PDA

Pokaż pełną wersje : Problem z Pacciem !! HELP !!

Zidoge Powraca
04-08-2004, 20:41
Planowałem sobie kupić pacca do gry :P . Ale doszLy mnie słuchy że jaśli kupie sobie pacca i jak się skończy to strace to postac dopuki nie kupie nowego pacca ??!!
Prosze o odpwiedz !! CZY TO PRAWDA :0

Bilbo12
04-08-2004, 20:44
mnie się wydaje że nie
(ps. Ja też chce kupić pacca)

schmascher
05-08-2004, 00:38
NIE TRACISZ POSTACI.tracisz tylko czary kture kupiles,a jesli na nowo kupisz PACCa to czary ci wracaja i jest wszystko ok.Jednym slowem to jak stracisz pacca to jestes jak zwykly FACC.KUMASZ???? :O

Zidoge Powraca
05-08-2004, 07:20
Dzieki bardzo !! Pozdrawiam :P:):D

Przemas
05-08-2004, 10:53
po wygaśnięciu PACCa tracisz nowe czary , dostęp do wysp dla preminum , ale to raczej oczywiste ;)
ALE NIE TRACISZ Promocji jeśli takową wykupiłeś , jęśli w momencie wygaśnięcia PACCa używałeś outfita dla Premium to on zostaje (do momentu aż zaczniesz coś kombinowac z wyglądem ;) ) no i ciągle masz możliwość otwierania skrzynek pocztowych jesli wykonaleś postman questa czyli lootbagi bezpieczne :D

Uncle Warrior
05-08-2004, 13:21
Oryginalnie dodany przez Przemas
po wygaśnięciu PACCa tracisz nowe czary , dostęp do wysp dla preminum , ale to raczej oczywiste ;)
ALE NIE TRACISZ Promocji jeśli takową wykupiłeś , jęśli w momencie wygaśnięcia PACCa używałeś outfita dla Premium to on zostaje (do momentu aż zaczniesz coś kombinowac z wyglądem ;) ) no i ciągle masz możliwość otwierania skrzynek pocztowych jesli wykonaleś postman questa czyli lootbagi bezpieczne :D

Jezeli zakupiles promocje to po wygasnieciu pacca ona nie zostaje :\ ale gdy drugi raz kupisz pacc to nie musisz kupowac promocji poniewaz powraca, a tak pozatym to jestes jak kazdy facc oprocz tego ze stroj Ci zostanie jezeli w takim chodziles w momencie wygasniecia pacca :P

Zidoge Powraca
08-08-2004, 18:40
Dziki że pomogliście POZDRAWIAM