Pokaż pełną wersje : Ciągłe najazdy na AB high lvl'ów
Elder Zakamada
08-06-2006, 11:32
ELo. Już nie 1 raz widze jak wracam do depo najazd pod bramą, pod depo bądź okolicach AB najazdy, ubranych na Zielono Head czarny grczy o high lvl(są też słabsi typu 40-60)co to kur... ma być wracam z dwarfów a tu kolesie : exiva exiva exiva i gonią jakiś kolesi!!! normalnie jak wracałem to coś jak SCHUMACHER F1, kolesie mi przeymakli z prędkością swiatła przed oczami i ścigali jakiś kolesi!albo jak wracam do depo, patrze.. a tu bramą nie można przejść8o bo stoi sobi około 30 osób i się napier... nom.:] to kto mi powie WTF?:baby:
Swistusek
08-06-2006, 13:52
Jakbyś nie zauwarzył to na aurea jest wojna :) B)
Oojojo duZie poziomy przyszly do AB ajaj! Musze zrobic temat na tibia.pl
:'(!
Elder Nagan
08-06-2006, 20:46
omg co za naby...
wróce z wycieczki to wlane utani hur i time ringa i przelece kolo ciebei też temat napiszesz??
malas menilan
08-06-2006, 22:08
ej no nie jeździjcie po chłopaku pierwszy raz na oczy widział fight i jak to wyglada to sie podnieca.
btw te 40-60 to idioci ktorzy sie pchaja tam gdzie ich nie chca...
dlatego walki w miastach sa chu*owe....
moja gildia na wojnie musiala najpierw wybic stado noobow ktorzy przyszli popatrzeć.... posypały sie RSy... X(
ale to go nie usprawiedliwa do tego że jest kilka tematów niżej temat Wojna na Auera, mógł również przefotrować(wyświetlić) tematy z pefixem auera i już by wiedział czemu tak się działo. A do tego pewnie nie zagląda na forum auery na tibia.com na ktorym to frag lista nie schodiz z 1 stony
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.