Pokaż pełną wersje : Demon on 42lvl :D
KonioMaster
05-06-2006, 23:03
Hello.
Mam zamiar z kumplami wybrać się na demona 4fun. Team 4-osobowy:
Blocker 42lvl(ja)
i 3 shooterów na lvlach +-40.
Czy wytrzymam z demonem czas jaki shooterzy potrzebują na ubicie bestii?
(+-10 12rund)
Czy wyuham się z obrażeń zadawanych przez demona obrażeń czy też będę potrzebował pomocy w postaci uh sorca/druta bądź też moje uhy+sio? [
I też czy w/w shooterzy będą w stanie ubić demona (sd+bursty)
Uwzględniam użycie wspomagaczy takich jak might ring czy ssa.
Napiszcie czy mam jakiegolwieg szanse czy jest to raczej pewna śmierć. Z góry dziękuję.
Był mastah co na 21 zablokował. Jak będziecie mieli szczęście to dacie rade. Dobrze by było to sio druida bo to zawsze jakieś zabezpieczenie dodatkowe.
Sir Dark Archeon
05-06-2006, 23:42
Hello.
Blocker 42lvl(ja)
(+-10 12rund)
Czy wyuham się z obrażeń zadawanych przez demona obrażeń czy też będę potrzebował pomocy w postaci uh sorca/druta bądź też moje uhy+sio? [
Napiszcie czy mam jakiegolwieg szanse czy jest to raczej pewna śmierć. Z góry dziękuję.
Heh, jak bedzies zmial szczescie to dasz rade, choc to ryzyk duzy i straszny waste. Na 42 lvl nie masz zawiele hp, wiec bedziesz musial sie uhac praktycznie co 1-2hity. Jesli nie wylapiesz combo od demona - GEB+mele to nie powinienes pasc. Co do shooterow to jest maly problem. Na spawnie kolo anni, jest malo miesjca i ciezko bedzie upchac 4 shooterow tak by mieli szanse ucieczki w przypadku przerzucenia sie demona, zreszta i tak beda obrywac od gfb. Ja tam huncilem z blokerem 80lvl z ms 60 i rp 86, na 1 demona szlo 6-8 sd, wiec wy pewnie bedziecie musieli przynajmniej 10- 20 SD. Malo prawdopodobne bys przez ten czas utrzymal demona w miejscu, liczyc sie trzeba z tym ze przez ten czas zdazy zrobic 1-3 fe wiec bedziesz dostawal srogie lanie. Jak dla mnie to poroniony pomysl.. zaduzy ryzyk deda i blokera jak i shooteow.
Piotrek Marycha
05-06-2006, 23:59
Był mastah co na 21 zablokował.
Ściemniasz :P
KonioMaster
06-06-2006, 00:00
Też bardziej boję się o shooterów niż o mnie. Koszty nie ważne byle żeby było ze zabiliśmy:) A co to tego spawnu obok ani(tam mamy zamiar iść) ile shooterów może wejść z parceli? Na filmach jakie oglądałem to 2 zawsze było ale czy może ich tam być więcej. Btw. nie 4 tylko 3:] A co do fe shooterzy powinni zabijać je z burstów prawda?
Był mastah co na 21 zablokował.
24 widzialem osobiscie, ale co do 21 to nie wiem.
@Topic
Masz 50% szans - przezyjesz albo nie. A tak serio to samemu nie wydolisz sie uhac, chyba ze bestia bedzie wyjatkowo spokojna. Jeszcze jednego do uhania... a poza tym jak dostaniesz kombo to i tak nie przezyjesz ;d
Ale zabawa przednia :D
Hello.
Blocker 42lvl(ja)
(+-10 12rund)
Daje Ci 20 sekund zycia max
Jeśli umiesz grać i wiesz na czym polega blokowanie, oraz możesz liczyć na leczenie exurą sio~ to nie będzie ŻADNEGO problemu. Pozostaje kwestia opłacalności, ale skoro chodzi Ci o satysfakcję, to idź.
Dark Knight
06-06-2006, 08:58
LOL, czy ktos z tych co pisali wyzej byl na demonach ? wydaje mi sie ze nie ....
Jezeli nie chcesz pasc to sie zabezpiecz na max, might ssammy uher - i nie padniesz. Co do shoterow to chyba maja mane na mana shield co nie ....
a na parcel wchodzi 1 przesuwa sie i nastepny az wejda wszyscy z tym sobie poradzicie
Jak wam nic nie wypadnie to bedzie troche wasta ale satysfakacja duza, mino to bywali tacy ktorzy w 1 demonie wyciagali rary wiec gl :)
Ja oglodalem filmik jak 31 sork sam rozwalil demona i nie mial wiekszych problemow a po tym presunol taki papierek i 4 demony nie zdazyly mu nic zrobic (jesli wiecie o co chodzi i wiecie gdzie to jest)
KonioMaster
06-06-2006, 15:30
Heh dzięki wam wszystkim ale mam jeszcze 1 pytanie. Czy na spawnie obok anni da się zrobić tak żeby każdy shooter wchodził na dół z osobnego parcela??
Bo o mnie się nawet bardzo nie boje ssa i might ring i przeżyje(chyba):D ale gorzej jakby demon sie przeżucił to żeby shooterzy mieli komfortową ucieczkę bez czekania jeden na drugiego.
Co do faktu że waste to wiem:D Ale mniejsza o koszty.
na 63 blokowalem demona dla ekipy ~6 osob z ktora poszedlem zrobic pare questow w hero cave. jakos nie zablokowali sobie drogi. sorc na 40 lev ma wystarczajaco many zeby z mana shieldem przetrzymac dosc dlugo z demonem, dlugo znaczy tyle zeby uciec schodami lub parcelami.
nie wiem ile wam sd pujdzie, ale moi ludzie mieli po 1-2 bp i to starczylo na 4 demony. ja uzwyalem tylko eleven amulet, ssa i might ring sa za drogie i szybko sie koncza. po pierwszym demonie zostalo mi 18 ladunkow z nowego amuletu, reszte bronilem bez zadnych wspomagajek. demon nie jest taki trudny. jesli bedziesz sie uhal co hita i nie wejdziesz na e beem to przezyjesz.
KonioMaster
06-06-2006, 16:09
Thx a loot. W weekend pójdę przerwać błogie życie demona. Wykorzystam wasze rady. A jak padnę to będzie źle ale no risk-no fun.
Cya.
trzmielu
06-06-2006, 16:39
eh..... demon potreafi zdrowo p********olić z samego ataku z łapy GFB też coś tam zadaje a jeżeli ma FE (lub 2) to przeżyć dla blokera jest cięęęężko B)
Ja oglodalem filmik jak 31 sork sam rozwalil demona i nie mial wiekszych problemow a po tym presunol taki papierek i 4 demony nie zdazyly mu nic zrobic (jesli wiecie o co chodzi i wiecie gdzie to jest)
Parchment Room, akurat w tym nie widze nic dziwnego, tam sie dosc sympatycznie soluje. A demony po pojawieniu sie maja ze 2 sek zawiasa i na gran hur mozna dosc 'spokojnie' uciec.
eh..... demon potreafi zdrowo p********olić z samego ataku z łapy GFB też coś tam zadaje a jeżeli ma FE (lub 2) to przeżyć dla blokera jest cięęęężko B)
Dlatego nalezy fe zabijac.
Heh dzięki wam wszystkim ale mam jeszcze 1 pytanie. Czy na spawnie obok anni da się zrobić tak żeby każdy shooter wchodził na dół z osobnego parcela??
Bo o mnie się nawet bardzo nie boje ssa i might ring i przeżyje(chyba):D ale gorzej jakby demon sie przeżucił to żeby shooterzy mieli komfortową ucieczkę bez czekania jeden na drugiego.
Wejsc jednoczesnie moze 2 shooterow, ktorzy powinni natychmiast zejsc i ustawic sie kolo schpod robiac miejsce dla nastepnych (o ile tacy sa)
Ssa jest tylko na 5 hitow i to do tego fizycznych. Za dlugo na tym nie pociagniesz ;d Przede wszystkim power-uhanie sie ;d
Wiesz ja i na 7 lvl bloknelem sorcem hydre... A jesli ty masz ochote zginac to prosze bardzo :P Bo masz slabych shooterow czyli bedziesz musial dlugo stac i blokowac, licz sie ze smiercia. btw. nie wymieniles osoby kto skoczy po twoje cialo :P
Bebi~
Sir Dark Archeon
07-06-2006, 09:59
A tam, czepiacie sie... . Jak chce to niech idzie:] . Osobiscie na takie ryzyko bym shooterow nie narazal. Sam niech podejmie decyzje a w poscie juz chyba wszystko zostalo napisane co powienien wiedziec.
Tak czy siak , powodzenia.:evul:
42 lvl nie jest az taki niski i kruchy. Uwazam ze jednego czy dwa da rade zblokowac, ale wiecej nie (bo po 2 czlowiek nabiera dziwnej pewnosci siebie i nie zwaza na szybko spadajace hp ;d )
jeszcze dodam ze ci ludzie ktorzy blokowali demona na 21 czy 25 lev robili to dla 150 lub wiecej sorca/druta. taki ktos ma sd po 800+ i te pare sekund to mozna wytrzymac z jezem w betoniarce.
O ile wiem ten 21lvl co bloknął to za 1 razem chyba dedł. A blokowanie demona na 42lvl to jak blokowanie draga na 16lvl.
Fulburius
08-06-2006, 18:14
Był mastah co na 21 zablokował. Jak będziecie mieli szczęście to dacie rade. Dobrze by było to sio druida bo to zawsze jakieś zabezpieczenie dodatkowe.
A ile czasu blokował?? 5 sekund??
@up
jesli mysle o tym knajcie 2x o ktorym on mowil to bloknal jednego demka (uhy+stone skiny), niestety padl na drugim...
Mimo-vader
08-06-2006, 18:45
To był chyba 21 knight o ile się nie myle jakiś noob char high lv z Pacery ;). Blokował na stone skinach i might ringach dla ~150 ms :p. Na 42 lv masz małą szanse na wyjście żywym z tej akcji :D . Najgorsze jest wejście, uważaj na beama ;).
Sidena Daron
08-06-2006, 18:51
A wiecie moze na ktorym najnizszym lvl zsolowano demona??:)
*Vjefroon*
08-06-2006, 19:07
A wiecie moze na ktorym najnizszym lvl zsolowano demona??:)
chyba 34 sorcerer z 59mlvlem, na parchmencie.
Demki są...nieprzewidywalne ;) Teoretycznie można zablokować już na 40-50 lvlu, ale któryś w końcu przywali kombo i sie hunt skończy...
Najwięcej co oberwałem od demona to 1100hp w jednej rundzie (bez e-beama,"tylko" 452 z łapy+spam gfb), ledwo wyżyłem, a to był 80+lvl
Taa... tylko uważaj waśnie z liczbą blokowanych bestii. Blokuj 1 i spadaj.... Znam to uczucie "Ahh, zblokowałem tego to i zblokuje nastepne..." a przy nastepnych czlowiek robi sie jakis głupi i nie troszczy sie juz o wlasne zycie (nie uha sie nerwowo po 1 hicie, tlyko czeka troche dluzej zeby waste nie zrobic etc)
Mastadi, little meteorite
09-06-2006, 20:58
@up
ja kiedyś widziałem fimik jak 61 rp zabił demka solo , ale zdawało mi się że miał fuksa, bo demon rzadko z gfb walił :) Parchment room, i żadna metoda up/down tylko zwiewał :P
belatrix kastor(czy jakoś tak) z refugii druidem na 31 lvl w parchment roomie "zsolowała" demona.
Garino Ardielowan
11-06-2006, 21:52
A blokowanie demona na 42lvl to jak blokowanie draga na 16lvl.
Chłopczę, bloczyłeś kiedyś draga? Na 16 lvlu dla najta z 50/50 to przecież totalny lajt.
Albo wam się strasznie nudzi albo za dużo kasy macie :D ja na 1 demonie for fun sie wyłożyłem i juz demonów nie lubięX(
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.