zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Prosze o pomoc.

Kavann
02-08-2004, 18:43
Gdziesz od godziny 15-16 nie moge wejsc do gry (gram na seciurze) loguje sie normalnie ale jak chce juz wejsc w postac to mi wyskakuje:

Too many players online.
Obli players with premium acconts
are still allowed to enter.

Wiem co to znaczy ale moje pytanie jest inne.A natomiast:
CZemu tak jest? Mój kolega niema żadnych problemów z logowaniem otych godzinach (niema on PACCa) a dlaczego ja mam? Czego to jest wina? Da sie jakoś wyeliminowac ten problem?? Prosze o pomoc!

Strykkar
03-08-2004, 09:59
nieeeeeeeeeeeee:blazen:
Tak naprawde to Twój kumpel to znajomy Stave'a z wojska i on mu dal logowanie kiedy chce i nie musi placic za PACCA.

Gniew Mroku
03-08-2004, 10:07
a.Ma szczęście
b.Gra na nowym świecie
c.Może jednak ma PACCa
d.Przenieść ten temat

Hegemmon
03-08-2004, 10:10
1. zły dział ->dział "Inne" do tego słóży.
2. albo twoj kolegoa ma pacc, albo wbija się do skutku, albo gra na pustym jeszcze serwerze.

Dr. Omader
03-08-2004, 10:26
Oryginalnie dodany przez Strykkar
nieeeeeeeeeeeee:blazen:
Tak naprawde to Twój kumpel to znajomy Stave'a z wojska i on mu dal logowanie kiedy chce i nie musi placic za PACCA.

No co ty przeciez czlonkowie CipSoft studiowali na Uniwersytecie w Regensburgu, wiec nie mogli ich wziasc do wojska ;)

@Topic:
Twoj kumpel ma farta, albo tak jak powiedzial Hegemmon gra na nowym servie gdzie jest malo ludzi. Badz tez gra na amerykanskim servie na ktorych w polskich godzinach jest mniej ludzi(850 i tak jest, ale mniej niz w nocy sie wbija napewno).

P.S. Temat przenoszę na jego miejsce.