zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Tibicam

JMJ
03-06-2006, 13:19
Siema, mam problem. W dawnych klinetach tibicam aby uruchomic film nalezalo wlaczyc tibicam, klineta tibii, nastepnie przyciski activate>play>activate, dac enter game nie wypelniac pol do zalogowania sie do gry, dac ok i wyswietlala sie nam lista filmow. W Tibicam 7.71 robie to samo i nei wyswietla sie lista filmow ;[
Czyzby zmienil sie proces odtwarzania filmow w nowym kliencie ?
Prosze o pomoc :)

frick
03-06-2006, 13:27
Bo nie masz zadnych filmow z tibi 7.71 ?
a jak masz to nie wiem ;]

JMJ
03-06-2006, 13:40
@up
Mam filmy ;]

Master the Darknes
03-06-2006, 14:04
u mnie jest podobnie niechce mi się odtworzyć żaden filmik a kilka sciągnołem, może ktoś wie jak zaradzić temu problemowi :(

Laughtmen
03-06-2006, 15:23
A mi wyskakuje blad jak wlaczam tibie cam. Pisze ze jakis plik psapi.dll jest polaczony z brakujacym eksoprterem ntdll.dll a po tym jeszcze jedzen blad ze "Urządzenie podłączeone do komputera nie działa";(

Szybowniczka
03-06-2006, 22:06
Mi sie wyswietla error...
The Tibia client encountered a critical error and had to be stopped.
A detailed reporat has been writed to the error file whitch you are asked to submit at your next login.
Tylko co cipowie maja do tibicam? ;/ Qrde juz nie wiem co mam robic X( X(

Bean
04-06-2006, 00:13
A mi wyskakuje blad jak wlaczam tibie cam. Pisze ze jakis plik psapi.dll jest polaczony z brakujacym eksoprterem ntdll.dll a po tym jeszcze jedzen blad ze "Urządzenie podłączeone do komputera nie działa";(
Wyskakuje błąd bo pewnie masz Windows 98.

Kokio
04-06-2006, 00:28
Wszystko o TibiCam (polacam przeczytac): <<<KLIK>>> (http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=79330)

Co do tematu:
a)Uruchamianie filmików sie NIE ZMIENILO, nadal wlączamy Tibie, TibiCam, Activate>Play , log bez passow, wybieramy filmik i Submit
b)W przypadku pojawienia sie Erroru "Couldn't open file" zmienic nazwe film na jakis prosty
c)Z tym "The Tibia client encountered a critical error and had to be stopped.
A detailed reporat has been writed to the error file whitch you are asked to submit at your next login." to nie jestem pewien ale to jest chyba jakis bug z filmami poniewaz to jest wersja beta TibiCam wiec moze cos takiego wysakiwac albo ma z tym cos wspolnego odtwarzanie filmow nagranych przy pomocy TibiCam NG na TibiCam...

Kokio
04-06-2006, 00:33

"" Probowałem otworzyć tibicam to mi wyskoczyło:
Odnalezienie wymaganego pliku .DLL PSAPI.DLL było niemożliwe.
Ściągnij ten plik PSAPI.DLL z neta.
<<<KLIK>> (http://www.dll-files.com/)
Masz tam też manual, gdzie umieszczać ściągnięte pliki.
Uwaga: robisz to na własną odpowiedzialność.
Pamiętaj, żeby zarejestrować film w systemie:
Start->Uruchom, wpisz
regsvr32 ścieżka do pliku psapi.dll ""

Z przyklejonego poradnika w dziale filmy <<<KLIK>>> (http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=79330)
Ludzie szukajcie najpierw w FAQ a nie piszecie glupoty na forum.

@Edit: And sry za double.