PDA

Pokaż pełną wersje : Del'Toro - upadaja ;)

El Cubanito
02-08-2004, 22:37
Witam!

Trochę tu już poczytałem, się pośmiałem również [z noobów konkretnie ;)] i tak sobie pomyslalem ze napisze posta o DT. Tak wiec... zacznijmy ;]

Jak z ostatnich zrodel wiadomo, Del'Toro, slynna mafia z Isary, podupada :) Dimitri von Carstein, majacy teraz 133 lvl, master sorc., odszedl z Isary, po ostrej klotni z Diegiem. Oprocz Dimitriego, z Gildii odszedl Lucas Del'Toro i Ninja Del'Toro, przechodzac do dobrej gildii, Black Sheep. Co do glownego mastera, Diega Del'Torosa, mozna powiedziec tyle, ze zaliczyl on wiele zgonow ostatnimi dniami. Dimitri von Carstein, slynny super lvlowiec na Isarce, zalozyl nowy klan o nazwie : "Banana Team". Ranga Dimitriego w klanie jest nastepujaca, a dokladniej : Banana Man. Do Gildii poprzyjmowal miedzy innymi Ice'Shadowa, Frotibetie i Isauldur Warriora. Wszystkie fakty, wskazuja na to, ze szanowana Gildia Del'Toro, zmieni w niedlugim czasie, SERWER. Prawdopodobnie bedzie to Calmera!

Wszystkie zrodla sa na 100 % pewne.

pozdro.

El Cubanito

Gimlos
02-08-2004, 22:40
Nie wiem, dokladnie sytuacji na isarze nie znam, wiec nie wiem czy gildia banana team jest zaprzyjazniona z DT ale
Prawdopodobnie bedzie to Calmera! Tym tekstem wygrales ! Rotfl'n'lol!!!!

El Cubanito
02-08-2004, 22:52
@up

Dobra, biore poprawke, chcialem jedynie wzniecic bunt na Calmerze :] Ale reszta to wszystko prawda :D

pozdro.

El Cubanito

Isarek
02-08-2004, 22:57
Trzeba się cieszyć. To, że del'toro upada chyba cała Isara poczuła. Ale nadal są silni ;(. Trzeba ich wytępić puki są słabi tak jak oni to robili z innymi. :baby:

El Cubanito
02-08-2004, 23:10
Słuszna uwaga, Isarek :) Nalezy ich wytepic, ale powiedz Ty mi, moj drogi, jak ? :d

pozdro.

El Cubanito

Maniack
03-08-2004, 00:06
część DT (niewiem dokładnie kto ale Diego podobno też)
przeszła na aldore i siedzi w guildi "Eclipse"

Abdul
03-08-2004, 00:19
Niesty masz troche nei dokonca dobrze zebrane fakty poniewaz wiekszosc DT nie gra aktualnie na isarze lub zostali skasowani m.in morgasa, picarro i teraz oni sieja wojny na Aldorze jezli was opchodzi w jakiej sa gildi lub imiona jakie maja to zalecam przeczytac forum na tibi.com dzial aldora. DT sa w gildi Eclipse i tak jak zawsze prubuja nazucic swoje reguly =/ ale im az tak sie to nie udaje. Nawet jak by przegrali wojne to pojda na inne servy i beda robic w to w nieskonczonosc (PA itp) .Jezli chodzi o Ninje Del'toro to on nie ma nic wspolnego z rodzinka DT tylko on ma taka ksywe spytacie sie skad ja to wszystko ano wiem bo na aldorze gralem i mam tam high lvl kumpli a na isarze to mam swoich ludzi tez dobrze ustawionych :P
Prawdziwa sila Dt tkwi w liczebnosci bo jak jest ich malo zalogowanych i np bija sie to im to cienko wychodzi jedyna ich taktyka na wojne to caly dzien siedziec w pz a w nocy logowac sie i zabijac nielicznych ktorzy akurat sa online

Stu
03-08-2004, 00:20
Oryginalnie dodany przez Isarek
Trzeba się cieszyć. To, że del'toro upada chyba cała Isara poczuła. Ale nadal są silni ;(. Trzeba ich wytępić puki są słabi tak jak oni to robili z innymi. :baby:

Czy ja sie w czasie przeniosłem pół roku wstecz, czy co? Chcesz tępić DT? Isara to już nie jest ten fajny świat z "Deltorosami", Vampirami i resztą. Diego i spółka wyluzowali (w czym udział miał pewnie system autobanów), poszli w rozsypkę, teraz głównym problemem są "zwykli chuligani" - którzy zdobyli ten swój upragniony high-level (okolice 50, powiedzmy), i myślą że złapali Pana Boga za nogi... W gruncie rzeczy Isara powoli staje sie podobna do Valorii, czyli jest coraz bardziej brutalnie i chamsko. Wielkie ideały póki co gdzieś tam zimują i czekają na lepsze czasy (w ramach przypomnienia-dla większości Isarian Wielkim Ideałem było "zrobienie tego 100 levelu i dokopanie samemu Diego d'T :) ).
Mówiąc krótko - żyjesz przeszłością, a skopać nie ma już czego i komu.

Pozdrawiam serdecznie

El Cubanito
03-08-2004, 00:57
Oryginalnie dodany przez Abdul
Niesty masz troche nei dokonca dobrze zebrane fakty poniewaz wiekszosc DT nie gra aktualnie na isarze lub zostali skasowani m.in morgasa, picarro i teraz oni sieja wojny na Aldorze jezli was opchodzi w jakiej sa gildi lub imiona jakie maja to zalecam przeczytac forum na tibi.com dzial aldora. DT sa w gildi Eclipse i tak jak zawsze prubuja nazucic swoje reguly =/ ale im az tak sie to nie udaje. Nawet jak by przegrali wojne to pojda na inne servy i beda robic w to w nieskonczonosc (PA itp) .Jezli chodzi o Ninje Del'toro to on nie ma nic wspolnego z rodzinka DT tylko on ma taka ksywe spytacie sie skad ja to wszystko ano wiem bo na aldorze gralem i mam tam high lvl kumpli a na isarze to mam swoich ludzi tez dobrze ustawionych :P
Prawdziwa sila Dt tkwi w liczebnosci bo jak jest ich malo zalogowanych i np bija sie to im to cienko wychodzi jedyna ich taktyka na wojne to caly dzien siedziec w pz a w nocy logowac sie i zabijac nielicznych ktorzy akurat sa online

w kazdym razie, Sam kolego zauwazyles, ze del'toro podupadlo na isarce :) to chyba dobrze, a co do tych opryszkow z 50 lvlem, ktorzy to lapia Boga za nogi, moge Ci powiedziec, ze mam mnostwo kumpli w black sheep, ktorzy tych ch... wytepia ;)

pozdro.

El Cubanito

PS : ciesze sie z takiego obrotu sprawy, a i pytanie... kto wie, ktorzy del torosi sie przeprowadzili na Aldorke i jakie teraz posiadaja nicki ?

Abdul
03-08-2004, 01:10
No to chyba normalne jest jezli jednego PA sie wytepilo to inny sie rodzi i tak bez konca :P tak jest wszedzie na to nie ma rady kazdy kto poczuje ze ma chodz torche lwadzy to ja zazwyczja naduzywa a jezli chodzi do ksyw to tak
Mepof ---- bodajze Diego lub morgasa ale nie jestem pewien wiem ze to del'toros

Picako ---- Picarro del'toro

a reszty w tym momencie nie mgoe podac bo explorer sie zepsol, imion nie pamietam dokladnie a neichce wypisywac zlych imion lub imion ktore zle napisalem

Maniack
03-08-2004, 01:38
żeby tylko DT nam na aldorze nie zaczeło dyktować
niemożna im na to pozwolić :O
niestety ja ze swoim narazie średnim lvl niewiele zrobie :(
Mepof to Diego

El Cubanito
03-08-2004, 02:10
Znaczy to, jak mniemam, że nasi kochani DEL TOROSI, spier... z Isary i wleźli na Aldorkę. To teraz tak... współczuję Aldorce :(

i gratz Isarce [tez tam gram] :)

pozdro.

El Cubanito

czlowiek strzala
03-08-2004, 10:46
Del'toro jest i ma się dobrze...
a Black Sheep i Banana Team to teżDel'toro

El Cubanito
03-08-2004, 15:02
Oryginalnie dodany przez czlowiek strzala
Del'toro jest i ma się dobrze...
a Black Sheep i Banana Team to też Del'toro

Nie no idioto, tym tekstem to juz dowaliles. Black Sheep ? ;] DEL TOROSAMI ? ;] Pewnie nawet nie wiesz co to za gildia i cwaniakujesz. Wez idz ksiazeczki poczytaj, bo Twoja glupota przewyzsza Leppera.

pozdro.

El Cubanito

PS : denerwuja mnie tego typu ludzie ;)

Rowontas
03-08-2004, 16:53
Witam wszystkich, jak widze powstał dosyć ciekawy temat na forum. Otórz nie jestem zwolennikiem wypowiadania sie ale ten temat dotyczy w pewnym stopniu i mnie. Witam was ja Rowontas Lider Black Sheep. Widze tutaj mała kłutnie(sprzeczke) aczkolwiek wiele jest spekulacji na ten temat a tak naprawde nie wiecie co jest grane do końca. Na wszelkie pytania moge wam odpowiedzieć jeśli bende mógł. Ale na jedno moge odpowiedzieć Del'Toro sie nie rozpadnie a Black Sheep jest sprzymieżeńcem DT i trzymamy sie razem a co do tego czy ktos jest <ciach> czy nie to sprawa i wyłącznie jego. Na wszystkie pytania dotyczące Black Sheep oraz DT i isary odopwiem. ^^^Hail Black Sheep^^^

Duunadan
03-08-2004, 17:03
Chcialbym troszke wytrącić z tematu del'toro ale rówznież na drodze zagłady serwera przez jedną gildię. Na forum tibia.com slynna gildia na treimerze Foul Souls chciala sobie podzielic mape tibi na profesje. przykladowo na cyclopolis moga tylko knightci. palowie na poh itd. Niestety dla Foul Souls sprzeciwiła im sie gildia Euthanasia znana z dobrych magów i nie tylko. Rozpoczęła się wojna high levelow mam nawet kilka screenow. mialo nie byc banow za mass pk na wojnie a jednak... ktos z foul souls ma wtyki u gm-ow widocznie bo mag "Fern" zabijajac baaardzo duzo high levelow z FS dostal bana i tym samym FS zwyciężylo. Widać wojny nie zawsze śa uczciwe. Fern natomiast byl naprawde genialny w swoim fachu bo majac 90+ zabijal 110+.
Bez niego Euthanasia nie jest juz tak mocna w walkach pvp ale mysle ze kiedy skonczy mu sie ban wojna dalej sie potoczy.
pozdro

kibolek
03-08-2004, 17:11
Jedno moge powiedziec, szkoda ze dimitri byl w del`toro gottar tez nie gra na isarze, gdyby oni byli i jeszvcze kilku powyzej 100 lvl sie znalazlo dokopalo by wtedy diegowi lucasowi i mediocie z del`toro bo to po prostu brazylijskie hamstwo i to wszystko:(

czlowiek strzala
03-08-2004, 17:14
Del'toro to szwedzi a nie brazylijczycy

Banana team jest sojusznikiem Del'toro wiec Dimitri też

a El Cubanito to n00b i "wypowiada sie" i wyzywa mimo ze nie wie jaka jest prawa X(X(:baby:

Ps. Ja do DT nic nie mam bo mam tam kilku znajomych m.in Xefar'a

Ps2. wypowiadacie sie niekorzystnie na ich temat mimo ze nic o nich nie wiecie i wiekszosc z was nie miala z nimi nigdy stycznosci

Kapix
03-08-2004, 17:19
Witam was chciałbym wam opowiedzieć pewną historię, która wydażyła się niedawno na Isarze w miescie AB'Dendriel.Otóż w AB część ludków robi sobie takie zawody na party.Dzielą się na drużyny i się biją,a wygrani uhają przegranych.I raz się tak "bawili" i pewien druid(nie bede zdradzal nicku) 8) mial missclicka,ale nikt go nie bił.Aż tu nagle spod depo wyszedł...Diego Del'Toro.Zaraz przybiegl do owego Druida i zaczął go lać.Wszyscy myśleli ,że Diego zabije druida i nikt nie sprzeczał się,aż sam druid krzyknal"missclick"i wtym momencie Diego...przestał bić 8o ,a co najlepsze jeszcze uhnal druidka :P .Dlatego ludzie ja myślałem o Del'Toro podobnie jak wy ale od tamtego momentu obdarzam ich pelnym szacunkiem i nie widze w nich nic złego. :rolleyes:

pozdro dla was ;)

El Cubanito
03-08-2004, 17:19
Oryginalnie dodany przez Rowontas
Witam wszystkich, jak widze powstał dosyć ciekawy temat na forum. Otórz nie jestem zwolennikiem wypowiadania sie ale ten temat dotyczy w pewnym stopniu i mnie. Witam was ja Rowontas Lider Black Sheep. Widze tutaj mała kłutnie(sprzeczke) aczkolwiek wiele jest spekulacji na ten temat a tak naprawde nie wiecie co jest grane do końca. Na wszelkie pytania moge wam odpowiedzieć jeśli bende mógł. Ale na jedno moge odpowiedzieć Del'Toro sie nie rozpadnie a Black Sheep jest sprzymieżeńcem DT i trzymamy sie razem a co do tego czy ktos jest kutasem czy nie to sprawa i wyłącznie jego. Na wszystkie pytania dotyczące Black Sheep oraz DT i isary odopwiem. ^^^Hail Black Sheep^^^

Niemożliwe, Rowontas, czy to Ty ? Nie no, to już jest naprawde nieprawdopodobne. Slynna Gildia Black Sheep ? Powiazana z DT ? Przeciez ja mam kumpli w Black Sheep, nie no, jak to mozliwe, Rowontas ? Powiedz prosze... czy abys nie zartowal ? ;]

pozdro.

@czlowiek strzala

Moze i jestem noobem, ale ja bylem przekonany, ze BS to porzadna gildia a nie. Przecie DT terroryzuja... ISARE !! Wczoraj, niestety mowiac to z przykra mina, Dimitri i Huychan, z Bana Teamu zaczeli sie bawic w Carlin ;) Zabili z 7 osob. To znak z BT jest podobne do DT ;] Ale zeby BS byl... sprzymierzeńcem DT'rosow ?

czlowiek strzala
03-08-2004, 17:40
nawet jesli od czasu do czasu robia mass pk to co w tym zlego ? padnie pare osob... "pk is part of the game"

Ps. nie jestem pk ale tez nie wkurzam sie gdy pk mnie zabije :P co innego monster :P

Ps2. Ciekawe od kogo Rowo dowiedzial sie o tym temacie :P

$corcerer
03-08-2004, 17:51
a ciekawe skad wiecie ze on to on ?
tesh moge sbie zrobic jakies konto z loginem takim i takim i sie podszywac... to nie problem.....
RADA: msg him ingame

EDIT (nie bede pisal nowego posta)
zauwaz ze nie ma zadnych oczywistych przeslanek ze ty to ty. Nagle (z nienacka) ktos sie tu pojawia i mowi ze to on, i kazdy ma mu wiezyc "na gębę"... to tak jakbym powiedział że jestem uczciwy tuż przed wymianą na parcel-trade......
a poza tym wykominowanie takiego obrazka to też nie problem (wystarczy jeden film na TibiCAM, shot z gry tudzież po prostu troche uporu i mamy fake'a.....). Dlatego jedyny i najprostszy spsob to wyslanie ci MSG w grze czy wiesz o tym forum...

Ja nie obrażam, ale znam ciekawe przypadki podszywania sie (bynajmniej nie chodzi o tibie) wiec jestem po prostu ostrożny w takich sytuacjach :> Lubię dmuchać na zimne, ot co :P

Ale skończmy już z tym bo jedziemy off topik.. jakby co to zapraszam na IRC/priv/inny temat w OWION :) )

a to jescze ciachne pare postów off topikowych... z obroną sobie poradze, nie trzeba mi pomagać, dzieki :>

PiXik
03-08-2004, 19:46
Na harmonii ostatnio jakieś 2tyg temu wybuchła dyskusja na temat jednego gościa.
Mianowicie mój kolega zauważył że gościu o imieniu xxx relogował się na Picarro del toro (może źle imię napisałem).Pozatym mam sorcerera na isarze 8lvl:P <wow>i spotkałem kolege z rl i on mi mówi że blackshipy z del toro trzymają to tyle:)

Kapix
03-08-2004, 20:05
Mam dużo kumpli w Black Sheep i wiem,że te trzy gildie(mianowicie BS,DT i Banana Team)trzymaja sie ze sobą tworząc jedną ,zgraną paczkę.A wracając do tematu to Del'Toro miało rozpaść się już trzy razy!!!A jak widac nadal istnieje.Często mają na stronie tibia.com napis ze gildia będzie rozwiązana dnia tego i tego, ale Diego nie jest głupi i zawsze cos wymyśli,żeby utrzymac gildie "przy życiu".Tak więc takie spekulacje jakoby ta gildia mialaby być rozwiązana są według mnie nie na miejscu!!! :P

pozdro dla Kvi i Dwika ;)

]v[ichal
03-08-2004, 20:22
ee tam.DT zawsze bedzie , tak mysle i nic do nich nie mialem i nie mam . NIe łudźcie sie że sie tak po prostu rozejdą - nadal są gildiamy "alied" wiec nawet jakby nie byloby dt, to nadal byłaby siła mnie do zniszczenia(diego i paczka).

Abdul
03-08-2004, 20:41
Jezeli chodzi o sojusze to jest takie cos "Nie trzymasz, przegrywasz" i w tym tkwi sekret bo gdyby BS nie trzymalo z DT to by po pewnym czasie(na bank) wybuchl jakis konflikt i by sie zaczela wojna a ze zalozyciele BS chca miec spokuj i wladze to sa w sojuszu z DT , gildia moze ejst uczciwa,spokoja itp ale woli miec sojusz z DT niz z nimi walczyc i jeszcze przegrac. Z doswiadczenia wiem ze jak sa 2 lub wiecej najsilniejszych gildi i nie sa w sojuszu to prowadzi to do zatargow . DO ludzi z isary tak samo bylo z Kindergarden i innymi gildiamy ktore nie tolerowaly DT...

P.S. Zeby nie bylo nie domowien z tym "Nie trzymasz przegrywasz" chodzi mi o to ze jak nei jestes wsojusza z ta najlepsza gildia lub jedna z lepszych (twoja gildia tez taka musi byc) to wiadomo ze bedziesz bral udzial w wojnie o dominacje

Dwik
03-08-2004, 20:49
Ja tu trochę z innej beczki... DT dużo stracili podczas ostatnich resetow Isary...tzn cala ich praca na huncie poszla na marne... pewnie będą nadrabiać szybszym sposobem...

Pozdro Knapix & cala Isara

]v[ichal
03-08-2004, 20:59
tu nie o to chodzi abdul - trzymają razem bo sie znają ( w black sheep jest lucas , a w bananach dimitri ) , i o to chodzi, w koncu lucas nadal ma na koncu "Del toro" , a że w bananach siedzi 1/4 ekipy z dt (sehindel , bapupa , dimitri itd) to pozostają w dobrych stosunkach

Rowontas
03-08-2004, 21:18
Po1. Do pana nowego moderatora specjalnie dla ciebie zrobiłem emblemat,więc nie mów ludzią,że ja to nie ja.Po drugie Black Sheep jest gildią, która nie podlizuje się nikomu. Trzymamy całą Isara bo jesteśmy jednością. To, żeja jako pierwszy połączyłem Polaków i DT to powud do dumy nie do chowania głowy wpiasek. Więc rada dla wszystkich za nim coś napiszećie zastanówcie się ze 2 razy. apropo bapupa nie jest w bananach jużjeśli udzielacie sięw tym temaciebądcie na bieżaco!.^^^HAIL BLACK SHEEP^^^

czlowiek strzala
03-08-2004, 21:36
szanowny moderatorze czy ladnie tak oskarżać kogoś bez dowodów ? X(

Rowontas
03-08-2004, 21:53
Może i nie ładnie ale ja za to żalu żadnego nie mam. Poprostu denerwuje mnie to jak ludzie gadaja a do konca nie wiedzą co. Coś wam dzwoni ale dowiedcie się w jakim kościele.

!k
04-08-2004, 00:03
część dt jest na azurce i ostro expiom

Heh i bravo dla dimitria w koncu nie wytrzymał i poszedł w cholere od diega

El Cubanito
04-08-2004, 04:05
Rowontas, dlaczego polaczyliscie kontakty z DT, terrorystami Isary, ktorzy zabijaja slabszych ?

pozdro.

El Cubanito

Kapix
04-08-2004, 09:08
Hehe głupie pytanie,zobacz sobie El Cubanito wcześniejsze wypowiedzi Rowontasa 8) .Dla mnie to także jest powód do dumy,że w końcu Del'Toro są z Polakami w pokoju, a nie jak za czasów Vampires byli w wojnie i ginęli praktycznie wszyscy Polacy napotkani przez DT.TO IŻ DT JEST Z POLAKAMI W POKOJU TO JEST POWÓD DO DUMY ,A NIE TY JESZCZE MASZ MU TO PEWNIE ZA ZŁE!!!! :)

pozdro Kvi,Dwik i Rowontas ;)

Legionista
04-08-2004, 09:09
Isara to byl pierwszy swiat na jakim gralem.... zanim poznalem Del "Lamy" bylo ok.... ale spokuj wkrotce potem zaklucili highlvl'owe LAMY !!! Jednen z naszych "ukochanych" Del'Lam zaczol przywolywac fire elementale i zaczelo sie.... wracalem z huntu ( mialem mase loota i mase kasy okolo 10 k ....) zdehlem ..... NIE NAWIDZE DEL'TOROS !!!

Obecnie Gram na harmoni ( Elf Bladedancer Knight ) skille
(niedlugo bendą) 60/50

Kapix
04-08-2004, 09:50
Widocznie nie przypadłeś im do gustu. ;) ...Żartuje oczywiscie , dam sobie uciąc głowe za to ,że bylo to wtedy gdy DT byli w kłutni z Polakami (a dokładniej z Vampires)jak już wspominałem w poście wyżej :) .Więc nie ma się co dziwić. Wtedy to było wtedy a teraz jest całkiem inaczej 8) ,gdyż Rowontas "zawarł z DT pokój", za co wszyscy powinni być mu wdzieczni. :)

Pozdo dla Kvi,Dwika i Rowontasa

Master magi
04-08-2004, 10:27
Nie wiem co robia Del'Toro ale wiem ze na Calmerze tworzy sie jakas rodzinka Del'Fenix.Nie wiem po co oni zakladaja taka rodzine na non pvp :D

Rowontas
04-08-2004, 11:32
HRHRHR :) SZKODA mi cie El Cubanito zadajesz gupie pytania nie poczytając wcześniejszych postów. Logiczne, że BS trzyma z DT bo w gildi są ludzie z DT. Czy ty tego nie widzisz. X( noob plx noob

Zwieshu
04-08-2004, 11:51
Ja mam pytanie skad wiadomo ze czesc DT robi sobie lvl na azurze i czy moge wiedziec kto bo przyjzal bym sie im:evil: bo na nowym swiecie napewno sie nie zmienili i azniemoge uwiezyc ze oni az tacy straszni i zli

$corcerer
04-08-2004, 20:35
Dobra, pociąłem troche topik, jeszcze raz mówie ze jak ktoś chce podyskutować to zapraszam do innego (specjalnie założonego) topika albo na PW albo na IRC...

Ten post zostanie jutro skasowany, podobnie jak WSZYSTKIE posty które beda _nie_na_temat_

EOD

lesiru
06-08-2004, 11:29
del'toro od chodza za niedlugo zostanie sam lider:P

czlowiek strzala
06-08-2004, 15:17
del'toro od chodza za niedlugo zostanie sam lider:P

kolejny kreyn ! czytać nie potrafisz ?!
radze sie nauczyc!!

powiem jeszcze raz: Del'toro ma się dobrze !!

topic do zamkniecia

i moze bany dla takich osob ktore nie potrafia czytac