Pokaż pełną wersje : Faraoni
Juzek bananysty
03-06-2006, 22:51
Czemu ci Faraoni sa tacy tajemiczy , ciagle slyszy sie ze wypadlo z nich cos nowego , niespotykanego, najlepszego . Czemu ? Przeciez sa silniejsze potwory np. Demony , Warlocki , Dragon Lordy . To czemu akurat ci faraoni kryja w sobie tyle tajemnicy i czemu tak malo osub na nie chodzi .
Diego'Odin
03-06-2006, 22:57
omfg
słownika w domu nie ma?
osub < czas wrUcić do drÓgiej klasy?
faraoni < co to ma być? FARAONOWIE ignorancie
@ topic
bo nie zabito ich zbyt wielu i nie wiadomo co dokładnie z nich leci
Zalgadis
03-06-2006, 23:00
"Faraonii" sa od dawna wiadomo co leci z ktorego burning heart itp moj brat byl nawet na jednym i niebyl trudny 20 esdeczkow i ded
Juzek bananysty
03-06-2006, 23:00
no i oto mi chodzi , czemu ich tak zadko zabijajom ?
Zalgadis
03-06-2006, 23:01
nie az tak rzadko poniewaz ktos jak robi questa to musi zabic faraona i bierze nagrode poco na nich huncic skoro i tak loot z nich znika po save serva
Juzek bananysty
03-06-2006, 23:02
Jak to znika po save serva ? czyli ze jak cos z niego wylootuje to nadrugi dzien juz tego nie ma ? O_o
Znikaja tylko burning hearts, crystal arrows etc...Crystal macee i inne rarki nie znikaja. Popatrz na comment tego pskonojetta czy jak mu tam. on je tlucze masowo.
Dark Knight
04-06-2006, 08:56
Czemu na nie sie nie chodzi ?
hmmm, dluga droga ktora trzeba powtarzac po kazdym zabitym Faraonie
mimo ze jest za nie mniej expa niz za demona czy warlocka wierz mi ze sa od niech silniejsze, czesto wystepuja w otoczeniu innych potworw lub je summonuja. Np faraon z demonem i warlockiem lub faraon z 3 hero (lub 2 hero, nie pamietam)
Nie czesto cos z nich wypada, wiec trzeba liczyc sie ze stratami
Bardzo latwo tam o deda nawet dla knighta na 100+ lev i shoterow na podobnych,
Małe sprostowanie:
Omruc, Morguthis, Vash itd to nie są faraonowie
Nie każda duża mumia to akurat Cheops...
Wyżej wymienieni to tylko wygnani za zdradę doradcy faraona rządzącego Ankrahmun.
BlackWolf
10-06-2006, 12:59
Faraoni pod wzgledem ze nie sa najlepsi to sa zaje...cie dobrzy . Faraonowie ( tak na marginesie ) sa lepsi niz dragon lord , poniewarz summonuja duzo potworow i niektorzy Faraonowie maja niezle ataki . A dlaczego na nie " nikt " nie chodzi to nie wiem bo nie mialem pacca . ;(
no i oto mi chodzi , czemu ich tak zadko zabijajom ?
Szlag mnie zaraz trafi... ~zabiojajom~ je tak "czesto" bo sa abrdzo "słabe"
oto comment pskonjotta
Character Stats
Clubbing: 109
Shielding: 104
Magic Level: 9
Pharoahs Killed
Ashmunrah: 1
Dipthrah: 42
Mahrdis: 41
Morguthis: 28
Omruc: 86
Rahemos: 55
Thalas: 46
Vashresamun: 132
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.