PDA

Pokaż pełną wersje : wkoncu odkryte boty 100+

annihilaky
04-06-2006, 12:49
Annihilator - never seen by ppl.

All are booters - macroeing :]
Please ban him... no more PA, and booters.

[7.6]

http://rapidshare.de/files/17433479/arystos_annihilator.rec.html [Do not look at external websites. Your account could be hacked.]
Anni with arystos, azeris, glaxu & juffs

http://rapidshare.de/files/22078454/tetroani.rec.html [Do not look at external websites. Your account could be hacked.]
tetro and other ;]

Massior
04-06-2006, 17:32
Annihilator - never seen by ppl.

All are booters - macroeing :]
Please ban him... no more PA, and booters.

[7.6]

http://rapidshare.de/files/17433479/arystos_annihilator.rec.html [Do not look at external websites. Your account could be hacked.]
Anni with arystos, azeris, glaxu & juffs

http://rapidshare.de/files/22078454/tetroani.rec.html [Do not look at external websites. Your account could be hacked.]
tetro and other ;]

Przeskanować plx bo nie chce być pierwszym który to ściąga :P

paior
04-06-2006, 17:38
muahhah zrob ani bez bota!!!!

Frapper
04-06-2006, 17:41
up@ Patrz - Bysiu

Winkler
04-06-2006, 19:34
Coz za inteligentne zdanie.
Znowu ten kretyn, ktory broni h lv noobow z kyry. Wyjdz z tego forum i idz zmienic tetrowi pieluche. Dla twojej wiadomosci istnieja uczciwe i odwazne osoby robiace annhilator bez macro.

..::Guti::..
04-06-2006, 20:08
hmmm...wszystko da sie zrobic bez bota, nawet anhiego, ale to graniczy z cudem. Jezeli Bysiu zrobil anhiego bez bota gZ dla niego. Trzbea miec na prawde refleks. Kolo 90% robi anhiego z botem, to nie nowosc.

paior
04-06-2006, 21:51
Bronie all robiacych ani a nie tetra ....

Miszczoslav
04-06-2006, 22:13
kurw.a ciężko zrobić anni bez bota ;| wiekszość robi z botem (Duża większość )

szwagiereczek
05-06-2006, 07:28
Knightem bez bota nie było tak ciężko ;-)

rafalxx
05-06-2006, 08:29
jakim cudem mozna zrobic anihi bez bota looooooooool2

Telupeje
05-06-2006, 12:50

Problem w tym, ze Tetro&team uzywaja bota nie tylko do robienia anni: )

Knight mathoff
05-06-2006, 17:23
... Jedzmy gówno...

Miliony much nie mogą się mylić.

To, że 90% osób używa do anniego botów... to nie znaczy, że wszyscy mają ich używać. Znam wiele osób z Antici, które wykonały Annihilation Quest bez żadnych wspomagaczy. Wystarczy mieć dobry refleks.

Osoby używające botów są po prostu słabymi graczami, którzy bez wspomagania nie umieją sobie poradzić... "nuubs rox".

MAthoff.

Malyszek
05-06-2006, 17:44
Tutaj nie liczy się refleks jak wyluzowanie i spokój. Co Ci da reflex jeśli trzepie Ci się łapa i serce podchodzi Ci do gardła ;p.

Duke Dran
05-06-2006, 17:50
Gra została tak stworzona, żeby każdy z graczy mógł sobie poradzić w jakiś sposób. Cipsoft nie robi nikomu na złość, po prostu to jest trudny quest a nie niemożliwe do wykonania zadanie. Ludzie używają tych botów, żeby sobie ułatwić sprawę, szybko się uhając itp. To sprawia, że wykonują aniego za pierwszym podejściem, a nie za pierwszym razem i od razu dead potem muszą jeszcze raz. Oczywiście nie pochwalam botów, ale kto komu zabroni ?

Malyszek
05-06-2006, 17:53
Jest coś takiego jak "Tibia Rules" gdzie wyraźnie pisze, że jest zabronione używanie nielegalnego oprogramowania wspomagającego tę grę.

Btw, Valais - Tetro Aurelius to noob

Xezbeth
06-06-2006, 14:39

ma racje Annihilatior quest bez bota jest prawie niemozliwy do ukonczenie a wszczegulnosci dla sorkow bez botow

Dregar
06-06-2006, 18:34
Do wszytkich Ktorzy uwazaja ze Bez bota nie da rady

Obejrzcie Annihilator by Setzer Gambler albo by Mateusz Dragon Wielki tam nie bylo po co uzywac bota w przypadku Setzera~ Ani~ byl ukonczony w 3 sec a w Przypadku Mateusza~ Uzywano tam Mass Healing wiec tez nie trzeba bylo uzywac bota znajdzie sie wiele wiecej osob ktore nie uzywaly botow bo nie musialy tego robic, a osoby ktore bronia tego ze powinno sie uzywac botow najprawdopodobniej sami na nich jada dlatego ich bronia

Stanek
06-06-2006, 20:07
omg ja nie mialem bota nie mam bota i nie bede mial,zreszta widac jka padlem od DS jak dlamnie moglem sie spokojnie wyuhac..<z botem>

luft
06-06-2006, 21:54
Anni bez bota
Jasne ale:
Jesli to Knight to lvl 120+ block i tylko sie uha
(jak wali z ice rapierow albo burstów zmiena ss//elven amu i m ringi to niema szans)
Pal prawie bez szans
(amunicja i ringi amu trzeba zmieniac)
Mag tylko Jesli robi Na manashieldzie na ue

luft
06-06-2006, 21:55
podwójny :/

gavreonien
07-06-2006, 00:02
Wszystko jest mozliwe tylko trzeba umiec :) hehe no racja ze trudny quest jest ale wlasnie po to sa :) Heh prosze Ne'roox nie wiem czy mial choziaby bp uhow ;) jego team w sec zrobil anniego :P pozdro

GaV~

=Pekin=
07-06-2006, 00:13
Boze co za nooby niektórzy "Anni bez bota OMFG " przeciez nikt wam nie kaze isc na anniego na 100 lvlu !! Popatrzcie na te piksele czyt. Tibie z punktu RPG !!! Anni jest dostepny od 100 lvla lecz tylko dowazni idą na niego na takim lvlu a reszta rycerzy i innych profesji czeka na wyzszy lvl sądzac ze na danym lvlu uda sie anniego zrobic ...

Jezeli tepaki nie zrozumieliscie ( Ci co gadaja o botach uzywaja ich itd ) to chodzi o to ze bez bota mozna zrobic anniego fuksem na 100 lvlu albo z duzo wieksza szansa przezycia na 140 lvlu . tyle

szwagiereczek
07-06-2006, 06:57
omg ja nie mialem bota nie mam bota i nie bede mial,zreszta widac jka padlem od DS jak dlamnie moglem sie spokojnie wyuhac..<z botem>

Tylko winny sie tłumaczy

Royal Palas
07-06-2006, 19:17
przeciez na tych filmach dokladnie widac ze mieli bota... np Jinx wchodzący w final roomie w fire fielda po fire elementalu, lub jeszcze w pokoju z dzwignia jak chodza sobie po ogniu i ich uha.

drugi film: Abo wali im po exori visie, a ich autamatycznie uha... n/c takich kolesia powinni odrazu banowac... przeciez widac ze oni mieli bota, a to jest zakazane!

majk
10-06-2006, 16:47
no naprawde niezle, podziwiam ludzi ktorzy nie maja pojecia o tej grze a wypisuja takie cos.
wytrzymal by ktos nonstop sie uhac przez ponad 5min a czasem i 20... trzeba mighty ringi elveny albo ssy zmieniac no powaznie gratuluje wiedzy o tibi

szwagiereczek
10-06-2006, 18:42
no naprawde niezle, podziwiam ludzi ktorzy nie maja pojecia o tej grze a wypisuja takie cos.
wytrzymal by ktos nonstop sie uhac przez ponad 5min a czasem i 20... trzeba mighty ringi elveny albo ssy zmieniac no powaznie gratuluje wiedzy o tibi

SSy nic nie dają na anni. Gratuluję wiedzy o tibii.

Gedd
10-06-2006, 20:25

Szczególnie jak sorce robią z ue. Gratuluje wiedzy o tibii.

Avenis
10-06-2006, 20:56

Jasneeee... :D Z naszym SD combo za 1800 bys sie wyuhal? Co Ty kurwa Seromontis jestes ?:o

Hellraider
10-06-2006, 21:31

Ano takim jakim dla ciebie byloby posiadanie rozumu (bardzo trudne, ale mozliwe =) )

Ludzie do qrwy nedzy ten quest MA byc trudny bo jakby mial byc latwy to nie byloby takich nagrod! A botow uzywaja tylko lamusy, nawet jesli mialbym w tym momencie obrazic 80% graczy. I powinno to sie konczyc od razu kasacja konta, a nie 30 dniowym banem. Bo co z tego, ze przez miesiac ktos nie bedzie mogl wbic na chara, jak bedzie mial sca czy sova ktory zdobyl za niego program? jaka jest satysfakcja z tego, ze odpalimy gowno ktore dziala na zasadzi obrazka runy i dzieki temu cos osiagniemy? O co w tej grze chodzic, zeby miec jak najlepszego chara czy zeby sie jak najlepiej bawic? (To pytanie powinno byc retoryczne, ale jak czasem czytam to forum, to jednak zastanawiam sie czy dla wszystkich....)

pocokomunick
10-06-2006, 21:39
normalnie bierzesz i robisz :D:D

bez jajcow... :P jeszcze nie robilem Aniego(w rl tibia :|) :P na otsach robilem... ale normalnych mam na mysli a nie gdzie mam skilla 40 i wale po 200... :|:|:|

majk
10-06-2006, 22:32

prosze cie nie wypowiadaj sie jak nie wiesz naprawde bardzo cie o to prosze.
idzie 4 sorcow to biora ssy zeby siebie nie pozabijac...

majk
10-06-2006, 22:41
Ano takim jakim dla ciebie byloby posiadanie rozumu (bardzo trudne, ale mozliwe =) )

Ludzie do qrwy nedzy ten quest MA byc trudny bo jakby mial byc latwy to nie byloby takich nagrod! A botow uzywaja tylko lamusy, nawet jesli mialbym w tym momencie obrazic 80% graczy. I powinno to sie konczyc od razu kasacja konta, a nie 30 dniowym banem. Bo co z tego, ze przez miesiac ktos nie bedzie mogl wbic na chara, jak bedzie mial sca czy sova ktory zdobyl za niego program? jaka jest satysfakcja z tego, ze odpalimy gowno ktore dziala na zasadzi obrazka runy i dzieki temu cos osiagniemy? O co w tej grze chodzic, zeby miec jak najlepszego chara czy zeby sie jak najlepiej bawic? (To pytanie powinno byc retoryczne, ale jak czasem czytam to forum, to jednak zastanawiam sie czy dla wszystkich....)

mam 1 pytanie, robiles annhi w tibi? oj watpie... po 1 to nie 80% tylko ponad 95%a moze i 100...ja akurat nie slyszalem zeby ktos wykonal bez bota, moze kiedys dawno kiedy tibia byla troszke inna i annhi byl latwiejszy
hmm a co do zdania " O co w tej grze chodzic, zeby miec jak najlepszego chara czy zeby sie jak najlepiej bawic? " hmm na 100+ lvlu nie robi sie calego lvlu w 2h tylko troche czasu to zajmuje i co to za frajda isc na anniego bez bota i pasc... wybacz ale annhi nie ktorzy wykonuja przez 20min... wiec watpie zeby ktos wytrzymal uhajac sie przez taki czas i zmieniac all naprawde wiec bez textow "A botow uzywaja tylko lamusy"

@pocokomunick
ots i rl tibia to naprawde nie to samo:P

szwagiereczek
11-06-2006, 00:54
Szczególnie jak sorce robią z ue. Gratuluje wiedzy o tibii.

Chodziło mi o knightów, pallów and sorców z sd... Jak robią z ue to wiadomo, że zakładają ssy ale wtedy demki żyją 5 sec

Exodus
11-06-2006, 11:06
@up
Przyznaj się do błedu a nie sie głupio tlumaczysz.

szwagiereczek
11-06-2006, 12:16

Pisałem to odnośnie tego posta. Jak ktoś idzie z UE to nie uha się "5 a czasem 20 min"...

Hellraider
11-06-2006, 18:29
mam 1 pytanie, robiles annhi w tibi? oj watpie... po 1 to nie 80% tylko ponad 95%a moze i 100...ja akurat nie slyszalem zeby ktos wykonal bez bota, moze kiedys dawno kiedy tibia byla troszke inna i annhi byl latwiejszy
hmm a co do zdania " O co w tej grze chodzic, zeby miec jak najlepszego chara czy zeby sie jak najlepiej bawic? " hmm na 100+ lvlu nie robi sie calego lvlu w 2h tylko troche czasu to zajmuje i co to za frajda isc na anniego bez bota i pasc... wybacz ale annhi nie ktorzy wykonuja przez 20min... wiec watpie zeby ktos wytrzymal uhajac sie przez taki czas i zmieniac all naprawde wiec bez textow "A botow uzywaja tylko lamusy"

@pocokomunick
ots i rl tibia to naprawde nie to samo:P
Co ma do rzeczy to czy robilem anni? To juz jest zmiana tematu calkowita. Poza tym nikt ci nie kaze isc na anniego na 100 lvlu czy na 105. Mozesz isc na 130, 140. Trzeba sobie zasluzyc na te nagrody... poza tym smierc to tez czesc gry i jesli komus chodzi tylko o slepe bicie lvlu to jest maniakiem. Bo jak sucha wzrastajaca liczba moze kgoos bawic? Uhanie sie bez przerwy przez kilka czy kilkanascie wcale nie jest rzecza niewykonalna tylko wiesz trzeba sie skoncentrowac na tym co sie robi, nie moze ci ktos drzec ryja nad uchem albo cos... i rowniez jak ktos wczesiej wspominal trza zachowac spokoj. I bede uzywal tekstow w stylu "botow uzywaja tylko lamusy" bo to prawda. I na pewno jest wiecej ludzi niz ci sie moze zdawac ktore robily anni bez bota. Tylko nie wszyscy jak im sie cos uda to sie od razu dziela z tym calym swiatem o tym tez powinienes wiedziec.

kostooch
11-06-2006, 18:56
Wydaje mi sie, ze wszystkie te tematy dotyczace uzywania uhbotow/aimbotow zakladaja ludzie zazdrosni (ewentualnie zdesperowani), ktorym nigdy nie uda sie wbic tego magicznego 100 poziomu.

Co to kogo obchodzi, czy zrobilem Annihilatora uzywajac swoich rak czy kilku tysiecy linijek kodu? Zrobilem i juz. Ubilem Cie za pomoca aimbota - twoj pech, mogles sie szybciej leczyc albo przemyslec lepsza droge ucieczki (mogles rowniez uzywac uhbota, sa ogolnodostepne).

Bylem lepszy od ciebie i tyle...

majk
11-06-2006, 20:30
Co ma do rzeczy to czy robilem anni? To juz jest zmiana tematu calkowita. Poza tym nikt ci nie kaze isc na anniego na 100 lvlu czy na 105. Mozesz isc na 130, 140. Trzeba sobie zasluzyc na te nagrody... poza tym smierc to tez czesc gry i jesli komus chodzi tylko o slepe bicie lvlu to jest maniakiem. Bo jak sucha wzrastajaca liczba moze kgoos bawic? Uhanie sie bez przerwy przez kilka czy kilkanascie wcale nie jest rzecza niewykonalna tylko wiesz trzeba sie skoncentrowac na tym co sie robi, nie moze ci ktos drzec ryja nad uchem albo cos... i rowniez jak ktos wczesiej wspominal trza zachowac spokoj. I bede uzywal tekstow w stylu "botow uzywaja tylko lamusy" bo to prawda. I na pewno jest wiecej ludzi niz ci sie moze zdawac ktore robily anni bez bota. Tylko nie wszyscy jak im sie cos uda to sie od razu dziela z tym calym swiatem o tym tez powinienes wiedziec.

spore ma znaczenie czy robiles annhi czy nie, bo jesli niewiesz jak to jest jak cie 6 demonow pizga to nie mozesz sie wypowiadac... masz racje smierc to czesc tej gry ale powiedz sprawia ona komus przyjemnosc? napewno nie... a uhanie przez tyle czasu no napewno jest wykonalne ale to naprawde spory lvl i dobra ekipe trzeba miec:)... ja robilem annhiego z botem i jakos tak czy siak bylem zestresowany wiec co dopiero bez;p

Gedd
11-06-2006, 20:34
Wydaje mi sie, ze wszystkie te tematy dotyczace uzywania uhbotow/aimbotow zakladaja ludzie zazdrosni (ewentualnie zdesperowani), ktorym nigdy nie uda sie wbic tego magicznego 100 poziomu.

Co to kogo obchodzi, czy zrobilem Annihilatora uzywajac swoich rak czy kilku tysiecy linijek kodu? Zrobilem i juz. Ubilem Cie za pomoca aimbota - twoj pech, mogles sie szybciej leczyc albo przemyslec lepsza droge ucieczki (mogles rowniez uzywac uhbota, sa ogolnodostepne).

żałosny jestes

majk
11-06-2006, 20:34

doklanie jezeli ktos annhiego nie robil i niewie jak to jest niech sie nie wypowiada... i co to go obchodzi ze ktos z botem wykonal////zazdrosc ze ktos ma ten 100 lvl? a ty tylko 20? hyhy chyba tak:D..
a bot na annhiego to zupelnie cos innego od aimbota... masz masakrycznie slabe pvp nastawisz bota i ubijesz kogos z bbbb dobrym pvp i co jestes lepszy? oj watpie program jest lepszy nie ty...

d3m0drAss
12-06-2006, 12:42
HAHHAHAHAHHAHA tyle wam powiem jestescei żałośni z tekstami ze anni jest nie możliwy bez bota... jest bardzo wiele osob ktore to wykonaly po za tym i tak exhausted trwa tyle samo czy ma sie bota czy nie jesli ma sie + 1700 hp a knightem na +120 sie ma to przy umiejetnosci uspokojena nerwow i wmiare szybkiej reki quest nie ejst trudny po za tym skoro macei po 50 lvle i jaracie tym dupe ze wiecie co to jest annihilator a nigdy na nim nie byliscie to nie udzielajcie sie na ten temat ;)

Lukaszes
12-06-2006, 17:40
HAHHAHAHAHHAHA tyle wam powiem jestescei żałośni z tekstami ze anni jest nie możliwy bez bota... jest bardzo wiele osob ktore to wykonaly po za tym i tak exhausted trwa tyle samo czy ma sie bota czy nie jesli ma sie + 1700 hp a knightem na +120 sie ma to przy umiejetnosci uspokojena nerwow i wmiare szybkiej reki quest nie ejst trudny po za tym skoro macei po 50 lvle i jaracie tym dupe ze wiecie co to jest annihilator a nigdy na nim nie byliscie to nie udzielajcie sie na ten temat ;)

Szybko was podsumowal. i gratulacje na niego. jezeli wykonales go bez bota to jest to powod do dumy ale zapewne nikt ci nie uwierzy......B)

Stożek
12-06-2006, 21:29
Dziwni jestescie.. Cipsoft zrobil Anihilator aby ludzie zdobyli swietne itemy, jednak zrobili go rowniez bardzo ciezkim do wykonania. Czy myslicie, ze programiscie ustalili:"zrobimy tyle demonow w pokoju i ludzie benda robic boty i bendzie fajnie!" NIE! Ten quest jest prosty jak wydostanie sie z Kazordoon, jak przejscie rooka, jak zabicie pierwszego draga! Anihilator to quest jak kazdy inny tylko tyle, ze przeznaczony on jest dla osob majacych duze doswiadczenie i klucenie sie was-ludzi nie przekraczajacych pozomu 30 o to czy mozna to bez bota zrobic, jest pozbawione sensu!

majk
12-06-2006, 22:12

jezeli ten text 50lvle jest do mnie to wybacz ale sprzedalem chara i gram od nowa:P a co do tego czy mozna wykonac bez bota to mozna ale to naprawde trzeba miec stalowe nerwy i szybka reke:P (czego u 90% graczy brak) a i jeszcze 1 nie odpowiadaj na moja wypowiedz niemam zamiaru sie wyzywac sie ani nic w tym stylu, nie bawi mnie to... z gory dziekuje

Hellraider
13-06-2006, 12:11
doklanie jezeli ktos annhiego nie robil i niewie jak to jest niech sie nie wypowiada...

Idiota. Tu chce zakonczyc nasza rozmowe. Po prostu ziomek mnie slabisz.

Malyszek
13-06-2006, 16:48
Mamy świetny przykład mięczków, którzy używają bot'a bo ich nie stać na coś odważnego. Zapewne podobna sytuacja jest u tych dzieci na podwórku (jeśli wogóle wychodzą). Annihilator to jest jak kolega tego samego wieku wysportowany bo nie gra w tibie 15h dziennie. Powiedzmy, że zachodzi sytuacja, że KOLEGA (annihilator) zrobił coś koledze (w tym wypadku jest to osoba używająca bot'a) i przychodzi z rodzicem albo z całą bandą starszych kolegów i idzie pokonać Annihilatora.

Ci którzy zrozumieli moje przesłanie - dziękuję.

Dla mnie osoby używające bot'a są nic nie warci.

@Gedy
Wybieram się z moimi kumplami na nowy server. Zawitasz tam z nami ? :)

d3m0drAss
13-06-2006, 23:40
jezeli ten text 50lvle jest do mnie to wybacz ale sprzedalem chara i gram od nowa:P a co do tego czy mozna wykonac bez bota to mozna ale to naprawde trzeba miec stalowe nerwy i szybka reke:P (czego u 90% graczy brak) a i jeszcze 1 nie odpowiadaj na moja wypowiedz niemam zamiaru sie wyzywac sie ani nic w tym stylu, nie bawi mnie to... z gory dziekuje

To jest forum ja sie z nikim nie wyzywam tylko komentuje publicznie wypowiedzi ludzi na ten temat i robie to na swoj sposob ;>

Isildur's Earl
14-06-2006, 00:05
Mamy świetny przykład mięczków, którzy używają bot'a bo ich nie stać na coś odważnego. Zapewne podobna sytuacja jest u tych dzieci na podwórku (jeśli wogóle wychodzą). Annihilator to jest jak kolega tego samego wieku wysportowany bo nie gra w tibie 15h dziennie. Powiedzmy, że zachodzi sytuacja, że KOLEGA (annihilator) zrobił coś koledze (w tym wypadku jest to osoba używająca bot'a) i przychodzi z rodzicem albo z całą bandą starszych kolegów i idzie pokonać Annihilatora.

Dobrze to wytłumaczyłeś, może co niektórzy skapują o co chodzi ^^
Tak samo jak powyżej dla mnie osoby z botami są poprostu słabe.
"Hey, wiesz co, dzisiaj XXX zrobił annihilator room! o0 Serio? No to gościu jest dobry! Hehe, ale leciał na bocie ^^ Acha -.-"

Co to za wyczyn użyć bota? To jest tak jakbyś w jakiejś strategii wpisał kod i masz od razu xxx surowców etc. a potem tylko budujesz armię i rozwalasz kolesia na lajcie ;] Jeżeli jakaś osoba od początku gry nie używa botów, to kiedy zdecyduje się wykonać tego questa to najczęściej przeżywała już akcje, że musiała sie uhać przez dłuższy okres albo coś w tym stylu. Zna swojego chara, wie co i jak, ma wyćwiczone UHanie się (zwłaszcza knights).
Niemożliwe nie istnieje :P

Gedd
14-06-2006, 00:24

@Gedy
Wybieram się z moimi kumplami na nowy server. Zawitasz tam z nami ? :)

obawiam się ze nie :(
sposob na wywalenie mnie z kyry jest tylko jeden, taki sam jak na arcani ...