Pokaż pełną wersje : deer do treningu......
mam pytanie, czy dymki zadawane przez przwolanego przez maga deera licza sie do treningu shieldingu?? jest tez taka sprawa ze kiedy sciagne cala zbroje (tacrcze, bron, helm, buty, spodnie i zbroje) to deer i tak robi dymki 8o
Nie, nie liczą się :| A szkoda :D
antropologyst
04-08-2004, 18:57
Jak się nie liczą? Liczą się... Wkońcu to potworek ktory atakuje (np. rat). Zadaje ci chmurki, które są wliczane do treningu.
Dlaczego mialyby sie nie liczyc? Chmurka to chmurka nie zaleznie jaki potwor ci ja "daje". IMHO to bez roznicy czy "chmurkuje" dward, mino archer, deer czy behemoth :P
btw
sarna chyba wogule nie atakuje
Ithelios
05-08-2004, 23:26
Oryginalnie dodany przez Shater
btw
sarna chyba wogule nie atakuje
Zsummonowana atakuje :D
Ildefons
06-08-2004, 13:47
Deer do treningu,hehe.Jezeli nie bedziesz go atakowal tylko innego gracza/potwora to mozna by go zsummonowac,ale szkoda many.Lepiej skoczyc gdzies po trolle.
Raz widzialem na tibia.com ze gosciu zostal zabity przez deer'a.ALE LOL.Musial chyba sciagnac caly eq i miec skille po 10.:D
zdjecie calej zbroi nic nie daje :) deer ciagle "robi" chmurki ;) (nie wiedzialem jak inaczej napisac wiec napisalem "robi" :P )
Oryginalnie dodany przez Ildefons
Deer do treningu,hehe.Jezeli nie bedziesz go atakowal tylko innego gracza/potwora to mozna by go zsummonowac,ale szkoda many.Lepiej skoczyc gdzies po trolle.
Raz widzialem na tibia.com ze gosciu zostal zabity przez deer'a.ALE LOL.Musial chyba sciagnac caly eq i miec skille po 10.:D
Kiedys runa convice sprawilem sobie deera i zabijalem ochotnikow. Fakt musieli zdjac caly eq, ale skillow po 10 na pewno nie mieli. Jak sie jest bez eq to atakujacy deer zadaje obrazenia ok 1hp na 1-2min.
Mathayus
07-08-2004, 19:50
Kiedys runa convice sprawilem sobie deera i zabijalem ochotnikow. Fakt musieli zdjac caly eq, ale skillow po 10 na pewno nie mieli. Jak sie jest bez eq to atakujacy deer zadaje obrazenia ok 1hp na 1-2min.
[/QUOTE]
cos mi sie nie che wierzyc zeby kurna deer atakowal albo np owca bez pierdul nie da sie tak
Oryginalnie dodany przez Mathayus
cos mi sie nie che wierzyc zeby kurna deer atakowal albo np owca bez pierdul nie da sie tak
bykuu.friko.pl/8.jpg
bykuu.friko.pl/9.jpg
Masakronikus
07-08-2004, 23:29
A szkdoa bym miał zajecie bo nduzi mnei trening z rotami :} :]
Masakronikus
07-08-2004, 23:33
:D
Hmmm.......Ciekawe. Spróbuje z królikiem ^.^ .
@up
przywolywalem tez krolika ale on nie atakowal :P widac pokojowo nastawiony ;)
Kadmilos
09-08-2004, 09:18
A mnie kiedys deery zjechaly na reda :D
Fakt faktem z bilo mnie 8 zsumonowanch przez moich kolegow derow a moja postac byla calkiem naga ale mnei bic bily :P
Ps. Ze swiniakami krulikami i owacami nam juz niewyszlo :P
Hellscream
09-08-2004, 11:00
Ej Kur** na hu* ci deer kurde czlowieku kto treni z deer widziales kiedyś coś takiego bo ja nie i tak wogle weż już se lepiej rata albo co summonuj bo na hu* ci deer
Ej Kur** na hu* ci deer kurde czlowieku kto treni z deer widziales kiedyś coś takiego bo ja nie i tak wogle weż już se lepiej rata albo co summonuj bo na hu* ci deer
bo deer jest jeszcze slabszy niz szczur i nie przebija tarczy nawet jak atakuja 2 na raz, summoner i jeszcze jedna osoba ;)
Immortal herbatnik
09-08-2004, 13:22
Deer zadaje obrazenia ten dymek jest wazny poniewaz bez euipu zadaje obrazenia a do miecz polecalbym monka :P
Hellscream
09-08-2004, 13:54
Spoko spoko to tylko moje zdanie i tyle.Poprostu zdziwilo mnie ze ktos wogule treni z deer... przecierz taki rat i tak za duzo nie moze nam zrobic hehe wiec po co nam ten deer?? A zreszta juz w tej sprawie nie bede sie udzielal :)
ancient kavu
10-08-2004, 00:24
No a jednak ;) Kolega wyżej tłumaczył że przywołany deer może atakować.
Co do tematu to sam juz nie wiem. Strasznie tu ludzie namotali. Ale o wiele łatwiej jest wziąć rata(masz 100% pewności).
Oczywiście że się liczą.
Chmurka to chmurka bez różnicy czy cie atakuje deer czy drag (jeśli przeżyjesz:P)
cos mi sie nie che wierzyc zeby kurna deer atakowal albo np owca bez pierdul nie da sie tak[/QUOTE]
Jak ja czegos nie wiem, to sie nie wypowiadam. A jak nie wiesz o czym mowie, tak deer moze zabic.
@topic
Chmurki licza sie do treningu, tak samo jak chmurki kazdego innego stworzenia..temat do zamkniecia?
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.