Pokaż pełną wersje : Potwory
Grey Ghost
07-10-2003, 19:12
Na czym mogę szybko i dużo expować na 23 levelu knightem???
Dużo kasy i looto dają bh to tak:
two handed sword=450gp
bh shield=2-3k
longsword=51gp
steel shield=95gp
morning star=95gp
i tam wooden shieldy i speelbooki=lol(syfy)
no i oczywiscie troche kasy
mi osobiście najwiecej kasy wypadlo 43gp :D
teraz beholdery g**** dają. Mój najlepszy loot w nim to longsword i pare Gp. nic wielkiego.
Oryginalnie dodany przez Kornik
Dużo kasy i looto dają bh to tak:
Pytal sie jak szybko expowac a nie kase zarabiac.
Najszybciej chyba w kopalni ganiajac krasnale, albo jesli masz dobre skille to ganiajac cyklopy i ghule (pod gora kolo Thais).
teraz beholdery g**** daja. Mój najlepszy loot w nim to longsword i pare Gp Bo ja wiem czy takie nic, jak killuje je dosyc czesto i z regoly na huncie zwraca mi sie przynajmniej za runy (fakt ze nie to co kiedys ze po 3 beholderach mialem loota za 500 monet, ale zawsze cos).
Nie wiecie gdzie mozna beholderki znalezc bo w sumie z checia bym sie wybral dzieki z gory
Pan Samochodzik
16-10-2003, 19:45
w moim podpisie jest link do strony z mapkami jest tam dorga do wiedzm. Ale nad wiedzmami sa 3 bh a podrodze 2
http://members.lycos.co.uk/sesef/mapy/mumie.jpg
tu masz link jak sie konczy kreska na poziomie 0 to jak pojdziesz w dol to tam bedzie bh a nizej w dziurce 2
podziemia w ab co sie kupuje klucz za 50 szybki respawn 2 ghulow slime roty bardzo fajne miejsce chociaz jak na 23 lvl to moze za latwe:(
Ja bym polecał Mino Undergrounds a co sie z tym wiąże mino tower chociaz na towera nei polecma włazić ponieważ: 1 lev 2 Mino G i Mino Arch 2 lev to samo tlyko razy 4 potem 2 guardy na jednym skrzydle i 4 na drugim potem 2 mino magi i archy a na drugiej z deka dużo jednego i drugiego więc raczej dla 23 leva proponuje podziemia pod wierzą znajduje sie to neidlaeko kopalni w bliskim sąsiedzctwie z Magic Wall. Poza tym Swamps znajdziesz tam Trolle Skorpy Behy Roty Szlamki i w jednym miejscu mumie ....milego expowania
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.