Pokaż pełną wersje : Beholdery i Mumie - gdzie?
Witam :) Mam pytanie dot. Beholderow i Mumii, otóż nie wiem gdzie takie spotkać. Szukam jakiegos dobrego respa tych potworków i nie moge znalezc. Najlepiej aby respawn byl nie daleko pod ziemia, chcialem isc z Monkami. Co wziasc? Prosze o odpowiedzi :)
Dzieki, pozdrawiam. ;)
@edit Jesli mumie sa tylko dla pacc, podajcie miesce z dobrym respem bh ;)
master of bania
02-06-2006, 18:30
Bardzo dużo mumii jest w wszystkich tombach .:)
LEcz nie są one same;( .Ale powinieneś dać radę jak znasz respy.A o większych respach beho nie mam pojęcia.
Może pomogę jak powiem ,że w tombach także respią sie beho,ale są to chyba pojedyncze spawny..;)
nightkin
02-06-2006, 18:34
Widze ze facc, wiec faccowe respy opisze...
Mumie sa jedynie w malym quest roomie pod venore, w motls oraz na draconii. Pare sztuk :>
Beholdery w wiekszych ilosciach w ancient temple i pod bk house... Jesli musisz isc z monkami to wlasnie tam. Wez ze soba przede wszystkim duzo jedzenia i pare run ih, gdyby beholder zbyt mocno uszkodzil monka (nie zawsze nadaza z leczeniem).
Pojedyncze beho sa w wielu innych miejscach, wiec nie ma sensu opisywac.
Witam was wszystkich beho sa terz pod pustynia w takim domku (ruinach) kolo ktorych sa plomienie i elektryzujace pola wchodzimy tam ale niestety zeby sie z tamtad wydostac musimy pokonac te beho a respo tam jest niezle ;)
CYA
mam pytanie
17-06-2006, 13:01
Blagam!
pokazcie nam expowiska na ank darashia i na tiquandia.
wszyscy pisza gdzie jakie potwory ale nikt nie wstawi zdjecia z zaznaczonymi potworami!! plz niech ktos to zrobi albo powie gdzie taka mapke znajde!
plzzzzzzzzzzzzzz:baby:
Widze ze sie wszyscy znacie gdzie sa beho :S
Najwieksze respowisko beholderow facc sa w hellgate
Scyzoryk27
17-06-2006, 14:17
mozesz wybrac sie na fibule. :p
Mithgar XX
17-06-2006, 14:56
Widze ze facc, wiec faccowe respy opisze...
Mumie sa jedynie w malym quest roomie pod venore, w motls oraz na draconii. Pare sztuk :>
Beholdery w wiekszych ilosciach w ancient temple i pod bk house... Jesli musisz isc z monkami to wlasnie tam. Wez ze soba przede wszystkim duzo jedzenia i pare run ih, gdyby beholder zbyt mocno uszkodzil monka (nie zawsze nadaza z leczeniem).
Pojedyncze beho sa w wielu innych miejscach, wiec nie ma sensu opisywac.
A co z Hellgate?
@Beholdery
Największe respy na Hellgate razem z ghoulami i demonicznymi szkieletami.
Tylko uważaj na Elder Beholdery!
@Mumie
-Draconia
-Mummy Quest
Respów dla pacc nie podam, bo nie wiem!
Hellgate-BH
Tomby-mumie(pacc)
Dark Catedra-Mumie(facc)
Pozdro
No więc tak. Wymienie Ci kilka spawn'ów Beholderów, które nie zostały jeszcze wymienione:
- na północ od Amazon Camp jest taka mała jaskinia w której jest beholder i slime,
- pod Orc Fortress,
- na bagnach niedaleko Venore też sporo ich znajdziesz,
- pod Triangle Tower,
No.. Może spawny nie są powalające pod względem ilości bh, które tam mieszkają.. no, ale zawsze coś.
Nairodex
17-06-2006, 18:17
Hmm... Jak bylem w thais to mialem okazje sie przekonac gdzie sa beho :) Sa one w podziemach przy wejsciu do Thais gdy zejdziesz troche nizej bedzie tam jeziorko i wlasnie tam niedaleko sa beholderki :) Poszukaj a znajdziesz
beho (1 ale szybko sie respi) w Trillange Tower
Mummy w Dark Cathedral, ale są i jej towarzysze więc...
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.