zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Wojna

żaczek
31-05-2006, 19:53
Jak zapewne niektórzy z was wiedzą że na Lucerze toczy sie wojna z brazylijczykamiB) Elementalis- najsliniejsza gildia huntuje polaków skupionych w gildi begin the end (czy jakos tak;) ) do tej gildi zapisują się wszyscy polacy pragnący wojny- brazylijczycy nas upokożyli... ale cóż na to poradzimy ze są najsliniejszymi postaciami na Lucerze??:( nas herosi (m.in. Tyrael'Knight, Greg Paladyn) padli za ojczyzne a ab i carlin zostały podbite przez brazylianów... mam nadzieję że nie dojdzie do Thais, lecz jak dojdzie to włączę się do walkiB) przepraszam jesli taki temat już był;)

żaczek
31-05-2006, 20:33
no i zaczyna sie... masowa emigracja polaków z serwera.. ech co ci br z nami robią...:(:(

Shokei
31-05-2006, 20:42
mhauhauhahahah Elementalis tak zrobiło was na Edron że to głowa mała ... :P

@down
dokładnie jak sie tak dają robic to wojna jest z góry przegrana ;]

Xehe
31-05-2006, 20:50
Taa to na Edron bylo PIEKNE! a na dodatek ten Norf czy jakos tak co najwiecej krzyczal "stac!!" upokozyl sie nie wiedzac nawet co to TS xD
Jesli dajecie sie wrobic w takie trapy to nie wroze wam swietlanej przyszlosci:<.

Niggellis
31-05-2006, 23:29
Na początku myślałem, że to Archangele (Elementalis) wszystkich huncą i za ten szpan wszystkie inne gildie ich mucą (Elementalis vs. reszta serva). Potem się dowiedziałem, że Elementalis i inne gildie br. chcą sie pozbyć z serva osoby "niewygodne", tzn. zagrażające ich władzy. Swoją drogą, genialna taktyka, podobnie jak Hitler i Stalin mają nieograniczoną władzę i już wkrótce (nie sądzę, że br przegrają wojne) trzeba sie będzie wynosić z servera, bo br raczej nie lubia pl. :p

Xehe
31-05-2006, 23:33
'trzeba sie będzie wynosić z servera, bo br raczej nie lubia pl.'

No bo za co maja ich lubic? Za wyzywanie od Brazoli?Noobow?Debili?Analfabetow? xD Jakby polacy wygrywali to BR(?) musieli by sie wynosic wiec nie maja wyboru! Woz albo przewoz! Albo oni albo my.....

MixerQ
06-06-2006, 20:07
Powiem tyle ~BRAZILIAN NOOBS~ Kto jest za mna niech cytuje moja odpowiedż
:wiking: POWODZENIA W WOJNIE Z PED****I :wiking: :flaga_pl: POLSKA GÓRĄ

Flash_Radzio
15-07-2006, 20:02
@Xehe: "Ten Norf" to prócz xena, grega i może kilku jeszcze to jedyni polscy h lvl ;] co prawda tylko dlatego ze zrobili "migration"... ale co tam, też wolalbym zwiać niż tracic lvl.
@Niggellis
och plis, tylko nie znowu hitler i stalin! to już stare... i nieuprzejme dla dwoch narodów.

@topic
nikt nie zauwazyl ze tu tylko są br? do tego ksenofobicznie nastawieni? nie wierzycie? looknijcie gildie na lucerce. pozdro 4 all

Freddd
09-08-2006, 19:34
Shokei ciekawe czy ty bys wpadl na tiki pomysl ze moga zrobic nam takiego trapa zapewne nieX( X( i takl tez my myslelismy no ale cóz jakos sie bedzie dalej zyc :)