PDA

Pokaż pełną wersje : Iridia Pk! 56ms die :)

Seanos
05-06-2006, 21:16
No i przyszedł czas na Pekowanie. :)8o

Link B)

http://rapidshare.de/files/22248094/ahsuahs.rec.html

Commenty mile widziane.. :cup:
Ps: Gratz dla Necrius i dla jego PVP :)

Sir Radzio Angelus
05-06-2006, 21:36
OMFG Rehost na tibiacams plax 8o :baby:

Seanos
05-06-2006, 22:00
Filmik ma wiecej niz 2MB. Więc nie moge wystawic na tibiacams :/
File is too big. Only 2 MB are allowed. :/;(

Hestrial
05-06-2006, 22:10
Raspect dla Ciebie.
Śmieszne było tłumaczenie tego Necriusa "szedlem kupic blessy i wogole mialem tylko 3 sd" - w domyśle - to dla tego spudlowalem 10 mort hurow i nie umialem kliknać na battla zeby ci przedlużyć pz locka

Gdyby taki kolo grał na Thorii to już bym go zdjął :D

Eloso
05-06-2006, 22:13
Greatz ubicia i loot'a :D .Hehehe,niezły ten trick z m-wallem :) .Bylem na 100% że cie ubiją,ale pokazałes klase :cup: :cup: :cup:

Necrius
05-06-2006, 22:19
Oki dawaj mistrzu.
30k w bp, +bp longswordow, kilka uh,sd,gfb w mixie. 2bp mf a tu mi kolo pisze ze go za ye bali. 37 Mysle nie trudno wpadlem tam a tam MR THE BEST PVP biega po schodach i kozaczy jaki on dobry nie jest. Ze nie trafilem tych kilku Ewave no trudno ale pz lock nie przezemnie mu nie zniknol tylko przez Oreh, ktory jako palladyn nie bił go z boltów tylko z sd :)

AD Dolesia z Thori: Nie używam battle, a zapewne ty dzięki swojemu botowi tylko na nim walisz nawet pvp. Zapraszam do mnie na iridie to ja cię zdejme. Ciekawe czy kiedykolwiek pan Seanos opuści Pz locka jeżeli ja będe online? Jeżeli tak to dostanie tp do templa :).

Thc dla mojego ziomka który powiedział mi o tym temacie.

Seanos
05-06-2006, 22:27
Necrius ale ty Noobish jestes ;D
i nawet jak wyjde to mi nic nie zrobisz ;) i te bp longswordow nie tlumaczy twojego pvp. You are Sux!
Tak trudno trafic z e wave?;D I nie mam zamiaru sie przed tobą chowac po pz, nawet jak bedziesz online to bede pekowac :)

Ps: Thx za comenty ;):)

Necrius
05-06-2006, 22:28
Zapraszam teraz :)

Seanos
05-06-2006, 22:29
Muszę selnac c arma bo nie mam kasy na runki :) ale masz moje słowo ze niedlugo sie spotkamy :)

Necrius
05-06-2006, 22:32
zrob sobie mixa jak ja mialem i dawaj. Kozaku pobiegamy po schodach... bo inaczej nie widze zebys wyskoczyl...

Btw jezeli ci to pomoze to ja moge kupic od ciebie tego c-arma. hehe

Seanos
05-06-2006, 22:36
ty no wiesz 85ms na 37 sorca?? oj troche nie mam szans :) a co mialem stac zebyscie mnie ubili? toz wiadomo ze musialem jakos uciec to se biegalem po schodach a ze wy 3 "noobki" nie potraficie wykorzystac sytuacji zeby mnie zabic to nie moja wina :)

"Trzeba umiec grać"

Hestrial
05-06-2006, 22:42
Oki dawaj mistrzu.
30k w bp, +bp longswordow, kilka uh,sd,gfb w mixie. 2bp mf a tu mi kolo pisze ze go za ye bali. 37 Mysle nie trudno wpadlem tam a tam MR THE BEST PVP biega po schodach i kozaczy jaki on dobry nie jest. Ze nie trafilem tych kilku Ewave no trudno ale pz lock nie przezemnie mu nie zniknol tylko przez Oreh, ktory jako palladyn nie bił go z boltów tylko z sd :)

AD Dolesia z Thori: Nie używam battle, a zapewne ty dzięki swojemu botowi tylko na nim walisz nawet pvp. Zapraszam do mnie na iridie to ja cię zdejme. Ciekawe czy kiedykolwiek pan Seanos opuści Pz locka jeżeli ja będe online? Jeżeli tak to dostanie tp do templa :).

hahaha

Żeby utrzymac komuś pz locka nie trzeba go boltowac wystarczy go tylko zaznaczyc na battle mr pro elo (wiec równie dobrze ty go mogłeś zaznaczać) :> A co do bota to nie używam/nie używałem

Btw za 9 dni zrobie filmik wmv z battla nagrany real time record -.^
Żeby utrzeć nosa tym co tak gadają o botach :baby:

Necrius
05-06-2006, 22:51
W sumie to mam mala przewage no cóż. Mam się downgradowac 50 lvli na duella? nie sądze. Oki no to w czwartek sobie powalczymy tak jak ustaliliśmy weź ze sobą ze 2-3ch takich sorcow i nie zapomnijcie o FE :) Ja też sobie ogarne tibicama i pośmiejemy się razem xD
AD to pacjent z Thorii.

Name: Hestrial
Sex: male
Profession: Master Sorcerer
Level: 61

Banished: until Jun 15 2006, 19:17:11 CET because of account sharing

Ok mistrzu, im sorry. Jesteś najleprzy! Wloż ręke do gaci i pobaw się swoją krostą.

Dobra szkoda czasu. Elo Elo Elo :)

Hestrial
05-06-2006, 22:58
Krostę to masz we łbie zamiast mózgu grzybku, a co do "shara" to all na Thorii wiedza że nie sharuje. Może jakbys był kiedyś w wojnie to byś wiedział że niektórzy zrobią wszystko żeby sie pozbyć najgroźniejszego przeciwnika -.^
Np wrobienie kogoś w sharing przez ukrytą linijkę na końcu jakiegos zasranego "autografu", ale co będę tłumaczył jak i tak pewnie nie ogarniesz ocb

Necrius
05-06-2006, 23:05
Banan. Winny się tłumaczy.

Izull
06-06-2006, 00:33
Krostę to masz we łbie zamiast mózgu grzybku, a co do "shara" to all na Thorii wiedza że nie sharuje. Może jakbys był kiedyś w wojnie to byś wiedział że niektórzy zrobią wszystko żeby sie pozbyć najgroźniejszego przeciwnika -.^
Np wrobienie kogoś w sharing przez ukrytą linijkę na końcu jakiegos zasranego "autografu", ale co będę tłumaczył jak i tak pewnie nie ogarniesz ocb

Yyyy ty jak to nazwałeś uważasz się za "najgrożniejszego przeciwnika" ?A dla kogo jeżeli można wiedzieć dla 20-30 lvl :baby: ??Nie ma Cie nawet w żadnej gildi więc wara pewnie też nie prowadzisz to proszę Cie oświeć mnie dla kogo jesteś taki niebezpieczny :baby: ?Taki lekki offtop a co do filmiku to nice B)

Anvortis
06-06-2006, 00:47
HAHAHA to bylo drobre GZ dla Ciebie 3 kolesi na jednego 37 sorka i jeszcze sobie z lotem do depo uciekl :)

Hestrial
06-06-2006, 08:54
Yyyy ty jak to nazwałeś uważasz się za "najgrożniejszego przeciwnika" ?A dla kogo jeżeli można wiedzieć dla 20-30 lvl :baby: ??Nie ma Cie nawet w żadnej gildi więc wara pewnie też nie prowadzisz to proszę Cie oświeć mnie dla kogo jesteś taki niebezpieczny :baby: ?Taki lekki offtop a co do filmiku to nice B)

Nie mówi ci nic nazwa Project Mayhem? Wyszedłem stamtąd 20 dni temu żeby zachować neutralność -.-''

A chyba wiadomo że z tym "najgroźniejszym przeciwnikiem" to troche ironizowalem kołczanie

EDIT: Nie radze sie mądrzyć majac 30~ sorca

Danthorr
06-06-2006, 09:20
Swoja drogą to Seanos ma śmieszny comment chara.

Na pekowanie nadszedl czas :)
Król Arturek is my Protector!! :>
Neo Montana is my bitch!!
Rikki Montana is my Sex Machine.
Sir Slaviax and Danthorr Naabs?

Rapo Kage is the Best Player on Irida...

Naabs? padles po paru sekundach mając uhy. od dwóch knightów.

Nie potrafisz nawet poprawnie napisac nazwy serva na którym grasz..

karłowaci
06-06-2006, 10:01
Muszę selnac c arma bo nie mam kasy na runki :) ale masz moje słowo ze niedlugo sie spotkamy :)

Omg Zamknij się!!!!!!!
Po co wogule zaczynasz się z nim kłucić że on ma tekie pvp i jest taki albo owaki
Pvp nie ma słabego a jak ktoś tak lazi jak tamten koleś to faktycznie jest trudno trafic -,-

Seanos
06-06-2006, 10:02
Niestety wtedy zlagowalo mnie GG :/ kumpel napisal mi ze ma hota i sie tibia spie...
Aha mialem 345hp no to 2 wasze exori (dobre) i spie. I tak wam ucieklem z windy do dp(prawie) wiec na co marudzic :) i tak yebie ten swiat wiec mozecie mnie pocalowac ( )( ) w dupe.

Seanos
06-06-2006, 10:04
Trudno jest zabic ale trudno utrzymac mnie na pz?;| Polska wolny kraj bede sie klucic ile chcem :)

Maxxonek
06-06-2006, 16:20
Nie moge sciagnac, bo mam limit przekroczony. Jesli ktos by mogl rehostnac nawet na tego megaupload'a to bylbym wdzieczny. Bo sie klocicie tak jakby ktos wbil Wam noz w glowe to filmik moze byc ciekawy xD

Seanos
06-06-2006, 17:06
http://www.megaupload.com/?d=0SWUTJ67

Prosze Bardzo :)

DaNiO149
06-06-2006, 17:19
6:33 Seanos: fajnie bylo
16:33 Necrius: rotfl
16:33 Seanos: :p
16:33 Necrius: 3 sd mialem tylko
16:33 Seanos: fajnie bylo
16:33 Necrius: 2bp mf
16:33 Seanos: ale sie skonczylo
16:33 Seanos: :p
16:33 Seanos: a mi
16:33 Seanos: last bp mf
16:33 Necrius: i 4 runy gfb
16:33 Seanos: zostal
16:33 Necrius: a w dodatku
16:33 Necrius: bieglem kupic blessy
16:33 Necrius: i 2bp mf
16:33 Necrius: i loota na sell
16:33 Seanos: :P
16:33 Necrius: tylko

No to GZ Necrius, ciekawe z czym ty chciałeś go zabić.
BTW. ładne e wave'y

hauahauaahua

Roxman
06-06-2006, 18:28
No i przyszedł czas na Pekowanie. :)8o

Link B)

http://rapidshare.de/files/22248094/ahsuahs.rec.html

Commenty mile widziane.. :cup:
Ps: Gratz dla Necrius i dla jego PVP :)

WY WSZYSCY JESTESCIE DO DUPY HUEHEUHEUEHU, filmik niezly 8\10

Dunczyk
06-06-2006, 19:49
Seanos to latanie po schodkach to majstersztyk. Proste koleś przegrał i teraz się tłumaczy. Czekam na więcej Twoich filmów :d

Vorlan
07-06-2006, 17:00
No to mi sie podobalo GZ :D

@Necrius
Dobry jestes 80+ lvl i biegasz z trzema sdkami, 2 bp mf i kilka gfb Gz -.-

Ilnic
07-06-2006, 23:34
Oki dawaj mistrzu.

a ja pamietaj Twojego fajnego deda chyba z wojjny Arc vs AO(aczkolwiek mog esi emylic) jak wszedles w battle (niestety niepamietam komu) i pieknie sie chyba na 2 strzaly zlozyles :D to bylo piekne

Seanos
08-06-2006, 10:09
W sumie to mam mala przewage no cóż. Mam się downgradowac 50 lvli na duella? nie sądze. Oki no to w czwartek sobie powalczymy tak jak ustaliliśmy weź ze sobą ze 2-3ch takich sorcow i nie zapomnijcie o FE Ja też sobie ogarne tibicama i pośmiejemy się razem xD

Miał być w czwartek czyli dziś o 7... lecz go nie bylo. Mam rozumiec że wygralem walkowerem??:cup: Chyba sie mnie boi :baby:

rendevar
08-06-2006, 23:18
jakos cie niepoznaje ale Necrius budzi wemnie wiekszy respekt
ale teraz stracilem ;( ;( kase i itemki o lacznej wartosci 140k i koniec z iridia; //;( ;(

Necrius cie rozjebie :D :D :D

Maagot
08-06-2006, 23:30
hehe najs ;p

Wipatu
09-06-2006, 12:18
elo seanos, to ja viva la~~ :D
fajny film.

Sylur
09-06-2006, 16:02
Wez czlowieku zamknij ryj bo po mnie tez kiedys przyszedles z 2 fe pod dp i jakos szybko uciekales..A po schodach to kazdy glupi potrafi latac

Pzdr Nec.

-Gothi

evilKRIK
10-06-2006, 01:47
Sorc to profesja która wymiata jak jest przygotowana, Necrius nie był przygotowany bo nie jest jasnowidzem. Byście se zobaczyli jego Stare akcje co wyprawiał to byście mu na Pan mówili!
Hail Necrius ziomie;p
ps. Nec nie wnikam ale wiesz, ostatnio były niebezpieczne czasy dla nas, to moze se zachowaj zawsze jakiś większy bufor run i mf na czarna godzine, bo możesz mieć jak ja miałem, słabiaki mnie zjedli bo sie przygotowali a ja nawet uhow nie miałem ułorzonych jak trza.;(