zaloguj się

Pokaż pełną wersje : high levelowe rookslayery czy mzoe wilkie nooby ?

lewyy
07-06-2006, 16:16
Dzis jako 18 lv rookslayer poszedlem na mino hell . spotkalem aqua pala i pholtusa robimy qesta i z trapowali mnie;/ myslalme ze 45 lv i 30 sie nie bawia w takuie rzeczy ale sie zawiodlem. NIE CHODZCIE Z NIMI NA QESTY. AQUA I TEN NOOB PHLOTUS = WIELKIE NOOBSTWO ;/

drelu14
07-06-2006, 16:27
To szczera prawda...sam biegłem mu pomuć jako kumpel ale bylo juz za puzno :(:(

Kajt
07-06-2006, 16:36
Z tegoo co wiem to im się poprostu nudzi i to jest sposób zana zajęcie czasu. Vantage sie np szczyci swoimi trapami heheh. Ale jakby mnie tak ktos trapnął to bym mu chyba wbił na chate osobiście hehehe dobrze ze jeszcze nigdy nie poległem moim charem.

Horgar
07-06-2006, 17:16
Ludzie nauczcie się- jak ktoś jest rookstayerem to nie znaczy ze ma innym pomagac. Chcą trapować? To niech sobie trapują jeśli im to sprawia frajdę.
Upss podwójny post, sorry, każdemu może się zdazyc missclick.

Horgar
07-06-2006, 17:17
Ludzie nauczcie się- jak ktoś jest rookstayerem to nie znaczy ze ma innym pomagac. Chcą trapować? To niech sobie trapują jeśli im to sprawia frajdę. Wielu innych rookstayerów trapuje.
Temat do zamknięcia.

Szkut
07-06-2006, 17:24
ja tez trapuje i mie to bawi bo nooby tez cie oszukuja np
siedzisz se w bearroom mowi koles zebys otworzyl ty mu mowisz zeby dal ci strzaly on mowi ze da bierze itemki i szybko pryska i co wtedy robisz
mie tak 3/4 ludzi oszukuje wiec trapuje rookstayer musi jakos zyc zeby sie nie zanudzic

Kshaq
07-06-2006, 17:38
Zacznij od początku...
Po pierwsze chodziło ci chyba o ROOKSTAYERÓW...
Po drugie jeśli sam jesteś ROOKSTAYEREM i nie trapujesz innych to jest tylko twój wybór...
Po trzecie nigdzie nie jest powiedziane, że ROOKSTAYERZY mają pomagać nowym i nie trapować nikogo... Chciało im się kogoś trapnąć więc trapneli ciebie i to wszystko...

Powiem ci jedno... Nigdy nie możesz komuś ufać w pełni zwłaszcza jeśli go nie znasz (choć kupmle też mogą trapnąć:D)

Pan Klocek
07-06-2006, 18:01
No zdaza sie zdaza. Gdyby nie to ze mam neta w iPlus to tez bym pewnie trapowal. Nie obraz sie ale wiekszosc ludzi na to zasluguje. To co sie dzieje na rooku to tylko my (rookstayerzy) wiemy bo siedzimy tu calymi tygodniami. Ludzie sa perfidni! I to nie tylko newbe i dzieciaki, tym to jeszcze mozna wybaczyc, no bo glupki. Ale reszta? Zabijaja ci potwory, zabieraja exp, smieja sie w twarz, a na dodatek obrazaja. Rookstayer to rowiez Rookguardian, bronimy rooka takze przed takimi noobkami - trapujemy ich. No ale jak to jest na kazdej wojnie, niewinni tez gina :confused:

Przykro mi z powodu twojej straty ale nie jest to powod zeby zakladac kolejny temat na tym forum, tu i tak jest juz nasmiecone......

lewyy
07-06-2006, 18:13
nioe wiem czy zauwazyliscie ale tez jestem rookslayerem i myslalem ze jako rookslayerzy nie beda zachodzily tego typu sytuacje ale zawiodle sie na ludziach ;/

Lexing
07-06-2006, 18:26
Według waszych wypowiedzi wnioskuje że dla was rook to wielkie trapowisko nie tylko dla noobów (którzy właściwie na to zasługują) ale także na innych rooksteyerów i zwykłych graczy...gratuluje podejściaX(

Milan ognia
07-06-2006, 18:50
Trapnął? I co z tego? Poleć do mamy. Jest temat gdzie można zgłaszać tych co trapują. I nie ma rookslayerów... błagam zrozumcie...X(

Horgar
07-06-2006, 18:53
Wątpie aby ludzie kiedykolwiek zrozumieli że nie ma rookslayerów.
down
Czytamy ze zrozumieniem.

Edek Rozprowacz
07-06-2006, 19:35
Wątpie aby ludzie kiedykolwiek zrozumieli że nie ma rookslayerów.
a ja watpie czy ty masz mózg (ROOKSTAYER jesli juz)

Co do topicu niewiele brakowalo zebym w tym temacie tez zostal wyzwany od noobka ^^. Poniewaz siedzialem z nimi jakis czas :p . Skoro byles na tyle glupi zeby dac sie trapnac to niestety twój problem i nastepnym razem nie spamój mnie messagami ze cie trapneli bo nie lubie czegos takiego. Poza fakt ze niemiales ze soba lf jest troche dziwny ^^, ale sie Aquas usmieje jak sie dowie o istnieniu tego tematu XD.

Ps. Mam nadzieje ze ten topic bedzie szybko zamkniety bo pewnie niewiele osób obchodzi glupota autora.

Milan ognia
07-06-2006, 19:47
msg up@
On mówi o tym, że nie ma rookslayerów a są rookstayerzy.
Close Topic... (please?)

Peter91
07-06-2006, 21:53
Na jakim serwerze znajdują się ci traperzy?
Zgadzam się z tym, że rookstayerzy powinni pomagać a nie przeszkadzać innym. Sam pomogłem już wielu osobom, zdobyć jakieś Eq lub wykonać questa.

Pozdrawiam.

Kshaq
07-06-2006, 22:03
Kur** długo jessscze będziecie pisać w tym temacie. Jak tak to ja zaraz założe o tym, że kolega mnie uderzył, a myślałem, że mnie nie uderzy...

STOP SPAMERSKIM I NOOBOWSKIM TEMATOW!!!

To, że dałeś się strapować to twoja wina i co z tego, że napiszesz temat na forum jak zostaniesz przez wielu nazwany noobem i wyzwany za pisanie spamerskich tematów...

Close plx...

lewyy
08-06-2006, 08:06
dobra zamknijcie ten temat tylko ostrzegam wszytskich o tym ze nooby o nameach aqua pal i pholtus sa noobkami i nie ufajcie im

Radzioo
10-06-2006, 00:36
pffff oni są noobami? na 18 lev dać się strapić to jest dopiero sztuka kaleczenie tej gry.

Raxev
10-06-2006, 11:39
"high levelowe rookslayery czy mzoe wilkie nooby ? "
Troszke ortografii człowieku ;]

lewyy
10-06-2006, 12:42
akurat mi sie spieszylo wiec juz sie nie czepiaj o ortografie. Zakmijcie ten topic i bedzie git.

Kshaq
10-06-2006, 13:11
Ludzie dajcie już spokój lewyy'emu i temu tematowi. Po co w nim będziecie coś pisać jak tu nie ma już co pisać. Pomyślcie zanim cos zrobicie, a dopiero potem róbcie...

Rookslayerka Moli
10-06-2006, 16:01
Też mam Rookslayera i jak mnie jekis noobek wkurzy to wlasnie w mino hell go blocze jesty to najlepszy miejsce xD
Rookslayerzy to nie noobki ciezko sie zdobywa poziomy i skila
Najgorze jest jak sie pyta noobek rookslayera czy nie umie wyjsc na maina :angry:
Powodzenia w zdobyciu 100lvl xD

Swiat:Elysja

Horgar
15-06-2006, 20:37
Też mam Rookslayera i jak mnie jekis noobek wkurzy to wlasnie w mino hell go blocze jesty to najlepszy miejsce xD
Rookslayerzy to nie noobki ciezko sie zdobywa poziomy i skila
Najgorze jest jak sie pyta noobek rookslayera czy nie umie wyjsc na maina :angry:
Powodzenia w zdobyciu 100lvl xD

A g... mnie obchodzi co robisz jak ktoś cię wkurzy, od tego są inne tematy.
A i mam pomysł, aby zapobiec zaśmiecaniu forum - proponuję otworzyć taki temat: "Tu możesz do woli ponabijać postów".
Down
Może i zły ale liczy się inicjatywa :D

Milan ognia
15-06-2006, 20:46
Msg up:
Zły pomyłs ^^.
Lepiej za wprowadzenie głupiego tematu i uparte trwanie w nim (ktoś mógł zrobić coś, co miałobyć fajne ale inaczej wyszło) karać banem (najlepiej na IP).

MasterOfKnife
15-06-2006, 23:24
1. mam neostrade dostane bana na ip wylącze i włącze i mam inne
2. Mnie kumpel co sie rok trzymalismy strapowal
3.Ja go potem, na na mainie
4.GÓwno mnie to obchodzi ze cie strapowali jestes noob jak 2x 40 lvl chca ci pomuc w takim qescie i wogle nie podejrzane prawda?
5. jestes...ee szkoda slow

Milan ognia
16-06-2006, 09:16
@Up: No tak... zapomniałem o neostradzie >lol< Ale Ci co nie mają neostrady nie zrobią tak ;)

MiXer
16-06-2006, 14:02
ja sie przyznam uwielbiam trapować :D :D
cóż 9/10 populacja rooka to nooby oszuści traperzy nic nie zrobisz :D :D

Mahrdis
17-06-2006, 10:23
high levelowe rookslayery
Coś ci się pomyliło, bo "rookslayer" to jest osoba, która opuszcza Rookgaard na 8 levelu.
Dzis jako 18 lv rookslayer poszedlem na mino hell
"Rookslayer" to osoba, która opuszcza Rookgaard na 8 levelu.
spotkalem aqua pala i pholtusa robimy qesta
Nie robicie, tylko ty robisz.
z trapowali
Ortografia się kłania.
myslalme ze 45 lv i 30 sie nie bawia w takuie rzeczy ale sie zawiodlem.
A niby dlaczego mieliby się nie bawić? Przecież trapowanie to najciekawsza rzecz na rooku, a Tibia to tylko gra komputerowa, która ma na celu bawienie gracza.
NIE CHODZCIE Z NIMI NA QESTY.
Jak ktoś umie grać, to sam wykonuje questy (wyjątek: Annihilator) i nie musi się martwić o trapa lub PK na mainie.
AQUA I TEN NOOB PHLOTUS = WIELKIE NOOBSTWO ;/
Noob to jest osoba, która nie umie grać w Tibie, a wydaje jej się, że umie grać. Natomiast ludzie, którzy cię strapowali, na pewno umieją grać, bo gdyby nie umieli, to by ciebie nie strapowali. Nie są więc noobami. Za to ty jesteś noobem, ponieważ dałeś się strapować i po tym incydencie jeszcze ich wyzywasz za to, że sam nie potrafiłeś uniknąć trapa.
Lepiej za wprowadzenie głupiego tematu i uparte trwanie w nim (ktoś mógł zrobić coś, co miałobyć fajne ale inaczej wyszło) karać banem (najlepiej na IP).
Bez sensu dawać bany na IP, skoro większość użytkowników Internetu korzysta z Neostrady. Zdecydowanie lepiej dawać bany na nicka. (W końcu się przecież kiedyś znudzi ciągłe tworzenie nowych nicków.)

Vietcong Soldier
23-06-2006, 14:40
O ja doje, ludzie! Nauczcie się w końcu, że to jest RookSTAYer! Od "stay" czyli stać, w tym przypadku "zostać" (na Rooku). Slayer to heavy metalowy band! Denerwują mnie takie Polaczki co ledwo znają angielski, ale mają jaja żeby mi "lolować" i "n00bować" w twarz. Gratuluje. A co do topicu i jego założyciela - w samym temacie zrobiłeś trzy błędy, a jego zawartość, czyli nędzna historyjka o trapie 27 rookstayerka (tak mi przykro) jest żałosna, i myśle, że każdego g*wno obchodzi. Więc nie wyzywaj innych od n00bów, kiedy są poważne dowody na to, że sam nim jesteś. Wiem, może mój post wygląda jak pisany przez jakiegoś zgorzkniałego pseudopolonistę, ale mam już dość ignorancji. Pozdro 600. :baby:

Onori
23-06-2006, 14:51
O matko -.- padłeś? już się wypłakałeś? czy może stoisz koło otwartego okna i się zastanawiasz czy wyskoczyć? Wy twierdzicie tak: "Zostajesz na rooku to masz mi pomóc" a jak padniesz to płaczesz i wyzywasz jak by nie wiem co. Padłeś kiedyś od PK? Ich też wyzywaleś. Czyli rozumiem Cię tak - jak padniesz od PK to jest super, jak padniesz od trapa to jest źle - wybacz ale jakoś żal mi Ciebie. Osobiście jakoś nie wstydze się tego, że trapuje... a trapuje w taki sposób, że tylko noob, który chciał by położyć łapke na mojej kasie pada.

Pethaf
16-02-2009, 22:04
Łącze się z tobą w rozpaczy i rozumiem twój ból. Aqua i Phlotus zasługują na najwyższy wymiar kary za ich zbrodnie, to nic że od tamtego pamiętnego momentu uleciały jakoś 3 lata. Moja kancelaria postara się odnaleźć i ukarać ich za te wojenne zbrodnie. Twoje cierpienie nie pójdzie na marne, włożę cały wysiłek by sprawiedliwości stało się zadość!

Jeśli uważasz mnie za archeologa, który kpi w żywe oczy z niewielkiej aktywności moderatorów, to zanim mnie zwyzywasz, zmieszasz z błotem, i dasz ujść bezkarnie Aqua i Phlotusowi, powinieneś się wstydzić.
Gdybym był archeologiem, to nosiłbym kapelusz, bat i kilof, a mój nick brzmiałby coś a'la Banana Dżordż ;]

Ju(L)eK
16-02-2009, 22:11
Signed.
Moim zdaniem to wydarzenie powinno byc oznaka zaloby dla nas wszystkich. RUGZTEJERZY SOM PO TO BY POMAGAC A NJE TRAPOWADŹ !!111sjedem Musimy zmusić władze do podjęcią odpowiedznich wniosków w sprawie tych 2 playerów.
Ku wielkiej rozpaczy, Tiger.

Marcin24
16-02-2009, 22:18
Ludzie! Opamiętajcie się, wszakże nie znacie wszystkich faktów. Nie wiadomo, czy skrzynki w Piekle Minotaurów nie były znaczone! Może cała sprawa, to wielka mystlifi... mystyfikacja! Śmiem twierdzić, że lewyy wyssał całą historię z palca, a oskarżani są niewinni ludzie! Wnoszę o uniewinnienie.

Pethaf
16-02-2009, 22:21
Powiadam na stos ich! albo pod topór powiadam! Ta zniewaga krwi wymaga, powiadam wam, niech się dzieje wola nieba, z nią się zawsze zgadzać trzeba.

Luker's
16-02-2009, 23:20
@UP. Dla niewtajemniczonych cytat z "Zemsty" Aleksander hr Fredro
"niech się dzieje wola nieba, z nią się zawsze zgadzać trzeba. "

Ju(L)eK
17-02-2009, 19:19
Wysłałem wniosek do Policji, sądu, CSI, FBI, MSWIA, MPO, PZPN, FIFA, UEFA. Mam nadzieje, że złoczyńcy zostaną ukarani.

jedrolek
18-02-2009, 14:47
To bardzo szlachetnie! Sąd najwyższy wypowiedział się w tej sprawie.
Wyrok wygląda tak: Aqua i Phlotus okażą się winni zarzuconych im czynów Otrzymają wyrok następujący: Dożywocie w zawieszeniu na grób w więzieniu. Jeżeli jednak okażą się niewinni otrzymają uniewinnienie a poszkodowany zostanie ukarany.

Ach, czyż nie zostało przeze mnie napisane iż wina tych dwóch graczy nie została udowodniona? Napisałem jakie mogą być dla nich wyroki. Dzisiaj ide odwiedzić biblioteke! Seymour ma napewno jakąś lekture na temat tego wydarzenia !!

Marcin24
18-02-2009, 19:13
To bardzo szlachetnie! Sąd najwyższy wypowiedział się w tej sprawie.
Wyrok wygląda tak: Aqua i Phlotus okażą się winni zarzuconych im czynów Otrzymają wyrok następujący: Dożywocie w zawieszeniu na grób w więzieniu. Jeżeli jednak okażą się niewinni otrzymają uniewinnienie a poszkodowany zostanie ukarany.
Jak się mamy bawić w coś takiego, to chociaż z sensem.

Azaliż powiadam Wam ludziska! Czyny, nie słowa, są ważne tutaj! Jakie macie dowody na winę Aquy i Pholtusa? Zeznania tego, niby poszkodowanego, człeka? To ma wystarczyć do wydania prawomocnego wyroku?

qq2
18-02-2009, 19:37
Jakże to?! Ten temat przecie trwa już bodaj 2 lata. Dajmy mu odpocząć w swobodzie i spokoju. Jeno archeolodzy nigdy nie zaprzestaną siania burdy i rozboju na tym forum! Zaprawdę powiadam wam, za szablę łapcie i łby poucinajcie archeologom! Do boju waćpany!
zawsze chciałem poczuć się jak Wołodyjowski, chociaż na forum... :<<

Marcin24
18-02-2009, 19:49
Jakże to?! Ten temat przecie trwa już bodaj 2 lata. Dajmy mu odpocząć w swobodzie i spokoju. Jeno archeolodzy nigdy nie zaprzestaną siania burdy i rozboju na tym forum! Zaprawdę powiadam wam, za szablę łapcie i łby poucinajcie archeologom! Do boju waćpany
Panie najmilszy, po co ten wrzask? Wszakże każdy zbrodniczy występek, czy prawdziwy, czy nie, rozstrzygnięty musi być!

Ihpar
19-02-2009, 14:21
Piszecie, że trapujecie, bo inni oszukują.. Co to za wytłumaczenie? Co to w ogóle za szczeniactwo.. 'on robi źle, to ja też mogę'

Jak już się wypowiadacie bądźcie szczerzy. Albo trapujecie dla zysku i satysfakcji i żeby się wyżyć, albo sami nie wiecie czemu to robicie. Bo te argumenty które podaliście to są żałosne.

Zalgadis
19-02-2009, 15:36
Nieźle archeologu.

Ihpar
19-02-2009, 16:35
Imo to nie ja odkopałem, ale i tak bym odkopał. Skoro temat nie jest zamknięty to zawsze się jeszcze mogę w nim wypowiedzieć. To nie moja wina, że codziennie odwiedzacie forum i wszystkie tematy obcykaliście a jak się tylko pojawi nowy zaraz tam spamujecie. I nie bierzcie tego zaraz zbyt na poważnie bo zaraz będzie 50 wypowiedzi cytujących.

Wipigi
19-02-2009, 17:10
nioe wiem czy zauwazyliscie ale tez jestem rookslayerem i myslalem ze jako rookslayerzy nie beda zachodzily tego typu sytuacje ale zawiodle sie na ludziach ;/

Zawiodles sie na ludziach, witaj na Swiecie : ]

CichyRumak
19-02-2009, 22:02
"trapuję bo inni trapują, nie moge nudzić się na rooku.." w takim razie w********ać.
Rook jest dla newbie a nie dla oprychów co siedzą po X godzin i tłuką trolle, po to tylko, żeby swoim farmieniem, czy tam botowaniem (który jest akceptowany na tym forum: paradoks w stosunku choćby do podejścia wobec OTS) zyskać jakiś rozgłos.

Hexus
19-02-2009, 22:06
Rookgard był kiedyś lepszy teraz schodzi na psy...
Rookstayerzy pomagali graczom początkującym.
Teraz trapują, i szczycą się tym.
@offtop
Lootnołęm dziś Knife i Magic Light Wand :cup:

.N3pt3r.
20-02-2009, 18:31
To jest tak.. Odp do tematu jest na tyle krótka, że ja sam ja potrafiłem zrozumieć.

RS - Botują , Trapują , Blokują , Power Gamer'ują - A wszystko to żeby ich zobaczyć, żebyś na rooku miał się czego przestraszyć.

Tyle. Taki mały quest dla ludzi z tematu. Podajcie mi 6 Nicków RS którzy w życiu nie Trapowali , Blokowali , Botowali.

Podam odrazu
1. Infernal Obarion <hacked summer 2006>

caveki
21-02-2009, 12:47
To jest tak.. Odp do tematu jest na tyle krótka, że ja sam ja potrafiłem zrozumieć.

RS - Botują , Trapują , Blokują , Power Gamer'ują - A wszystko to żeby ich zobaczyć, żebyś na rooku miał się czego przestraszyć.

Tyle. Taki mały quest dla ludzi z tematu. Podajcie mi 6 Nicków RS którzy w życiu nie Trapowali , Blokowali , Botowali.

Podam odrazu
1. Infernal Obarion <hacked summer 2006>

Jest kilka takich osób, 2 nawet znałem, obie skasowane...

@topic
Tak ukarajmy ich ! Tylko jedna taka sugestia.
Postać autora już nawet nie istnieje :<
Character Treavar does not exist.

Ace70ne
24-02-2009, 09:51
Zamknijcie to proszę, bo jak czytam wypociny
"NIE GRAM BO PADŁEM J>>> ROKSLAJEROW NOOBY NA MAINA"
to mi aż trudno uwierzyć że ci ludzie nie mają wstydu tego tu pokazywać. Wy natomiast ciągniecie temat w nieskończoność. Strapowali was? Widocznie byli lepsi (wy naiwniejsi?). Nie wiem.

Please close 4ever.