PDA

Pokaż pełn± wersje : Elder Beholders.

Macia
03-06-2006, 15:53
Czy ktos juz byl na nich ?? Moze jakas taktyka dla knighta ?? Wybieram sie tam 1 raz i raczej troche sie boje. Nie wiem czy na 74lvl dam rade. Chcialbym wiedziec ile mozliwie uh idzie na jednego. Jak duzo jest ich w 1 respie. Czy mocno ryja hp. Jak czesty jest z nich loot.

Z gory dzienks za odpowiedzi.

Arkhor
03-06-2006, 16:03
Otóż ja w etj chwili skiluje w helgate razem z kumplem.
On co jaki¶ czas...bierze w łape d -landce (46lvl 78/78 skile) i myka na elderka :0
najgrzej kiedy rzywołuje te gówienka :P ale nie powinienes meic zadnych problemów...pozatym w hg s± miejscówki z pojedynczym respem :)

(jesli chcesz mzoesz na poczatku uzywac ringa wzmacniajacego :p jesli nie ejstes pewien swoich umiejetnosci :)

Mithgar XX
03-06-2006, 16:09
Elder Beholdery to potwory, da których nie da sie expić!
Jak jeste¶ knightem, zanim do nich podbiegniesz, on cię sparaliżuje z 5 razy, do tego przywołuje pełno tych gówien typu crypt shambler itp.Atakuje nawet do 100hp, lott z niego to beholder helmet 7defa.
Występuje on oczywi¶cie w Hellgate :)

Macia
03-06-2006, 16:31
To gdzie wystepuje to wiem .. Tyle ze wczesniej nie mialem odwagi zajsc tam (zreszta musze i tak wydac kase na klucz to HG).

poreda
03-06-2006, 16:37
Expic sie nie da ale huncic tak. Bloker praktycze nie blokuje tylko stoji w miejscu i sie uha, zaraz za nim stoji Sorcerer/Druid/Pal, i wali na odleglosc, jezeli pall to bolty i explo jezeli sorc/druid to tylko explo. Sadze ze chcesz na nie isc tylko po beho helmet, ale on nie czesto sie zdaza i jest to zwykle waste :)