zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Bezczelność nioobów !!!

Angelus
03-08-2004, 22:20
Ręce i nogi odpadają ...... :rolleyes:
Podchodzi dzisiaj do mnie knight na 14 levie ... rzecz ma się w depo ...
I rozpoczyna rozmowę , jest miły ,chce mi dać scale armor ... :) ... a mam 31 level ... daje mi wędkę itp.

No i zaczyna się ... koleś zdradza mi wielką tajemnicę ... jak się klonuje itemy ... :P

Ja mam rycka na 31 levie ,więc ze zdziwienia mało z krzesła nie spadłem .
Trochę się z nim powygłupiałem , wyjąłem kilka niezłych itemków ... itp.

Koleś nerwowo chodził i czule zachęcał , żebym sobie coś sklonował ...
Ponieważ nic nie robiłem, koleś na zachętę " cudownie rozmnożył " własne pieniądze.
W ten sposób zainkasowałem 100 gp. , koleś głośno domagał się zwrotu kasy...
I tutaj dałem plamę ... bo oddałem oszustowi i naciągaczowi jego kasę.

Pewnym wytłumaczeniem jest fakt iż mam dzisiaj ogromne lagi i nie chciałem kłopotów ...
Wiecie o co chodzi ... okażę się , że koleś ma mocnych kumpli , albo sam ma jakąś wysokolevelową postać ...
A ja z takimi lagami to se mogę w bierki pograć , a nie walczyć ...

Na koniec zabawy powiedziałem mu , że znam ten numer i sobie poszedł ...

1 . Warto czytać forum , dzięki temu znałem ten trik ... :rolleyes:

2. Wkurza mnie bezczelność niobów, za coś takiego może koleś złapac deda ...
.............................................

Wiem , że się nie popisałem ... ale jak mi komp ledwie chodzi to sami rozumiecie , że w takiej sytuacji na nic nie ma sie ochoty ...

Sprawdziłem klienta i wychodzi na to , że to totalny nioob ............. :rolleyes:

I ja takiemu gościowi zwracam kasę ... wynika z tego jasno , że sam nadal jestem nioobem ... :P

Hegemmon
03-08-2004, 22:49
:) było mu dać nauczkę. Mogłeś ściemę wcisnąć że to działa i pokazać mu że sklonowałęś jakiś itemek (tylko wymyśleć cośtrzeba dlaczego to działa :) )

Ghost Nieudany
03-08-2004, 23:09
Eeech i po cholerę powtarzasz? Nie szło wcisnąć do innego topicu, po co nowy robić?

matell
09-08-2004, 16:22
nooby smierdza, prubuja jakies badziewie wcisnac (ja mam 32lvl), albo potwory zabijaja

Ghost Nieudany
10-08-2004, 10:41
Taaa, śmierdzą... Wąchałeś jakiegoś?

"albo potwory zabijaja" - chłopie, skoro masz 32 lvl, to zabij n00ba... Ach, musiałeś sie poza tym pochwalić levelem, nie? Podaj, jaką masz postać, zweryfikujemy to...

I nauczcie się, ludzie, jak używać opcji "Ignore"... Czasami bywa baardzo pomocna :P

Thorus
10-08-2004, 12:59
Powinny na kazdym swiecie po powstawac gildie ktore tluka noobow, zycie byloby milsze

Adaras
10-08-2004, 13:02
Takie sytuacje to normalka. ;)
Czasami ludzie przez to tracą to, co z takim trudem zarobili, a czasem można się z tego pośmiać.

Pcmichuneus
10-08-2004, 13:03
Ale sie czepiasz. Daj w spokoju pogadac. Jak cie irytuje takie cos,że jest cos powtozone to wlacz sobie funkcję ignore i nie czytaj.

Ghost Nieudany
10-08-2004, 13:11
Do mnie mówisz? Rany bakłażan, nie miażdż mnie, Mistrzu, swoim walcem mądrości...

Po prostu denerwuje mnie, kiedy ludzie powtarzają wszystko na upartego... Niech sobie ten topic już żyje, tylko twórca mógłby napisać to, co miał do przekazania w innym, istniejącym już temacie, i nic by się nie stało. O to mi chodzi.

Kurde, a ja zawsze uważałem, że nie muszę ludziom powtarzać wszystkiego dwa razy. Kurde, a ja zawsze uważałem, że nie muszę ludziom powtarzać wszystkiego dwa razy. Rozumiesz? Rozumiesz? To dobrze. To dobrze. :) :)

zbkow
10-08-2004, 14:16
Trzeba byc zupełnym nOObem rzeby prubowac wcisnac taki stary numer komus z 31 lv hohio. Ja mam 41 lv i mnie sie nigdy cos takiego nie zdarzalo...... Trzeba go bylo załatwić..

Ghost Nieudany
10-08-2004, 14:33
Trzeba byc zupełnym nOObem rzeby prubowac wcisnac taki stary numer komus z 31 lv hohio. Ja mam 41 lv i mnie sie nigdy cos takiego nie zdarzalo...... Trzeba go bylo załatwić..

Po co? Niech se n00bek żyje, największą karą dla niego jest jego własna egzystencja... Poza tym, gość może mieć kumpli.

Lepa
10-08-2004, 20:50
Ja tam lubie noobków.Jestem palkiem lvl15 koles z czerwonym hp podszedl i zabral loot z 4 cyców i 2 mino guardów.Mówie give me my loot a on no im need mone plz give me it ja mó no mother fucker give it me.To zaczelem go atackowac.Kolesie to widzieli zajebalem go i znalazlem k-armor,p-armor,bp of hmm i bp of uh.I co niektóre noobki górą(powtarzam niektóre).:):):):):):):):):):):):):):):):):):):):) :):):):):):):):):):):):):):):):):):)::):):):):):): ):):):):):):):):):):):):):):) :):):):):):):):):):):):):):):)::):):):):):)

dam007
10-08-2004, 21:16
ten koleś to musiał byc kompletny noob, albo ty kolorujesz ;) Mieć bp UH, HMM taki sprzet i się nie bronić? Nie wiem, który on miał lv, ale jak na mój gust, to on gdyby walczył miałby szanse cię załatwić. Ale to tylko potwierdza, że był totalnym noobem! ;)

Ghost Nieudany
10-08-2004, 21:23
Szlag by trafił, faaceeet, nie zalewaj posta emotami, bo się ramka rozjeżdża!

No cóż, pewnie się bał, że mu się nie uda zwyciężyć, a gdy stawi opór to ty jeszcze szybciej go skopiesz :) BTW, mógł być też AFK na chwilę...

Dziki Joe
10-08-2004, 21:35
Do mnie mówisz? Rany bakłażan, nie miażdż mnie, Mistrzu, swoim walcem mądrości...

Po prostu denerwuje mnie, kiedy ludzie powtarzają wszystko na upartego... Niech sobie ten topic już żyje, tylko twórca mógłby napisać to, co miał do przekazania w innym, istniejącym już temacie, i nic by się nie stało. O to mi chodzi.

Kurde, a ja zawsze uważałem, że nie muszę ludziom powtarzać wszystkiego dwa razy. Kurde, a ja zawsze uważałem, że nie muszę ludziom powtarzać wszystkiego dwa razy. Rozumiesz? Rozumiesz? To dobrze. To dobrze. :) :)

Może to nie ty wszytsko musisz powtarzac, tylko wszyscy muszą cie słuchac 2 razy :P Pomedytuj nad tym :)

Donas
10-08-2004, 23:02
Ale niektóre n00by są fajne. Podlatuje mi jeden przy gulu i pyta czy ubiję go z nim...no to ja tak, ale ten głupek mnie zamknał sam na sam z gulem. Wkurzyłem się zabiłem gula a gościu sie zdziwił że żyję. No to ja wytłumaczyłem mu z GESTYKULACJĄ :miecz: ,że nieładnie to tak robić. :]

dam007
10-08-2004, 23:18
No cóż, pewnie się bał, że mu się nie uda zwyciężyć, a gdy stawi opór to ty jeszcze szybciej go skopiesz :) BTW, mógł być też AFK na chwilę...

AFK nie był bo:

koles z czerwonym hp podszedl i zabral loot z 4 cyców i 2 mino guardów.Mówie give me my loot a on no im need mone plz give me it ja mó no mother fucker give it me.

Ale mimo wszystko, nadal nie rozumię, dlaczego chociarz nie próbował używać UH. Ach te NooBy.....

SuperBomber
10-08-2004, 23:32
Ja z kumplem staliśmy sobie pod depo . Patrzymy jak ludzie biją n00by itd. Nagle wyskakuje taki n00b i krzyczy: " I Sell BP te runy co leczą" i nagle podbiega br i mówi "what?" , a nasz rodak pyta się" br?". Rzecz jasna brazylijczyk powiedział tak. I teraz najgorsze n00b- Polak napisał napisał "Br is losers and ...(cenzura)" I wszyscy się na niego rzucili(br). I jak tu się nie wstydzić za niektórych? Przecież on tak jakby naszą ojczyzne reprezentuje :)
Pozdro

Resthin
10-08-2004, 23:37
hmm sokro to temat o noobach napisze o czyms co mnie ostatnimi czasy bardzo denerwuje. mianowicie chodzi o powszechnosc uzywania slowa 'Noob' co droga osoba ( chyba kazda choc sa wyjatki ) je zna choc tak naprawde za bardzo nie rozumie jego znaczenia . dam przyklad na harmoni niedawno utworzony swiat non p vs p jak zauwazylem kazdy ( no prawie kazdy ) wyzywa sie od noobow i to naokraglo. sam spotkalem sie z takimi przypadkami np : bylem na walkriach i akurat wypadl mi p arm to ja wywalam mnie jwartoscowe zeczy i pedze do depo jak wrucilem ujzalem grupke ludzi sterczocych nad SPRYTNIE ukrytym bagiem ja pisze fuck i odchodze a zgraja zaczyna nazywac mnie od noobow jako iz z natury jestem pokojowy olalem towazystow i poszlem w sina dal. inny przypadek : podczas lowienia nie jaki 30 lv royal palladin zaczal mnie pchac powidzialem zeby przestal itp ale ten dalej mnie pchal dalem mu za wygrana i zmnieniem lowisko to ten na privie od noobow mnie wyzywa.mialem jeszce duzo takich przypadkow . poprostu nie rozumiem tych ludzi i dotego ze wiekszosc z nich ma ten 20 + lv . albo tylko tak jest na harmoni albo szezy sie jakas nowa moda wyzywania kazdego od nooba. :/

Melabux_1
11-08-2004, 02:18
Może ja wrzuce z 3 gp :D
Otóz ide sobie na Roty w Venore wchodze patrze 2 n00bów jeden ma nick:Smierdzaca Skarpeta a drugi Lampa von zi :/ No comments..

Ghost Nieudany
11-08-2004, 09:37
Może ja wrzuce z 3 gp :D
Otóz ide sobie na Roty w Venore wchodze patrze 2 n00bów jeden ma nick:Smierdzaca Skarpeta a drugi Lampa von zi :/ No comments..

Heh... Koleżanka na rooku widziała gościa o ksywie "Fajowy ziom nadchodzi", a ja swoim UHmakerem znalazłem "Fajna dupeczka" czy siakoś tak :P

Melabux_1
11-08-2004, 09:51
Nie wiem jak ty Ghost Nieudany ale te nicki po 1 zasmiecaja Tibie po 2 Daja wstyd naszemu narodowi :(

Ghost Nieudany
11-08-2004, 10:24
Zgadzam się całkowicie... Ale te ksywki dają również pewność, że ten, z kim rozmawiasz ("Fajowy ziom nadchodzi" - pfff :P) nie jest szczególnie inteligentny :P

"Dragon ognia"... Czy ci ludzie WoGle rozumieją, co oznacza "Dragon"? :P Polskawości nie lubię...

Re down:

Czyżby? :]

Melabux_1
11-08-2004, 14:24
Ja mam nick Ciastko Lord hehe hyhy fajny ale nie Lamerski :P

Kamilllllls
11-08-2004, 19:13
Jak to??Nie da sie klonowac przedmiotow??Co wy gadacie (piszecie)??!!Wystarczy nacisnac "ctrl + L"...jak chceci, to ja wam przypilnuje itemki (wrazie czego)...zglaszac sie na Chimere, moj nick to:.....hahaha, LOL :D :D :D :D ...LOL...oczywiscie zartuje...jest wiele takich numerow!!...gdzies na tym forum jest kilka opisanych...ja tylko raz sie wpakowalem na rooku...koles stanal w przejsciu i mowi: "10gp"...oczywiscie, jeszcze nie potrafilem przesowac ludzi :baby: ... :tongue: ...ale tez go "przekrecilem", powiedzialem, ze mam tylko 5...hahaha :D :D

...no wlasciwie, to...eee...jeszcze raz MUSIALEM zaplaci, ale to inna historia...to nie byl, zaden przekret...zwykly haracz... :( :p