Pokaż pełną wersje : Uważajcie na naciągaczy
Uważajcie na nOObów którzy chcą zarobić "kradnąc" ( oczywiście nie lootbagi :P) stają przy skrzynce depo i mówią abyś coś najcenniejszego położył na swoim depo i aby potem wcisnąc np: CTRL + CLONE ( pamiętajcie że ctrl + l to znaczy logout z tibii) ja raz się tak sparzyłem i straciłem swojego ulubionego (noob ;)) noble armora
Nick: Hesivigos
Świat: hiberna
Lvl: 11
Skille: distance: 47, shielding: 38
Magic lvl: 7
Jest jeszcze sposub na kradziesz ale to już nie nooby wymyśliły. Ty kładziesz coś na skrzynce, a inny robi tak, że to znika. Ty odchodzisz od skrzynki, a złodziej podchodzi i czeka, aż przedmiot się pojawi ;) .
Aby dany przedmiot zniknął , kładziesz na niego jakieś stare rupiecie , aż nic nie widać nawet skrzynki gość myśli że gdzieś mu zniknął i odchodzi smutny ( nie zawsze to działa ) i masz nagrodę . Ja nzam inny sposób jak miałem swoją pierwszą postać gośc poprosił żebym położył na ziemi swoją najleprząrzecz ( poza miastem :rolleyes: ) położyłem , on szybko położył coś na nie i zabrał ( szybko podszedł i pyk nie ma p-legs )
Ja pokazywalem kumplowi swoje rzeczy i wyciagalem je na depo, odrazu sie kolejka zrobila:P jakbym mial nie wiadomo co<scale armor, brass legs, soldier helmet, dwarven shield i wyciagnelem broasworda, serpent swordai 2hand sworda>i jak wykladalem to z brass legsami sie majtnelem i polozylem je na podlodze<total newbie>no i stracilem koles je sprzedawal pozniej za 500gp 8o :D
Dwimenor
03-08-2004, 10:27
Jeszcze jeden sposób nooby wymyśliły.
Pokazuje ci na skrzynce jakąś dobrą rzecz i prosi żebyś też pokazał coś fajnego.
Jak coś wyłożysz zaczynają rzucać jakieś śmiecie. Pierwszą reakcją jest odsuwanie tych śmieci, ale łatwo tez niechcący przesunąć swojego itemka:(. Na Harmonii jest jakiś kolo co tak często robi. Na 8lv ukradł już K-set, steal helmet, p-set.
mnie najbardziej rozwalil jak koles (polak) od ktorego kupilem hmm chcial mi "poimpoc" sie teleportowac. Walnol tekst ze zeby sie teleportowac trzeba polozyc swoj armor na dp :P myslalem ze waklne ze smiechu..no ale niestety tacy sa polacy-szczeniacy (sory jesli urazilem mlodego,pozadnego gracza, ale wiekszosc waszych ruwiesnikow nie wyjkazuje sie poziomem hinoru ani kultury..a szkoda :( )
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.