Pokaż pełną wersje : Wojna na aldorze
Tutaj zamieszczac bede wszystkie filmy z tej wojny zrobione przeze mnie lub moich kolegow.
"jedno wyzwisko, jedno przekleństwo - ban".
04.06 Maly Wizak - 180 RP dead
http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/9159
05.06 Bitwa na Edron, Quf 112RP UH botter dead
http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/9174
06.06 Fireplex 100 RP dead
http://www.tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/9182
07.06 Bitwa przed Ab, Benny Bonge 135 EK dead
http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/9208
11.06 Darklegion Zyntax 95 RP dead
http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/9272
21.06 Bitwa pod Ab'Dendriel
http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/9455
25.06 Anubis 142 MS
http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/9539
Eee, Benniego, najbardziej spoko haj lvlowca na Aldorze zabiliscie :/
Bylo was z 40 na jego jednego, ale mi to duma, macie sie czym podniecac. Laliscie go w cholere dlugo jak na tylu sorcow.
No nieźle nieźle, ale i tak w tyle ludu mogliście szybciej tego trapa zrobić B)
Ja nie wiem, że EM się jeszcze nie ocknęło i was nie ganiają B)
A mam takie pytanko, gildia Nemtora "Chosen Ones" to po czyjej jest stronie w tej wojnie? Ona wogołe uczestniczy w tej wojnie. Bo na tym filmiku przy bitwie na Edron gdzie zginał Quf widziałem właśnie Nemtora i stał z pk B)
Vu'Xiu filmiki są fajne i ciekawe. Ale czy moglibyście nagrywać jakieś przygotowania, albo jak idziecie ubić wroga. Nie wiem, czemu ale wg. mnie to nadaje charakteru filmikowi.
Od początku trzymałem z Animą i mam nadzieje, że wkońcu zabijecie Eliego, wtedy morale Eternal March powinny spaść :P.
PS. Nie chce być wybredny. To tylko prośba :).
Hail Anima!
Pozdo,
Vibra.
Eee, Benniego, najbardziej spoko haj lvlowca na Aldorze zabiliscie :/
niestety wojna to wojna, moze wyjsc z EM w kazdej chwili ale tego nie zrobi. czasem trzeba orac kumpli :S
Bylo was z 40 na jego jednego, ale mi to duma, macie sie czym podniecac. Laliscie go w cholere dlugo jak na tylu sorcow.
w Animie sa teraz 26 osoby. w czasie bitwy bylo ich online 20. em bylo okolo 23. benny polecial pokazac ze sie nie boi ale trapnelismy go w niecala minute. i wtedy combo sd uh combo uh combo gleba. wiec nic z tego co powiedziales nie jest prawda :)
@up
Bedziesz zamieszczac filmy z porazkami animy, jesli takowe beda ;] ?
np:Royal Vertox Killed at Level 77 by Royal Suchy
albo
Enzin Sain Killed at Level 81 by Deveon and by Benny Bonge
Prykaczowiec
09-06-2006, 09:56
Ogólnie filmiki sa fajne, szkoda mi tylko bennego:) . Jak widac Anima powraca:] . Jednym Słowem gZ!
@Ozon
> Eee, Benniego, najbardziej spoko haj lvlowca na Aldorze zabiliscie :/
huh bywa
> Bylo was z 40 na jego jednego,
hohoho pierwsze slysze oO
> ale mi to duma, macie sie czym podniecac.
no xDDD
> Laliscie go w cholere dlugo jak na tylu sorcow.
czy to wazne? wazne ze padl xD
@Izull
> A mam takie pytanko, gildia Nemtora "Chosen Ones" to po czyjej jest stronie w tej wojnie?
nie walczy
> Bo na tym filmiku przy bitwie na Edron gdzie zginał Quf widziałem właśnie Nemtora i stał z pk
boshh............
@JMJ
> Bedziesz zamieszczac filmy z porazkami animy, jesli takowe beda ;] ?
niech to zrobi em xdddddddddddddddddddddddddd
@hellsir
> Ale czy moglibyście nagrywać jakieś przygotowania, albo jak idziecie ubić wroga.
mamy wszystko, ale tylko dla wybranych ;p
em i anima bede sie tak ganiac w nieskonczonosc Gratz dla Animy za te dedy EM wizaka benn'ego ale troche racji jest byly ataki z zaskoczenie wizak i fireplax to juz zupelnie a benny w 30 osob to tez chyba niwpowod do radosci EM sie na 100% ocknie i wojna bedzie jeszce ciekawsza : )
pozdro
HAIL ALDORA !!!!
Pusiek1111
09-06-2006, 14:48
No no gz, ze zabiliscie bennego w 30 osob solo masak by nie dal rady? ale szkoda mi go. Czy ta wojna wogule sie skonczy? :confused: Aldora 4ever
No no gz, ze zabiliscie bennego w 30 osob solo masak by nie dal rady? ale szkoda mi go. Czy ta wojna wogule sie skonczy? :confused: Aldora 4ever
Masak nie dalby rady, po pierwsze ma nowego ownera, a po drugie i tak najta by sam nie ubil. Ale w tyle osob jedna ubic i jeszcze sie z tym obnosic? Pathetic. A co do wojny, nie jestem po zadnej stronie bo mam friendow i tu i tu (wrogow tez, w zasadzie jeszcze wiecej ;d).
Mistic_Jin
09-06-2006, 15:03
No nieźle nieźle, ale i tak w tyle ludu mogliście szybciej tego trapa zrobić B)
Ja nie wiem, że EM się jeszcze nie ocknęło i was nie ganiają B)
A mam takie pytanko, gildia Nemtora "Chosen Ones" to po czyjej jest stronie w tej wojnie? Ona wogołe uczestniczy w tej wojnie. Bo na tym filmiku przy bitwie na Edron gdzie zginał Quf widziałem właśnie Nemtora i stał z pk B)
Z czym stal ?XD
em i anima bede sie tak ganiac w nieskonczonosc Gratz dla Animy za te dedy EM wizaka benn'ego ale troche racji jest byly ataki z zaskoczenie wizak i fireplax to juz zupelnie a benny w 30 osob to tez chyba niwpowod do radosci EM sie na 100% ocknie i wojna bedzie jeszce ciekawsza : )
pozdro
HAIL ALDORA !!!!
Mmm a ktos powiedziial ze poprzednia wojna zostala zakonczona ?
They Should Watch their back! Wlogowanie bylo pelno osob z Animy, Mn. Masakrowiec wiec raczej wizak moglby spojzec na vip or exiva, z reszta co to za roznica czy z zaskoczenia czy tez nie jezeli EM by mial szanse (czy jaka kolwiek gildia podczas wojny) tez by tak zrobili ;). So Stop Talkin Sh*t pls~!
btw Fireplex sie wyfrajezyła i to raczej byl jej błąd ;)
Masak nie dalby rady, po pierwsze ma nowego ownera, a po drugie i tak najta by sam nie ubil. Ale w tyle osob jedna ubic i jeszcze sie z tym obnosic? Pathetic. A co do wojny, nie jestem po zadnej stronie bo mam friendow i tu i tu (wrogow tez, w zasadzie jeszcze wiecej ;d).
Zalosnie, Killed Shael Elvenwood at lvl 139 ;o ? Rzeczywiscie niemozliwe nigdy by niezabil knighta ;o
w dupie byles gowno widziales;]
A co by mialo do tego to gdyby mial noewgo ownera?
SPAMer~!
Moze nie pamietasz albo malo wiesz ale masak 2 raz ubil Shael Elvenwood na 138 lvl SOLO !!
-=DanieL=-
09-06-2006, 15:27
Ta topic jest super, może odrazu streść wszystko co się działo w filmie i wogle linków nie zamieszczaj? Bo moim zdaniem nie ma sensu oglądać filmu na którym wiem co się stanie.
ja tam niewiem ale raczej Masak i paczka bede musieli jeszcze zwiewac przed EM oni sa oszolomieni ja tez lubie obie gildie no ale coz war is war !!:p :p :p tylko najbardziej mi szkoda benn'ego.Reszta zginela na wlasne zyczenie a benny se szedl i go nagle goni 30 osob troche no fair :confused:
p-ozdro Mistic
Zalosnie, Killed Shael Elvenwood at lvl 139 ;o ? Rzeczywiscie niemozliwe nigdy by niezabil knighta ;o
w dupie byles gowno widziales;]
A co by mialo do tego to gdyby mial noewgo ownera?
SPAMer~!
Moze nie pamietasz albo malo wiesz ale masak 2 raz ubil Shael Elvenwood na 138 lvl SOLO !!
Zapomnialem dodac DOBREGO KNIGHTa. Masakrowiec nie jest w stanie zadac wiecej damage 130 najtowi niz ten moze sie wyleczyc. Najt potrafiacy sie uhac = Masa nic nie wart na solo.
Zapomnialem dodac DOBREGO KNIGHTa. Masakrowiec nie jest w stanie zadac wiecej damage 130 najtowi niz ten moze sie wyleczyc. Najt potrafiacy sie uhac = Masa nic nie wart na solo.
Na wojnie Shele~ sie berdzo dobze uhal to nie wiem jak go masak zabil moze mial chlopak reke zlamana <rotfl>
A tak btw to co moze zrobic 130 knight masie ? nic :>?
ja tam niewiem ale raczej Masak i paczka bede musieli jeszcze zwiewac przed EM oni sa oszolomieni ja tez lubie obie gildie no ale coz war is war !!:p :p :p tylko najbardziej mi szkoda benn'ego.Reszta zginela na wlasne zyczenie a benny se szedl i go nagle goni 30 osob troche no fair :confused:
p-ozdro Mistic
Cale EM bylo niedaleko Bena ale Eli bal sie wyjsc bo zbunkrowal sie na jakims zadupiu gdzie w h.j nooob latalo A ze Beny chcial pokozaczyc i myslal ze jak ma 135 lvl to go nikt nie udupi i nie dogoni to sie pomylil tak czasem tez bywa -.-
Ziutek666
09-06-2006, 20:24
Cale EM bylo niedaleko Bena ale Eli bal sie wyjsc bo zbunkrowal sie na jakims zadupiu gdzie w h.j nooob latalo A ze Beny chcial pokozaczyc i myslal ze jak ma 135 lvl to go nikt nie udupi i nie dogoni to sie pomylil tak czasem tez bywa -.-
Wieśc niesie że Benny był w tym czasie pijany...
Generalnie jestem za EM i przeciw Wizakowi.
Generalnie jestem za EM i przeciw Wizakowi. No ok ale czemu przeciwko wizakowi jestes, on z EM jest i tez go ajebali :P :p
To nie jest usprawiedliienie ze byl pijany !! Padl jak noob to musial cos wymyslic
A to czy byl pijany wie tylko on Ja niewnikam
Del'Pierro
09-06-2006, 23:27
Ty zapewne byś nie padł mając na karku +20 playerów i do tego zauwazyłem ze biły go osoby z poza Animy...nie komentuje.
Mistic_Jin
10-06-2006, 03:16
LoL, dobra teraz zrobimy konkurs na "Dobrego Knighta" i "Lipnego Knighta" XD
Polaką gratulujemy durnia
Mistic_Jin
10-06-2006, 03:18
To oznacza jesdno - jest ułomny, allbo Em nie umie przegrywac, i glupie wytłuma czenia wymysla..
To nie jest usprawiedliienie ze byl pijany !! Padl jak noob to musial cos wymyslic
A to czy byl pijany wie tylko on Ja niewnikam
Nawet członkowie Animy przyznali na forum, że Benny zachowywał się i mówił, jakby był pijany.
Pusiek1111
10-06-2006, 09:54
Nawet członkowie Animy przyznali na forum, że Benny zachowywał się i mówił, jakby był pijany.
Skad moga wiedziec ze benny byl pijany moze tak specjalnie xDD no dobra ale nie do przesady na filmikach widac ze tam nie tylko playerzy byli z Animy... B)
Prykaczowiec
10-06-2006, 10:23
Powiem tak:
Czy Benny byl pijany czy nie jedno jest pewne - padł.
Wacuś Hydraulik
10-06-2006, 11:05
Oryginalnie napisane przez Raynold
"jedno wyzwisko, jedno przekleństwo - ban".
Ja wolałbym aby to była wojna w tibi i polegała na zabijaniu a nie wyzywaniu na forum.
Ja proponuje tak dla członków gildi (EM i Animy)
0 KOMENTARZY, 0 WYZWISK, 0 GADANIA NA TEMAT CZŁONKÓW EM I ANIMY. TYLKO POST NP. Z FILMIKIEM. BEZ KOMENTARZA NA TO CZAS PRZYJDZIE PO WOJNIE WIEC PROSZE NIE GADAĆ TYLKO ROBIĆ !!!!!!!!!!!!!!
Hehe kolejna udana akcja.... czekamy na więcej ;]. Mam nadzieje, że będzie próba ubicia Eliego :>
Fajne filmiki, ale jak EM sie ocknie to i tak was roz*****oli :D
omg, ocknac to em sie moze nastepnego dnia po rozpoczeciu wojny a tu tydzien mija i nic
Prykaczowiec
12-06-2006, 18:19
gRaTz! Życze kolejnych udanych akcji. Teraz można powiedziec tylko jedno :Anima powrociła. :)
viper555
12-06-2006, 20:21
No faktycznie em sie powinno ocknąć po 1 dniu od rozpoczecia wojny a tu nic;/czyzby eli was sie bal??:D ale niewiem czemu tez mi sie wydaje ze jeszcze em wezmie sie do roboty bo cos to za łatwo wam idzie ale zobaczymy narazie to niezle wymiatacie ich :cup: :cup: :cup: :cup:
Vu'Xiu
Jun 13 2006, 17:03:45 CET Killed at Level 112 by Maly wizak
and by Quf
Binovek
Jun 13 2006, 16:56:08 CET Killed at Level 102 by Anubis Woman
Last del'Impro
Jun 13 2006, 17:02:14 CET Killed at Level 89 by Maly wizak
and by Anubis Woman
Archaond
Jun 13 2006, 16:45:29 CET Killed at Level 104 by Steven Carter
and by Last Del'Impro
:)
Vu'Xiu
and by Quf
Binovek
Jun 13 2006, 16:56:08 CET Killed at Level 102 by Anubis Woman
Last del'Impro
Jun 13 2006, 17:02:14 CET Killed at Level 89 by Maly wizak
and by Anubis Woman
Archaond
Jun 13 2006, 16:45:29 CET Killed at Level 104 by Steven Carter
and by Last Del'Impro
:)
no w końcu ktoś z em sie wzioł do roboty a Archaond biedny znowu padł szkoda mi go szczególnie że z Opola jest xD
Thx eleik za info ale przydały by sie filmiki:)
no w końcu ktoś z em sie wzioł do roboty a Archaond biedny znowu padł szkoda mi go szczególnie że z Opola jest xD
Thx eleik za info ale przydały by sie filmiki:)
O filmiki pytajcie Vu'xiu bo napewno krecił.:evul:
viper555
13-06-2006, 19:58
O filmiki pytajcie Vu'xiu bo napewno krecił.:evul:
ale mu chodziło o filmiki jak padaja ludzie z animy ;p
Właśnie ja jakoś jestem za EM bo niebiją byle kogo, kiedys miałem akcje jak z Animy mnie lali nawet niewiedziałem za co :p:baby:
ale mu chodziło o filmiki jak padaja ludzie z animy ;p
No tak. Vu'xiu moze dac filmik jak pada. Z em nikt nie krecił jesli sie nie myle.
ee to em noobki jak niekręcą filmików :) :confused: a chetnie bym zobaczyl jak z animy ktos pada a pozatym to np vu'xiu chyba niebedzie krecil filmiku jak pada xD
ee to em noobki jak niekręcą filmików :) :confused: a chetnie bym zobaczyl jak z animy ktos pada a pozatym to np vu'xiu chyba niebedzie krecil filmiku jak pada xD
Skad mial wiedziec , ze padnie ?? :) zreszta nvm
viper555
13-06-2006, 20:45
wlasnie niewazne niema sensu tego rozstrzygac lepiej wejdz tu
http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=80876 moj filmik z tibi ;p plx koment ;p:cup: :cup: :cup:
Prykaczowiec
13-06-2006, 23:16
Heh cos czułem, zę dzis bedzie goraco. Tyle Animy i EM pod Thais latało, że szok ;) .
wlasnie niewazne niema sensu tego rozstrzygac lepiej wejdz tu
http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=80876 moj filmik z tibi ;p plx koment ;p:cup: :cup: :cup:
Ztym że to twoj filmik się niezgodze bo ja go robiłem a ty narzekałeś. Filmik moj a char twoj X( sry z tu to pisze ale odbiera prawa outorskie xDDD
Stefan Wichura
14-06-2006, 10:26
No faktycznie em sie powinno ocknąć po 1 dniu od rozpoczecia wojny a tu nic;/czyzby eli was sie bal??:D ale niewiem czemu tez mi sie wydaje ze jeszcze em wezmie sie do roboty bo cos to za łatwo wam idzie ale zobaczymy narazie to niezle wymiatacie ich :cup: :cup: :cup: :cup:
eli sie bal?? LOL jak on jest niedozabicia nawet chuck norris by go niezabil ;P tyle ma hp chyba ze mu sie net rozlaczy lub cos w tym stylu ;]
eli sie bal?? LOL jak on jest niedozabicia nawet chuck norris by go niezabil ;P tyle ma hp chyba ze mu sie net rozlaczy lub cos w tym stylu ;]
Każdy jest do zabicia :P np.Taki Seromontis mial wiecej HP a padł :) to tylko kwestia czasu oraz run xD
nie ma filmu z tej akcji poniewaz przy nagrywaniu tibicam ng film zapisuje sie po skonczeniu, a tibiacam wylacza po wylogowaniu, wiec musialbym skonczyc film przed deadem i go zapisac a jakos glowy nie mialem :P ale padlem przez swoj blad bo moglem loga dac jak zgubilem skula ale postanowilem biec do pz.
Stefan Wichura
14-06-2006, 18:29
Każdy jest do zabicia :P np.Taki Seromontis mial wiecej HP a padł :) to tylko kwestia czasu oraz run xD
w sumie to i masz racje ;D a ciekawe jak seromontisa zabili:? mi sie wydaje ze wracal zj akiegos huntu mial malo uh i go wylapali ;)
w sumie to i masz racje ;D a ciekawe jak seromontisa zabili:? mi sie wydaje ze wracal zj akiegos huntu mial malo uh i go wylapali ;)
to ci sie zle wydaje. bili go 2 minuty w trapie. z pewnoscia nie skonczyly mu sie uhy
skad wiesz ze w trapie, filmiq? xD
Vu'xiu dead =(
Name: Vu'Xiu
Sex: female
Profession: Master Sorcerer
Level: 111
World: Aldora
Character Deaths
and by Quf
ehh szkoda =(( ;( :( ;( :( ;( :( ;( ;(
Piczki X(
Komandos
14-06-2006, 23:50
skad wiesz ze w trapie, filmiq? xD
http://tibia.gamigo.de/forum/attachment.php?attachmentid=178210
Było to w okresie po update, czyli żadnego filmu nie ma.
we have set this trap up 1 week before, We power leveld some to get ready for this.
Yesterday (yesterday) we have had a guildmeeting and we all logged out in venore dragonlair. This morning we left an unknown guy hunt in venore dragonlair, when sero came online he gave the spawn to seromontis. Non dark mortals online, then jallaz went online and w8ed some and soulfired seromontis, when that happend we all logged in a trapped him. We did all burst and bolts and w8ed till every1 was there. Then we did 1 sd combo he went red, then we all did 1 more sd and he dropped on the ground.
All those things about pinged kicked are fake.
to ci sie zle wydaje. bili go 2 minuty w trapie. z pewnoscia nie skonczyly mu sie uhy
Grali z nim w ping-ponga :evul:
omg, ocknac to em sie moze nastepnego dnia po rozpoczeciu wojny a tu tydzien mija i nic
Mówisz- masz. 1 open battle= 3 fragi ;]
Filmu nie ma bo nikt od nas nie nagrywa, pozatym mass log, szybka akcja itp.
To lubie, anima sama wchodzi do trapa, zero wysilku- tylko strzelasz ;]
btw. Nie musimy walczyc kiedy wy chcecie. My nadal expimy, moze nie normalnie ale nadal, wiec czemu mamy walczyc kiedy wam sie podoba? Niee, to wy musicie walczyc wtedy, kiedy my mamy na to ochote.
Edit: 130 rp, w full biegu z utani hurem i time ringiem prawie owned na 1 combo? Impossible is nothing ;]
Hail Tyrrain
@down
Jakie boty? My poprostu mielismy przygotowane sd i tak jakos strzelilismy w jednym momencie, poprostu fart. Tylko jak tyrrain do nas strzelal jak pod mostem stalismy i nas nie widzial xD?
poprzednie 2 open battle = 2 deady em? a tu tez padl 1 em? czyli w open jest 3-3?
co do tyraina - boty wam nie pomoga, warto bylo wydac 10$ na nie?
poprzednie 2 open battle = 2 deady em? a tu tez padl 1 em? czyli w open jest 3-3?
co do tyraina - boty wam nie pomoga, warto bylo wydac 10$ na nie?
Bp sd- 6,5k
Tibia ng- 10$
100 boltów- 0,3k
Vu'xiu death body- priceless
@down
lol xD
Mistic_Jin
18-06-2006, 01:35
Bp sd- 6,5k
Tibia ng- 10$
100 boltów- 0,3k
Vu'xiu death body- priceless
Plagiat ;]
Stefan Wichura
21-06-2006, 21:04
moli byscie krecic wiecej filmow
Ej Vuxiu jedno pytanie czego jak cie ganiali to nawet mana shielda nie włączyłeś ;> ?
Pan i Wladca
21-06-2006, 22:05
Spoko filmiki :)
Stefan Wichura
21-06-2006, 22:12
Ej Vuxiu jedno pytanie czego jak cie ganiali to nawet mana shielda nie włączyłeś ;> ?
a co mu da mana shield 3k mny w placy? lepiej j****c vite od czasu do czasu akurat w tym wypadku nie zdazyl. Tu mana shield nic by niedalo
Prykaczowiec
21-06-2006, 22:53
Współczuje deda, ale niestety sie zdarza. Mimo wszystko życze powodzenia w dalszych akcjach :)
ten ostatni filmik to kolejny dowod na uzywanie przez wizaka aimbota.
Stefan Wichura
22-06-2006, 23:59
ten ostatni filmik to kolejny dowod na uzywanie przez wizaka aimbota.
a niech sobie uzywa inni nie uzywaja bo go poprostu nie umieja zdobyc :D a po 2 nie jest sztuka miec aimbota albo roznego rodzaju inne boty tylko dobrze na nich grac. a jak doszedl do wprawy w graniu na aimbocie to wielkie GZ dla niego i 3mam za niego kxiuki niech roz****bie vu'xiu bo go nigdy nie lubilem
<xadros here> p*****e vi'xiu i all del'impro
a niech sobie uzywa inni nie uzywaja bo go poprostu nie umieja zdobyc :D a po 2 nie jest sztuka miec aimbota albo roznego rodzaju inne boty tylko dobrze na nich grac. a jak doszedl do wprawy w graniu na aimbocie to wielkie GZ dla niego i 3mam za niego kxiuki niech roz****bie vu'xiu bo go nigdy nie lubilem
<xadros here> p*****e vi'xiu i all del'impro
po 1.Nie jest problemem zalatwienie sobie aimbota.
po 2.Nie jest sztuka grac z botami cheatami itd... Sztuka jest grac bez cheatow/botow... nawet bez lighthacka ;]
Dla mnie aimbot jest lamerstwem.
Stefan Wichura
23-06-2006, 11:44
po 1.Nie jest problemem zalatwienie sobie aimbota.
po 2.Nie jest sztuka grac z botami cheatami itd... Sztuka jest grac bez cheatow/botow... nawet bez lighthacka ;]
Dla mnie aimbot jest lamerstwem.
no to ciekawe czy jak bys wlaczyl aim bota albo jakis inny bot to odrazu bys nim tak super Za***cie pykal runami
no to ciekawe czy jak bys wlaczyl aim bota albo jakis inny bot to odrazu bys nim tak super Za***cie pykal runami
A co to za problem zaznaczyc kolesia i nacisnac klawisz lub wpisac komende? Widzialem juz kilka botow i nie ma nic w tym trudnego.
Stefan Wichura
23-06-2006, 18:07
A co to za problem zaznaczyc kolesia i nacisnac klawisz lub wpisac komende? Widzialem juz kilka botow i nie ma nic w tym trudnego.
no skoro tak uwazasz ja wiem co innego
Diamonic
24-06-2006, 11:02
@up
noob plx
Jak nie masz nic innego do powiedzenia w tym temacie to proszę cię: STFU!
Co do aimbota, wali mnie to, że wizak go używa, chce być noobem niech jest...
Evil Maul
24-06-2006, 13:05
eeee tam Tibia NG lepsza :)
co to jest aimbot?
(nie chcąc zakładać nowego tematu?)
i nie piszcie noob plx.
PS Szukałem, ale nic nie znalazłem
Stefan Wichura
24-06-2006, 20:00
co to jest aimbot?
(nie chcąc zakładać nowego tematu?)
i nie piszcie noob plx.
PS Szukałem, ale nic nie znalazłem]
jest to program ktory jest zabroniony przez cip soft :D i ktory pozwala z dokladnoscia uderzac runkami i ma jeszcze inne opcje (to tak w skrocie) ;)
Jak nie masz nic innego do powiedzenia w tym temacie to proszę cię: STFU!
Co do aimbota, wali mnie to, że wizak go używa, chce być noobem niech jest...
mam do powiedzenia tyle ze wizak to noob jebany, sam nie umie grac i szaruje pedal
Stefan Wichura
24-06-2006, 21:10
mam do powiedzenia tyle ze wizak to noob uwielbiam jeść bananyany, sam nie umie grac i szaruje pedal
zrob 178~~ lvl i taki skil
Beny rox ....... Anima sux......... Tak prawda Beny chciał pokazać że sie nie boi szkoda mi go :( to dobry gracz ale EM powstanie i wam skopie D... znaczy pupe :D jeszcze bedziecie chować się po depo ;) HAIL EM
P.S W CHOLERE DŁUGO GO LALISCIE JAK NA TYLE SORCÓW -.-" Benny ROX
P.S 1 . I tak wogóle każdy liże dupe Animie jak wygrywa a tak jak wygrywa ktoś inny to temu innemu -.-" bezsens
P.S 2. Lubie robić PS xD
he-he-he
P.S. stfu ;D
P.S.2. benny sux
P.S.3. hail both guilds ;]
Pytanie do Vuxia czy jest filmik jak pada Anubis ?? Z checia bym go obejzal xd
Mass log on wl's i o to efekt.
Anubis Woman
Jun 25 2006, 14:41:50 CET Killed at Level 142 by Vu'Xiu
Po kilku minutach...
Penthelisea
Jun 25 2006, 15:07:06 CET Killed at Level 108 by Royal Suchy
Alorous
Jun 25 2006, 15:15:31 CET Killed at Level 116 by Eli Stormstriker
and by Royal Suchy
@Vu'Xiu
Jibav died. You will pay for that.
film dodany tak pozno bo mi net padl :S
@eleik
Nie? trzeba bylo myslec zanim zabiliscie trishe.
a te 2 dedy to nie efekt deda anubis :) po nim minelo 15 minut i w tym czasie nic sie nie stalo, skulle poznikaly. wiec next bitwa byla nowa. a tlumaczyc czemu jej wynik byl taki nie ma po co.
Mass log on wl's i o to efekt.
Anubis Woman
Jun 25 2006, 14:41:50 CET Killed at Level 142 by Vu'Xiu
Po kilku minutach...
Penthelisea
Jun 25 2006, 15:07:06 CET Killed at Level 108 by Royal Suchy
Alorous
Jun 25 2006, 15:15:31 CET Killed at Level 116 by Eli Stormstriker
and by Royal Suchy
@Vu'Xiu
Jibav died. You will pay for that.
pisz po polsku, polowa uzytkownikow tibia.pl z pewnoscia nie rozumie o co ci chodzi
film dodany tak pozno bo mi net padl :S
@eleik
Nie? trzeba bylo myslec zanim zabiliscie trishe.
a te 2 dedy to nie efekt deda anubis :) po nim minelo 15 minut i w tym czasie nic sie nie stalo, skulle poznikaly. wiec next bitwa byla nowa. a tlumaczyc czemu jej wynik byl taki nie ma po co.
Nie ma nawet za bardzo JAK wytlumaczyc, dlaczego zamiast dac loga wracaliscie z demony? A ze za deda Jibava zaplacisz to sie z eleikiem zgadzam, "bo slyszalem ze wielu twoich kolegów dolaczy do wojny"....
btw. boryna wielki ktory robi straszne pg (1lvl na 1-2 tygodnie) to bylo strasznie realne zagrozenie dla animy. Thats right.
pisz po polsku, polowa uzytkownikow tibia.pl z pewnoscia nie rozumie o co ci chodzi
Te słowa byłe kierowane do Vu'xiu wiec po co maja inni rozumiec ??:PP
@hupe
bo szlismy walczyc, tylko "ktos" spingowal masaka i ci co nie mieli pz lock mieli wrocic do pz
Te słowa byłe kierowane do Vu'xiu wiec po co maja inni rozumiec ??:PP
chcialbys zobaczyc 12letniego dzieciaka ktorego dreczy pytanie w jakim jezyku to napisane? bo ja nie
Anubis wcale mi nie szkoda bo to glownie przez nia i Qufa Phenix spadl o kilka lvli... Co do Jibava to n/c jak sie dowiedzialem o jego dedzie to sie lekko wk... zdenerwowalem ;S
ta wojna jest jak oko za oko zab za zab xD
anyway gl
Stefan Wichura
26-06-2006, 15:02
vu'xiu nagrywaj dluzsze filmy a nie ktos pada i wylaczasz i tak nejpeikniejszy byl jak padles :)
Hail EM
Ghost111
27-06-2006, 01:55
haha ta anubis to uhow nie miala albo e vity? n/c wiadomo ze szans nie miala ale zeby ku*wa sie exura gran leczyc ja sie dostaje sd po 300~ .poddal sie bez walki albo jest noobem ;)
Rethfing on Aldora
27-06-2006, 02:09
Ghost, policz ile Sorc ma hp na jego lvlu i ile może leczyć Exurą Gran.
Ghost111
27-06-2006, 09:45
-.- double srry
Ghost111
27-06-2006, 09:46
tak zgadzam sie anubis musi sie ladnie leczyc exura gran ale ku*wa nie jak ja bija z sdkow po 300, exura gran to sie na dragach moze leczyc. nie wiem czy zauwazyles dostawala takie hity ze exura gran nienadazala leczyc bo nie leczyla na full :baby: i wkoncu ue po zabawie :evul:
UE ROX ;p
Anubis padla, ale niedlugo potem:
Penthelisea - Jun 25 2006, 15:07:06 CET Killed at Level 108 by Royal Suchy
Alorous - Jun 25 2006, 15:15:31 CET Killed at Level 116 by Eli Stormstriker
and by Royal Suchy
I we fragach juz 10:10 ;)
btw: Czlonkowie em expia i to jest ich przewaga nad anima(czas dziala na ich korzysc), np anubis odrobila ten lvl kilkanascie godzin po dedzie :)
Black Bloody Bear
27-06-2006, 13:52
loooooooool albo cos sie dzieje zle z ta moja tibiaCam albo to jakis blad. Wlanczam filmik jak Vu'Xiu ida zabic maly wizar no i wszystko dziala tylko ze nieiwdze Vu'Xiu eq mlvla i skilli pokazyje mi wszedzie 0 X(
loooooooool albo cos sie dzieje zle z ta moja tibiaCam albo to jakis blad. Wlanczam filmik jak Vu'Xiu ida zabic maly wizar no i wszystko dziala tylko ze nieiwdze Vu'Xiu eq mlvla i skilli pokazyje mi wszedzie 0 X(
buhehehehehehe xDDDD
vu'xiu nagrywaj dluzsze filmy a nie ktos pada i wylaczasz i tak nejpeikniejszy byl jak padles :)
Hail EM
A masz film jak Vu'xiu padl? jak masz to zapodaj blz;>
A masz film jak Vu'xiu padl? jak masz to zapodaj blz;>
Przedostatni filmik na 1 stronie.
Stefan Wichura
27-06-2006, 18:13
http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/9455
Taifun Devilry w szeregach EM. Wystarczy poszukac ;)
Zobaczcie druga postac gracza o nicku votheri z em ;)
co w zwiazku z nim? tu nie ma 200+ lvla i nie widzialem go w walce :) w zasadzie w walce widzialem go tylko uciekajacego przed spoxterem :)
8o
A ja w każdym battle widze ciebie uciekajacego :D
chyba nie myslisz ze bede w miejscu stal lol
@Vu'xiu
Tak wszystko aktualizujesz dodajesz nowe filmiki, wszystko co najnowsze a moze zaczniesz z zaktualizowania swoich danych na tibia.pl masz 1lvl mniej i 1mlvl mniej niz podajesz, KLAMCA, btw on sie nazywal spoxSter a nie spoxter ^^
@Vuxiu
Mowisz ze tylko widzalas jak uciekal przed spoxsterem, zobacz kto w tatmtej wojnie na furrorze mial najwiecej fragow ;], praktycznie na kazdym czlonku sunblade mial fraga ;]
nie interesowalem sie specjalnie wojna tam, widzialem tylko pare filmow - jak pasterz z anabolem zabili cos 3-4 gosci z "sunblade" i walke na anh gdzie spoxster gonil taifuna. zaraz potem taifun "do matury sie zaczal uczyc" i wrocil krotko po shakowaniu spoxstera
Chemik50
28-06-2006, 17:10
@Vuxiu
Moze teraz Suchego uklepiecie?:>
nie interesowalem sie specjalnie wojna tam, widzialem tylko pare filmow - jak pasterz z anabolem zabili cos 3-4 gosci z "sunblade" i walke na anh gdzie spoxster gonil taifuna. zaraz potem taifun "do matury sie zaczal uczyc" i wrocil krotko po shakowaniu spoxstera
22:02 Taifun Devilry: ale bota ma spoxster
22:02 Taifun Devilry: czarne i uh
I to Spoxsterowi wychodzilo z tego "gonienia" taifuna ; p
Layde Meni
28-06-2006, 23:23
22:02 Taifun Devilry: ale bota ma spoxster
22:02 Taifun Devilry: czarne i uh
I to Spoxsterowi wychodzilo z tego "gonienia" taifuna ; p
Ej ale to chyba nie jest temat o furorze i o tajfunie X(
:D :D :D Nemtor ma dobre pvp tak ? A kto myslicie sharingowal Spoxstera ?? No zgadnijcie ... nikt inny jak nemtor ... A z tego co slyszalem to taifun ma strasznie slabe pvp ... Spoxster byl zagrozeniem dla niego wiec sie go pozbyli :) Taifun to taki noobek ;p:D :D :D
@up up
a ty oczywiscie wierzysz dla taifocopa ..
Szczerze mówiąc niewiem jakie pvp ma Taifun ale ponoć ma bardzo słabe a co do tego bota Spoxstera to Taifun to też jeden wielki bociarze niewieże że on przynajmniej raz niejechał na bocie przez noc :) znam gramara z rl i powiedział że jak go taifun gonił to ponoć Makro było :) ja tam osobiście typka nielubie :D:) A właśnie co do hacka Spoxstera to on sam sie zrookował mam kumpla w szkole który go zna w rl i on skończył z tibią i zaczoł grać w noge :) SYA ALL :)
Stefan Wichura
29-06-2006, 23:55
Szczerze mówiąc niewiem jakie pvp ma Taifun ale ponoć ma bardzo słabe a co do tego bota Spoxstera to Taifun to też jeden wielki bociarze niewieże że on przynajmniej raz niejechał na bocie przez noc :) znam gramara z rl i powiedział że jak go taifun gonił to ponoć Makro było :) ja tam osobiście typka nielubie :D:) A właśnie co do hacka Spoxstera to on sam sie zrookował mam kumpla w szkole który go zna w rl i on skończył z tibią i zaczoł grać w noge :) SYA ALL :)
pie***enie takie kto by zjechal takiego sorca <lol> mial hacka a teraz gada glupoty zeby mu nie bylo glupio bo pewnie hakneli go po noobowsku bo sciagal jakiegos bota ktory mial haczyk :D i pyk nima spoxstera :)
Ja tam niewiem dokładnie co było z tym spoxsterem bo osobiście go nieznam :P też tak sądze że ściągnoł jakiegoś tępego bota i bach po accoundzie :) a mówiąc szczerze Taifun to jeden wielki bociaż :D papatki :*:*
yhym... tak spoxster w noge, a kto gra na aldorce? >.<
War Sorc
30-06-2006, 09:22
Buheehehehe jakie nooby buhehehe najbardziej noobowa wojna jaka widzialem :)
Buheehehehe jakie nooby buhehehe najbardziej noobowa wojna jaka widzialem :)
Masz tu racje podczas jednej z grubszych bitew Anima VS. EM Lider Animy stał w dp bo bał sie wyjść gdy jego kumple nieźle dostawali. Wystawiają same filmiki z fragami Animy których jest zdecydowanie mniej niż fragów w EM. Jak narazie w tej wojnie przewagę ma EM.
Stefan Wichura
30-06-2006, 10:07
no wlasnie vu'xiu napewno amsz filmy z dluzszych walk pokaz je, czy boisz sie ze was skrytykuja osto wlasnie za to co napisal ziomek wyzej ze nie walczycie wszyscy tylko walczy 5 osob np a reszta siedzi w pz
Neaniver
05-07-2006, 16:34
No wiesz, czasem wystarczy siedziec w pz i kłapac dziobem, zeby stac sie legendą... :P
Straznik Monopolowego
06-07-2006, 01:56
Stafanku mozesz sobie dac spokuj z tym lizaniem rowa bo i tak nie dadza ci nic, tak moj drogi kolego nie bedzie fri itanaz przykro mi :(
Co do samych filmow to szybka akcja byla z anibusem i nie popisales sie przy tym dedzie >.<
Evil Maul
06-07-2006, 17:55
pie***enie takie kto by zjechal takiego sorca <lol> mial hacka a teraz gada glupoty zeby mu nie bylo glupio bo pewnie hakneli go po noobowsku bo sciagal jakiegos bota ktory mial haczyk :D i pyk nima spoxstera :)
ehhh myślisz ze 150 lv + ms został hakniety przez jakiegos bota z haczykem -.- OMG ! Pomyśl jeśli potrafisz ! Niewiedzialem ze wierzysz w bajki o tym ze jedna osoba moze 150 lv nabic w kilka miesiecy -.-
ps. nie liż dupy Vu'xiu bo to straszne przykre
Oops zapomnialem chyba dodac cos ...:p
Penthelisea
Jul 05 2006, 01:07:27 CET Killed at Level 107 by Eli Stormstriker
and by Anubis Woman
Wobugan
Jul 05 2006, 01:10:31 CET Killed at Level 104 by Willy Stonesoul
and by Mizzrym cichy
More will come.....
@Spoxster
Spoxster nie został skakowany przez jakiegoś bota czy coś.. ani nie zrookował go Nemtor. Jak nie gracie na Furorze i nie wiecie co sie stało to poprostu zamknijcie jadaczki.
@Masakrowiec
Myśle, że ta wojna nie ma sensu. Grałem kiedyś troche na Aldorze, za czasów jak byłeś jednym z lepszych na serverze. A przez tą wojne nie możesz utrzymać swojego statusu. Za czasów wojny ze szwedami byliście razem, a teraz walczycie przeciwko sobie... to nie ma sensu. Przerwij to zanim, ludzie naprawde
będą chcieli odejść. Szkoda marnować tyle czasu, pacca i reputuacje.
@Eternal March
Wy teraz jesteście tacy pewni siebie. Ale kiedyś za czasów pierwszych wojen z Kiperlaną itp, byliście nikim. A teraz sie wybijacie, bo nikt wam nie może zagrozić. Eleik itp.. śmiejecie sie, że fragi zdobywacie na Animie, co to za frajda walczyć z grupką ludzi, gdy was jest 3 razy więcej, albo i nawet 4. Mam tu na myśli głównie nowe osoby w EM.
@Eleik
Żal mi ciebie skoro myślisz, że jesteś kimś zabijając kogoś kto napewno nie ma szans z waszą gildią. Jako knight możesz guzik zrobić. I przestań sie już tak podniecać tym, że praktycznie ledwo co sie udzielasz w tych wojnach.
Makaveli Tha Don
03-09-2006, 17:34
@Spoxster
Spoxster nie został skakowany przez jakiegoś bota czy coś.. ani nie zrookował go Nemtor. Jak nie gracie na Furorze i nie wiecie co sie stało to poprostu zamknijcie jadaczki.
@Masakrowiec
Myśle, że ta wojna nie ma sensu. Grałem kiedyś troche na Aldorze, za czasów jak byłeś jednym z lepszych na serverze. A przez tą wojne nie możesz utrzymać swojego statusu. Za czasów wojny ze szwedami byliście razem, a teraz walczycie przeciwko sobie... to nie ma sensu. Przerwij to zanim, ludzie naprawde
będą chcieli odejść. Szkoda marnować tyle czasu, pacca i reputuacje.
@Eternal March
Wy teraz jesteście tacy pewni siebie. Ale kiedyś za czasów pierwszych wojen z Kiperlaną itp, byliście nikim. A teraz sie wybijacie, bo nikt wam nie może zagrozić. Eleik itp.. śmiejecie sie, że fragi zdobywacie na Animie, co to za frajda walczyć z grupką ludzi, gdy was jest 3 razy więcej, albo i nawet 4. Mam tu na myśli głównie nowe osoby w EM.
@Eleik
Żal mi ciebie skoro myślisz, że jesteś kimś zabijając kogoś kto napewno nie ma szans z waszą gildią. Jako knight możesz guzik zrobić. I przestań sie już tak podniecać tym, że praktycznie ledwo co sie udzielasz w tych wojnach.
Najmądrzejszy post w tym temacie.
Za czasow wojny ze Szwedami kto was wybawial z opresji?? Masakrowiec i Nemtor, to oni najwiecej wtedy zwojowali. Gdyby nie oni, do dzisiaj nie byli byscie wolni.
Z tego co mi sie zdaje po tej całej ganiance i hacknięciu spoxstera taifun robił postac na aldorze, czyli Votheri bo jak sprawdzałem czy expil na erig.net to go jakis czas nie było.
Najmądrzejszy post w tym temacie.
Za czasow wojny ze Szwedami kto was wybawial z opresji?? Masakrowiec i Nemtor, to oni najwiecej wtedy zwojowali. Gdyby nie oni, do dzisiaj nie byli byscie wolni.
W czasie wojny ze szwedami masa gral ktos inny niz teraz ;]
Makaveli Tha Don
04-09-2006, 13:34
W czasie wojny ze szwedami masa gral ktos inny niz teraz ;]
To widze, ze durzo wiesz.
Masakrowiec ma 2 ownerow- jednego z Płocka i drugeigo z Olecka.
To widze, ze durzo wiesz.
Masakrowiec ma 2 ownerow- jednego z Płocka i drugeigo z Olecka.
Muehehe nie chce mi sie klocic z toba teraz... nie mam na to czasu. Wiedz ze masa gra teraz ktos inny... A konto bylo juz kilka razy sprzedawane ;] Jesli mi nie wierzysz spytaj sie jakiegos h-lvla z Aldory
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.