Pokaż pełną wersje : Nova po wojnie
Otóz zaczelo sie duze Pa gildie ES i Ace urzadzily sobie pekowanie padlo kilka osob , atakowano m.in.Khamara 120ek lecz udalo mu sie uciec..Ci co graja na Novej wypowiedzcie sie na ten temat ..
Czy te akcje beda sie powtarzac?
W tym temacie moga byc rowniez pisane Wydarzenia z Novej.
Niestety nie tylko te gildie ostatnio na siebie nacierały... W Thais wiele gild się podczas ubiegłego tygodnia połączyło. Niestety nie podam ci nazw, ale jedną z gild było EB (eternal brother's czy cos takiego)
Aschitaka88
06-06-2006, 15:22
Nom prawda jest taka, że pierwsze dni po wojnie na novej to był czas chaosu i terroru :baby:. Sam nie wiem, dlaczego takie sytuacje miały(maja?) miejsce, ale podejrzewam ze głownie chodzi o kase. W/W gildie atakowały głownie ludzi ze skullem licząc pewnie na jako taki loot, który by podreperował ich nadszarpnięty, wojna, budżet. Hmm... To tak miedzy innymi, ale podejrzewam ze dostaje się tez tym, który zbyt aktywnie wypowiadali się na forum tibi.com i wyrażali swoje opinie na temat wojny....
A czy ataki będa się powtarzać trudno mi powiedzieć nie było mnie 2 dni ;P nie jestem na bierząco.
To moje skromne zdanie ;)
Może moje pojmowanie jest błędne...ale czekam na opinie innych ludzi z novej !
Pozdrawiam!:)
Mozna by nazwac to chaosem... Co to tego to padlo ok. 15 osob i mam nadzieje ze to sie szybko skonczy. Obilo mi sie o uszy ze ludzie sie szykuja do wojny z Ace.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.