quessem mam kontakty i wiem ze on nie gra w tibie bo nie ma czasu na to, i wiecej takich bzdur nie pisz"

Ty ku-rwa debilu gdzie ja pisalem ze Miza~ idzie na new serwa? Skad niby ja mam to wiedziec skoro jestem retired i mnie to gowno obchodzi??

wkur-wiasz tylko swoja gadka bo mnie nie znasz a pier-dolisz jakbys wiecej wiedzial o mnie niz ja o sobie samym

A co do tego ze Miza~ sie zainteresowal tym ze Moot~ padl przez was to co w tym dziwnego? ja tez sie zainteresowalem jakim cudem banda noobow ( no moze w polowie) zabila 130 + msa i jak nabija tyle fragow. Mooth ~ zje-bal i tyle.

"kto powiedzal ze my server chcemy opanowac?"
Moi koledzy w DS

a co mnie sciaga na tibia.pl? To ze tetro, Mooth~ i pare h lvli tu zagladalo i cokolwiek pisalo, czego nie robili na tibia.com. Pozatym jesli patrzysz na forum tibia.com to na kyrze od daaawna nie bylo ciekawego tematu. To forum umiera przez brak graczy i polskich noobow ktorzy nie potrafia pisac po angielsku.

Pozdrawiam :-)

Gedd
07-06-2006, 17:53
Aha, i Mizaeron po tym jak Moothonost padl to Mizaeron jakos sie tym zainteresowal, i sie smial z tego ze takie fragi wbijamy

chciałbym zauważyć że na filmie gdzie pada moothonost widac jak spamujesz do vastin avarian czy kogos tam "sokul here. woow mooth padl? eeeeej dajcie mi jakas postac", wiec niewiem czemu piszesz w pierwszej osobie chociaż niemiales z tym nic wspolnego

Moppy
07-06-2006, 21:10
Może mowil o gildii? ^.-

Kanion
07-06-2006, 21:42
@Gedd:
Taa.. pisalem wtedy do niego i co?? bylem zamotany ledwo sie wlogowalem nie wiedzalem czy mooth padl czy nie.. a czy to wazne??

a miec wspolnego mialem cos! podtrzymywalem ich duchowo!

Xolorian nie chce nic mowic ale wy walczycie w tej wojnie cos cienko, ruszycie z fragami w koncu? :faceoff: bo xeretza z miza sobie lepiej radzili.. wiesz nie mozecie nic zrobic a macie 4 dobrych sorców..

~Olek

Stanek
08-06-2006, 00:32
zgadzam sie z creator of nightmare... gdybym bawil sie w boty itd... to pewnie przed wczoraj bym sie wyuhal :) wiecie ja tym deadem sie nie przejmuje i nie probuje usprawiedliwiac ja zanoobilem ze nie lookalem wogole na vip a zostalem poinformowany za pozno.:p good luck na nowym serwie i uwazajcie na miza~ i xere~ , nie idzcie za nimi w ogien bo latwo was moga wyhujac jesli tylko zobacza ze maja do pomocy szwedow. To co zrobiliscie na kyrze zostawie bez komentowania ;) neutralne gildie jak blackwater nie mogly miec takiej taktyki jak wy bo nam zalezy na expie.

Impalex
08-06-2006, 14:26
@Creator of Nightmare

-daj.nick.chara.plx ;p

Ktorzy.koledzy.z.DS?heh.jesli.ktorys.tak.powiedzia l.to.albo.byl.pod.wplywem.alkoholu.lub.czegos.w.ty m.stylu;).albo.po.prostu.jest.jakis.niekumaty...;p
Nasze.Pk.opiera.sie.na.zemscie...bo.po.to.ta.guild ia.zostala.utworzona...ale.oczywiscie.zaje**iscie. sie.przy.tym.bawimy.;)

co.do.tego.co.piszecie.na.temat.Xeretzy.czy.Mizaer ona...przypal.robicie.i.tyle...;) prosze.nie.spamujcie.tu.na.takie.beznadziejne.tema ty."kto.kogo.zna.kto.kogo.nie...."

@Gedd

widzialem.filmik.z.waszej.akcji.i.powiem.Ci.ze.czu je.sie.lekko.zawiedziony.;p

__________________________________________________ _______________

-100+fragow!!(all.40+.lvl.innych.nie.liczymy;p)

Burza
08-06-2006, 16:25
Moim zdaniem bardzo dobrze ze wkoncu powstała taka gildia na kyrze i robi to co robi bo sytuacja na servie była h,ujowa i mnie tez to wqrwiało bo grałem przez 3 miechy na kyrze i wyzsze lvl-e takie kozaki byli teraz qrw.a sie chociaz uciszyli, Hail Dancing Shadows! i życze wam jeszcze udanych akcji :evul:

Stanek
08-06-2006, 17:40
takie akcje nie potepia zadnych pa :) ten kto byl pa bedzie pa... taka juz ich natura i Dancing Shadows nie ma nic do power abusingu na kyrze. Skoro robicie to dla zemsty :p to nie moge pojac czemu poszliscie na mnie bo wydawalo mi sie ze u was nie mam przej.ebane;)

Creator of Nightmare
08-06-2006, 17:59
@Creator of Nightmare

-daj.nick.chara.plx ;p

Sold

@Gedd

widzialem.filmik.z.waszej.akcji.i.powiem.Ci.ze.czu je.sie.lekko.zawiedziony.;p

dobry ten filmik
nice gfb power
familia duzo farta miala, jakby wam wyszlo ue combo na moscie to inaczej by sie to skonczylo :p po 100 hp im zostalo. Jakby do tego brusty doszly od kazdego to 2 knightow by stracili :/
Pozatym Garlerdon stal za daleko zeby trafic z ue
Powodzenia w nastepnych walkach

Moppy
08-06-2006, 19:16
Wairon moglby pasc gdyby nivelato pomyslal i niedopuscil go do dziury na desercie ;/

Elder Nagan
08-06-2006, 20:45
Aff..co do uzywania botow...my mamy pk bota, sam za nas pkuje...

Jestesmy nooby?? normalka tylko jaki noob by zabijal takie lvle...i nie ropraszal sie gdy ida na niego i jego frineds wieksze lvle??

Ale luzik my naby jestemsy a wy jestescie mastery..

Łolek
09-06-2006, 08:57
No wiesz, ja duzo wszych akcji niewidzialem, no ale wydaje mi sie ze nie jest to mega wiekim wyczynem zebrac 20+ osob i trapnac kogos poczym jebnac combo.
W kazdym badz razie robicie to dobze i zabiliscie duzo osob, ale to z wojna niema nic wspolnego no chyba ze z 'snake attacks'.

pozdrawiam

szwagiereczek
09-06-2006, 13:12
@Up nie ma czegoś takiego jak 'snake attack'

Exodus
09-06-2006, 15:31

I tu sie mylisz

Kanion
09-06-2006, 21:38
Wolaliscie nas na open battle. Dzisaj doszlo do incydentu no mozna nazwac open battle :) i co?? Mesmeroo padl jak.. i reszta bila rekord w bieganiu i kolega ich 65lvl padl tez. Po tej akcji nie mowice ze my nooby bo sami sie shanbiliscie ludzie 8o

~Olek

Madreth
09-06-2006, 23:08
@Sokul
Bylem :) i wiem duuuużo na temat podejścia Xer~ Miza~ a szczegolnie Geo do polakow ... wiem co gadali na ventrilo i to bylo smieszne, a raczej zalosne. Sam nie byłem na ventrilo bo nie rozumiem szwedzkiego ale moj szwedzki blood bro byl i mi wszystko mowil o czym gadaja. Wuwielbiam jeść bananyalismy miedzy innymi przez polakow krzyczacych "ku*** mama krzyczy, musze spie**** bo beda bili, o 20 mielismy sie bic a nie o 22, teraz walczcie sami" . 0 dyscypliny, zgrania, polacy nie umiacy gadac po angielsku, dzieci ktore o 20 musza isc spac, ludzie bez kasy, rezygnujacy z walki po jednym deadzie, lub po 2h czekania na walke!! wiec co tu sie dziwic ze swe nie lubia polakow, zreszta na Kyrze mialem wiecej kolegow swe niz pl. Dlatego jesli myslicie ze taka ekipa wystarczy zeby przejac serwa to sie grubo mylicie. Zabijac kogos w puapkach to nie sztuka, BM tez potrafilismy to robic, a sam widziales co sie stalo na open battle. Cwiczcie na Otsach i nauczcie sie Pgowac, zgranie i bezwzgledne posluszenstwo do lidera w gildii jak i w walkach na ventrilo, dobry sharing i boty oraz sciemnianie na forum. Nawet jakbyscie byli najwiekszymi PA na poczatku badzcie mili. Zajmijcie i nie oddajcie najlepszych miejsc do expienia!!! No i duzo szczescia ;) Ahh sie rozpisalem, a mialem tylko napisac "Bylem" :p

@Dwik
Masz racje
Lol, za kogo Ty sie uwazasz Facet? O.o
Ah, widze ze jestes Elitarnym Zolnierzem, ze takie poematy sypiesz, az smiac mi sie chce. Nie wiem za kogo sie uzywasz, ale dla mnie jestes nikim tylko jakims uzytkownikiem Forum ktory najwiecej wie, i najwiecej ma do powiedzenia.
Co do tej wojny, z tymi 4-5 uesami, no zjebaliscie w sumie troche, wystarczylo combo sd zajebac w tego ekasa ktory stal za Waironem, potem by zaczeli s*******ac, co prawda Wairon powinien miec Energy ring przy sobie i go wlozyc, a nawet stone skinna jezeli ma rsa, Juffs mogl m walla rzucic i byscie wszyscy 5 padli, ale to dopiero mozna stwierdzic po obejzeniu Filmu.

Co do tych, co nas obrazaja odnosnie nowych serverow, gowno wiecie, gowno piszecie, i gowno sie dowiecie, ten temat powinien byc zamkniety, bo tutaj nooby widze ze nie znali naszej sytuacji na kyrze, i gowno o nas wiedza.
@Xolorian
Ty tam sie nie czepiaj Sokula, ze na camie pisal cos, bo lepszy nie jestes. Pamietam jak Geo czy Eon na tobie gral, zreszta z 4 osoby na twoim charze gralo nawet mi pisali na prv, bo Geo czy Eon gral na titani jako Enrico~ ale nvm, poprostu prosze Cie abys zamknal ta morde bo tez masz najwiecej do powiedzenia.

Gedd
09-06-2006, 23:59
hahaha skad ty zes sie urwał?

eon nigdy do mnie niemiał passow chociaz ja do niego mialem, jak bilismy sie razem na arcani
geo tez nigdy niemial passow ale to przez to ze jest szmatą i nigdy mu nie ufalem

a co do titani to nigdy tam niegralem

Łolek
10-06-2006, 00:32

rozjeebales mnie :D

no dobra skoro DS robi to all dla zemsty to poco zabijac bardzo czesto niewinnych graczy? ktorzy niemaja nic wspolnego z calym tym gownem

szwagiereczek
10-06-2006, 00:42
I tu sie mylisz
Jest duża różnica w znaczeniu słów snake i sneak.

Kanion
10-06-2006, 08:30
Ej mozeee zrobimy jakas ustawke o ile sie nie boicie 8o po wczorajszym dniu juz jestem pewny ze wy jestescie nooby i ze choc was wiecej bedzie to popadacie. Jak mozna bylo kumpli zostawic i wiac az sie dymilo do pzeta 8o

Arystos wielce kozak a wczoraj jak bylismy to nawet na most nie wszedl ani razu. Moze ktos tam prubowal ten.. Mesmeroo cos ale cuz.. padl jak mi przykro ;(

~Olek

Elder Nagan
10-06-2006, 12:50
cos ci sie pomylilo ona nie sieje postrachu,jak niby sa tacy mocni niech zrobia ustawke jakas..ja skombinuje swoj sklad...

p.s zobaczymy co wy na to pewnie udacie ze nie widzicie tego posta

hehe..sklad taki skombinowales ze az sie kurzylo za wami :) zostawic wlasnych kumpli na pastwe "noobow nie potrafiacych grac, pkerow etc." ja w zyciu bym tak nie zrobil...

Przesluchaj sobie mp3 Verby
Mlode Wilki cz1 cz2 i cz3 jak przesluchasz to powinienes cos rozkminic...

Avenis
10-06-2006, 14:03
Wczoraj bylo niezle na tym malym open battle Arystosku :), mogliscie nas dojechac ale... zabraklo wam doswiadczenia i to nie my uciekalismy hehhh. Racja nie mielismy nic do Ciebie do czasu... az zdecydowales sie opuscic swych kolegow z AIE i tym samym tracac do siebie sympatie.

Madreth
10-06-2006, 20:24
hahaha skad ty zes sie urwał?

eon nigdy do mnie niemiał passow chociaz ja do niego mialem, jak bilismy sie razem na arcani
geo tez nigdy niemial passow ale to przez to ze jest szmatą i nigdy mu nie ufalem

a co do titani to nigdy tam niegralem
Jak to skad? Z niebios :<
No, juz sobie przypomnialem to byl Geo ;], przynajmniej tak to wygladalo jak napisal "Geo here" i zaczal gadac o Titani, a chociaz z tego co wiedzialem to Geo gral na titani i poruszal na Xolorianie ten temat :< I nie mialem na mysli ciebie, phi nawet nie smie o tobie myslec bo sie boje Mysli na twoj temat, moze mnie zjedza wkoncu taki doskonaly jestes :<

Hellraider
10-06-2006, 21:14
buhaha
buahhaha
O Wielki Panie Miastowy, po 1 nikt z nas nie sadzil, ze ktos zaplaci, to nie bylo przez nikogo (oprocz 10 letnich dzieci, podobnych do ciebie :*) brane na serio. Poza tym myslisz, ze sie ekipy nie zbieraly? Zbieraly sie zbieraly tylko ze wiekszosc z nich sie zbierala.. do ucieczki :D. I wytlumacz mi co mialo znaczyc "zlal w dupe". Jezyk Polska byc trudna, huh? Poza tym pkowanie jest legalne (domyslam sie, ze w twoim przypadku przeczytanie czegokolwiek co jest po angielsku jest rzecza niewykonalna, wiec sie wcale nie dziwie , ze nie czytales tibia rules :) ) Twoj komentarz jest troche zbedny, bo jesli mowi sie o takich rzeczach jak pkowanie, osoba ktora widzaca kogos ze skullem daje loga (a wnioskuje, ze taki jestes, bo pieprzysz glupoty na temat o ktorym nie masz zielonego pojecia) do powiedzenia ma raczej niewiele. A jesli nie widziales takich noobow, to powinienes sie bardziej porozgladac, bo na all serwach ludzie biora paymenty za nic (tzw PA, bo podejrzewam, ze jednak niezorientowany w tych sprawach jestes;)) wyrzucaja z expowisk czy cokolwiek innego, co nie jest fair i nikt im nie moze za to nic zrobic. A zbanowac to powinni ciebie za glupote :D (albo raczej sam powinienes sie zbanowac, zamykajac przegladarke, ja na twoim miejscu przed wyslaniem tego posta przeczytalbym go jeszcze pare razy i pozadnie sie zastanowil czy jednak go umiescic na forum=]). <pray to admin> zalozcie jakas granice wieku przy rejestracji : |</pray to admin>

A jak sie widzi sharera ktory w miesiac robi 100 lvl i pozniej nikomu nie daje grac to sie oczywiscie zachciewa grac, co? Oczywisty sharing na krze i wszechobecne pa to symbol dobra taa? No to stary gratki jestes bossem i masz ciekawy swiatopoglad ;]. To, ze nikt jeszcze nas dobitnie nie rozgromil tylko swiadczy o tym jaki ten serwer jest slaby. Nikt z dobrych graczy juz tu nie gra, moze tylko kilku w AIE i w familii, bo jak ich braknie to nie ma juz nikogo kto by mogl se z nami poradzic. Zostaly tu tylko polaczki ktore 1 raz w zyciu robia 80 lvl i to dzieki temu ze dobroduszny Pan Tetro raczyl pozwolic im na to. Kyra jest serwerem zalosnym, przestalem tam grac jak miala 2 tygodnie. Dzieki nam sie przynajmniej cos dzieje, a tak byloby tylko pa pa i pa, jak bylo przed pojawieniem sie nas. I jak bedzie po naszym zniknieciu. I robimy to 4FUN (dla niekumatych - DLA ZABAWY. I moze troche dla satysfakcji) wiec wszelkie open battle odpadaja. Bo po co je robic? Wam jest wygodniej tak, nam jest wygodniej inaczej. I wybieramy ta druga wersje, bo nie mamy z nikim wojny i nie chcemy zapanowac nad Kyra. Nie ma sensu w panowaniu na serwerze ktory stoczyl sie tak gleboko i tak szybko... I te wasze wszystkie wymadrzania sie (mowie do w tym momencie do HAJLEVALOW - arystos, xezb etc) ze jestesmy takie lamy, ze potrafimy tylko w trapach, tylko udowadniaja wasza slabosc. Robimy co chcemy, a wy nie mozecie zniesc mysli, ze nic nie mozecie na to poradzic :D. Jakies propozycje na forum open battle lub walka po kolei 1 on 1 (ktos tam proponowal) sa zbedne. Jestesmy dokladnie tym samym co grupka noobkow 8-10 lvle idacym na trolle pod ab kogos se zabic - tylko troche na wieksza skale. Prowadzimy walke partyzancka i szanujemy swoje chary, mimo tego ze mamy w nie wyuwielbiam jeść bananyane. Takze naprawde, wasze pisanie o tym jacy my jestesmy BE, nikogo powaznego nie poruszy. Troche se pobylismy i jeszcze se troche pobedziemy, nie podoba sie to siedziec w pz a nie kozaczyc na forum! Bo narazie nic poza tym zescie nie zrobili :D. Cya!

pocokomunick
10-06-2006, 21:49
oO... niezle DS ;P powodzenia :D:D 8o :P tak propos kupie pacc'a i dolaczam :D:D :) wkoncu moge w 1 tyg zrobic 40 lvlek sorc i z 40 mlvl i jazda z wami :D:D NZO wiedza o co chodzi :P

Hellraider
10-06-2006, 22:00
Z NZO tylko ja jestem w ds.. i tak, wiem o co chodzi. O slomiany zapal, jak zawsze u ciebie. W tydzien to ty 15 zrobisz a nie 40 :|

pocokomunick
10-06-2006, 22:05
Z NZO tylko ja jestem w ds.. i tak, wiem o co chodzi. O slomiany zapal, jak zawsze u ciebie. W tydzien to ty 15 zrobisz a nie 40 :|
nie o to chodzi nie bede nickami rzucal ale dobra :) chodzi o pewnego typa co mi na GyGy mowiles :P i rozmowe przesylales :D:D

Hellraider
10-06-2006, 22:40
nie o to chodzi nie bede nickami rzucal ale dobra :) chodzi o pewnego typa co mi na GyGy mowiles :P i rozmowe przesylales :D:D

"dolaczam sie do was!"
"chodzi o pewnego typa"
Nie wiem o czym ty do mnie rozmawiasz, ale chyba cos brales. :D I nie wiem jaka rozmowe ci moglem przeslac majaca jakikolwiek zwiazek z twoja gra na kyrze (skoro nawet tam chara nie masz..)

Stanek
11-06-2006, 00:51
Wczoraj bylo niezle na tym malym open battle Arystosku :), mogliscie nas dojechac ale... zabraklo wam doswiadczenia i to nie my uciekalismy hehhh. Racja nie mielismy nic do Ciebie do czasu... az zdecydowales sie opuscic swych kolegow z AIE i tym samym tracac do siebie sympatie.
heheh nikt nigdy nie powiedzial ze ja ich opuszczam.. po 2. tak to jest jesli zbiera sie ekipe i nie ma sie zadnego komunikatora, nie pojawilem sie na moscie bo bylem pewny ze w "mojej druzynie" bedzie haos...

Łolek
11-06-2006, 01:25
Jest duża różnica w znaczeniu słów snake i sneak.

literowka aff oto mi chodzilo panie dokaldnisiu

a ma ktos film albo screeny z tej 'bitwy'?

szwagiereczek
11-06-2006, 12:10
literowka aff oto mi chodzilo panie dokaldnisiu

a ma ktos film albo screeny z tej 'bitwy'?

Literówka czy nie, są to dwa różne słowa.

Forlann
11-06-2006, 14:32
heheh nikt nigdy nie powiedzial ze ja ich opuszczam.. po 2. tak to jest jesli zbiera sie ekipe i nie ma sie zadnego komunikatora, nie pojawilem sie na moscie bo bylem pewny ze w "mojej druzynie" bedzie haos...
I wlasnie ta roznice lv odrabiamy zgraniem , u was przez ten haos padl Mesmeroo , a wystarczylo uzyc runki Firebomb zebysmy nie mogli was przesuwac... Tylko czekalem czy ktos od was o tym pomysli ...

Forlann
11-06-2006, 19:40
To juz koniec Pkowania Dancing Shadows , postanowilismy zakonczyc :)TEMAT DO ZAMKNIECIA

Moppy
11-06-2006, 20:08
Moglem nie wyjezdzac na weekend ;p

Gz fragow chlopcy :D

Stanek
12-06-2006, 00:06
koniec pkowania bo wszyscy dzisiaj popadaliscie.. sami sie wpakowaliscie w trapa w bk village :) tak to prawda jestescie zgrani ale nie mozecie powiedziec ze macie dobre pvp bo ubiliscie mnie czy obojetnie kogo innego. Zabijanie na expieniu nie ma nic wspolnego z wojna dlatego nie badzcie tacy pewni ze wam sie powiedzie na new serwie to wsyzstko co mam do powiedzenia :p

Forlann
12-06-2006, 00:23
Mylisz sie Arystos... Nie konczymy pkowac bo popadalismy juz pare dni temu uzgodnilismy ze dzisiaj ostatnia akcja :) Tylko ze my specjalnie tam weszlimy bo to bylo najlepsze co moglismy zrobic , wielu z nas moglo dac loga ale tak jak juz mowilem wiedzielismy ze to nasza ostatnia akcja...I ktos mowil ze mamy dobre pvp opierajac sie na zabiciu Ciebie lub kogos innego??

Impalex
12-06-2006, 12:11
koniec pkowania bo wszyscy dzisiaj popadaliscie.. sami sie wpakowaliscie w trapa w bk village :) tak to prawda jestescie zgrani ale nie mozecie powiedziec ze macie dobre pvp bo ubiliscie mnie czy obojetnie kogo innego. Zabijanie na expieniu nie ma nic wspolnego z wojna dlatego nie badzcie tacy pewni ze wam sie powiedzie na new serwie to wsyzstko co mam do powiedzenia :p

Zabijanie na expieniu ? :P
Koxyl
Jun 11 2006, 16:59:03 CET Killed at Level 96 by Blady Niko
and by Impalex

Mesmeroo
Jun 09 2006, 18:45:38 CET Killed at Level 100 by Xiry
and by Avenis

Koxyl padl na wczorajszej akcji bo sam sie wpierdo*** jak idiota w trapa ...:D
A mesmeroo padl bo zrobiliście genialną akcje na nas :D a jak on padl to all s*******aliscie :P ... wiec Ary~ weś ty sie juz tu niewpisuj ;] bo twoje posty są żałosne i śmieszna do tej pory ...:confused:

Creator of Nightmare
12-06-2006, 13:35
zrobcie jeszcze jakas akcje jak wam poznikaja rsy i nabierzecie ochoty na pking

Kanion
12-06-2006, 13:43
zrobcie jeszcze jakas akcje jak wam poznikaja rsy i nabierzecie ochoty na pking

Dzieki ze nas motywujesz! Ale nie mamy runek pozatym ja juz stracilem ochote na pking~ wogule koncze chyba z Tibia. Kiedys tibia byla fajna gra te update n/c

PS: Przedtem pisaliscie zeby nas zatrzymac teraz jak konczymy to mowicie dalej dalej! :D

~Olek

szwagiereczek
12-06-2006, 14:44
Arystos mówiłeś cos o wojnie? Jeśli mnie pamieć nie zawodzi to ty jako pierwszy opuściłeś AIE płacąc 100k i domek dla Familiady. Najlepsze jest to, że jeden owner Arystosa zapłacił i wyszeł z AIE, a drugi nawet o tym nie wiedział...

Creator of Nightmare
12-06-2006, 16:00
Dzieki ze nas motywujesz! Ale nie mamy runek pozatym ja juz stracilem ochote na pking~ wogule koncze chyba z Tibia. Kiedys tibia byla fajna gra te update n/c

PS: Przedtem pisaliscie zeby nas zatrzymac teraz jak konczymy to mowicie dalej dalej! :D

~Olek

Dokladnie, to juz nie jest ta tibia co kiedys!

Retired to najlepszy wybor. Ze wzgledu na to ze ta gra pie-przy realne życie.

Ja zawsze mowilem dalej dalej, od poczatku obserwuje wasze akcje. Pking to najlepsza rzecz w tej grze. A wy to zaje-biscie robicie.

Szkoda tylko że wmv takie krotkie zrobiliscie...nabiliscie 110+ fragow, a na wmv widac tylko pare : /

Szacunek za to że nie baliscie sie zniszczyc swoich charow.

Pozdro

Kanion
12-06-2006, 19:13
@Up: Tibia wcale nie niszczy zycia jezeli sie umie czasem dobrze properowac 8o
Rispect :D

a co do filmu to zrobiony bedzie dlugi film, my tylko takie zrobilismy se kruciutkie. A pking to nie najlepsza rzecz w tibi, lepiej jest normalnie grac :P In Peace

~Olek

Moppy
12-06-2006, 21:04
@olek

Nie konczysz z tibia -.- rozumiesz? :P;p

Kanion
12-06-2006, 22:13
@olek

Nie konczysz z tibia -.- rozumiesz? :P;p

No nawet nie zaczolem :D
A tak wogule no.. jednak sie zastanowilem "ZOSTAJE"

~Olek

pocokomunick
13-06-2006, 21:19
co do pkingu to ja uwielbiam dlatego musze czesto zmieniac Servy i chary dlatego nie wyszedlem z 25 lvlku :D :D 8o 8o :p ;) :) <hahaha>
no ale solowalem dragi i ubijalem 30 lvlki ;]

Eldyn
20-06-2006, 02:22
czekam na new fragi DS ;) ladnie sie ogloda takie fragi przez bardzo nizsze lvle sam prowadze takie walki na serwie i uwarzam ze na nowym serwerze bedziecie wymiatac mam nadzieje ze nie zabijecie mnie :) bo ja juz nie chce 4x nowego serva z rzedu POZDRO od Shanoz ... Fajne wdzianko wszyscy redy ;D