Pokaż pełną wersje : Problem z gra :(
bartii10
08-06-2006, 19:52
mam problem z tibia. mianowicie nie moge sobie wogole pograc. jeszcze w poludnie gralem nrmalnie ale jakies kilka godzin temu zaczela mi sie gra wieszac. jak sie zaloguje to zrobie kilka krokow i koniec. sciecie na dluzsza chwile, pozniej zrobie znowu kilka krokow i znowu sciecie ;/. jak mam sobie z tym poradzic??? klikalem do kolegow i im tibia chodzi bez problemow. intenet mi dziala jak wczesniej. probowalem juz wielu sposobow. robilem kilka posaci na roznych servach, przeinstalowywalem gre. nie mam zielonego pojecia czemu tibia nie dziala jak powinna. pomozcie ! ! !
wina neta na bank strony działaja normalnie ale tibia juz tak ma ze czasami się "wiesza" czyli laguje a jak u ciebie to nawet bardzo polecam zagraj najpierw jutro ale okolo godz 5-6 rano(wiem ze pogańska godzina no ale jak mus to mus) i wtedy sprubój
bartii10
08-06-2006, 20:16
mam radiowy internet ale wczesniej gra dzialala popranie. mam transfer 15kb/s. jaka powinna byc optymalna predkosc???
Myślę że powyżej 140kbit/s
bartii10
08-06-2006, 20:28
no tak. to chyba jest powod. bo wczesniej mialem 190kb/s. a dzis mi spadlo do 120 ;/ no tak. chyba bede musial neo 256 zalozyc.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.