zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Tibiacam..:(

Xsior
09-06-2006, 15:16
Witam.Pewnie zaraz mnie wyzwiecie od noobow itd..ale najpierw pomuzcie naprawde przejrzalem juz cale forum wszedzie juz mam dosc szukania tej pieprzonej tibicam...

1.Czy jest tibia cam pod 7,72 (pewnie tak ale nie znalazlem)
2. Jak juz znajduje jakas tibiecam to albo pisze zebym wpisal pasy albo wogule nie dziala albo jakies blady wyskakuja....mam windows 98 pewnie dlatego...ale prosze pomuzcie mi znalesc tibiecam na 7,72 i dzialajaca na windows 98..z góry wielkie DZIEKI :angry:

Raks Ninja
09-06-2006, 15:25
Tibia.pl nie jest opuzniona i jezeli by sie pojawil jakis tibicam to by byl przyklejony na forum.Instrukcje obslugi masz razem w programie jak odtwarzac i nagrywac i jezeli nie rozumiesz instrukcji to nikt ci nie pomoze.Jezeli ci nie dziala pod win 98 to dzialac ci nie bedzie bo kazdy ma ta sama tibicam i spycjalnie dla ciebie nikt ci nie wynajdzie wersji z kosmosu.Wezcie sie ludzie ogarnijcie i nie robcie zalu na forum ze o to mi nie dziala czy to ma keylogera a tamto sramto bo wchodze na to forum od ponad roku i powoli juz mnie to nudzi(pewnie nie tylko mnie).

Trencz
09-06-2006, 15:27
Ja tam wyzywać nie lubię ;) Nie szukaj tylko na Tibia.pl ( z szacunkiem )

1. Tak

http://tibicams.tibianetwork.net/en/links -> TibiCam_7.7x*****

Cossma
09-06-2006, 15:37
Witam.Pewnie zaraz mnie wyzwiecie od noobow itd..ale najpierw pomuzcie naprawde przejrzalem juz cale forum wszedzie juz mam dosc szukania tej pieprzonej tibicam...

1.Czy jest tibia cam pod 7,72 (pewnie tak ale nie znalazlem)
2. Jak juz znajduje jakas tibiecam to albo pisze zebym wpisal pasy albo wogule nie dziala albo jakies blady wyskakuja....mam windows 98 pewnie dlatego...ale prosze pomuzcie mi znalesc tibiecam na 7,72 i dzialajaca na windows 98..z góry wielkie DZIEKI :angry:
AD1
TibiCam która była wydana pod klienta tibii oznaczonego jako 7.71 działa również pod wersją 7.72

AD2
Jest już wersja działająca pod 98, link masz post wyżej

-=DanieL=-
09-06-2006, 15:39
Myślałem, że już tacy userzy nie żyją... Przypomniały się stare dobre czasy, kiedy hackerzy wysylali linki na trade, a zachwile banda naiwniaków w nie wchodziła ;). A tak wogle to pewnie nic nie szukałeś bo na przyklejonych tematach pisze jak wół TIBICAM, a w środku masz wszystko ;].