Pokaż pełną wersje : Tiquanda dla Knighta
Na tiquandzie podobno dobrze sie expi mam 65 ek no ale niestety niewiem jak i gdzie na tiq expic . Serdecznie prosze o pomoc.
Diego'Odin
03-06-2006, 11:51
wiec tak
1. małpy - potrzeba duzo run ale exp dobry
2. lizardy - j.w moze byc cieżko
3. dworki - średni exp run tez duzo nie trzeba
4. na N od dp - slimy terror birdy etc. - zuzycie run parktycznie zerowe exp wolny ale w 12h wbijesz ze 300k
Lord Karrak
03-06-2006, 12:04
@Diego'ODin
Mam kilka pytań, bo widzę, że jesteś bardziej doświadczony w tych sprawach odemnie: :P
A na których, z wymienionych przez Ciebie potworków jest największy zysk?
Z jaką bronią expisz na poszczególnych potworkach?
Ile +/- tysięcy expa na godzinę expienia tam wyciągasz?
Thanks from teh mountain for answers,
LK~
Diego'Odin
03-06-2006, 12:26
zysk najwiekszy jest chyba na dworcach cyli tam gdzie najmniej run idzie
na malpach trzeba wziasc bron 2 reczna na np.na meklekiny z 2 recznej tak samo na silbangi
z lizardami jest podobnie
na dworkach to jak kto woli ja uzywalem w recznej i gfb
ja na malpach wyciagalem ze 20k/h (nie wchodzilem zbyt gleboko)
lizardy podobnie
na dworkach z 30k/h (zazilem po calej jaskini)
a poradze sobie na dworcach 42 ek 77/77 vampka, royal, k legs, c arm, bs/gs ?
Ile run by szło(mam 4 uh makerów kumpli elderków :) ) i ile expa i w której jaskini na godzine?Zysk nie musi być aż tak ogromny, aby exp był szybki.
Lord Karrak@ ale on nie podał lvl,skili etc. Równie dobrze może mieć takiego ek jak ja albo 70+?: )
Pójde i przetestuje.
Lord Karrak
03-06-2006, 13:07
@Frapper
Przecież pisał, że idzie mu 30k/h (30 000 expa na godzine expienia). Pozatym we wcześniejszym swoim poście pisał, że runek dużo nie trzeba.
Najlepiej idź sam przetestować, bo jeżeli chodzi o szybkość expienia to idzie exp szybciej niż na guardach ;).
Pozdrawiam,
LK~
S.T.E.K.
03-06-2006, 21:30
Zlitujcie się. Dworce to nie jest dobre miejsce dla knighta, chyba że zejdzie poniżej -1 poziomu. W przeciwnym razie voodoomastery nie dadzą mu żyć. Kasy mało wyciągnie. Byłem ostatnio z pladynem, w ok godzine wyszło 3.4k z lootu, a siekał bardzo szybko. Pozatym, jak się wejdzie nie tam gdzie trzeba można szybko paść, a przynajmniej stracić kilka uh. To już lepiej iść na północ, na slimy. Samo przejście przez jaskinię trolli przy pełnym respie to ok 5k xp (best dla małych lvli). Trzeba tylko uważać na mnogie respy slimów i nie zapuszczać się na wschód do puszczy.
Btw. ostatnio poszedłem na dworce druidem. Postawiłem 2 tarantule i gdyby voodoo nie paraliżowały można by tak siedzieć tam cały dzień (summony nie straciły ani 1hp ze strony dworców).
@up kilka slow : dwarven ring i mana fluids to wszystko czego potrzeba na dworcach voodoomasterach
Ja expie tam spokojnie ze skilami 77/75 i na 1h huntu idzie kilkanascie manasow +2-5minut z dwarven ringa, najlepiej dla loota expic wlasnie na poziomie -1 bo repy sa ogromne a voodoomastery wcale nie sa takie uciazliwe jak sie umie wycinac duze grupy tych kurdupli. Jesli zarobiles 3.4k z lootu to musiales miec peach u mnie norma to 4-6k z lootu +dzuo zlota na okolo 1h 20min(na tyle na ile starczy miejsca w bp) nie liczac poison daggerow ktorych mam juz kilkanascie bp a kazdy nastepny to 1k.
Zlitujcie się. Dworce to nie jest dobre miejsce dla knighta, chyba że zejdzie poniżej -1 poziomu. W przeciwnym razie voodoomastery nie dadzą mu żyć. Kasy mało wyciągnie. Byłem ostatnio z pladynem, w ok godzine wyszło 3.4k z lootu, a siekał bardzo szybko. Pozatym, jak się wejdzie nie tam gdzie trzeba można szybko paść, a przynajmniej stracić kilka uh. To już lepiej iść na północ, na slimy. Samo przejście przez jaskinię trolli przy pełnym respie to ok 5k xp (best dla małych lvli). Trzeba tylko uważać na mnogie respy slimów i nie zapuszczać się na wschód do puszczy.
Btw. ostatnio poszedłem na dworce druidem. Postawiłem 2 tarantule i gdyby voodoo nie paraliżowały można by tak siedzieć tam cały dzień (summony nie straciły ani 1hp ze strony dworców).
Ta,super pomysl dworce z blokerem....LOL.TO moze jeszcze na roty z blokerem??BO sile maja podobna.....Na forum tutaj jest ladny poradnik ntm.dworcow.Radze poszukac.A z moich doswiadczen to powiem tak :
Palkiem-all co sie da wycinac,polecam trudny cave.
Knight-sredni cave z tarantulami
Druid-tak jak palek
Exp nie jest taki zly zwlaszcza palkiem i sorcem/drutem.Knightem tez nie najgorzej.Najgorsza sa te h***(voodomastery) :p
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.