zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Najlepsze EQ dla Sorcerera

Guardia104
02-06-2006, 21:30
Mam problem wyborem eq dla mojego sorcerera. Chodzi mi o takie eq zebym nie musial juz zmieniac. Doradzcie mi jakie jest najlepsze EQ Sorcerera :)

POZDROB)

Sidena Daron
02-06-2006, 21:35
Najlepsze eq dla sorca to : Blue robe/Magic plate armor, Golden legs, Demon shield, Bohy, Demon helmet :)

Alanus Lutinum
02-06-2006, 21:46
Dobre eq to takie które daje obronę (może akurat nie tak dużo, bo sorcerer nie walczy w zwarciu co nie wymaga dobrej obrony fizycznej, aby zmnijeszyć koszty polowań) i mało waży (blue robe). Dobra byłaby też lekka tarcza (demon shield) i odpowiednia różdżka lub broń (fire sword,skull staff, knight axe ?)lecz muszą być też odpowiednio lekkie. Wybór spodni nie jest duży a więc doibre byłyby takie jak: crown lub golden. Hełm może być nawet ancient, chcoiaż bardzo trudno go zdobyc to jest to naprawdę opłacalne.
Na twoje wymagania powinien starczyć zwykły crown helmet lub demon helmet. Co do butów to buty szybkości ,żebyś mógł szybciej uciekać przed przeciwnikiem co dawało by ci znaczną przewagę w walce z nim.

Fax
02-06-2006, 21:49
to zalezy od twojej mamony i od swiata, napisze ci jhakie wedlug mnie jest dobre eq dla sorca na jaki lvl ;P

8-15 - Plate set, Steel Helmet, Dwarven Shield, Rozdzka, Buty
16-25 - Knight/Noble Armor (ew. Blue robe), Plate/Knight Legs, Crown Helmet/Hat of the mad, Guardian/Dragon Shield, Rozdzka, Buty
26-40 - Blue Robe, Knight/Crown Legs, Cruz/Warrior Helmet, Crown Shield, Rozdzka, Buty (ew. Bohy)
41-100 - Blue Robe/Golden Armor, Crown Legs, Royal Helmet, Demon Shield, Rozdzka/Burst Arrows, Bohy
100+ - juz zalezy od ciebie, mozesz nosic to co od 41-100, a mozesz i MPa, Demo Helmet itd...

mam nadzieje, ze chociaz troche pomoglem :)

Lyonis
02-06-2006, 21:55
Crown Helmet , Blue Robe , Golden/Crown Legs , Bohy , Demon Shield , Wand ( w zależności od levela ) i Platinum Amulet albo Aol jak wolisz...

Danubia_drut
02-06-2006, 22:00
latasz w p-secie do 50 lvla a później jak chcesz możesz kupić MPA a możesz b-robe... i jak najszybciej kup BOHy

@up
yhm już widze jak sorc biega w k secie ciekaw jhestem ile miałby wolnego cap'a po włożeniu manasów,runek i reszty eq...10?

Guardia104
02-06-2006, 22:09
Ja gram na serwerze GUARDIA non-pvp. Ja mam zamiar kupic takie EQ:
-Blue robe/Golden armor
-Crown legs
-Demon shield
-Royal helmet
-BOH
-AOL
Co wy o tym sadzicie wystarczy takie EQ dla Sorcerera na wysokim lvlu.:)
Czekam na wasze odpowiedzi

Pozdro

Olorion.
02-06-2006, 23:40
zamien royala na crown helmet i zamiast aola nos platinum ammy

Ozon18
03-06-2006, 01:04
Ja zwyklem nosic Blue Robe + Vampire/Demon Shield, reszta gola. W drugiej rece SSa, a w miejscu na strzaly energy ring, w razie czego szybko przekladac

Mastadi, little meteorite
03-06-2006, 01:16
Ja mam 2 sety, jeden na hunty bez blokera: Crown Armor, Knight Legs, Vampire Shield, Crusader Helmet, BoH'y, Skull Staff/Wand of Inferno, Plat Ammy. A jak z blokerem i potrzebne duże ilości run to: Crus Helm, B Robe, P legs, BoHy a rezta tak samo :)

Sidena Daron
09-06-2006, 21:33
Dla sredniego sorca najlepiej : Crown Armor/B-robe, Crown/Cruz helmet, Plate legs (crown za drogie), Crown shield/ p-ammy, Boh. I mzoesz smialo smigac, a Aol nie jest wtedy potrzebny

BlackWolf
10-06-2006, 00:40
Blue Robe , Golden Legs , Bohy , Demon Shield , Demon Shield :cup:

The End

elmo_us
11-06-2006, 16:26
Blue Robe , Golden Legs , Bohy , Demon Shield , Demon Shield :cup:

The End
Cos ci sie kolego pomylilo 2x Shield nic nie daje.

Bohuarg
11-06-2006, 16:48
(najlepszy??) ok B-robe/G-arm Golden legs Demon shield Thunder hammer :P BOH Demon helmet ^^ AOL ROH

Rethfing on Aldora
11-06-2006, 17:22
Do 100lvla to będzie Rh, Br, C-legi, BoHy, Demonka i WoI. Poza to już te questowe itemki + MPA dla cfaniaków ;P

Dandrag
11-06-2006, 21:44
Jak dla mnie eq dla sorca powinno być jak najlżejsze. Sorcerer raczej nie blokuje wiec na co mu jak najlepszy sprzęt. Ważne żeby miał miejsce na runy i loota :p no chyba że ktoś sie uprze i chce mieć jak najlepszy sprzęt to nie widze problemu. Oczywiście im wiekszy poziom tym więcej capa a co za tym idzie możemy założyć coś lepszego. Ale raczej powinno sie spojrzeć od strony praktycznej a nie prestiżu B)

MJowitek
11-06-2006, 22:25
Ja gram na serwerze GUARDIA non-pvp. Ja mam zamiar kupic takie EQ:
-Blue robe/Golden armor
-Crown legs
-Demon shield
-Royal helmet
-BOH
-AOL
Co wy o tym sadzicie wystarczy takie EQ dla Sorcerera na wysokim lvlu.:)
Czekam na wasze odpowiedzi

Pozdro

Myślę że to bardzo dobra kombinacja dla sorcera. A tym bardziej że masz wysoki lvl. Zgadzam sięz kolegą choć jeszcze bym dodał MPA ale nei wiem czy stać go na ciebie. Pozdrawiam i buziaki. :]

Shinjix
13-06-2006, 01:25
Przy ok. 40-50 levelu powinienes miec takie eq:
Hat of the Mad,
Blue Robe,
Plate Legi
BoHy,
VampireShield,
Platinum Amulet,
Rozdzka.Takie eq spokojnie wystarcza do wysokiego levela, nawet do ok. 100. W lepsze nie ma sensu inwestowac - po prostu szkoda kasy. Przy ~100 mozesz sie pokusic o Golden Legi, MMS, Demon Helmet. Wtedy takze nalezy zakupic AoL.

Gesior
13-06-2006, 20:31
Przy nowym systemie magii [najlepsze expienie z e-visa] warto kupic coś cięższego niż typowy set dla maga...

O ile na hunty z blokerem wystarczy B-robe, Demon shield, Hat of the mad i BoHy
o tyle na samotne expienie na wampirach w tombach albo na ancient scaraby przyda się pełny set z C-legsami, RH i może cięższa zbroja niż B-robe [G-arm nie jest drogi i stosunkowo lekki]

Buzk@
14-06-2006, 19:27
10-25lvl-wystarczy blue robe, dark/devil helmet, plate/ knight legsy, dragon shield, scarf, rozdzka i buty (najlepiej bohy ale jak cie nie stac to wystarczaja nawet leather)
25-50lvl-Golden armor, crusader/royal helmet, knight/crown legsy, crown/medusa shield, platinum amulet, rozdzka i knoiecznie juz boszki
50-100lvl- to juz wedlug wyobrazni i budze

Buzk@
14-06-2006, 19:32
10-25lvl-wystarczy blue robe, dark/devil helmet, plate/ knight legsy, dragon shield, scarf, rozdzka i buty (najlepiej bohy ale jak cie nie stac to wystarczaja nawet leather)
25-50lvl-Golden armor, crusader/royal helmet, knight/crown legsy, crown/medusa shield, platinum amulet, rozdzka i knoiecznie juz boszki
50-100lvl- to juz wedlug wyobrazni i budze

NicNIeWiedzący
14-06-2006, 20:27
czytając wypowiedzenia niektórych osób już mi niedobrze się robi po co mu wkręcacie że na 26+ lvlu k legi? ja napisze jakie eq najlepsze dla sorca

crown/crusade royal/demon helmet(demon to już na h lvlu a ogolnie radze crown 29,5oz.)
blue robe ewentualnie golden armor(radze b robe bo lekka i tańsza)
plate legs ewentulanie crown(radze plate legi bo 1 obrony mniej ale 15 capa więcej)
leathe rboots/boh(bohy na wyższym lvlu coś koło 30 wcześniej można ale dead i po ptokach ;])
vampire/demon shield(obie są lekkie zależy jak z finansami)
platinum amulet/aol(aol tylko wtedy gdy eq jest dużo warte w innych wypadkach platinum amulet

io nie wcosakajcie że dla sorca e plate g legi bo po co? może g legi mają 2 defa więcej i 6 oz cięzsze ale ile razy droższe są nie kupuj niczego pochopnie^^

thorsus
14-06-2006, 22:16
Po pierwsze czytajac Buzk@ sie zasmialem. BoHy to na nowszych swiatach na pewno nie itemek dla levela 25. Od 35-40 moze i tak. Reszta tego co wymienil tez jest smieszna: Golden armor, crusader/royal helmet, knight/crown legsy, crown/medusa shield, platinum amulet. Moze guardia jest dziwna ale czuje ze to bedzie slono kosztowac (150-200k). Ale tak ogolnie to tak do 35 levela polecam Plate Seta bo wtedy jeszcze calkiem malo sie bloczy. Moj kolega na 79 to juz DSM, Crown legs, Royal Helmet ale on to non stop leci z exori vis na dragi na vampy itp. Zalezy od tego czy ktos lubi expic zabijajac z daleka ( blue robe, crown helmet, dragon shield, plate legs) czy z bliska ( mozna sie skusic na troche ciezsze i lepsze eq np crown set)

Chai Renn
14-06-2006, 22:52
Co mam zmienic w moim eq royal helmet golden armor blue robe (nie wiem w czym chodzić ) cwonr legi vampir shield boh co mam zmienic lub dokupic gram na celescie

Warmendes
14-06-2006, 23:17
najlepsze eq dla sorca to najlżejsze eq

Rozkrwawiacz
14-06-2006, 23:39
Mój sork ma : b robe, k legsy, c helm, p ammy, medusa shield, boh, no i full wandy.

btw. mam 27 lvlB)

Kokoszek
15-06-2006, 00:19
Moim zdaniem najlepsze eq to Blue Robe,Crown Legs,Hat Of The Mad,Demon Shield,Wand Of Inferno,AOL i Jakiś Ładny Ring

Orneryboy
18-06-2006, 12:01
Ja mam 2 sety, jeden na hunty bez blokera: Crown Armor, Knight Legs, Vampire Shield, Crusader Helmet, BoH'y, Skull Staff/Wand of Inferno, Plat Ammy. A jak z blokerem i potrzebne duże ilości run to: Crus Helm, B Robe, P legs, BoHy a rezta tak samo :)

Tylko po co, skoro te kilka arma wiecej i tak nic nie da. A jak nie huncisz z blokerem, to huncisz sam z wandem/vis. Potrzebujesz duzo bp mf, wiec po co nosic jakies ciezkie c-arm i k0legs, skoro i tak cie nie uratuja?

B-robe, p-legs, i c-helmet

Zuper Hero
19-06-2006, 08:05
Golden Helmet, Magic Plate Armor,Dragon Scail Legs, Blessed Shield, Jakiś Wand, Golden Boots (Boots of Haste), Amulet of life czy tam loss, might ring , 10213294309bp of UH 7864786078905676bp of SD
-.-

Piróg(Wymiatacz Techno)
20-06-2006, 02:28
a więc...

demon helmet, demon shield, blue robe, boh, golden legs lub plate legs

tylko nanlepsze jest to ze...
mozesz o tym tylko pomazyc...

Masterxxx
22-06-2006, 22:46
Radziłbym kupić takie eq: Dragon Scale Mali, Demon Shield, Crown Legs(lub Golden W zależności ile masz kasy), Wand Of Inferno(lub na 100lvlu i dużej ilości kasy Magic Sword), Demon Helmet, BoHy (Oczywiście;) ) radziłbym mieć w bp pare UHów i SDków na wszelki wypadek;);):p

Guardia104
23-06-2006, 00:57
Mam jeszcze jedno pytanko jaka bron uzywac nadal wandy czy juz bronie mam zamiar kupic Bright Sworda czy warto ??B)

Duch Niespokojny
23-06-2006, 02:30
Mam jeszcze jedno pytanko jaka bron uzywac nadal wandy czy juz bronie mam zamiar kupic Bright Sworda czy warto ??B)
Jeżeli bardzo chcesz walczyć bronią, to już lepiej kupic war hammera, bo i tak będziesz zabijał tylko słabe potworki w rodzaju rotwormów czy minotaurów a z WH pójdzie to o wiele szybciej. Do samego blokowania bright sword to moim zdaniem strata pieniędzy.

Sindbat
23-06-2006, 08:32
Moje eq to:crusader helmet, blue robe, vampire shield, boh, WoI, platinum amulet i plate legs. Mam 38 lvl czy opłaca się coś zmienić?

Andrealfus
23-06-2006, 08:42
Crown Helmet , Blue Robe , Golden/Crown Legs , Bohy , Demon Shield , Wand ( w zależności od levela ) i Platinum Amulet albo Aol jak wolisz...

takie eq jest dosc dobre poniewaz crown helmet i blue robe sa lekkie, crown legi tez demon shield bardzo leciutki i aol bym proponowal bo jak wyleci cos z tego seta to uuuu i to na jakims nowym swiecie

A jak sorc/drut ma lekkie eq wiecej runek ma w bp ;]

Carli
26-06-2006, 21:09
Najlepsze eq wg. mnie dla sorka to: Crusader helmet, Blue Robe, Crown Legs, BoHy, Crown Shield, Platinum amulet. Ja mam tez drugi, bardziej bezpieczny set: Dark Helmet, Cape(????), Plate Legs, L boots, Scarf i Dwarven shield wystarcza. ;)

Fire glutek
26-06-2006, 22:05
Mi tam nie potzrebne lepsze eq sorc nie walczy w zwarciu chociaz bohy do uciekania dobre by byly :)

P.s dla slepych to se looknijcie podpis

Nitro Evil$
28-06-2006, 03:40
duzo smiesznych rzeczy sie tutaj doczytałem
np. "sorc niewalczy w zwarciu"
a własnie ze sorc na wyzszym lvlu walczy tylko w zwarciu :)
exori vis oraz exori mort etc.
a co to tematu:
MPA,G LEGS,DH,BOH,DEMONKA,AOL:>

na mniejszy budzet starczy ci G Arm,K legs,Crown helm,Demonka,Boh,P ammy
takie osobiscie uzywam :P

Guardia104
27-07-2006, 01:17
Po wypowiedziach niektorych osob juz wiem jakie EQ jest najlepsze:
Blue Robe/Golden armor (Golden arm na 70lvlu tak styknie juz go miec o 3 arm wiecej od blue robe a na high lvlu mozna kupic MPA ale to strata pieniedzy)
Crown Legs (Crown legs na 50lvlu a na high lvlu mozna se kupic Golden ale Crown wystarcza)
Royal Helmet (Ten helm radze kupic na 50lvlu jest bardzo dobry pozniej Demon helmet ale on duzo kosztuje bo jest to helm z bardzo trudnego Questa)
Demon Shield (Demon Shield na 45lvlu pozniej mona kupic MMS ale uwazam to za stracenie capu i strate pieniedzy)
AOL/Platinium Amulet (Tu bym radzil AOL do 60lvla latamy w Platinium)

POZDRO:D

Guardia104
27-07-2006, 01:18
A Rozdzki na hunty na jakies slabe potwory, bo szkoda uzywac run np: Dwarf guard, Cyklopy
To Wand of Cosmic Energy i Wand of Inferno radze nosic ze soba

P.S Prosze pisac wasze sugestie co wy o tym sadzicie

Talron
27-07-2006, 01:54
Najlepiej nie nosić nic (może tylko jakiś blue robe i demon shield) żeby mieć dużo capa przecież i tak potwór cię zazwyczaj nie będzie dotykał :)Inna sytuacja gdy zamierza się expic z exori vis itd wtedy bierzemy cały eq o najlepszej obronie.

Sorcerer of Kyra
07-08-2006, 18:44
b robe crown/crusader helmet golden /crown legs wand i demon shield:p

Goom
07-08-2006, 20:50
Ziomek najlepsze eq dla sorca musi być leciutka czyli:
Blue Robe,Hat of the mad,boh,p/k/c legs/wand no i jakiś lekki shield.

Nazwa użytkownika
07-08-2006, 20:55
Golden Helmet, Magic Plate Armor, Blessed Shield, Golden Boots, Wand of Inferno, Amulet of Loss, Dragon Scale Legs

Susshirs
07-08-2006, 22:04
nie kumam.... dlaczego Hat of the Mad ? Wiem ze ma 7,00 oz ale tylko 3 pkt. obrony . Dlaczego ja wybieracie ?? a w/g mnie najlepsze eq dla sorca na wyzszym lvl to :
B Robe , crown helmet , g legsy , wand , pro amulet , tarcza : vampie (pozniej demon) i obowiazkowo BOHy.
Pozdro

szuszu
07-08-2006, 22:28
Ogólnie
P-ammy
Golden Helmet
Wand of Inferno
Magic Plate Armor
Dragon Scale Legs
Golden Boots
Blessed Shield

Z tych ogólnie dostępnych eq

Wand of Inferno
Aol
Demon Helmet
Mpa
Golden Legs
Boh
Mms

Eq wybierany przez większość magów

Wand of Inferno
Crown Helmet
Blue Robe
Knight Legs
Boh
Demon Shield
P-ammy

elders_druidas
08-08-2006, 00:06
Ja mam 34 lvl tyle ze druid moje eq to:
Hat Of The Mad
Blue Robe
Crown Legs
Boh
Demon Shield
Tempest Rod
Platinum Amulet

to chyba najlepsze eq, przynajmniej dla mnie :PP

Ghost111
08-08-2006, 00:07
Ja tam nosze: Hat of the mad, B robe, P legi, bohy, Vamp Shield...

... i fajnie jest :D

Flisik
17-08-2006, 17:14
Rzucam to pytanie tutaj żeby forum nie zasmiecać:
Czy oprócz znikomego arma hat of the mad, albo magic hat coś dają?

PLague
17-08-2006, 17:20
Golden Helmet, Magic Plate Armor, Blessed Shield, Golden Boots, Wand of Inferno, Amulet of Loss, Dragon Scale Legs

ło men. Skąd takie coś weźmiesz? :p

Double
17-08-2006, 18:30
Moim zdaniem najlepsze eq to takie:
blue robe (potem ewentualnie mozna zamienić na c arma):)
demon shield
crown helmet
crown legs
bohy
no i oczywiscie różdżka 8o

Mam nadzieje ze pomogłem:) :) :)

Turion
18-08-2006, 16:08
Najelpsze eq do sorca i druida to rh,boh,b robe, p legi, demon shield. Ewentualnie zamiast rh moze byc demon helmet ale to strata kasy :]

Slayer Shaphiree
18-08-2006, 20:30
Moim zdaniem best eq dla sorca to :
Blue Robe ( mozna jeszcze Crown Armor i Magic Plate Armor )
Royal Helmet
Crown/Knight Legs
Demon Shield

_BeliaR_
18-08-2006, 21:05
Jak dla mnie najlepsze i najladniejsze eq dla sorca/druida ktorego bym nie wymienil to : b robe, rh, boh, c legs, demon shield, tempest rod/wand of inferno

_AdanoS_
18-08-2006, 21:05
Najlepsze eq dla druida/sorca to:
Blue Robe
Royal Helmet
Crown Legs
Demon Shield
Boots Of Haste

Shark90
19-08-2006, 12:59
edited edited

Guardia104
27-08-2006, 23:22
Ostatnio szukalem na roznych forach jakie jest najlepsze EQ dla Sorcerera i jakis ziom podal mi ta stronke. Jakie Eq na dany lvl dla kazdej profesji Palladyn, Knight i Mag
Oto ta stronka

http://www.geocities.com/cdeepal/EncyclopediaTibia/AverageEq.html

Mi by styklo takie EQ jak na 80lvl lepszego nie trzeba moim zdaniem sami zobaczcie:p

qwert_stary
30-08-2006, 20:10
Moim zdaniem,eq zalezy od stylu grania.Bo niektorzy na wyzszych lvlach bija tylko z run,inni z vis/mort.Jezeli bijesz potwory z run to:
B-robe,vamp-shield,crown helmet,boh,plate/crown legs,plate ammy

Jezeli z visow/mortow to :

G.arm,demon shield,royal helmet,boh,crown legs/golden legs(b.drogie ;D),plate ammy

Jodap
30-08-2006, 20:48
Sorkowi wystarczy Blue robe na bardzo długo mozna kupic golden albo demon legsy no i demon shield i royal helmet takie eq powinno wystarczyć ale tez zalezy od tego ile masz kasy w tibi. Nie kupuj bardzo dobrego eq jak masz np 40 lvl bo bendidzesz miał mało capa. nie musisz miec zbyt dobrego armora bo srkiem nie walczysz w zwarciu tylko na odleglosc
:)

MlodyPL
30-08-2006, 20:52
Wszystko uzaleznione jest od tego ile sie ma pieniedzy.

Kylx
30-08-2006, 23:52
Blue Robe,Vampire Shield,Crown Helmet,Bohy,P-legs(moga byc lepsze):p

piesio
31-08-2006, 09:09
Blue robe , crown legs , crown helmet , demon shield , boh .
Jest naj lepsze poniewaz dobre i ledkie a dla sorca ktory ma malo udzwigu

Piotr11
31-08-2006, 10:49
Najlepsze eq dla sorca to :Blue robe,plate legs,crusader helmet,boh,vampire shield, i duzo siana w rozumie. :P

grzybeeq
01-09-2006, 02:20
mysle ,ze: magic plate armor, demon helmet, golden legs, mms, i rodzka... tak mi sie wydaje ale nigdy nie gralem sorkiem chodzi tu o najlepsze eq co nie a nie o jakie eq od danego lvla ??...

Evil'Sniper
01-09-2006, 11:33
EQ zależy od świata i dostępnej kasy.
Ja gram na celescie i mam 22 lvl EQ:Noble arm,Plate Legi,Dragon shield,ruzga,buty zwykłe i szalik.Mam 23k(na BOHy zbieram)
Kolega ma 24 też druid i jego EQ:Crown set(shield,legi,arm,helm)ruzga,buty zwykłe i szalik.Ma 32k(tez zbiera na BOHy)

Poborca_Podatkowy
01-09-2006, 12:24
Chyba już tego starczy, wszystko zostało już powiedziane i nie ma sensu tego powtarzać

Rossi
03-09-2006, 21:49
ja na 38 druidzie nosze : crus helm p ammy b robe c legs boh demon shield all rozdzki luk z 200 burstow i polecam jeszcze plecak uniwersalny w ktorym powinien byc energy ring time ring i roh bp uh bp hmm 2 bp mf i chociz 4 sdki i z 5 gfb w razie ataku pk X(

Tengo
05-09-2006, 17:11
Najlepsze eq dla sorca

8-nawet 30 lvl mozesz czymac plate seta, c helmet ,buty , wanda , i na 25+ lvl mozna zainwestowac w medusa shield lub vampire jesli nas stac
30-50 lvl blue robe , c legi ,Jesli cie stac RH jesli nie lepiej cruz helmet,vampire shield/demon,30-35 lvl buty normalne , wyzej bohy
50-80 dalej mozna czymac blue robe lub wymienic ja na golden arma , c legi , RH , i bohy

80-100 mozna juz zainwestowac lub wylotowac Mpa , Golden legi, Demon helmet/royal , Steel buty te mozna kupic ale boszkow nie sprzedawac

Agent Madness
05-09-2006, 17:24
Demon Helmet, MPA, Golden Legi, MMS, BoHy, SCA/SOV/TH : P

Xulorin
05-09-2006, 17:37
Ja jednak na sorcu zamiast MPA używał bym Blue Robe. :) Czemu? Lżejsze no i do tego lepiej sprzedać MPA i mieć kase na runy ;).

Tomcio Pall
05-09-2006, 17:39
Wg. mnie: C legi, BOH, RH/C Helmet, B Robe, Demonka/Vampirka.

Excalibug
05-09-2006, 18:14
Moim zdaniem Hat of the mad,Blue robe,Crown Legi,Demon Shield,Aol,Bohy.

Undead'Dragon
16-09-2006, 20:05
AOL
Royal Helmet / Demon Helmet
Blue Robe / Golden Armor
Crown Legs
Boots of Haste
Demon Shield
no i Wandy

Mikan
17-09-2006, 09:34
Najlepsze eq dla sorca to : Crus helmet,b robe,c legi,c shield,bohy :D ,i wand of inferno xD;)

Jojek01
17-09-2006, 14:55
Ta tyle, że nie wiem jaki masz lvl... :(
Ja na 25 lvl będe robić HMM i sprzedawać. Potem jak uzbieram kase to kupie takie eq:
Royal Helmet, Blue Robe, Crown Legs, Demon Shield, Boh, AoL. B)

Stonhard
01-10-2006, 16:04
Najlepsze Eq dla sorca moim zdaniem to: Crown Helmet, Blue Robe, Crown Legs, Boots of haste, Demon Shield.

CHeeT@H
07-10-2006, 16:42
eq dla sorka
mam 55+ levl a latam w
k legs (crown warte o 20k wiencej za 5oz mniej)
c arm (niedlogo golden)
rh (demon helm nie potrzebny mi
p amm (podstawa dla facc i czasami pacc)
bohy (run away)
v shield (jak bedzie kasa to demon)
2 postawy można iść w jak najmniej capa arm
albo na exori vis(paccowski czar za 20 many) walimy na 1 kratkę więc armor sie przydaje
dla low lewli tzn 30- c helm nooble armor p legi bohy scarf c shield
dla very low lev 15- c shield p set
dla very h levli 90+ demon h demnon a mms g leg boh aol

Dark Sven
07-10-2006, 17:16
Cześć!
Mam pytanko:
Czy może mi ktoś wyjaśnić jak działa skull staff <(jaki rodzaj ataku itd)>?
<(szukałem ale nie znalazłem)> dzięki!

Skull staff- to bron obuchowa- club. Atakuje fizycznie. Nie wymaga many etc.

Mam pytanie. Ile jeszcze razy napiszecie to samo?

Puccy
07-10-2006, 17:35
Ja na 25 lvl będe robić HMM i sprzedawać. Potem jak uzbieram kase to kupie takie eq:

No to se troche sie narobisz...

Goldzio
07-10-2006, 18:48

Na 25lvl ? Padniesz od pk albo od mooba i matka krzeslem dostanie...

Nie kupujcie na 10lvlu b robe i innych evul itemkow. I tak wiekszosc 100+lvl drutow/sorcow na hunt z blokerem idzie goła.

Jaayz_PL
13-10-2006, 16:01
Mam 24lvl sorc i kosze z : DSM,VAMP,CROWN LEGI,RH,BOHY/STEEL

Frapper
14-10-2006, 17:20
Bo przelozyles z drugiej posatci, tez mi sztuka.

Prostyy
14-10-2006, 17:55
jak dla mnie

crown helmet/ rh
b robe
k legs or c legs (ja nosze k legsy bo to tylko 5 oz roznicy)
boh
vamp/demon shield
P ammy
wand

bartii10
14-10-2006, 18:31
eq dla sorca musi byc tanie i lekkie :) dlatego polecam crown helmet, plate legi, blue robe, vampire shield. wydaje mi sie optymalnie dla middle lev sorca.

teletoobis
14-10-2006, 18:53
eq dla sorca musi byc tanie i lekkie :) dlatego polecam crown helmet, plate legi, blue robe, vampire shield. wydaje mi sie optymalnie dla middle lev sorca.

padlem
middle lvl masz na mysli cos ok. 15-30 ? jesli tak to gratuluje pomyslu bo pokaz mi sorka ktory po 15 lvlu ma na to ~45k..Fakt, 30 lvle biegaja juz z b robe a nawet z demonkami no ale bez przesady

Thor Nephihean
14-10-2006, 19:52
Moim zdaniem dobre EQ dla słabo doświadczonego sorca to blue robe,plate legs,boots of hase,beholder shield,warrior helmet.
Zmiany dla bardzie doświadczonych to zmiana EQ na:royal helmet,golden armor,crown legs,medusa shield.
Boots of hanste zostawic można.

Jarosz
11-01-2007, 19:29
-blue robe
-medusa shield
-crown helmet
-crown legs
-bohy
;p

Go'han
11-01-2007, 19:37
Jak bym grał sorcem to bym nosił b robe, c legi, rh, demonka i wand;)

Michael91
11-01-2007, 20:34
@ panowie up

Nie wiem czy zauwazyliscie ale ten temat jest z przed kilku miesiecy...

SowaBez0ka
11-01-2007, 21:14
dla druta / sorca na hlvl polecame skull hlemt blue robe mms/demonka aol bohs i aol i to all wiencej nie potrzeba sorc 25-50 lvl robe / demonka / rh [lub wogole] bohs c legi[lub wogole]

thewojtek
11-01-2007, 21:49
Rh, Goldekna, Demonka, K legi, Bohy, Wand

Guardia104
19-01-2007, 14:22
HihoB)

Mam 2 pytanka
Pierwsze : Mam Demon helmet na swoim sorcu czy oplaca sie kupowac Helmet of the ancients.
Drugie : Mam Bohy czy oplca mi sie kupic Steel Boots. Pytalem sie 160lvl Master Sorca powiedzial ze on juz Bohow nie uzywa

Elwer Balus
19-01-2007, 14:26
Rh, Goldekna, Demonka, K legi, Bohy, Wand

Knight legsy nie bardzo:/ lepsze crowny, różnica w cenie nie jest astronomiczna a crown są troszkę lżejsze(niewiele, ale zawsze coś)

Flisik
19-01-2007, 15:09
Eq w miare tanie i dobre to crown helmet/hat of the mad, blue robe, demon shield, bohy, wand. A co do legsów to nie opyla sie kupowac nic lepszego od plate legsów, bo k legi waza wiecej, a c legi troche drogie.

Kolczu$
21-01-2007, 00:33
Crown Helmet, Blue Robe, Plate Legs, BOH, Platinum Amulet, Vampire/Demon Shield i to wszystko, kasa na runy/mf'y.

Po 100lvl jesli Cie stac i wiesz, ze mozesz sobie na to pozwolic: Demon Helmet, Blue Robe, Golden Legs, BOH, AOL, Demon/Mastermind Shield.

Mysle, ze gram wystarczajaco dlugo, zeby to stwierdzic ^^'

Keel
21-01-2007, 00:58
Najlepiej bez eq chodzic bo capa zaoszczedzasz.

Kaczmen
21-01-2007, 01:45
@Kolczu$
AOLa można nawet wcześniej kupić, bo jednak wartość run/mf'ów i do tego jeszcze części eq jakie możemy stracić może (szlag...powtórzenie;]) przewyższać 50k...

Najlepiej bez eq chodzic bo capa zaoszczedzasz.

to jest wątpliwe...bo gdziekolwiek by się nie szło solo czy team def/arm się przydaje ;]

Progmaniak
22-01-2007, 17:20
Jak ide huncic to biore only hat of the mad, demonke, wanda i full mf ;] Tak to mam jeszcze p legi i bootki (boh plax)

@Knight legsy nie bardzo:/ lepsze crowny, różnica w cenie nie jest astronomiczna a crown są troszkę lżejsze(niewiele, ale zawsze coś)

Jeszcze lepiej biegać w plate legach!

piesek-leszek-4
22-01-2007, 18:26
Dla mnie najlepsze eq dla sorca/druta to Hat of the mad, blue robe, crown legsy, bohy i demon shield.

Mylak
22-01-2007, 18:33
EQ do 40 lvl: Crown helmet, Blue robe, Plate legs, BOH, Wand, Demon shield
EQ do 50 lvl: Crown helmet, Blue robe, Crown legs, BOH, Wand, Demon shield
EQ do 80 lvl: Royal helmet, Blue robe, Crown legs, BOH, Wand, Demon shield
EQ do 100 lvl: Royal helmet, Golden armor, Crown legs, BOH, Wand, Demon shield
EQ 100 + lvl: Demon helmet/HOTA, MPA, Golden legs, BOH, Wand/Runy/Bursty, Demon shield

Soul's
22-01-2007, 18:46
Bohy
Plate Leg's (ew. później Crown)
Blue Robe
Crown Helmet
Demon Shield
Broń~

ZeboslawCalmera
23-01-2007, 13:29
Witam!
Mam 26 druta i w tej chwili :
*knight legs
*blue robe
*hat of the mad
*croco boots
*beho shield
*platinum amulet
*q-rod, v-rod

I teraz moje pytanie.Chcialbym zamienic b-robe i k-legi na crown seta.Ubędzie mi dużo capa ale dojdzie arm.A expie na guardach więc czasami jak mi zapierdziuli za 100 to mi oczy wychodzą.Wiem że mam hełm ( a właściwie czapkę :) ) z arm:3.Ale ona również jest lekka i zależy mi na niej i nie zamierzam jej zmieniać na np crus. helma którego miałem ale zajmował mi za dużo miejsca.Nie próbujcie namawiać mnie na crown helma, bo nie zamierzam go nabywać.Proszę tylko o odpowiedz na moje pytanie.C-set czy blue robe i k-legs.:)

piesek-leszek-4
23-01-2007, 18:26
Witam!
*knight legs
*blue robe
*hat of the mad
*croco boots
*beho shield
*platinum amulet
*q-rod, v-rod

I teraz moje pytanie.Chcialbym zamienic b-robe i k-legi na crown seta.Ubędzie mi dużo capa ale dojdzie arm.A expie na guardach więc czasami jak mi zapierdziuli za 100 to mi oczy wychodzą.Wiem że mam hełm ( a właściwie czapkę :) ) z arm:3.Ale ona również jest lekka i zależy mi na niej i nie zamierzam jej zmieniać na np crus. helma którego miałem ale zajmował mi za dużo miejsca.Nie próbujcie namawiać mnie na crown helma, bo nie zamierzam go nabywać.Proszę tylko o odpowiedz na moje pytanie.C-set czy blue robe i k-legs.:)

Ja bym zamienil knight legsy na crown a blue robe zostawil.;)

ZeboslawCalmera
23-01-2007, 23:18
Ja bym zamienil knight legsy na crown a blue robe zostawil.;)

Crown legi poza tym że są piękne chyba nic nie dadzą no bo co to jest 5 oz.Także nie wiem.

porshe_mag
24-01-2007, 21:33
Witam.
Ja na moim Krokecku(32lvl sorcer) nosze nastepujące eq i jestem z niego bardzo zadowolony:
Blue Robe
Royal Helmet
Crown Legs
Boots of Haste
Obsidian Knife
Crystal Ring
Vampire Shield
Platinum Amulet
Wand of Cosmic Energy
Wand of Inferno (za jeden level bede nosic)
Pirate Backpack(ale on nic nie daje, chociarz ladnie wyglada)

nosze też zawsze 2bp+ manasek i 1 bp uh a i tam mam te #200~300# capaity
polecam takie Eq - bo u mnie sie bardzo dobrze sprawuje.

Skittler
01-02-2007, 20:56
Moje eq to b-robe, c-legs, c-armor, wand, steel, helmet (zamienilem c-armor na b-robe czy to byla dobra decyzja ?? ) teraz planuje kupic boh-y mam 29 sorc.

Luthi
01-02-2007, 21:05
Moje eq to b-robe, c-legs, c-armor, wand, steel, helmet (zamienilem c-armor na b-robe czy to byla dobra decyzja ?? ) teraz planuje kupic boh-y mam 29 sorc.

To była dobra decyzja, b robe jest lzejsze, wiecej CAP na runki, food, viale. Sorcem uciekasz wiec b robe styka.

Skittler
01-02-2007, 23:17
mam pytanie czy jak bede mial skull staff to ona bedze szczelac tak jak z ruszczki czy tak normalnie bic jak swordem ?? ( czym sorcowie grali przed updatem kiedy weszly ruszczki ?? :/ ttylko runkami ?? )

Siekierka
01-02-2007, 23:17
Najlzejsze eq = najlepsze eq :P Proste :)

DziubSs
01-02-2007, 23:20
Blue Robe
Demon Shield/Wamp Shield
Plate Legs/Crown Legs
Wand.....
Crown Helmet
BoH

:]

Lockhead
01-02-2007, 23:30
A ja mam pytanie ale o pall.Otoz mam palla 25 lvl i nosze takie eq:
-crusader helmet
-blue robe
-plate legs
-boh
-platinium amulet

I tyle w depo mam 20 k cos kupic cos sprzedac ??

Dragonius
02-02-2007, 00:16
Macie problem... Jak najlepsze to najlepsze...

Demon helmet
Aol
Golden legi
Mpa
Boh
Bow/woi
Mms
Pytanie bylo jakie jest najlepsze a nie dobre.

Guziec_Rasta
02-02-2007, 08:09
W miare tanie, i nie trzeba zmieniac:
Royal helmet
Blue robe/DSM
Knight legs
BOH
Demon shield/MMS
AOL

don~
02-02-2007, 09:14
To jakie eq powinienes nosic zalezy od servera, na ktorym grasz i od twojego stanu majatkowego. Na nowych servach, gdzie ceny sa duze nie oplaca sie nosic zebyt dobrego eq, bo po co np. ktos mialby zebrac z twojego ciala c legi, za ktore zaplaciles 60k i demon shield, ktory kosztowal cie 80k - zawsze przeciez trzeba liczyc sie z opcja smierci ;p. Na moje standarwowe eq dla sorca to: crown helmet, blue robe, plate legi, bohy, vampire shiled no i scarfik ; ). Nie potrzeba nic wiecej. Chyba, ze grasz jednak na dosc starym servie, gdzie c legi kosztuja 20k-, demon shield z 30k- itp., to wtedy mozesz zainwestowac w tego typu eq.

Elder Nagan
02-02-2007, 09:17
mam pytanie czy jak bede mial skull staff to ona bedze szczelac tak jak z ruszczki czy tak normalnie bic jak swordem ?? ( czym sorcowie grali przed updatem kiedy weszly ruszczki ?? :/ ttylko runkami ?? )

nie, skull staff bedzie walic jak sword.

Kiedys uzywano najczesciej hmm-ow do expienia ze wzgledu na to ze byly tanie i mialy przyzwoity dmg

na non pvp jezeli amsz siano

Rh
C Legs
BoH
Aol
B Robe
Demon Shield
Wand

jezeli ktos ma zastrzezenia do tego to neich zatrzyma dla siebie wiele sorcow nosi aola przy takim eeq;)

a na pvp

vamp shield b robe wand boh scarf\platinum crusader helmet p legs

Pandorian technomancer
02-02-2007, 10:36
Sorc powinien nosic przedewszystkim lekkie eq.
w zaleznosci od levelu i zamożności to moga byc:
crovn helmet/hat of the mad/pirate hat
boh
b robe/c-arm
belholder/wampire shield
wand
p legs
i w zaleznosci na czym expi: p ammy/scarf lub protection amulet/draggy neclec/garlic/elven ammy/silver ammy. ewentualnie dwarven/time/stealth/energy ring

na wyzszym levelu:
Royal/skull/demon Helmet
BoH/soft boots
golden/demon/magic plate armor
demon/MM Shield
wand/burst+bow
Crown/golden legs
AoL
zestaw ringów

najwazniejsze zeby umiec dobrac sobie zestaw w zaleznosci od lewelu by zostawalo tyle cap by miec miejsce na runy/manasy ewentualny loot.

ja swoim MS na 73 lvl bijac smoki biegam w nastepujacym zestawie:

b robe/boh/v shield/WoCE/dragon necles nie nosze legsów ani helmeta w czasie huntu zakladam wylotowane p legsy/ steel helmet. dzieki temu moge wziasc 12+ BP manasów i hmm/ih

na Tomby/necro biegam w takim samym secie biorac zamiast WoCE WoI i zamiast draggy necles Garlic necles, i tez w miare huntu "dobieram sobie jakies legsy/helmet :P

Ravent
02-02-2007, 16:12
Crown Helmet
Blue Robe
Plate Legs
Boots of Haste
Scarf
Vampire Shield
Wand

Wszystko co ma małego cap'a.

Defense nie jest ważny magiem.

Serex
02-02-2007, 16:53
Z armorów to b-robe

Luthi
02-02-2007, 17:01
eq najlepsze dla sorca:
[z tych w miare dostępnych].

http://members.chello.pl/l.lewczyk/images/armors/50.gif 22 oz.
http://members.chello.pl/l.lewczyk/images/armors/696.gif 54 oz.
http://members.chello.pl/l.lewczyk/images/armors/29.gif 29.5 oz.
http://members.chello.pl/l.lewczyk/images/buty/730.gif 7.5 oz.
+
http://members.chello.pl/l.lewczyk/images/shields/74.gif 26 oz.

http://members.chello.pl/l.lewczyk/images/armors/711.gif 7 oz.
http://members.chello.pl/l.lewczyk/images/armors/696.gif 22 oz.
http://members.chello.pl/l.lewczyk/images/armors/25.gif 50 oz.
http://members.chello.pl/l.lewczyk/images/buty/730.gif 7.5 oz.
+
http://members.chello.pl/l.lewczyk/images/shields/722.gif 58 oz.

wychodzi wtedy najwięcej cap'a na staff dla postaci.
średnio eq dla knighta wacha się od 320 oz. [najlepsze eq i staff] -> 380 oz.

około 200 oz róznicy. co wychodzi jakies 4bp manasów, albo 5bp sd/run.
Całkiem sporo :)

<<<Kiemi>>>
02-02-2007, 17:32
Jacket, Leather legs, crocodile boots, wooden shield, legion helmet i wand of vortex....DUZO JESZCZE BEDZIE TAKICH TEMATOW?!?!

Tadik
02-02-2007, 20:10
Blue robe,crown legsy,wszystkie wandy,platinum amulecik,crown helmet,bohy,vampire shield i jakieś 60k na te rzeczy :) :) :)

YKW
03-02-2007, 11:48
wg mnie dobry bedzie g armor poniewaz na furorze mozna kupic i za 20 k nawet, a lzejszy od crowna i lepszy. drozszy jakies 7k.

Royalkowaty
04-02-2007, 19:37
Blessed shield, Magic plate armor, Dragon Scale Legs, Golden Helmet, golden boots/boh i aol
WoI/SoV/SCA/TH jak lubisz ^^

Nie napisałeś że z dostępnych rzeczy i gwarantuje ci że ich nie zmienisz.

Silver Kay
04-02-2007, 19:59
Najlepsze eq dla sorca to : Blue robe/Magic plate armor, Golden legs, Demon shield, Bohy, Demon helmet :)

+aol :<<

a tak wg. mnie to jesli ktos idzie na dl'e/dragi to lepiej miec p legi/brobe/chelmet i dragon necle a jeśli ktos idzie na hydry to juz mozne te eq co aol trzeba czyli mpa/g legi /dh/mms

sa jeszcze dwa odpowiednili jesli bp wynosi 50k+ to nawet na dragi aol trzeba brac i od tego czy huncisz z kumplem coś to wtedy nawet mpa i platinum amulet mozesz miec ale to super zaufany kumpel musi byc

no i cos najmzadrzejszego powiem na koniec :p

jesli ktos ma ten 80+ i sam go zrobic nie kupil na allegro to sam wszystko bedzie wiedizal

Pozdro

Sir'Matek
05-02-2007, 19:48
A tam...
Jak sie hunci z blokerem to mozna nawet isc bez eq tylko bohy zalozyc, ale kto jak chce.
Ja polecam eq:
-crown helmet
-b robe
-crown legs
-platinum amulet
-w miejscu na strzaly ene ring (najlepiej full)
-bohy
-vampire / demon shield
- wov/wod/wop/woce/woi
wov = wand of vortex
wod = wand of dragonbreath
wop = wand of plague
woce = wand of cosmic energy
woi = wand of inferno

ogolnie polecam miec zawsze przy sobie (oczywiscie na +33 lvlu) woi i woce przy sobie, okolicznosci jak wiadomo bywaja rozne B)

xenek
12-02-2007, 15:53
moim zdaniem ten temat jest poje*** ponieważ każdy wie ile ma pieniędzy ile kosztują rożne rzeczy na jego swiecie oraz czy expi z visa czy wandów itd i każdy sobie umie dobrac eq w zależnosci do swoich potrzeb oraz swojego stanu gotówki , np jak ktos ma lagi i czesto pada to raczej niech kupi cos tanszego a jak expimy na mniej groźnych potorach to mozna kupic sobie cos lepszego , i po h** jakies nobki pisza jakie eq jest idealne dla np 50 100 lvl jak kurwa nigdy w życiu niemiały tego lvla i niwiedza co sie wtedy robi itd wiec 95 % postów to offtop proponuje zamknąc ten temat .

Domino12
12-02-2007, 22:52
Ja sam na sorcu nosze:
Hat Of The Mad, Blue Robe, Crown Legs, Bohy, Demon Shield, Protection Amulet i oczywiscie rozdzke zalezy od lvla :p

Korodrel
11-03-2007, 19:18
Witam!
*knight legs
*blue robe
*hat of the mad
*croco boots
*beho shield
*platinum amulet
*q-rod, v-rod

Blakall Shinekryon
11-03-2007, 20:23
A zakładajcie nawet najlepsze EQ, bedzie co zbierac jak padniecie:D

Diego'Odin
11-03-2007, 21:22
a nie szkoda wam kasy na b robe? toz to tylko ma 11defa, drogie
wg nastopil koniec expienia z runami (a la tibia7,5-) i teraz przydatny jest bardziej golden armor od brobe

endykoł
12-03-2007, 16:36
mms/demon shield, c legi, b robe, boh, aol/p amm, crown helmet

Amek_PL
30-06-2009, 23:17
A ja się pobawie w archeologa, bo nie znalazłem żadnej sensownej wypowiedzi i aż mnie gryzło żeby napisać.

Najlepszym eq dla sorcerera bądź druida (maga..) jest wiadomo to,
co daje magic level, czyli:

Batwing Hat / Hat of the Mad (1magic)
Focus Cape / Spirit Cloak (1magic)
2x Spellbook of Dark Mysteries (3magic/jedno - razem 6magic)
Magma Legs (chroni przed ogniem, przydaje się)
Soft Boots (nieźle dopełnia manę)

Z takim wyposarzeniem hity z run (typu SD) wchodzą znacznie więcej,
a exp czy samo pk jest dużo ciekawsze:)

Mosted
30-06-2009, 23:32
A ja się pobawie w archeologa, bo nie znalazłem żadnej sensownej wypowiedzi i aż mnie gryzło żeby napisać.

co daje magic level, czyli:

Batwing Hat / Hat of the Mad (1magic)
Focus Cape / Spirit Cloak (1magic)
Magma Legs (chroni przed ogniem, przydaje się)
Soft Boots (nieźle dopełnia manę)

Z takim wyposarzeniem hity z run (typu SD) wchodzą znacznie więcej,
a exp czy samo pk jest dużo ciekawsze:)

thx for info ale niemozna 2 spellbokow nosic

@topic leather set

Nerynroth
01-07-2009, 02:45

To żeś koleś dowalił, dwa spellboki hahaha.

@Topic
Mi by tam starczyło nawet do 100 lvla z blue robe latać :D Ale na pewno jakieś lekkie eq no i jeśli fundusze pozwalają to + mlvl.

Grilu
01-07-2009, 09:12
Omg. EQ u sorka ma najmniejsze znaczenie - trzeba tylko nosić to co dodaje mlvl - obrona się nie liczy gdy masz 27 shielding - co za różnica czy potwór walnie za 50 czy za 90 za uleczysz się za 100.

Satanik
01-07-2009, 09:38
Omg. EQ u sorka ma najmniejsze znaczenie - trzeba tylko nosić to co dodaje mlvl - obrona się nie liczy gdy masz 27 shielding - co za różnica czy potwór walnie za 50 czy za 90 za uleczysz się za 100.

A no takie ma znaczenie że jak podczas expa byś miał 70 hp i dostał hita za 70 (bo więcej sie nie da) to byś odwiedził temple a jak byś dostał hita za 50 to miał byś szanse jeszcze się wyleczyć B)

@topic

teoretycznie eq u sorca nie ma znaczenia bo w końcu atakujemy z dystansu prawda?.. nie do końca... ci co mówią że nie ma znaczenia, polecam wybrać się na AS bez eq i wierzcie mi że szybko się przekonacie że jednak jakieś eq warto mieć B)

Grilu
01-07-2009, 10:08
A no takie ma znaczenie że jak podczas expa byś miał 70 hp i dostał hita za 70 (bo więcej sie nie da) to byś odwiedził temple a jak byś dostał hita za 50 to miał byś szanse jeszcze się wyleczyć B)

@topic

teoretycznie eq u sorca nie ma znaczenia bo w końcu atakujemy z dystansu prawda?.. nie do końca... ci co mówią że nie ma znaczenia, polecam wybrać się na AS bez eq i wierzcie mi że szybko się przekonacie że jednak jakieś eq warto mieć B)

70 hp przy huncie? Jak skoro dajemy co turę exura + ew. gran.

Nie mówię że bez eq - ale na AS jest dobrze póki cię nie dogonią - wtedy z eq czy bez masz przeje....

kombos665
01-07-2009, 14:06
Ja np. noszę prawie wszędzie mms bo np. na hero z mmsem jak mnie dogoni to albo mnie nie walnie wcale albo za 50-100max a z spellbokiem może walnę co turę o 5 hp więcej ale ZAWSZE dostaję po 100-150+...
Na dl'e też biorę mms bo z łapy nie widzi mi się co turę po 100 dostawac... a tak to mi nic nie wali. :d
Jedynie na coś typu infernalisty/wrl biorę spellbooka (+3)

Brak
01-07-2009, 14:22

co daje magic level,
Szanowny panie archeologu gdybyś troszkę pomyślał i poarcheologował to może doszedłbyś do wniosku iż w momencie zakładania tematu a także pisania dalszych postów (przed twoim) nie było setów które dają mlvl i pewnie dlatego nikt tego nie napisał? więc lepiej byś zrobił jebiąc się w łep i zostawiając temat w zapomnieniu -.-

hailkh
01-07-2009, 15:41
..........

Kubaziom96
03-01-2010, 05:17
Najlepsze eq to, kupiłem je na 8 lvlu i już nigdy go nie zmienie : Demon Helmet . Blue Legs . Demon Shield . Blue Robe.

Scofild
03-01-2010, 13:02
Ludzie, czy wy jesteście nienormalni? Odkopywać temat z przed roku ...