zaloguj się

Pokaż pełn± wersje : czyzby kolejny bug?

Faxero paladyn
03-08-2004, 23:59
Mam wielki problem - kiedy na tibia.com wchodze na moje konto i probuje zmienic jakies z ustawien pojawia mi sie tabliczka zebym podal swoje account i password. Kiedy je podam wszystko zaczyna sie od nowa. Nie wiem co robic. pozdro ;(

EDIT: Ludzie odpowiedzcie cos......... Czy to tylko mnie sie dzieje?

Kapix
04-08-2004, 09:17
Ja mam co¶ podobnego!!! ;) Zawsze jak prubuje wejsc to czasami wchodzi, a czasami robi mi sie tak jak ci,wiec wtedy prosze mojego najlepszego kumpla ,żeby mi to zmienił.Próbuj troche wchodzić a jak się nie uda to zrób tak jak ja. ;) :P

Thomasi
04-08-2004, 09:20
u mnie wystarczy najczęsciej ze zrobie reseta kompa albo poprostu wejde tam za ok 2 godziny:)

By$iu
04-08-2004, 09:28
Ip blocked for 30 minuts.To chyba jest przyczyna...

Faxero paladyn
04-08-2004, 09:29
Reset nie pomogl ;( . Kapix twoja rada tez nie, mozesz mi wytlumaczyc jak twoj kumpel konkretnie zmienia ci ustawienia? :baby:

Edit: Moze masz racje bysiek, ale ja mam dwa konta i na dwoch jest tak samo ;(

Kapix
04-08-2004, 09:57
Bo ja nie moge wejsc a on może, więc jak może to go prosze,żeby wszedł na moje konto(oczywi¶cie moge mu zaufać,wieć ma mój acc number i password)i zmienia wtedy to o co go prosze ;)

Podzielam zdanie By¶ka jest to spowodowane "IP adress blocked..." 8) , a na to to juz chyba nie poradzisz :P .

Zablokowane IP nie zalezy od account więc jak masz na jednym zablokowane to na to i na to nie wejdziesz.:P ;)

eldian
04-08-2004, 10:02
chyba masz cookie i masz je zablokowane weĽ je odblokuj i powinno działać

Faxero paladyn
04-08-2004, 10:35
Wielkie dzieki koledzy !!! Co ja bym bez was zrobil, okazlao sie (newbie) ze mialem zablokowane cookie. Temat mozna skasowac 8o I jeszcze raz dzieki!!!! :baby: