Pokaż pełną wersje : Drobne poprawki w kliencie 7.7
Dwimenor
31-05-2006, 12:51
Niektórzy gracze ostatnimi czasy narzekali na problemy, wynikające z obecności nowych silników graficznych. Aby usunąć techniczne problemy dzisiaj zostanie wprowadzony niewielki patch. Z tego powodu wszystkie servery zostały wyłączone na kilka minut.
Patch zostanie ściągnięty i zainstalowany automatycznie, jak tylko zalogujecie się do gry. Jeżeli wystąpią jakieś problemy z autoupdate-zawsze można pobrać nowego klienta z downloadu (http://download.tibia.com/tibia771*****) www.tibia.com
Szkoda :/ bo akurat sobie bym poexpił ;/ , a tu Kraacch ! ... Z godzinke pewnie potrwa :P
Wielki Mancyz
31-05-2006, 12:58
Fart że akurat mi sie food skonczyło i wyszedłem z vampów na powierzchnie po rybki :D i tak loot tylko 2 ice rapier i perełki :) Mam nadzieje że to naprawde będzie trwało kilka minut
DumbassNoiser
31-05-2006, 13:01
Dobrze ze to tylko poprawki w grafice juz myslalem ze moja glowa sie popsula i widze podwojny save servera ufff moja glowa jeszcze dziala no nic czekamy i piwo chlamy ;]
suchyxxx
31-05-2006, 13:01
ja tam nie miałem żadnych problemów z tibią po tym graficznym updacie.Chodzi mi na wszystkim (directx 5 i 9 oraz opengl) a mam tylko geforce 4 mx 440;p
Maldoryz
31-05-2006, 13:02
Nawet szkoda bo wlasnie bylem na orcach (na rooku oczywiscie :P). Pozatym nawet fajnie ze sie o nas staraja...PS. Panowie nademna wyprzedzili mnie o 1 sec xD :P
2 PS. To moj pierwszy post :confused:
pawel1992
31-05-2006, 13:05
żeby to trwało kilka minut bo Cip'ki mają talent do przedłużania czasu z minut na godziny z godzin na dni z dni na tygodnie ....
Mateusz Diggory
31-05-2006, 13:05
Ehh i znowu trzaba czekac z godzine a akurat resp cyklopow był wolny i bym sobie poexpił. U mnie nie było żadnych problemów.
suchyxxx
31-05-2006, 13:07
to wynika z tego że nvidia rządzi bo kolega co ma ati miał czasem errory;p
Medivh Shady
31-05-2006, 13:09
omg ale maniacy -.- nie maga prunastu minut wytrzymac ;P a nawet jak to z godzine potrwa to co wam sie stranie -.-
Kurde skillowalem. Patrze na okno czatu i napisane ze za 5 min serv wylaczaja :( . No to kurka myslalem ze axe dobije a tu lipa i trza bedze "pol dnia" czekac X(
a szkoda...:baby:
Pozdro all...B)
DumbassNoiser
31-05-2006, 13:09
Pamietaj ze oprocz ciebie w ta gra gra kolo 70 tysiecy tibijczykow i niektorym z nich moze cos sie dzialo nie tak kilka "minut-godzin" nikogo nie zbawi jak ci expa ucieka zlap go w rece i schowaj do plecaka ;p
Dumbass Noiser 666 Giertych musi odejsc !!
Nowa Huta The Knight
31-05-2006, 13:11
Kurde Wlasnie se robilem mlvl a tu buuuuu i serv off;/X( X( X( ;( Ciekawe co po tym upadte bedzie :D czy lepiej czy gorzej ;p
:crusader: :angry: jejej tibia dziala :D ide grac bb
Wielki Mancyz
31-05-2006, 13:11
Tibia działa a ja sie niemoge zalogować jakiś error co oni zrobili ?!?! X( X(
@ Edit : cos jeszcze robią... ale ok jeżeli tibia ma być lepsza to wytrzymajmy to !
ta ja se wlasnie na mountsternum siedze..;/ ale kiedy update sie konczy?bo kilka minut to ja juz czekam a na necie mi niechce wskoczyc stronka z 7.71 download
;/
DumbassNoiser
31-05-2006, 13:14
Servery powoli ruszaja sie jak lokomotywy 80 lat temu ludzie cierpliwosci potwory poczekaja
Mateusz Diggory
31-05-2006, 13:15
Heh juz mozna grać. Nie widze zadbnej roznicy po tym patchu.
Dawid1500
31-05-2006, 13:15
Wiecię co na moim drugim kompie tibia exe . nie odpowiada i nawet dorzbe że to zrobią lepiej poczekać i mieć cool i wysztko sprawne niz grac bez ustanku i złomować się o poranku XD.
Maldoryz
31-05-2006, 13:16
Ej help jestem troszke zacofany w tibi i prosze o pomoc..Co sie dzieje jak wchodze na account i na postac i pisze tak : The game is jurst starting. Please try again later...
Plz help....
@edit=
To samo co down ;]
Yugigorre
OMG, postacie sie wczytuja ale pisze jakies connection refused i nie moze gry zaladowac ;;;/
Wielki Mancyz
Tibia sie powoli uruchamia ciekawe tylko czy wszystkie serwery zostaną włączone w miare równym czasie czy jedni będą musieli czekać 2h dłużej albo i 5h.....
Mateusz Diggory
31-05-2006, 13:18
OMG, postacie sie wczytuja ale pisze jakies connection refused i nie moze gry zaladowac ;;;/
Bo to zależy na jakim serverze grasz. Inne się później uruchamiają, a inne wczesniej.
No i nie mineła nawet minuta i znowu mnie lognęło.Co oni najpierw włączają te servy a potem wylaczaja.
Edit:
Oni te servery włączają alfabetycznie. Po kolei.
2 Edit:
I znowu wszystkie wyłączyli
DumbassNoiser
31-05-2006, 13:18
Wejdz na www.tibia.com i zauwaz ze okolo 65 serverow jest jeszcze wylaczone
Wielki Mancyz
31-05-2006, 13:20
Strona tibi.com mi niedziała pisze jakiś error 404 też to macie ??
A jak mi sie uptaduje, to sie pojawia blad: Cannot patch file Tibia*****.
Musze sciagnac z tibia.com ;/
Mateusz Diggory
31-05-2006, 13:22
Strona tibi.com mi niedziała pisze jakiś error 404 też to macie ??
Też to mam ale raz dziala raz nie.
Not Found
The requested URL /home/index.php was not found on this server.
--------------------------------------------------------------------------------
Apache Server at fallback.tibia.com Port 80
ja to mam problem z jedną zeczą: Mianowicie po paru minutach gry coś sie spieprzaŁo i niemogŁem podnosić ani przesówac zeczy;( . prosz o pomoc:(
Dawid1500
31-05-2006, 13:23
Ja terz to mam z tibia.com
Teraz nawet www.tibia.com nie działa
Website currently not available.
The Website is currently not available. Please be patient. Sorry for the inconvenience.
Kind regards,
Your CipSoft Team
Jak dają nowe servy to sie uciesze. :p
kiedy wlacza refugie!!!ja chce grac xD
jak byscie nie wiedzieli jak urabalem solo gsa a draga nie?pisac priv:P
to wynika z tego że nvidia rządzi bo kolega co ma ati miał czasem errory;p
Jeśli możesz to podrzuć kontakt do kolegi. Niedawno zmieniłem kartę na ATI i .... lepiej niemówić. Po prostu strach się bać i grać:( Potrafi mnie nieraz w najciekawszych momentach wyrzucić i zrobić zwiechę. A restart kompa troche trwa i kiedyś mogę niemieć już tyle szczęścia co do tej pory ;(
Wielki Mancyz
31-05-2006, 13:25
Antica jak zwykle działa jako pierwsza :/ to wkurzające mogliby pomyśleć o innych graczach i serwerach !! np : o udziach ktorzy kupili pacc i chcą grać a nie sie gapić na napis "" Server its offline "" ........
Mateusz Diggory
31-05-2006, 13:27
Już jest po update. A servery nadla wyłączone. Co oni teraz tam robią??Chyba rzeczywiscie trzeba czekac jakies minuty->godziny->dni
ta ale jak ja na paccu jestem a serwer refugia to itak musialbym czekac..
no ale niby jak to: servery online a na facc musza czekac?:P
lord kula
31-05-2006, 13:28
JUż moj serv dziala;p
Mateusz Diggory
31-05-2006, 13:29
O. Teraz sie pokazuje taki komunikat jakby zapisywali server czyli juz jakies 3 minuty jeszcze.
P.S. Po co ten patch??
co ma byc niby nowego w tym updacie??
Mateusz Diggory
31-05-2006, 13:32
co ma byc niby nowego w tym updacie??
NIC! CipSoft sie tak bawi tylko
Garino Ardielowan
31-05-2006, 13:32
No to pięknie. Tibia.com hacked. : d
http://img323.imageshack.us/img323/8099/lol0ng.jpg (http://imageshack.us)
Jakby ktoś nie wiedział, to tylko joke. : )
Rastafarians
31-05-2006, 13:34
Iridia juz online B)
Yugigorre
31-05-2006, 13:39
Danera tez online gdzies od 10 min.
Ale u mnie sa jakies lagi duze o.O ;/
No cóż ,.... (...) Tak to jest w Tibii (...) Niespodziewane niespodzianki i to ja lubie... :o Oby nastepnym update był już ten oczekiwany ... :)
Ps.
All światy działają :D
Ale fajnie mają znowu użytkownicy macro xD :confused:
Znowu robia od początku... B)
zacyna mnie denerwować to czekanie!!X( . po ostatnim updacie musiaŁem formata zrobic bo niemogłem odpalić tibi.:p :p :p 8o
Wald_Kerius
31-05-2006, 14:16
Oby już nei było żadnych problemów z clientem i grafiką.
chustek14
31-05-2006, 14:53
Po nowym patchu cos mi sie zwalilo ;/ ;/ bo jak klikam na mapce zeby szedl w dul to idze w gure albo w bok ;/;/ pomocy!!!!!;(
Pablosso
31-05-2006, 15:10
A najlepsze jest to, że ani TibiCAM, ani Tibicam NG znowu nie działają... (przynajmniej u mnie)
Bake Tytan
31-05-2006, 15:20
I H*j sie zmieniło jeszcze gorsze lagi niz byly !! Najlepszy był klient 7.6 0 lagow anki kickow a teraz chodzi to jak ...... Zrobcie cos z tym X(
Lord Kubulek
31-05-2006, 15:21
Hmm... Trochę mnie wkurzyły te zmiany ale cóż jakoś żyć trzeba. Mnie wkurzyło jedno... Mianowicie to, że teraz mam ciągle "IP blocked" :/ Nie wiem czemu zawsze normalnie gram w tibie i tylko chyba 3 razy włączył mi się IP blocked :/ Może mi ktoś powiedzieć od czego się robi IP blocked? Z góry dziekuje!!
pozdrawiam
Jeśli możesz to podrzuć kontakt do kolegi. Niedawno zmieniłem kartę na ATI i .... lepiej niemówić. Po prostu strach się bać i grać:( Potrafi mnie nieraz w najciekawszych momentach wyrzucić i zrobić zwiechę. A restart kompa troche trwa i kiedyś mogę niemieć już tyle szczęścia co do tej pory ;(
heh tez mam karte ATI , u mnie to troszke inaczej wyglada niebylo zwiech ale odrazu reset:/ Ciekawe jak teraz :] Jak bedzie okej to se chociaz troszke opexpie;]
Hmm... Trochę mnie wkurzyły te zmiany ale cóż jakoś żyć trzeba. Mnie wkurzyło jedno... Mianowicie to, że teraz mam ciągle "IP blocked" :/ Nie wiem czemu zawsze normalnie gram w tibie i tylko chyba 3 razy włączył mi się IP blocked :/ Może mi ktoś powiedzieć od czego się robi IP blocked? Z góry dziekuje!!
pozdrawiam
widocznie masz siec / radiówke , prawdopodobnie ludzie z twojego polaczenia pare razy zle wpisali acc/pass i masz ip bloked.Poprostu poczekaj i bedzie okej.<tez mam ten ból>
mnie przy logowaniu wyskakuje cos takiego:
Cannot connect to a login server.
Error: error while resolving the server name.
Niech mi ktoś powie oco w tym chodzi prosze;(
Z GÓRY DZIĘKI
Czy ktos może mi powiedzieć co sie dzieje gdy ściagne upade to pisze ,,Cannot patch file Tibia*****."
Dzieki z góry
PLS szybko
Dwimenor
31-05-2006, 16:10
@ognik
Ściągnij instalkę z tibia.com(link w pierwszym poście), zainstaluj i przegraj sobie stare mapki.
@bart3k
Jako, że po auto-update klient zmienił się, to wszystkie firewalle będą go blokowały jak plik "podszywający się pod program z białej listy"-czy jakoś tak. Wyłącz na Chwilę firewalla i sprawdź. Jak to jest to-włącz FW i poszukaj w nim opcji zezwoleń. Każdy fw jest inny i nie wiem gdzie w którym to jest.
@Bake Tytan
A może sam ruszysz się i coś zrobić. najłatwiej powiedzieć "zróbcie coś z tym"-szczególnie do nieodpowiednich ludzi.
Jeśli możesz to podrzuć kontakt do kolegi. Niedawno zmieniłem kartę na ATI i .... lepiej niemówić.
Lepiej nie mowic niz glupoty gadac.
Brak elementarnej wiedzy zwiazanej z instalacja sterownikow i directx, a wina zrzucic na ATI.
Tak, mam karte ATI, 170+ FPS po ostatnim update (sto siedemdziesiat+) i nie wciskaj mi tu, ze to syf.
Olcia1112
31-05-2006, 16:32
czy do tych ulepszeń trzeba instalować tibie 7.7 czy można grać na 7.6??????????????????????????????????????????????? ????????????????????????
P.S. odpowiedzcie szybko plx
Master of skarpeta
31-05-2006, 16:59
czy do tych ulepszeń trzeba instalować tibie 7.7 czy można grać na 7.6??????????????????????????????????????????????? ????????????????????????
P.S. odpowiedzcie szybko plx[/I]
jak z miesiąc temu przy próbie zalogowania się na konto ściągnął ci się klient 7.7 to miałeaś klienta 7.7 a teraz bedzie to samo tylko 7.71
Wyślij mi ktos instalke na emaila bo ze stronki sie nie sciaga
I H*j sie zmieniło jeszcze gorsze lagi niz byly !! Najlepszy był klient 7.6 0 lagow anki kickow a teraz chodzi to jak ...... Zrobcie cos z tym X(
I tu się z tobą zgodzę, mi Tibia ledwo łazi potych noeych updeitach ( czy jak to tam )
Okres Zawijaka
31-05-2006, 17:32
Hmm po tym zakichanym update mam lagi i narazie nie gram pomocy!!
Duch Guardi
31-05-2006, 17:39
Nawet dobrze, że wstawili poprawki, bo zmniejszy się na kilka dni liczba osób grających na cave botach , używających light hack i afk na różnych botach typu tbi itp
Euforia Carolin
31-05-2006, 17:40
fajnie że co wejde na kompa i chce grac w tibie to pisze ze za 30 minut ;/
Dalibyscie tibie 7.71 do downloadu bo nie moge pobrac z tibia.con a patch mi sie nie chce pobrac :(
postarajcie jak najszybciej dodac tibie 7.71 do download
Pan Jordi
31-05-2006, 18:05
Mam 9800 Pro i przez tą ‘poprawkę’ to jeszcze gorzej mi Tibia chodzi! :/ Straciłem jakieś 5-7 FPS :/
Lord Kubulek
31-05-2006, 18:05
widocznie masz siec / radiówke , prawdopodobnie ludzie z twojego polaczenia pare razy zle wpisali acc/pass i masz ip bloked.Poprostu poczekaj i bedzie okej.<tez mam ten ból>
Lipnie już mam połowe dnia zablokowane :/ Kutwa wbił bym se już pare lvl :/
uhm juz bylo good wprowadzili patcha i znowu lagi :| n/c
Euforia Carolin
31-05-2006, 18:19
ja tez mam caly dzien prawie zablokowane ;| pogralam sobie 10 minut ?! ;/ lol ej te 30 minut zamienia sie juz w 3 h :/
Yugigorre
31-05-2006, 18:23
ludzie ratunku. Jak gram teraz to lagi niekiedy po 10 sekund =.=
Ładne mi "drobne zmiany" ze grac sie nie da..
a Poza tym nie zauwazylem zeby cos sie zmienilo -.-
Cip'y mnie dobijaja...
Oskar111
31-05-2006, 19:31
haha :D ja nie mialem lagow przed updatem 7.7 potem mi sie minimalnie pogorszylo ( lagi freezy pare kickow ;p ) teraz znowu 0 lagow =)
btw ciekawe kto tak glosno narzekal ze do CIPow dotarlo xD
Millerus
31-05-2006, 20:07
Kiedy beda nowe serwery??!!
Didier19
31-05-2006, 20:21
Cipy zawsze potrafią umilić życie.;(
Dj Nekro
31-05-2006, 20:40
Cipy zawsze potrafią umilić życie.;(
A czy oni to specjalnie robia?
Ciekawe po co ten patch??
Jakoś nie miałem wiekszych problemów z grą po "update" natomiast
po tych tzw. małych poprawkach cały czas mam lagi.
Mana wzrasta mi po 6 punktow :P
Straszna lipa :/
Mam nadzieje że niedługo wyjdzie kolejna poprawka poprawki i bedzie cool.
Cya
chustek14
31-05-2006, 21:29
Ku**A poco wam byl ten patch ja nic nowego niwidze no poza tymi beszczelnymi lagami X( X( X( Wezcie cos z tym zrubcie bo ja niemoge grac w tibie !! a puki tego niezmienicie to ja bede robil runki :P bo expienie teraz jest zbyt niebezpieczne ;/
Heliwurab
31-05-2006, 21:38
Dalibyscie tibie 7.71 do downloadu bo nie moge pobrac z tibia.con a patch mi sie nie chce pobrac :(
postarajcie jak najszybciej dodac tibie 7.71 do download
Download Tibia.pl raczej nie działa, wiec nic nie zyskasz ;)
P.S. potrzebuje Tibii 7.6 i 7.5 ;);)
dokładnie co update to gorzej...
Na 7.6 zero lagów. Na 7.7 rzadko, rzadko ale były, a teraz to mam niemiłosierne cholerne lagi i freezy...
oni to chyba specjalnie robią ;(
Radeon 9550, na 4 kolejnych wersjach driverow DNA gierka wyciaga 3-7 fps.
cos tu smierdzi ...
Wreszcie 0 lagów i ok. 5 fps więcej:) W końcu można normalnie pograć.
Przez cały dzień nie moge wejsc na tibie ;/ moze wie ktos z was co moge zrobic zeby sobie pograc??
przez to ze niemoge wejsc na tibie nie zaplacilem jeszcze podatku za domek ;/ jak dlugo moge z tym zwlekac?? i co zrobic zeby grac?! moze przez neta bo mam radiówke ;(
Kilka tygodni temu gdy mial miejsce update zaczely sie moje problemy z pooooteznymi lagami !! to nie tylko moj problem ale z tego co wiem to wilu osob... pytanie brzmi... CO ZROBIC ZEBY SIE ICH POZBYC !!??;( :(
Ardalion
01-06-2006, 14:45
Po tym update zwariowała mi mapa tibii, rookgaarda nakłada sie na thais na przykład ;/
Nie rozumiem, ja mialem wszystko dobrze a teraz tnie mi sie troche gra a na mapce mam miasto a zaraz obok miasta jakies podziemia.... nic nie czaje zjabali aby tibie teraz
Ardalion
01-06-2006, 17:19
Futu mam tak samo !!!
virus_16
01-06-2006, 18:08
ja mam lagi po tym ostatnim patchu!! Nie mialem problemow z tibia a tu bach teraz nawet poexpic nie mozna. Mam neo!
Człowiek D
01-06-2006, 18:49
Od jakiegoś czasu mam straszne lagi.Teraz caly czas skilluje bo poprostu nie da sie expic.Kiedy w końcu to naprawią bo wiem ,że nie tylko ja mam takie problemy
:( :(
tommy005
01-06-2006, 22:57
POMOCY wyswietla mi sie BŁĄD, nie dziala mi oto ten bład:
Debug Assertion 7.71 Objects.cpp 468
dacie wskazowki jak to rozwiazac??
oto cale to gowno
Debug Assertion 7.71 Objects.cpp 468
Thu Jun 01 22:19:47 2006
Windows Version: 4.0 build 1381 on 2 with Service Pack 5
Graphic Engine: 2
Last Packet Types: 109 109 109 109 107 109 107 109 109 107
Last Packet: 024 000 109 082 126 037 124 006 001 082 126 038 124 006 109 082
Player Position: [32334,31779,5]
Player.cpp 383: exception occurred, reason:
Player.cpp 456: exception occurred, reason:
Control.cpp 1560: exception occurred (Type = 0), reason:
Control.cpp 366: exception occurred (Force?1:0 = 0), reason:
MainWindow.cpp 127: exception occurred (Surface = 1), reason:
GUI.cpp 1408: exception occurred (Surface = 1), reason:
DialogWindow.cpp 109: exception occurred (Surface = 1), reason:
DialogWindow.cpp 692: exception occurred (Surface = 1), reason:
ContentWindows.cpp 1209: exception occurred (Surface = 1), reason:
graphics.cpp 1100: exception occurred (Surface = 1), reason:
Objects.cpp 468: unknown exception occurred (Type = 3375)
Proszę Admina albo Moderatorów aby zgłosili ten niewypadł cipsoftu oraz prośbę do nich o zrobienie kolejnej wersji tibi, ale tym razem bez żadnych błędów takich jak koledzy up pisali np. że z mapą coś nietak albo że straszne lagi.
Demon P.
02-06-2006, 22:47
Sorki ale mam straszne lagi, niechcom ustać. Bylem raz na dragonach a tu lagggg ;/ fuksem przezylem z 10hp mi zostalo i fire mialem;/ musialem szybko uhac sie. Coś niezabardzo podoba mi się ten update. Od momętu updata robiom się potężne lagi.
Ardalion
02-06-2006, 22:47
Taa trzeba coś z tym zrobić bo z tą mapą to tragedia jest, o lagach nie wspomne :(
Podejżewam ( sory za błedy w pisowni jeśli są ) że te lagi są przez błedy w mini mapie w prawym gurnym rogu.
Ardalion
03-06-2006, 10:32
Mapa tibii 7.6 i 7.7 była wporządku, a w kliencie 7.71 jest do niczego, mam nadzieję że CIPsoft wprowadzi szybko zmianę bo tak to nie idzie grać ;/
Nieznana
03-06-2006, 11:33
Mam pewne problemy z odpaleniem Tibii 7.71 .. cały czas wyskakuje mi error:
„Video surface allocation failed. (Error Code 12)
Please choose another video graphics mode.”
Nie wiem co jest.. Dawno już nie grałam, ale przy Tibi 7.6 nie miałam takich problemów.. co powinnam zrobić? :( mam taka ochotę trochę sobie pograć..
U mnie sie nic nie poprawilo, jest jak bylo. Czyli fpsy od 90~i po kilkunastu minutach spada do 20 a nawet 10 ;/ ale idzie wytrzymac ;p
Barghest
03-06-2006, 12:55
ja od tego patcha ostatniego mam lagi non stop :/ co prawda mniej pamieci mi teraz tibia zre ale grac sie nei da :|
Ja równiez mam okropne lagi. Trzeba coś z tym zrobić. Ciekawe tylko, czy Cipsoft wiedzą wogóle, że mamy problemy ;/
Dwimenor
03-06-2006, 20:04
Biorąc pod uwagę ile tematów odnoszących się do tych lagów powstało na tibia.com to śmiem twierdzić, że cipowie zauwarzyli problem.
Kopara_Fortera
03-06-2006, 21:31
Witam!
Dobrze by było gdybyście, jako moderzy fanowskiego forum pomogli im to dojrzec bo lagi sa nie do zniesienia...Najwiekszy problem jest zdecydowanie na serverach amerykanskich...Polacy (poza knightami) praktycznie nie moga expic na mocniejszych potworach (gsach czy nawet dragach)! Ja jako palek nie wychodze ostatnimi dniami z miasta bo kazdy dwusekundowy lag moze sie zakonczyc przymusowa wizyta w swiatyni...A szkoda bo mam wakacje i chcialem nawet specjalnie pacca kupic i dobic do magicznej bariery setki ;] Z wywiadu wiem ze u Brazylijczykow itd. problem jest znikomy a nawet zerowy a my musimy sie meczyc :/ Tym bardziej uwazam ze powinnismy naciskac na Wladze zeby cos z tym jak najszybciej zrobili bo jak nie my to kto?
Licze na wasze wsparcie, pozdrawiam z Fortery
No, to czy możemy liczyć na pomoc moderatorów naszego forum i "przyspieszyć" działania Cipów? Ja również na wakacje miałem zamiar poexpić i wykupic PACC, a tutaj takie lagi :( Gram na Danerze i jest to amerykanski serw i lagi są straszne...
Podpisuję się pod powyższymi postami.
Po ostatnim updacie Tibia wygląda jak pokaz slajdów - zupełnie nie da się grać [ Danera ] :-(
Jeżeli lagi nie zostaną zlikwidoane to niestety zastanowię się nad rezygnacją z gry [ nie będę tworzył noych postaci , bo przy kolejnym updacie lagi mogą równie dobrze pojawić się na na niemieckich serverach ].
Mnie ciekawi w czym tutaj tkwi problem. Chciałbym, żeby sprawa jak najszybciej się wyjaśniła. Nie wiem czy wszyscy pamiętają, ale prawie rok temu był problem podobny, a wtedy sprawą był wadliwy router TP.SA. i lagi miały niemieckie serwery. Trzeba podjąć jakieś kroki by serwery wróciły do takiego stanu jakim były wcześniej. ;/
prosze o nie usuwanie tego posta z góry thx .. a więc tak .. każdy mi mówił że w tym temacie znajde odpowiedź na mój problem lecz znalazłem tylko pytanie bez odpowiedzi używałem opcji szukaj przegrzebałem całe forum i NIC ... powiedzcie mi tylko skąd się bierze ten błąd i co mam zrobić żeby go nie było ? mianowicie przy odpalaniu klienta 7.71 mam takie coś "Video surface allocation failed . ( Error Code 12 ) Please choose another video graphics mode. ?! " i nie moge nic zrobić -.-
Nieznana
06-06-2006, 09:49
Pytel zajrzyj tutaj -> http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=77661
A mi przy próbie zalogowania wywala Ip address blocked for 30 sec. Please wait. Hasło wpisuję dobrze, a to pojawia się po pierwszej próbie. Chelp.
Dodam, że ip mam zmienne.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.