Pokaż pełną wersje : Dwustrzałowe SD??
Oto niepowtarzalny dowód na istnienie Dwustrzałowego SD (Screen zrobiłem ja oglądając domki w Carlin): http://img283.imageshack.us/img283/6687/tonielogiczne2qk.png (http://imageshack.us)
Komentujcie.
Mozna go dostac z questa, co w tym dziwnego?
Normalne SD jest 1x strzałowe to jest natomiast 2x.:confused:
Ale jak juz powiedzialem 2-strzalowe mozna dostac z questa.
Sprawdzałem na tibia.org.pl jest nagroda Sd ale nie 2x. Sam sprawdz. Iron Helmet Quest
Nie bede sie tutaj wypowiadal na temat wartosci merytorycznej informacji zawartych na witrynie ktora wymieniles. W kazdym razie taka runa jest do zdobycia od 60 lub 80 lvlu (nie pamietam dokladnie) w pewnym quescie
Mastadi, little meteorite
03-06-2006, 01:11
Słyszałem że podobno występują runy z dużą ilością strzałów, n.p. 50x. Wiem o istnieniu E Bomb z 15 strzałami, a inne podobno wypadły z Ferubmrasa. Czy to prawda?
@down Skąd się biorą tacy ludzie?... Nie rozumiesz że poprostu robisz questa, zabijasz potworki, otwierasz skrzynkę z nagrodą, patrzysz, a tam 2-strzałowa SD
Ale jak to możliwe?? np. Adori(LMM) ma 5x to mam miec np. 25x. Jak co zrobie, ciekawe.
Słyszałem że podobno występują runy z dużą ilością strzałów, n.p. 50x. Wiem o istnieniu E Bomb z 15 strzałami, a inne podobno wypadły z Ferubmrasa. Czy to prawda?
Owszem, glowy nie dam czy z Ferumbrasa, ale na starszych serwerach wystepuja takie itemki. Maja one olbrzymia wartosc kolekcjonerska, przynajmniej dopoki CIP nie wprowadzi robienia multirun ;d
Palladyn von hellgate
03-06-2006, 02:10
up : chlopak ma 18 lv wiec mzoe od nie dawan gra w tibie i otym nie wiedzial jest 2 stalowe sd i 3 stralowe uh :d oba z qestow
nie wieżysz, że istnieje 2x SD? popatrz na galerię Dabka, na jednej z nich jest opisany ten quest.
Opcja szukaj jest otwarta na głupotę ludzi. Szukanie naprawdę nie kosztuje. a jak chcesz sie dowiedzieć skąd się wzięła ta runa to http://www.tibia.pl/quests.php (9 od dołu)
Mr_Meteor
03-06-2006, 10:37
sprawdzałes na tibia org... a nie na pl bo na pl jest wzmianak że to 2 stzralowy SD:baby:
Arathorn
03-06-2006, 10:54
sprawdzałes na tibia org... a nie na pl bo na pl jest wzmianak że to 2 stzralowy SD:baby:
Pewnie sprawdzał nie ten quest, bo iron helmet i 1 strzałowe sd jest z pewnoego questa na pohu.
Sidena Daron
03-06-2006, 11:16
Oczywiście że jest 2-strzałowe SD. I nie jest to jakiś specjalny rare.
Diego'Odin
03-06-2006, 11:44
kiedyś jak mój kodega padł w tombach wziełem jego rzeczi i nie wiem z kad miał 3 runy uh jedna miała 1 ładunek druga 2 trzecia 3
kiedyś jak mój kodega padł w tombach wziełem jego rzeczi i nie wiem z kad miał 3 runy uh jedna miała 1 ładunek druga 2 trzecia 3
Hm, 1 ładunek spox normalna, 3 ładnuki z Questa, ale 2? nigdy nie slyszalem o 2 ładunkowej runie uh :baby:
Diego'Odin
06-06-2006, 16:50
a najdziwniejsze jast to że kupował to w sklepie w ank
moze to jakis bug..
mixer-master-druid
06-06-2006, 16:52
Pewnie że jest.Mozna je zdobyć z Questu.Na Harmonii w Carlin ma je Bembiczek.Ma też 3-strzałowego UHa.
Hm, 1 ładunek spox normalna, 3 ładnuki z Questa, ale 2? nigdy nie slyszalem o 2 ładunkowej runie uh :baby:
Jak masz 3X UH mozesz raz sie uhnąc tą runą i bedziesz miec 2x UH :pppp
Raczej bardzo malo prawdopodobne, ze Twoj domniemany kolega uzywal tych run, gdyz maja one wysoka wartosc kolekcjonerska.
Pekin ma racje.Po prostu koleś z quest se zdobył 3x strzałową rune UH, a pozniej na przykład przez przypadek się uhnął i ma 2x strzałową.Proste!
Jak masz 3X UH mozesz raz sie uhnąc tą runą i bedziesz miec 2x UH :pppp
Czyli musial miec takie 2 runki ;D
Owszem, glowy nie dam czy z Ferumbrasa, ale na starszych serwerach wystepuja takie itemki. Maja one olbrzymia wartosc kolekcjonerska, przynajmniej dopoki CIP nie wprowadzi robienia multirun ;d
Oczywiscie wypadały z Ferumbrasa...bo CipSoft nie chcial tracic czasu na robienie nowych run :P
Co do tej runy...
...przeszukaj labirynt :]
Always hunted
06-06-2006, 23:24
Taka runka jest dostępna z questa na PoHu, bez ograniczeń lvlowych.
Proste
down@ jest, jest, niedaleko cyców :Ptak na północny zachód, nie pamiętam dobrze
Taka runka jest dostępna z questa na PoHu, bez ograniczeń lvlowych.
Proste
Nie bardzo , raczej na wrl a gdzie to chyba każdy wie :)
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.