Pokaż pełną wersje : Stealth ring - niedokonczone historie...
czolgowy
30-05-2006, 23:00
Mam pytanko, bo chce byc pewien czy wydawac kase na ten ring:
Czy te 10 min dzialania mozna dzielic jakos czy trzeba wykozystac w calosci od razu ?
Czy np. moge 1 min być niewidzialny, zdjąć pierścień, a potem znowu np. na 5 min stać się niewidzialnym ?
Czy to jest tak,ze jak zaloze to 10 min niewidzialnosci bez odwolania ?
Pozdro i dzieki za odp.
wildzia pyta
30-05-2006, 23:05
Mozesz sobie załozyc ring być niewidzialnym przez dajmy na to 1 min potem siagniesz i zostaje ci 9 min na wykorzystanie i tak kiedy chcesz.i nie wiem po co ci wogule ten ring.
czolgowy
30-05-2006, 23:17
Dzieki za szybką odpowiedź,
Tak sobie mysle, ze jak czasem sie zrobi za ciasno albo za ostro na huncie to moznaby czmychnąć w piaty wymiar :P
Np dwarf guard widzi niewidzialnych :( ale taki hunter juz nie...w 10 min to mozna kilka razy ucieknąć :)
albo huncic dski na ghostlandzie :). Sam tam expiłem palkiem jak nie miałem pacca.
Musisz se konia zbić a potem zżygać się na kompa wtedy zrobi ci się pelno ringów i nałożysz se je na fiuta a potem wyjdziesz na środku miasta i powiesz exevo fiut mas spermo max i ludzie benda ze spermy ktora pozera ich wnętrza
8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o
8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o
Bardzo wymownie to opisałeś....
Musisz se konia zbić a potem zżygać się na kompa wtedy zrobi ci się pelno ringów i nałożysz se je na fiuta a potem wyjdziesz na środku miasta i powiesz exevo fiut mas spermo max i ludzie benda ze spermy ktora pozera ich wnętrza
idiotyzmem jest to co napisałeś o.O
czolgowy
31-05-2006, 18:42
Tak... dać dzieciom zabawke... widze, że hormony bijąpo mózgu...
Niestety pallek cierpi na brak amunicji :) teraz rozwijam drucika, juz jest na 15 lvl, 11 mlvl, dzisiaj dobije do 16 pewnie... hunce dwarfy soldiery narazie...
Sidena Daron
02-06-2006, 16:43
Pytam się tu bo nie chce zakładać nowego tematu. Czy opłacało by się huncić na DSach ze stealth ringiem? Konkretnie Ghoustland. 25lvl i 27mlv sorc. Prosze o odp!!
-Ernesto-
02-06-2006, 17:09
@up
Nie, ponieważ jest on dość drogi i trodny do zdeobycia(tylko questy) i ghost i chyba demon. Więc za dużo opcji nie masz... Chyba że niewidzialnośc na wspępie, a potem już tylko hmm/wand/vis.
Jeżeli masz skile 6+dista..to warto sięprzejść zstealthringiem na mintwallin:D
Heh, stealth ring tylko dla rycka i med lvl palkow. Za drogi jest dla maga, lepiej wydac kase na fluidy i niewidke ;) a na nizszych lvlach wogole sie nie oplaca byc nieiwdzialnym. Ja tego uzywalem tylko gdy szlem na hero, zeby po drodze nie meczyc sie z dsami...
@Longerososol:
Nie dzieciom Neostrady! ;)
Pan Klocek
07-06-2006, 22:24
[QUOTE=Helixaw](..) gdy szlem na hero(..)[QUOTE]
Ekhmmm!!
No stealth ring czasami skore ratuje :] warto miec jednego jak sie idzie na hunt, szczegolnei jesli wiesz ze bedziesz bil potworki ktore nie widzidza niewidzialnych. Dla osob bez pacc polecam triangle tower obok thais, i te wyzsze pietra gdzie dsy biegaja, malo miejsca zeby mialy sie rozbiegac wiec sorcem/drutem + vis(dla pacc)/wand/rod/HMM i nawet fajnie sie expi, a i loot nie jest zly bo ghoule i beho w piwnicy :D
~>Salmon<~
07-06-2006, 22:59
Według mnie huncenie ds-ów w ghostlandzie przy użyciu stealth ringa to tylko waste kasy,lepiej iść do hellgate i tam poexpic na ds-ach bez niewidki
Kubalolz
24-07-2006, 09:51
Musisz se konia zbić a potem zżygać się na kompa wtedy zrobi ci się pelno ringów i nałożysz se je na fiuta a potem wyjdziesz na środku miasta i powiesz exevo fiut mas spermo max i ludzie benda ze spermy ktora pozera ich wnętrzaale nup!!! hahahahahahhaahha
Po jakiego grzyba karmicie trolla? Pozniej dzieciuch zobaczy te bluzgi skierowane na niego i sie bedzie cieszyl ..
@up
Nie, ponieważ jest on dość drogi i trodny do zdeobycia(tylko questy) i ghost i chyba demon. Więc za dużo opcji nie masz... Chyba że niewidzialnośc na wspępie, a potem już tylko hmm/wand/vis.
A sklep?;/
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.