Pokaż pełną wersje : Plaga PK
Witam. Rzecz dzieje się na serwerze Azura, w okolicach Kazordoon. W ostatnich 5 dniach spotkałem sie z sześcioma polowaniami na ludzi. Wcześniej jakoś udawało się zwiać, ale dzisiaj miałem pecha. Dwóch około 70 lvl zjechali mnie do red oddałem im plate set naszczeście mnie zostawili, ale plate set poszed się je#$ć. Przecież jeszcze niedawno w Kazo było tak spokojnie....
Zalgadis
04-06-2006, 11:06
to ma być plaga?
zauważyli typka to go leja a plate set to ejst gó(fienko)**
plaga to jakby bylo tak:
idziesz z hunta do kazz leja cie uciekasz do depo leje cie wiecej typa w depo czeka na ciebie 10 pk
to jest plaga a nie 2 typa -.-
No to mówie ci dzisiaj się dopiero przejechałem. A wcześniej średnio dwa razy dziennie ktoś mnie atakował, w przeciągu tych kilku dni. A plate set dla ceibie gówienko dla innych nie :P
Nieugiety
04-06-2006, 11:10
Muhehehhe :D
Koles moze padl i tera chce sie wyzyc na forum? ;)
No cóz, jesli stracisz crown seta, a pekerow bedzie 8 to mozesz cos napisac, ale nie o plate secie....
Btw:
W kazz jest duzo pekerow poniewaz sa tam kopalnie i duzo poziomow miedzy ktorymi mozna szybko sie przemieszczac.
Zawsze wydawało mi się że to w Thais jest duzo PK :P W takim razie gdzie jest choć troche poniżej normy PK?
Nieugiety
04-06-2006, 11:19
Zawsze wydawało mi się że to w Thais jest duzo PK :P W takim razie gdzie jest choć troche poniżej normy PK?
Domyslam sie, ze facc:
Wg mnie venore jest dosyc spokojnym miastem.
Ciekawostka :p :
Z jakies 3 lata temu najwieksze rzesze pekerow wystepowaly w carlin, nie bylo dnia ani godziny abys wchodząc nie ujzal lejacych sie ludzi. ;)
hemik1432
04-06-2006, 11:34
Muhehehhe :D
Koles moze padl i tera chce sie wyzyc na forum? ;)
No cóz, jesli stracisz crown seta, a pekerow bedzie 8 to mozesz cos napisac, ale nie o plate secie....
Btw:
W kazz jest duzo pekerow poniewaz sa tam kopalnie i duzo poziomow miedzy ktorymi mozna szybko sie przemieszczac.
Zgadzam sie z toba Nieugiety 8o
Zalgadis
04-06-2006, 11:35
@up x2 co racja to racja...
spokojnie p set to cienki secik, a po drugie nie kumam po co cie biło dwóch 70 oni to powinni polować na jakiś 40 albo cuś takiego a nie na 25 sorca.
Sir Radzio Angelus
04-06-2006, 12:37
Domyslam sie, ze facc:
Wg mnie venore jest dosyc spokojnym miastem.
Ciekawostka :p :
Z jakies 3 lata temu najwieksze rzesze pekerow wystepowaly w carlin, nie bylo dnia ani godziny abys wchodząc nie ujzal lejacych sie ludzi. ;)
Nic sie nie zmieniło od tego czasu przynajmniej na Galanie, co sie zaloguje to widze pełno trupow w całym mieście, nawet przy depo się ganiają :baby:
Hmmm...
@do zalozyciela tematu:
Zawsze jak jestes slabym lvlem to cie leja :)
Kazdy z lvl 8-20 napewno zostal atakowany wiele razy bez powodu. A takie 70lvle poleja cie chwile dla zabawy ale na tobie nie zmarnuja unjusta ;)
Co do najspokojniejszego miasta: cos w stylu edron//port hope bo ogolem ludzie z paccem mniej pekuja :P
A dla facc to venore jest w miare spokojne, ktos cie zaatakuje to go inni zabija bo zobacza skulla :D
A i p-secik: idziesz do dragon lair nawet pod venore. Pierwszy lepszy typ co dluzej juz huntuje na dragach i ci p-legi napewno da :)
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.