zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Pacc a dokladniej list do cip'ów

gerfild86
02-06-2006, 21:18
Słyszałem ze jak sie wysyla list do niemiec w sprawie odzyskania konta to kstero dowodu ma byc poswiadczone przez notariusza.
Teraz moje pytania:
1) Czy to prawda??
2) Jesli to jest prawda to czy jest jakis slad od cip'ów, ze tak trzeba wysyłac?

Jak mi przyjda do glowy jeszcze jakies pytania to dam edita

Diego'Odin
02-06-2006, 21:27
notariusza lol?
nie odzyskasz tak konta ale dostaniesz nowy rec key (jeśli masz spersonalizowane konto i wyłlesz im dowód torzsamości)

gerfild86
03-06-2006, 00:46
chyba sie nie znasz wlasnie tak mozna odzyskac konto, tylko w moim przypadku nie ma dlugo gdzyz inna osoba podrobila moj paszport i kradnie mi itemy

Vanhelsen
03-06-2006, 02:08
Notariusz ci za to 50-100 zł weźmie... A tak w ogóle to bujda z tym notariuszem ;)
Co do listu, to tak, działa tak odzyskiwanie, reszta w odpowiednim poardniku na forum :)

Dabek
03-06-2006, 10:43
W instrukcjach nic o tym nie pisze - BYĆ MOŻE poświadcznie notariusza jest potrzebne w sytuacjach kiedy kilka osób posiada (podrobione/ukradzione) kopie dokumentów i 'wyrywają' sobie konto. W instrukcjach nic o tym nie ma, więc najlepiej będzie jak napiszesz o swojej sytuacj na [email protected].

A do tych którzy twierdzą że żadnych notariuszy nie ma fragment posta (http://forum.tibia.com/forum/index.php?subtopic=thread&postid=9521398#post9521398) z forum tutorów, napisane przez Iscena ('członek' CS):Greetings,

I would be grateful if any of you could translate the following words / sentence into polish, portuguese, spanish and swedish:

- registration office
- certified copy
- You can apply for a certified copy at the registration office in your home town.

Thanks in advance

Iscen
Chyba nie dla zabawy tego potrzebował?

gerfild86
03-06-2006, 11:49
Dzieki bardzo tak zrobie jak bede mial troche wolnego czasu.