Pokaż pełną wersje : Tajfun wraca i ma zamiar pobić rekord chyba :P
sowa1117
02-06-2006, 19:10
Taifun Devilry Level: 207 :)
Taifun Devilry Level 212 :)
Taifun Devilry Level 216 :)
Taifun Devilry Level 217 :)
Ja wam mówie będzie rekord :)
Codziennie jeden level lol :)
Tajfun powinien zalożyć własną
strone internwtową co wy na to ?
Lord Asmor
02-06-2006, 19:55
Tak Taifun powraca Ale czy zamieża pobic rekord to nie wiem:P i jaki rekord?:P
Skromny pacyfista
02-06-2006, 20:49
Cyba taaa ;)
"wraca" a co on wyjechal gdzies? Czesto byl online...
Wojna sie "skonczyla" to zacza expic to chyba normalne nie ?:baby:
Ja wiem jaki rekord chce wysciagnac EO w lvl :D
Pan wyrzej ma racje :P
Skromny pacyfista
02-06-2006, 20:55
double .... -,- plx del
Cyba taaa ;)
"wraca" a co on wyjechal gdzies? Czesto byl online...
Wojna sie "skonczyla" to zacza expic to chyba normalne nie ?:baby:
Wez czlowieku wyjdz i wroc za kilka lat bo chyba niewiesz co piszesz... Twierdzisz ze Taifun specjalnie sie nie logowal bo wojna była? uahuaha
Jak mówiłem wyjdź i wróc za kilka lat
Skromny pacyfista
02-06-2006, 22:36
Zle zacytowales @up >,<
po huja kurwa sie wypowiadacie jak nie wiecie o co chodzi:
ja wam powiem jak jest na prawde: tajfun bedzie expil jak bedzie spokojnie na servie
Grzesiex
03-06-2006, 16:40
ta jasne, po prostu mial egzaminy maturalne, dlatego nie gral ... teraz sie skonczyla nauka wiec moze dalej PGowac :)
po męski narząd płciowya kobieta lekkich obyczajówa sie wypowiadacie jak nie wiecie o co chodzi:
ja wam powiem jak jest na prawde: tajfun bedzie expil jak bedzie spokojnie na servie
ty to kumaty jestes
"Oryginalnie napisane przez Lucznik
po męski narząd płciowya kobieta lekkich obyczajówa sie wypowiadacie jak nie wiecie o co chodzi:
ja wam powiem jak jest na prawde: tajfun bedzie expil jak bedzie spokojnie na servie"
Omg czlowieku wez wyjdz z tad,nie wiesz co jest grane to sie nie wypowiadaj.
Taifun nie molg expic z powodu takiego ,ze byly matury a chyba jak kazdy chce zdac mature,wiec zaczal sie uczyc i tylko dlatego nie gral... Kiedy byla wojna to taifun tylko wtedy sie logowal jak sie cos dzialo...
Skonczyla sie matura taifun wrocil do gry i juz tak pozostanie do konca.
PoZdRo dLa ZiOmKoW z CzEsToChOwY...
Masywny_Titania
03-06-2006, 20:58
Nawet jesli by expil i by szla ekipa na niego to watpie zeby go strapowali,
205 ms na haste jest ciezki do dogonienia ;) jesli by sie udal trap skonczyloby sie to najpewniej triple ue i dedem wiekszosci ekipy:P
Danny Cotton
04-06-2006, 18:43
Nawet jesli by expil i by szla ekipa na niego to watpie zeby go strapowali,
205 ms na haste jest ciezki do dogonienia ;) jesli by sie udal trap skonczyloby sie to najpewniej triple ue i dedem wiekszosci ekipy:P
z jego pvp nie potrzebny by byl nawet trap, a po triple ue by padli tylko n00by pomysl o tym ze w tym czasie co on ma exhsused pomiedzy kazdym ue ty mozesz uhnac sie 2 razy ;oooo
Danny Cotton
04-06-2006, 18:45
"Oryginalnie napisane przez Lucznik
ja wam powiem jak jest na prawde: tajfun bedzie expil jak bedzie spokojnie na servie"
Omg czlowieku wez wyjdz z tad,nie wiesz co jest grane to sie nie wypowiadaj.
Taifun nie molg expic z powodu takiego ,ze byly matury a chyba jak kazdy chce zdac mature,wiec zaczal sie uczyc i tylko dlatego nie gral... Kiedy byla wojna to taifun tylko wtedy sie logowal jak sie cos dzialo...
Skonczyla sie matura taifun wrocil do gry i juz tak pozostanie do konca.
PoZdRo dLa ZiOmKoW z CzEsToChOwY...
nie expil bo wiedzial ze spoxster moglby go zabic solo
z jego pvp nie potrzebny by byl nawet trap, a po triple ue by padli tylko n00by pomysl o tym ze w tym czasie co on ma exhsused pomiedzy kazdym ue ty mozesz uhnac sie 2 razy ;oooo
Exhaused na leczenie jak i na czary ofensywne ejst takie samo, wiec nie gadaj bzdur...
Masywny_Titania
04-06-2006, 20:44
Kolejne posty z serii na mfy nie ma exhausta:P
Taif walnie z ue 2x tyle ile 100 knight sie zdazy uhnac, wiec kalkulacja jest prosta;)
lesiu666
04-06-2006, 20:55
Exhaused na leczenie jak i na czary ofensywne ejst takie samo, wiec nie gadaj bzdur...
LMAO plax?
W zgodzie z moimi owczesnymi badaniami smiem ciebie oswiecic, iz czary defensywne (takie jak np. UH, exura - gwoli scislosci) posiadaja exhausted rowne ok. 1 sekundy. Natomiast czarom ofensywnym (takim jak juz wspomniane UE) przysluguja 2 sekundy. Bylo juz walkowane.
LMAO plax?
W zgodzie z moimi owczesnymi badaniami smiem ciebie oswiecic, iz czary defensywne (takie jak np. UH, exura - gwoli scislosci) posiadaja exhausted rowne ok. 1 sekundy. Natomiast czarom ofensywnym (takim jak juz wspomniane UE) przysluguja 2 sekundy. Bylo juz walkowane.
Uhy rowniez maja ex~ 2 sek chyba ze Ci chodzi o inferne...
Uhy rowniez maja ex~ 2 sek chyba ze Ci chodzi o inferne...
LOL _/_/_/ You own my day Na uha jest 0.9 sek, na czary ofensywne jest roznie np exor vis wali co 0.7 sek
hyba
wyrzej
zamieżam
Ja już płakać nie moge...
Właśnie tak myślałem, kiedy powstanie temat z tym zwiazany.
Obserwuje to na erigu już kilka dni no i nieźle chłopacy jadą ;]
Skromny pacyfista
05-06-2006, 17:19
Taifun Devilry got 2,074,035 XP
http://www.erig.net/xphist.php?player=Taifun+Devilry
Pro gamowac ;o? Chyab wyklauczac kolejnych dobrych graczy huntem z byle powodu...
moim zdaniem Taifun uzywa cave bota B) B)
Last login: Jun 05 2006, 08:09:20 CET wtedy jest restrat i od tamtej pory jest on-line cały czas do kolejnego restartu serwera:)
Mithgar XX
05-06-2006, 22:47
Last login: Jun 05 2006, 08:09:20 CET wtedy jest restrat i od tamtej pory jest on-line cały czas do kolejnego restartu serwera:)
Na tym levelu nie jest na tyle głupi, żeby tego używać.
A kwestia tego, ile siedzi przed kompem, to co cię to interesuje, to jego sprawa.
@topic
Niech przegoni ulubieńca tego forum Supermontisa!
Na tym levelu nie jest na tyle głupi, żeby tego używać.
A kwestia tego, ile siedzi przed kompem, to co cię to interesuje, to jego sprawa.
ja nie mówie że na 100% używa cave bota to są tylko moje przypuszczenia;) :p
Grimni66
06-06-2006, 12:41
to masz dobre ciekawe gdzie na bocie robil by~70k exp per h na bocie watpie zeby siedzial na dragach albo tomby -lvl a pozatym jakby gral an bocie to moglby go postawic jak sie uczyl do matury a jakos niewbijal prawie exp przez ten czas
wyjdzie nowy serw a ?? plz odp. bardzo się niecierpliwie a co do furory zniechenciłem się nadmierną ilością pkerówX( czekam na odpowiedz kiedy wyjdą nowe serwy
/\up
Tego to nawet najstorsi gorole nie wiedza:< trzeba CZekac! CZekac! i jeszcze raz..... CZEKAC!!!
Skromny pacyfista
06-06-2006, 15:59
-.- cave bota na hydrach ? Powodzenia ...
matekk fst bolt
09-06-2006, 18:50
Ludzie Taifun nie logowal sie bo wojna byla ? LOL ? plx hacke me plx
OMg Taifun nie mogl grac po 1 musi sie uczyc a po 2 jego brat jest w wojsku moze juz wrocil i nie mieli jak expic omg.... chyba wiadomo ze taifun sam nie gra tylko z bratem ale sharring to chba nie jest zretsza to jego sprawa ;p i co z tego jak on nawet sie nie ustawia do screena pamiatkowego jakiegos levela bije dalej, dalej chce nabic pewnie 300 xD
Ajron 88
10-06-2006, 12:40
LMAO plax?
2,4 sekundy na runy i czary spontaniczne , jedynym wyjatkiem z jakim sie spotkalem jest to ze po wypiciu mana fluida , nie mozesz odrazu użyć czaru ,tylk musisz odczekac,a wypadku rzucenia czaru możesz momentalnie wypić fluid.
tak gwoli ścisłości , rune delay na enforced pvp = 1 sekunde, dlatego tam sie expi łatwiej.
sowa1117
13-06-2006, 14:00
:) niemoge sie doczekać :) czegoś powiem wam wkrótce czego
Tak Taifun powraca Ale czy zamieża pobic rekord to nie wiem:P i jaki rekord?:P
10kk expa w 38h chce zrobić ;]
Taifun juz wkrydce powinien wyprzedzic EO (juz jest najlepszym ms)
dzieli ich jedynie 100kk exp. Gl taif.
A czy Furora nie ma już osobnego tematu co się dzieje na jej świecie? Trzeba koniecznie zakładać nowe?
http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=76936
Doggie
Taifun Devilry Level: 207 :)
Taifun Devilry Level 212 :)
Taifun Devilry Level 216 :)
Taifun Devilry Level 217 :)
Ja wam mówie będzie rekord :)
Codziennie jeden level lol :)
Tajfun powinien zalożyć własną
strone internwtową co wy na to ?
Co to kogo obchodzi...stronę internetową? - chyba poradnik how to be PA...Jakbyś grał w kilka osób cały czas też byś miał wysoki lvl. Zaraz pewnie bedą dziesiątki postów - "ty debilu nie masz tego lvl to nie gadaj" albo "taifun rulez". Ja zdania nie zmienie, opartego na autopsji i doświadczeniu wielu moich przyjaciół.
plx hacke me plx
hahahahahaa padlem ;d xD halp my xD
taifun slaby w pvp oO bo nie bije hmm do red i nie dobija sd 8o
No i co z tego, że nawet dogoni, czy przegoni, jak wiadomo jacy są Taifunowie, tak wiem na 100% że gra więcej niż 1 osoba tą postacią.
"Nie Level czyni człowieka, a zachowanie i charakter".
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.